gosia.43 07.01.10, 20:16 Znowu kończę dzisiaj osiemnaście lat i pomyślałam sobie , że napiję się z Wami wirtualnie ( rzeczywiście ) . gosia Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
tikki Re: Stawiam Wam szampana :) 07.01.10, 20:21 "Urodzeni 7 stycznia są zdolni, cierpliwi i religijni. Obdarzeni są wielką wytrwałością i inteligencją. Chętnie rozwiązują zagadki, szybko się uczą. Cenią niezależność i chętnie pracują na samodzielnych stanowiskach. Są bardzo ambitni i często przepracowują się ponad miarę. Zdrowie urodzonych 7 stycznia wymaga troski i uwagi, a urodę i młodzieńczą świeżość zachowują do późnej starości. Szczęśliwa cyfra: osiem. Kamień szlachetny: agat. Sprzyjający Znak Zodiaku: Rak. " Gosia, jeszcze wiele takich osiemnastek - i spełnienia marzeń Odpowiedz Link
piernicyna Re: Stawiam Wam szampana :) 07.01.10, 20:23 Gratuluję i dużo Zdrowia życzę 100 Lat Odpowiedz Link
gosia.43 Re: Stawiam Wam szampana :) 07.01.10, 20:47 Dzięki Swoja drogą nie przypuszczałam - że ci spod siódemki mają tak porąbane Tak - piękny wiek - to prawda najprawdziwsza gosia Odpowiedz Link
mamoniowa303 Re: Stawiam Wam szampana :) 07.01.10, 21:12 Twoje zdrowie Goska !!!Pomyslnosci Odpowiedz Link
ginger43 Re: Stawiam Wam szampana :) 07.01.10, 22:34 Piję Twoje zdrowie Gosiu Herbatka owocowa w natarciu, z powodu niedoboru właściwszych na tą okoliczność napitków. Zdowa i radosna bądź ................................................................ Obowiązkiem każdego kota jest radosne mruczenie! Odpowiedz Link
sylwe.ster2009 Re: Stawiam Wam szampana :) 07.01.10, 23:03 a ja akurat mam wino i z przyjemnością wypiję za Twoje zdrowie Gosiu Odpowiedz Link
beatrix13 Re: Stawiam Wam szampana :) 07.01.10, 23:46 zdrowia, radości i czego tam sobie jeszcze życzy droga jubilatka Odpowiedz Link
exman Re: będę pił i balowal dwa dni także za Twoje zdr 08.01.10, 17:31 Dzisiaj wieczorem strzelę za Twoje nieustające zdrówko, lubię takie osiemnastki z n-letnim doświadczeniem Całusy. Ex. Odpowiedz Link
konspirant.0 Re: będę pił i balowal dwa dni także za Twoje zdr 08.01.10, 17:53 Twoje zdrowie Odpowiedz Link
tikki Re: będę pił i balowal dwa dni także za Twoje zdr 08.01.10, 20:01 Swoją drogą, robi się ładna lista obecności na tym forum. Odpowiedz Link
ginger43 poprawiny :) 08.01.10, 20:15 Zrobiłam dzisiaj Gosiu poprawiny Twojej 18, bo stwierdziłam, że herbatka owocowa to zbyt mało uroczyście na taką okoliczność. Ale brak treningu w ostatnim czasie spowodował, że uwaliłam się jednym piwem marki Warka Strong Ale teraz to z pewnością będziesz Kochana zdrowa! ................................................................ Obowiązkiem każdego kota jest radosne mruczenie! Odpowiedz Link
exman Re: poprawiny :) 08.01.10, 20:54 Gingi, no to dałaś dżezu, jutro sok z kapusty albo ogórków. W odwodach trzymaj drugiego Stronga Odpowiedz Link
ginger43 Re: poprawiny :) 08.01.10, 21:59 To jeszcze nie to stadium na szczęście. Już jestem trzeźwa jak świnia Przez chwilę mnie przymuliło, ale spacerek z psem mnie otrzeźwił Ale drugi Strong w zanadrzu, to bardzo dobry pomysł w końcu to o zdrowie Gosi chodzi Odpowiedz Link