09.11.08, 12:38
mucha...po domu...ale się z nią nagadałem, pewnie zostaliśmy przyjaciółmi,
jest śliczna, i wesoła smile
Obserwuj wątek
    • andreas.007 moze zostaniesz włatcom móh 09.11.08, 12:47
      moze zostaniesz nawet Włatcom Móh...
      • exman Re: moze zostaniesz włatcom móh 09.11.08, 12:51
        CZYM SIĘ KARMI MÓCHY ?
        • alex-0_0 Re: moze zostaniesz włatcom móh 09.11.08, 13:00
          mnienskiem smile
        • andreas.007 Re: moze zostaniesz włatcom móh 09.11.08, 13:01
          raz zostawilem serek dojrzewajacy, to nawet złozyły jajeczka,
          jak sobie o nim przypomnialem, bo nie w lodowce byl,
          to juz było pelno larw...

Mysle ze taki serek im odpowiada!
          • exman Re: moze zostaniesz włatcom móh 09.11.08, 13:10
            hmmm. brzmi smakowicie...ale do rzeczy bo mi wymrze ta moja Julia ...
            • alex-0_0 Re: moze zostaniesz włatcom móh 09.11.08, 13:12
              zrób jej p rzepraszam JEJ - kanapkę z pasztetem i postaw w widocznym, spokojnym miejscu smile
              • exman Re: moze zostaniesz włatcom móh 09.11.08, 14:27
                crash... smile
                • esmeralda_2 Re: moze zostaniesz włatcom móh 09.11.08, 17:45
                  Co Juli zrobiłeś?
                  • dyrgosia Re: moze zostaniesz włatcom móh 09.11.08, 19:12
                    esmeralda_2 napisała:

> Co Juli zrobiłeś?

Zagłaskał ją na śmierć...
                    • gosia.43 "móha" - muchą.... 09.11.08, 19:59
                      a jakby takiego skorpiona na wlasnej piersi wyhodować - to co
                      byłoby ??
                      gosia

muchy na lep lecą - może trochę miodu i pogłaskać ...smile
                      • exman Re: "móha" - muchą.... 09.11.08, 20:13
                        TO czym jest ta kobieta, ?
                        • gosia.43 Re: "móha" - muchą.... 10.11.08, 08:05
                          exman napisał:

> TO czym jest ta kobieta, ?

modlszką ?!...

gosia
                    • beatrix13 trenujesz móchi niczym Cześ? 09.11.08, 22:36

• bella1 Re: trenujesz móchi niczym Cześ? 10.11.08, 06:32
                        Z muchami jest dokladnie tak - jak z bozymi krowkami....;}
                        • exman Re: trenujesz móchi niczym Cześ? 10.11.08, 09:12
                          śpi, przykryłem ja kocykiem...jest taka słodka smile
                          • bella1 Re: trenujesz móchi niczym Cześ? 10.11.08, 09:16
                            Oddycha,czy juz pod paragrafemwink?
                            • exman Re: trenujesz móchi niczym Cześ? 10.11.08, 09:26
                              Tak się słodko ułożyła....
                              • bella1 Re: trenujesz móchi niczym Cześ? 10.11.08, 09:38
                                Nie zbywaj waznego 'niczym' ..Puls jest?...Jej,czy Twoj....Nie ma
                                roznicy.....Ale jest?....
                                • exman Re: trenujesz móchi niczym Cześ? 10.11.08, 18:13
                                  Wróciłem właśnie, nigdzie jej nie ma...okno w kuchni
                                  • gosia.43 Wybrała wolność.... 10.11.08, 18:40

to lepsze niż "Pan tyran" ; "mondra móha"

gosia

Czy aby tylko nie bedzie jej zimno i nie zemrze z głodu ?
                                    • esmeralda_2 Re: Wybrała wolność.... 10.11.08, 18:48
                                      Właśnie ile lat czy miesięcy mucha żyje? Teraz mi się przypomniał mi się film o
                                      naukowcu, który robił eksperymenty z przemieszczaniem się, jak przez przypadek
                                      cząstki molekularne swojego ciała, zmieszały się z cząstkami muchy i później
                                      zamieniał się w muchę, bo jej biologizm zwyciężył.Film o tytule Mucha.
                                      • exman Re: Wybrała wolność.... 10.11.08, 19:00
                                        Móchy się bzykają, to pewne ale więcej podobieństw nie widzę smile póki co smile
                                        • esmeralda_2 Re: Wybrała wolność.... 10.11.08, 19:12
                                          Oj tak i to przez prawie cały czas, a chyba tylko te móchy przestają jak śpią,
                                          bzzzzzzzzzyk smile
                                          • exman Re: Wybrała wolność.... 12.11.08, 19:44
                                            Gdzieś się zapodziała. Może poleciała po piwo ?
                                            • beatrix13 Re: Wybrała wolność.... 12.11.08, 23:01
                                              u mnie pije Heńka
                                              • exman Obserwować Heńka !!! 13.11.08, 08:03
                                                No to radzę, nie częstuj jej tym syfem. Wczoraj zakupiłem flaszkę tego kwacha,w
                                                połowie butelki zauważyłem wesoło pluskające się wewnątrz włosia od szczotek z
                                                myjki browarowej, na oko było tego ponad 10 sztuk, każda ponad 1 cm długości.
                                                • beatrix13 Re: Obserwować Heńka !!! 13.11.08, 15:32
                                                  no, obrzydlwiwy jesteś, tyle ci powiem koleś
                                                  • exman Re: Obserwować Heńka !!! 14.11.08, 13:45
                                                    Lata mi to, dziecinko, ja tylko ostrzegam.
    • andreas.007 za młodu robiłem doswiadczenia na muchach 13.11.08, 17:38
      mianowicie w buteleczkach po lekach
      zamykanych takim plastikowym korkiem trzymałem muchy!
      W jednym po prostu muchy.
      W innych lałem wody do pełna i muchy.
      W kolejnych dym i muchy.
      I tak dalej...

Trzymalem patrzac jak dlugo wytrzymaja,
      nie pamietam by kiedykolwiek, którakolwiek zdechła!
      One wytrzymywaly po kilka, kilkanascie(?) dni!
      Nie wytrzymywala moja cierpliwosc...
      • esmeralda_2 Re: za młodu robiłem doswiadczenia na muchach 13.11.08, 20:25
        Niesiołowski tez robił eksperymenty na muchach, doktorat czy cus napisał na tym
        badaniu.
        • andreas.007 Re: za młodu robiłem doswiadczenia na muchach 13.11.08, 20:48
          patrz a moje badania poszły w niwecz...
          a były bardzo rozległe i szerokie,
          bo to tylko część badan.
        • mamoniowa303 Re: za młodu robiłem doswiadczenia na muchach 13.11.08, 21:56
          Jego przyklad dowodzi, ze nie kazdemu takowe badania wychodza na
          dobre...
          • andreas.007 Re: za młodu robiłem doswiadczenia na muchach 13.11.08, 22:23
            no wiesz pan Niesiołowski wykazuje sie w innej sferze,
            to mogly mu nie wyjsc na dobre te badania,
            ale to nie powód bys mu wytykała!
            • beatrix13 Re: za młodu robiłem doswiadczenia na muchach 13.11.08, 23:06
              mam nadzieję,że skrzydełek im nie wyrywałeś brutalu
              • andreas.007 Re: za młodu robiłem doswiadczenia na muchach 13.11.08, 23:10
                nie bede ujawniał szczegółów moich badan,
                nie chce nikogo bulwersowac...
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka