Dodaj do ulubionych

Prison Break

14.02.12, 20:58
Czy jest tu może ktos, kto obejrzał ostatni odcinek?

Niestety, byłam w podróży, skończyłam oglądac w momencie, kiedy dzielna pani adwokat przypominająca bardzo naszą Agnieszkę Grochowską wchodzi do domu Mężczyzny-z-Zaplutą-Sztuczną-Szczęką, więżniowi, ktory przykuł się do Michaela odcięto lewą rękę, Michael z natężeniem wpatruje się w ciemność planując przedostanie się do Meksyku, a zła pani wpiceprezydent zostaje pasowana na prezydenta po uprzednim otruciu tegoż.

Co się dalej stało?
Obserwuj wątek
    • exman Re: Prison Break 15.02.12, 06:58
      Strach pisać ...
      • alex-0_0 Re: Prison Break 15.02.12, 12:30
        Podziwiam ludzi, którzy oglądają seriale dłużej niż jeden sezon. ja nie daję rady!
        • alex-0_0 Re: Prison Break 15.02.12, 12:34
          www.prison-break.filmowo.net/ może tutaj coś znajdziesz
          • metaxxa1 Re: Prison Break 15.02.12, 13:27
            Pierwszy sezon wciągnął mnie, drugi zaczynał nudzić,w połowie trzeciego odpuściłam sobie.
            • tikki Re: Prison Break 23.02.12, 19:49
              Ech, to dopiero koniec pierwszej serii, więc jak zaczną puszczać drugą to się dowiem jak się pierwsza skończyłasmile.

A w ogóle, to jestem dziś bardzo szczęśliwa - obejrzałam wreszcie ostatni odcinek Monka. Prawie rok temu widziałam przedostatni, kiedy Monk śmiertelnie otruty decyduje się otworzyć po 12 latach bożonarodzeniowy prezent od Trudi, i odkrywa że to kaseta zawierająca wyznanie jego żony i clue mogące pomóc rozwikłać zagadkę jej morderstwa... Ale zostały mu tylko góra 2 dni życia... Czy zdąży?

Tyle zszarganych nerwów, mój Boże ...wink

I teraz wreszcie wiem, że wszystko skończyło się dobrze!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka