07.07.10, 19:57
pozdrowienia macie jak tam na nie zasługujecie, a alexis ma niedługo obiecaną
paczkę z koką.
Obserwuj wątek
    • andreas.007 Re: Od Gingi 07.07.10, 20:21
      Aleksis pamiętaj siostra dzieli się wszystkim z bratem!
      • gosia.43 Re: Od Gingi 07.07.10, 21:48
        Ja tylko skromnie przypomnę - że jesteśmy wciąż Oddziałem - k. mać !
        smile
        gosia
        • alex-0_0 Re: Od Gingi 08.07.10, 09:50
          Skoro tak ładnie prosicie smile
        • ginger43 Re: Od Gingi 12.07.10, 19:29
          Gosiu Kochana, w Twoje strony też się wybieram bliżej jesieni, to też mogę Cię
          uraczyć. Ale jako Oddział chce, to możemy się pointegrować u nas na łonie
          natury. Tym razem każę postawić pana łosia w tym bagnisku wink
          ................................................................
          Obowiązkiem każdego szczęśliwego kota jest radosne mruczenie! Mru, mru, mru...
          • gosia.43 Re: Od Gingi 17.07.10, 11:42
            smile smile smile
            na łonie ...
            gosia
            • exman Re: Od Gingi 17.07.10, 11:45
              gosia, jak ja lubię gdy masz płodne dni smile
              • gosia.43 Re: Od Gingi 17.07.10, 11:47
                wzajemnie bracie , wzajemnie smile
                gosia
                • alex-0_0 Gini, każwa gdzie jest? 09.09.10, 15:00
                  obiecany towar !
                  No, gdzie?
                  • exman Re: Gini, każwa gdzie jest? 09.09.10, 19:17
                    Uważaj młoda, zadzierasz z dilerką ...
                  • ginger43 No jest :P 09.09.10, 20:18
                    Daj mi kilka minut to wrzucę fotę na dowód do galerii smile Dzisiaj zapuszkowałam ketchup i można powiedzieć, że pełen zestaw jest gotów do wydania, ale ostatnio zastanawiałam się nad formą wydania, gdy młoda stwierdziła, że zamiast w góry chciałaby do Szczecina tongue_out

• ginger43 Re: No jest :P 09.09.10, 21:00
                      Wiem, że ciężko mi to idzie, ale właśnie kończę to przetwórstwo owocowo-warzywne i zbliża się ten dzień, że dostaniesz obiecany dżemik, a resztę jako gratis wink

• ginger43 Re: No jest :P 09.09.10, 21:01
                        A tak właściwie to chciałam napisać, że foto jest w galerii, tylko ze zmęczenia zapomniałam co chciałam napisać tongue_out

• ginger43 Alex czy chcesz kota w "worku"? 10.09.10, 08:34
                    Już zabrałam się do pakowania, ale nastąpiły nieprzewidziane okoliczności, zobacz sama smile Taka przesyłka na zimę, też nie byłaby zła - grzeje doskonale wink

• alex-0_0 Re: Alex czy chcesz kota w "worku"? 10.09.10, 10:09
                      Kocio w moim ulubionym kolorku smile
                      pikny jest!
                      • sylwe.ster2009 Re: Alex czy chcesz kota w "worku"? 10.09.10, 22:46
                        smile a to taaką politykę uprawiją dziewczyny
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka