exman 12.07.12, 19:09 Do widzenia, dobranoc, do dupy. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
alex-0_0 Re: Do widzenia 14.07.12, 22:53 walnięcie mięchem jest w tym topiku obowiązkowe? Odpowiedz Link
exman Re: Do widzenia 19.07.12, 19:56 alex, ja tylko zacytowałem pewien kabaret, a to że reszta nie kuma czaczy to tylko świadczy o tym, że dobrze zrobiłem. Poczta exmana aktywna pozostaje i ja po jasnej mocy stronie Odpowiedz Link
alex-0_0 Re: Do widzenia 21.07.12, 21:00 Nie skojarzyłam z kabaretem tylko z testem pewnej piosenki ... czyli refleks zawiódł Odpowiedz Link
marysia.3.3 Na dobry wieczór 21.07.12, 21:43 A fast foodu zwanego restauracją: -Dzień dobry. -Dobry wieczór. -Poproszę coś dobrego. -Dzień dobry. Odpowiedz Link
tikki Re: Do widzenia 28.07.12, 08:41 Ja bardzo przepraszam, ale trzeba jasno powiedzieć - forum w tej chwili jest do dupy i tyle. Pisanie przypomina łamańce typu - jak pisać, żeby nic nie napisać, ale żeby było napisane. Andreas forum zasuszył, w czołówce odstraszające gadziny, a inni pewnie na wakacjach, albo po prostu - wyczerpała się formuła współpracy... Odpowiedz Link
piernicyna Re: Do widzenia 28.07.12, 09:09 "Miłość to znaczy popatrzeć na siebie, Tak jak się patrzy na obce nam rzeczy, Bo jesteś tylko jedną z rzeczy wielu. A kto tak patrzy, choć sam o tym nie wie, Ze zmartwień różnych swoje serce leczy, Ptak mu i drzewo mówią: przyjacielu. Wtedy i siebie, i rzeczy chce użyć, Żeby stanęły w wypełnienia łunie, To nic, że czasem nie wie, czemu służyć: Nie ten najlepiej służy, kto rozumie." Odpowiedz Link
alex-0_0 Re: Do widzenia 28.07.12, 13:01 tikki napisała: > Ja bardzo przepraszam, ale trzeba jasno powiedzieć - forum w tej chwili jest do > dupy i tyle. > Pisanie przypomina łamańce typu - jak pisać, żeby nic nie napisać, ale żeby był > o napisane. > > Andreas forum zasuszył, w czołówce odstraszające gadziny, a inni pewnie na waka > cjach, albo po prostu - wyczerpała się formuła współpracy... Jak to w małżeństwie - mamy mały kryzysik. Ja dochodzę do siebie po długim pobycie w szpitalu ale obiecuję poprawić się po urlopie. Odpowiedz Link
tikki Re: Do widzenia 28.07.12, 20:25 Życzę Ci, żeby się ochłodziło - łatwiej dojść do siebie. Odpowiedz Link