alex-0_0 24.10.08, 11:46 bum tarara chlapie fala po głębinie statek płynie .......... będę śpiewać głośno, gdyż wieczorkiem raczę się procentowym soczkiem mniam mniam mniam Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
oktomvre Re: bum tarara 24.10.08, 11:47 po głębinie to chyba łódź podwodna, U-boty będą? Odpowiedz Link
alex-0_0 Re: bum tarara 24.10.08, 11:51 U-boty to raczej koleżanki. Ja jednostka anty-piwna nastawiam się na wódę z soczkiem z czarnej pożeczki Odpowiedz Link
oktomvre Re: off 24.10.08, 11:56 > nastawiam się na wódę z soczkiem z czarnej pożeczki dopadły mnie wspomnienia... "on" mówił zawsze "poprzeczki" Odpowiedz Link
exman Re: bum tarara 24.10.08, 11:52 O, o, o, o, o, o! Lalalala... Szewc zabija szewca Bumtarara, bumtarara Szewc zabija szewca Bumtarara, bumtarara Bumtarara... O, o, o! Lalalala... Szewc zabija szewca Bumtarara, bumtarara Szewc zabija szewca Bumtarara, bumtarara Bumtarara.. Odpowiedz Link
alex-0_0 Re: bum tarara 24.10.08, 11:55 exman napisał: > > O, o, o, o, o, o! > Lalalala... > > Szewc zabija szewca > Bumtarara, bumtarara > Szewc zabija szewca > Bumtarara, bumtarara > > Bumtarara... > > O, o, o! > Lalalala... > > Szewc zabija szewca > Bumtarara, bumtarara > Szewc zabija szewca > Bumtarara, bumtarara > > Bumtarara.. osz kurwa! Muszę zapamiętać!!! Odpowiedz Link
andreas.007 Re: bum tarara 24.10.08, 12:06 a ja dzisiaj wczesnie ide spac! A cały weekend nie spie i szaleje! Odpowiedz Link
alex-0_0 Re: bum tarara 24.10.08, 12:18 exman napisał: > Ja dzisiaj gram !!! Będzie pogo !!! w Lansiarni pogo nie grają Odpowiedz Link
oktomvre Re: bum tarara 24.10.08, 12:27 alex-0_0 napisała: > exman napisał: > > > Ja dzisiaj gram !!! Będzie pogo !!! > > > w Lansiarni pogo nie grają bo tego nie da się grać, dziewczynko Odpowiedz Link
alex-0_0 Re: bum tarara 24.10.08, 12:28 tosz ja kumata że pogo to taniec ..... skrót myślowy to miał być że niby muza pod pogo podchodząca Odpowiedz Link
andreas.007 Re: bum tarara 24.10.08, 12:41 na jednej Famie był Robert Brylewski i Majelonek, to ich poznałem, był tez Siano Sianecki z cala ekipa z bebnami... To poznalem chlopaków z rodzaju punk i pogo... Odpowiedz Link
andreas.007 Re: bum tarara 24.10.08, 12:54 ale wstyd, ale wstyd SŁOMA... to był Słoma! Odpowiedz Link
alex-0_0 Re: bum tarara 24.10.08, 13:20 andreas.007 napisał: > ale wstyd, ale wstyd SŁOMA... > to był Słoma! ważne że samokrytyka złożona Odpowiedz Link
alex-0_0 Re: bum tarara 24.10.08, 12:42 oktomvre napisała: > szczerze mi ulżyło a jak mi już myślałam, że straciłam zdolność komunikowania się Odpowiedz Link
alex-0_0 Re: bum tarara 24.10.08, 12:18 andreas.007 napisał: > a ja dzisiaj wczesnie ide spac! > A cały weekend nie spie i szaleje! > na dopalaczach? Odpowiedz Link
gosia.43 Re: bum tarara 24.10.08, 12:28 Wam to dobrze... a ja musze dziś płodzić , płodzić , płodzić ..chyba aż to nocy i to dość mądrze... a później to chyba sie urżnę z zadowolenia i pzregrzanej pały... gosia Odpowiedz Link
oktomvre Re: bum tarara 24.10.08, 12:35 komu dobrze, temu dobrze gdy Ty będziesz płodzić, ja się będę pocić w korkach, przy czym też rozważam po wszystkim opcję "zadowolenie" Odpowiedz Link
alex-0_0 chyba mamy problem 24.10.08, 13:21 oktomvre napisała: > komu dobrze, temu dobrze > gdy Ty będziesz płodzić, ja się będę pocić w korkach, przy czym też > rozważam po wszystkim opcję "zadowolenie" coś mi się widzi że na oddziale mamy powazny problem z piciem Odpowiedz Link
gosia.43 Re: chyba mamy problem 24.10.08, 13:42 Okto...wspólczuję Ci w tych pieprzonych korkach - Tobie trzeba cierpliwości a mnie polotu trochę - i kurwa tylko mam nadzieję ,że ta wena przyjdzie.... gosia ... , że pijemy ??? a skądze znowu - MY tYLKO DEGUSTUJEMY !!! I raz na jutro proszę mi to sobie zapamiętać.... Odpowiedz Link
alex-0_0 Re: chyba mamy problem 24.10.08, 14:23 Houston mamy problem za dużo DEGUSTUJEMY Odpowiedz Link
oktomvre Re: chyba mamy problem 24.10.08, 16:10 Problemy z polotem ?... A to się dobrze składa, bo właśnie na lotnisko się wybieram! Zaczerpnę trochę specjalnie dla Ciebie Odpowiedz Link
gosia.43 Re: chyba mamy problem 24.10.08, 19:10 Dzięki...Będzie mi bardzo potrzebne.... gosia Odpowiedz Link
bella1 Re: chyba mamy problem 24.10.08, 20:13 KLimat na forum taki od rana,ze nic....tylko to bedzie na dzisiaj... mmszczecin.wrzuta.pl/audio/b7DdPF7kPp/hymn_pogoni_szczecin_-_my_portowcy ....Dodam,ze u mnie tez do d--y... Banki,poczty,wypelnianie swistkow,wysylanie.... Boze,co za diabelska maszyna.....Niech ktos wymysli w koncu -zeby sie tylko pomyslalo,ze sie cos chce zalatwic i juz ..... Jakby sie chcialo 'zalatwic' np. pania z banku - to bylaby taka blokada ,zeby uniemozliwic....O ,wiem....Ten system mialby blokade na ' kogos',a otwarcie na 'cos".... Jaka ja dzisiaj jestem biedna....;{ Tez pospiewam..... Bum tarara,bum tarara Ja do banku ide zara..../zzzzz/ A jak wroce..... Bum tarara.... Do lodowki siegne zara .../zzzz/ Odpowiedz Link
bella1 Re: chyba mamy problem 24.10.08, 20:26 O.... -a przed chwila -agresywnie sie zachowalam....Takie male ,biale ...,celujace do czerwonego buta ...z luku.... - powiedzialo do mnie 'Wstrzel sie w prezent'.... A ja jemu na to - glosno i niegrzecznie ..... ...."A sam sie wstrzel". ....A teraz jakies usta na kaczych nogach z komorka.......Przywale im... Odpowiedz Link
bella1 Re: chyba mamy problem 24.10.08, 20:31 ...Nie musialam przywalac....Te glupie,pomaranczowe usta z komorka....pociagnely za sznurek i zwalily na siebie szynke z Pewexu...;} Odpowiedz Link