exman 07.07.10, 19:57 pozdrowienia macie jak tam na nie zasługujecie, a alexis ma niedługo obiecaną paczkę z koką. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
andreas.007 Re: Od Gingi 07.07.10, 20:21 Aleksis pamiętaj siostra dzieli się wszystkim z bratem! Odpowiedz Link
gosia.43 Re: Od Gingi 07.07.10, 21:48 Ja tylko skromnie przypomnę - że jesteśmy wciąż Oddziałem - k. mać ! gosia Odpowiedz Link
ginger43 Re: Od Gingi 12.07.10, 19:29 Gosiu Kochana, w Twoje strony też się wybieram bliżej jesieni, to też mogę Cię uraczyć. Ale jako Oddział chce, to możemy się pointegrować u nas na łonie natury. Tym razem każę postawić pana łosia w tym bagnisku ................................................................ Obowiązkiem każdego szczęśliwego kota jest radosne mruczenie! Mru, mru, mru... Odpowiedz Link
exman Re: Gini, każwa gdzie jest? 09.09.10, 19:17 Uważaj młoda, zadzierasz z dilerką ... Odpowiedz Link
ginger43 No jest :P 09.09.10, 20:18 Daj mi kilka minut to wrzucę fotę na dowód do galerii Dzisiaj zapuszkowałam ketchup i można powiedzieć, że pełen zestaw jest gotów do wydania, ale ostatnio zastanawiałam się nad formą wydania, gdy młoda stwierdziła, że zamiast w góry chciałaby do Szczecina ................................................................ Obowiązkiem każdego szczęśliwego kota jest radosne mruczenie! Mru, mru, mru... Odpowiedz Link
ginger43 Re: No jest :P 09.09.10, 21:00 Wiem, że ciężko mi to idzie, ale właśnie kończę to przetwórstwo owocowo-warzywne i zbliża się ten dzień, że dostaniesz obiecany dżemik, a resztę jako gratis ................................................................ Obowiązkiem każdego szczęśliwego kota jest radosne mruczenie! Mru, mru, mru... Odpowiedz Link
ginger43 Re: No jest :P 09.09.10, 21:01 A tak właściwie to chciałam napisać, że foto jest w galerii, tylko ze zmęczenia zapomniałam co chciałam napisać ................................................................ Obowiązkiem każdego szczęśliwego kota jest radosne mruczenie! Mru, mru, mru... Odpowiedz Link
ginger43 Alex czy chcesz kota w "worku"? 10.09.10, 08:34 Już zabrałam się do pakowania, ale nastąpiły nieprzewidziane okoliczności, zobacz sama Taka przesyłka na zimę, też nie byłaby zła - grzeje doskonale ................................................................ Obowiązkiem każdego szczęśliwego kota jest radosne mruczenie! Mru, mru, mru... Odpowiedz Link
alex-0_0 Re: Alex czy chcesz kota w "worku"? 10.09.10, 10:09 Kocio w moim ulubionym kolorku pikny jest! Odpowiedz Link
sylwe.ster2009 Re: Alex czy chcesz kota w "worku"? 10.09.10, 22:46 a to taaką politykę uprawiją dziewczyny Odpowiedz Link