Gość: samanta IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 11.01.04, 14:16 czy jest szaleniec,ktory sie odwazy? No dobra,zartowalam ..Szczecin tu nie zaglada ....;))) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
schizo69 Re: poszlabym na jakas mila randke ...;))) 11.01.04, 14:20 Tobie to się marzy! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samanta Re: poszlabym na jakas mila randke ...;))) IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 11.01.04, 14:21 no co? No co? Ladna jezdem to i o randkach mysle;)) Odpowiedz Link Zgłoś
pilka.golfowa Re: poszlabym na jakas mila randke ...;))) 11.01.04, 14:21 i skromna Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samanta Re: poszlabym na jakas mila randke ...;))) IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 11.01.04, 14:23 skromnosc jest falszem pileczko golfowa.nalezy byc obiektywnym i znac swoja wartosc;))) Odpowiedz Link Zgłoś
messja Re: poszlabym na jakas mila randke ...;))) 11.01.04, 14:23 pilka.golfowa napisał: > i skromna co tam ladna i skromna, wazne, ze madra i intileigentna: forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=45&w=9603203 Odpowiedz Link Zgłoś
schizo69 Re: poszlabym na jakas mila randke ...;))) 11.01.04, 14:25 a po randce co proponujesz??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samanta Re: poszlabym na jakas mila randke ...;))) IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 11.01.04, 14:26 aaaaaa to zalezy.....Jak "obiekt" przypadnie mi do gustu to albo sie zakocham albo zakolezankuje;))) Odpowiedz Link Zgłoś
schizo69 Re: poszlabym na jakas mila randke ...;))) 11.01.04, 14:30 Gość portalu: samanta napisał(a): > aaaaaa to zalezy.....Jak "obiekt" przypadnie mi do gustu to albo sie zakocham > albo zakolezankuje;))) zakoleżankować=hopsa hopsa??? zakochać=??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samanta Re: poszlabym na jakas mila randke ...;))) IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 11.01.04, 14:33 Boszsz.....schizo .....nie zalamuj;))) Czy tylko o hopsa,hopsa myslisz?;))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
messja Re: poszlabym na jakas mila randke ...;))) 11.01.04, 14:36 Gość portalu: samanta napisał(a): > Boszsz.....schizo .....nie zalamuj;))) Czy tylko o hopsa,hopsa myslisz?;))))))) bierz co ci w rece pada, z twoja reputacja, dobrze, ze wogole sie toba ktos zainteresowal. nie zebym plotki powtarzal, ale sama twierdzilas, ze jestes d.. portowa:))) p.s. zainteresowanym radze byc przezornym i zabezpieczonym:P nie wiem, czy juz mowilam:powodzenia:) Odpowiedz Link Zgłoś
schizo69 Re: poszlabym na jakas mila randke ...;))) 11.01.04, 14:36 no przecież Ty mówiłaś,że chciałaś się zakochać,to co później proponujesz celibat??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samanta Re: poszlabym na jakas mila randke ...;))) IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 11.01.04, 14:37 nieeeeeee...no co ty!!!Jak sie zakocham to pozniej dziekie orgie;)))) Odpowiedz Link Zgłoś
schizo69 Re: poszlabym na jakas mila randke ...;))) 11.01.04, 14:39 Gość portalu: samanta napisał(a): > nieeeeeee...no co ty!!!Jak sie zakocham to pozniej dziekie orgie;)))) dobra zaraz wyjeżdżam!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samanta Re: poszlabym na jakas mila randke ...;))) IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 11.01.04, 14:42 jak sie domyslam w przeciwnym kierunku?;))) Odpowiedz Link Zgłoś
messja Re: poszlabym na jakas mila randke ...;))) 11.01.04, 14:28 schizo69 napisał: > a po randce co proponujesz??? ja? nic. to propozycja samanty (zapewne nie do odrzucenia, zwazywszy na to jak sie reklamuje:))))) reflektujesz? powodzenia! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Paul Re: poszlabym na jakas mila randke ...;))) IP: *.proxy.aol.com 11.01.04, 14:33 Chetnie bym Cie zaprosil...ale tak daleko mam do Ciebie .Ale moze bys miala ochote na letnie wakacje u mnie ?:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samanta Re: poszlabym na jakas mila randke ...;))) IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 11.01.04, 14:36 a skad jestes paul?;) Odpowiedz Link Zgłoś
pilka.golfowa Re: poszlabym na jakas mila randke ...;))) 11.01.04, 14:36 masz racje trzeba znać swoją wartość, ale to co proponujesz jest kupowaniem kota w worku, a po randce kanapka z paprykarzem szczecińskim??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samanta Re: poszlabym na jakas mila randke ...;))) IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 11.01.04, 14:40 paprykarz jest be,robia go z blekitka w ktorym sa robale;) Odpowiedz Link Zgłoś
ferdek.k Re: poszlabym na jakas mila randke ...;))) 11.01.04, 14:40 Ale stołek trza chiba wziąść ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samanta Re: poszlabym na jakas mila randke ...;))) IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 11.01.04, 14:41 wystarczy noga od stolka w celach obronnych:-P Odpowiedz Link Zgłoś
ferdek.k Re: poszlabym na jakas mila randke ...;))) 11.01.04, 14:49 Albo drabine ?:) Gość portalu: samanta napisał(a): > wystarczy noga od stolka w celach obronnych:-P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samanta Re: poszlabym na jak...do F IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 11.01.04, 14:54 nie przesadzaj ferdus;)))) Odpowiedz Link Zgłoś
ferdek.k Re: poszlabym na jak...do F 11.01.04, 14:56 Wszystko się wyrowna na tej randce ?:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samanta Re: poszlabym na jak...do F IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 11.01.04, 15:01 ferdus robaczku....nie sadze zeby cos mialo sie wyrownywac...nie wygladasz mi na zakompleksionego facecika....;)))) Odpowiedz Link Zgłoś
ferdek.k Re: poszlabym na jak...do F 11.01.04, 15:09 samantko, rybko morska, o jakim ty wyrownaniu ? Bo ja o wykształceniu :)) Odpowiedz Link Zgłoś
messja Re: poszlabym na jak...do F 11.01.04, 15:43 ferdek.k napisał: > samantko, rybko morska, o jakim ty wyrownaniu ? Bo ja o wykształceniu :)) to ty nie tylko biedny, ale i niewyksztalcony jestes? to chyba sie nadajesz:) Odpowiedz Link Zgłoś
ferdek.k Re: poszlabym na jak...do Messji 11.01.04, 15:49 A co ciebie to obchodzi durna babo, na randke z tobą to musiałbym wypic z 10 browarów, aby miec słaby wzrok :) Odpowiedz Link Zgłoś
messja Re: poszlabym na jak...do durnego chlopa:) 11.01.04, 16:02 ferdek.k napisał: > A co ciebie to obchodzi durna babo, na randke z tobą to musiałbym wypic z 10 > browarów, aby miec słaby wzrok :) dlaczego mialaby mnie samantka nie obchodzic, zwlaszcza po tym jak wielokrotnie mnie zaczepiala z niewybrednymi wyzwiskami, oraz po tym jak rzucila na mnie klatwe? przeciez bardzo sie starala zwrocic na siebie moja uwage i ja to doceniam durny chlopie:) nie pij browarow, bo jeszcze wieksze glupoty bedziesz pisal. po co ci slaby wzrok, skoro ani nikt ci nie proponuje randki ze mna, ani nawet nie wiesz jak wygladam? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: paul Re: poszlabym na jakas mila randke ...;))) IP: *.proxy.aol.com 11.01.04, 14:41 Mieszkam w Niemczech kolo Bonn.A ile masz lat??:)..pileczko..dlaczego bierzesz to tak sztywno wszystko?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samanta Re: poszlabym na jakas mila randke ...;))) IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 11.01.04, 14:44 No wiesz co paul.....kobiety sie o wiek nie pyta!;))) Plieczka jest sztywna bo to w koncu pileczka golfowa;)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: paul Re: poszlabym na jakas mila randke ...;))) IP: *.proxy.aol.com 11.01.04, 14:47 ponoc jest rownouprawnienie ..tak czesto o to walczycie:))ale jak was sie o wiek spyta..to naraz nie kcecie nic o tym wiedziec...Wiec??:))..ale mysle ze nie masz wiecej niz 25 lat..:)???Zdecydowalas juz czy chcesz??Szkoda ze Cie tu nie ma ...sa tu czesto okazje do wyjscia i zobaczenia gwiazd piosenki i innych:) Odpowiedz Link Zgłoś
messja Re: poszlabym na jakas mila randke ...;))) 11.01.04, 14:51 Gość portalu: paul napisał(a): > ponoc jest rownouprawnienie ..tak czesto o to walczycie:))ale jak was sie o > wiek spyta..to naraz nie kcecie nic o tym wiedziec...Wiec??:))..ale mysle ze > > nie masz wiecej niz 25 lat..:)??? co ty, z choinki sie urwales? samanta ma nastoletniego syna, wiec ma 25 lat jesli zaczynala jako 12latka:) Odpowiedz Link Zgłoś
pilka.golfowa Re: poszlabym na jakas mila randke ...;))) 11.01.04, 14:44 lubie czasem podroczyć się z ludźmi ;) pozatym nie jestem pileczką tylko pilka a dokładniej pilkiem :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: paul Re: poszlabym na jakas mila randke ...;))) IP: *.proxy.aol.com 11.01.04, 14:48 Tym gorzej dla ciebie pileczko:)) Odpowiedz Link Zgłoś
messja uwaga! uwaga! 11.01.04, 14:49 poniewaz w nagrode za to, ze zgadlam "zagadke dla bystrych" i dlatego, ze samanta to bardzo mila i zyczliwa:) osoba pomoge jej teraz wybrac odpwiedniego kandydata na randke. moze kazdy z panow powie kilka slow o sobie, np. jakie ma dochody?:) musimy ustalic kogo z was bedzie stac na randke. to ktory z panow pierwszy?:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: leziox Re: poszlabym na jakas mila randke ...;))) IP: *.ipt.aol.com 11.01.04, 14:49 A nie lepiej się najpierw wygrzmocić dla uspokojenia hormonów,a potem pójść na randkę?Bo tylko po wygrzmoceniu się mężczyzna może przez jakiś czas z kobietą rozmawiać normalnie,a nie tylko udając,że ją słucha,bo myśli w rzeczywistości o dymaniu. No więc takie równanie: Dymanie+randka=miły wieczór spędzony na pogawędce Odpowiedz Link Zgłoś
pilka.golfowa Re: poszlabym na jakas mila randke ...;))) 11.01.04, 14:51 ehieiheeiheiheihieheiieh dobre Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: paul Re: poszlabym na jakas mila randke ...;))) IP: *.proxy.aol.com 11.01.04, 14:52 Bardzo glupie powiedzialbym... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samanta mili Panowie...:))) IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 11.01.04, 14:57 prosze nie zwracac(o ile to mozliwe;)) uwagi na wypowiedzi niejakiej messji .Rozumiecie...to taka przypadlosc psychiczna u niej;))) Oczywiscie ,ze nie jestem juz nastolatka a kobieta dojrzala:) Stan waszego konta zupelnie mnie nie interesuje :))))) Odpowiedz Link Zgłoś
messja Re: mili Panowie...:))) 11.01.04, 15:03 Gość portalu: samanta napisał(a): > prosze nie zwracac(o ile to mozliwe;)) uwagi na wypowiedzi niejakiej > messji .Rozumiecie...to taka przypadlosc psychiczna u niej;))) Oczywiscie ,ze > nie jestem juz nastolatka a kobieta dojrzala:) Stan waszego konta zupelnie mnie > > nie interesuje :))))) podziwiam cie samciu za klase, tym razem:). z drugiej strony nie spodziewalam sie, ze skromna nauczycielka z wybrzeza, samotnie wychowywujaca dziecko, wyraznie zawistna w rozmowach z tymi, ktorym udalo sie na obczyznie (klotnia z "haha" i wypominanie mu ile kosztuje w Polsce kielbasa) powie wprost, ze chodzi jej o pieniadze. zawsze sie przyda troche kitu. ha, ha, ha:) Odpowiedz Link Zgłoś
messja Re:miła Pani...:))) 11.01.04, 15:17 ferdek.k napisał: > ależ tyś durna baba :) jesli to o samanci, to trudno sie nie zgodzic: forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=44&w=10082043&a=10102453 chociaz nieladnie obrazac kobiete, ktora tak bardzo chce teraz uchodzic za dame:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samanta Re: poszlabym na jakas mila randke ...;))) IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 11.01.04, 14:52 leziak ty milcz,no chyba ze chcesz sie ze mna umowic......;))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: paul Re: poszlabym na jakas mila randke ...;))) IP: *.proxy.aol.com 11.01.04, 14:52 No mesja ..no oczywisicie to ja jestem tym bogatszym:))jak mozesz watpic?:)) Odpowiedz Link Zgłoś
pilka.golfowa Re: poszlabym na jakas mila randke ...;))) 11.01.04, 14:53 czemu uważasz że jesteś bogatszy bo wyjechałeś do niemiec i robisz na budowie jako nokt za 5euro/godzine??? śmieszne Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: paul Re: poszlabym na jakas mila randke ...;))) IP: *.proxy.aol.com 11.01.04, 14:54 Widzisz jak z ciebie chamstwo wyszlo pileczko??zal by ci bylo takze tej roboty za 5 euro nie ?:))..niestety trafiles jak kula w plot:) Odpowiedz Link Zgłoś
pilka.golfowa Re: poszlabym na jakas mila randke ...;))) 11.01.04, 14:56 nie bo sobie radze na miejscu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: leziox Re: poszlabym na jakas mila randke ...;))) IP: *.ipt.aol.com 11.01.04, 14:55 No to ty się Paul nic nie znasz na życiu,również seksualnym,więc co się dziwić że wszystko dla ciebie jest głupie.Biednyś... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: paul Re: poszlabym na jakas mila randke ...;))) IP: *.proxy.aol.com 11.01.04, 14:57 Znam sie takze na tym..ale nie lubie wtracania takich glupich i na poziomie zapijaczonych facetow uwag. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samanta pax,pax..!!:))) IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 11.01.04, 15:00 Co za roznica ile kto zarabia? Kto mial farta to zalapal lepsza prace i tyle na ten temat a mnie nalezy zainteresowac swoja osobowoscia a nie portfelem,no!:))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: paul Re: pax,pax..!!:))) IP: *.proxy.aol.com 11.01.04, 15:03 Oczywisicie ze osobowoscia .ale wlasnie tak w zyciu jest ze ludzie przedsiebiorczy i pracowici a takze intelignetni ...maja dobra prace..moze nawet maja swoja firemke ?:)) Odpowiedz Link Zgłoś
samanta1 Re: pax,pax..!!:))) 11.01.04, 15:04 Nie zawsze tak jest skarbek ....Znam wielu wspanialych ludzi wcale niemajetnych:)))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: paul-.. Re: pax,pax..!!:))) IP: *.proxy.aol.com 11.01.04, 15:07 Oczywisicie ze tak jest...zalezy ale co masz na mysli ...jakie wlasciwosci.Sa zawody w ktorych trudno sie czegokolwiek dorobic:))..ale ..ale mi sie wydawalo ze szukasz kogos majetnego kto bylby w stanie zaplacici te randke ?:PP bierz to z przymruzeniem oka :)) Odpowiedz Link Zgłoś
samanta1 Re: pax,pax..!!:))) 11.01.04, 15:09 zaplacic za randke???? Wloczenie sie po dziwnych miejscach ,lasach i ostepach jest darmowe przeciez a na jakas kawusie czy ziuberka to jeszcze mnie stac....;)))))) Odpowiedz Link Zgłoś
messja Re: pax,pax..!!:))) 11.01.04, 15:07 Gość portalu: samanta napisał(a): > Co za roznica ile kto zarabia? Kto mial farta to zalapal lepsza prace i tyle na > > ten temat a mnie nalezy zainteresowac swoja osobowoscia a nie portfelem,no!:))) "osobowosc" u samntki? no, no - kto by pomyslal, ze potrafi zasunac taka scieme:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: paul-.- Re: pax,pax..!!:))) IP: *.proxy.aol.com 11.01.04, 15:15 Dziewczyna nie badzcie zlosliwe dloa siebie ...oczywisicie z tym placeniem za randke zartowalem..zauwaz ze ty zaczelas...ja to biore na zarty:) do pewnego stopnia oczywisicie :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: paul Re: pax,pax..!!:))) IP: *.proxy.aol.com 11.01.04, 15:17 Messja :))no lubie kobiety stojace obiema nogami na ziemi:))..ale takze troche bujajace:) Odpowiedz Link Zgłoś
messja Re: pax,pax..!!:))) 11.01.04, 15:19 Gość portalu: paul napisał(a): > Messja :))no lubie kobiety stojace obiema nogami na ziemi:))..ale takze > troche bujajace:) to przegrywam z samcia. znacznie lepiej ode mnie buja, zwlaszcza na tym watku:) Odpowiedz Link Zgłoś
pilka.golfowa Re: poszlabym na jakas mila randke ...;))) 11.01.04, 15:08 zapijaczonych??? i kto to mówi Rudolf czerwononosy renifer Odpowiedz Link Zgłoś
messja Re: poszlabym na jakas mila randke ...;))) 11.01.04, 14:58 Gość portalu: paul napisał(a): > No mesja ..no oczywisicie to ja jestem tym bogatszym:))jak mozesz watpic?:)) nie watpie i stawiam cie na poczatku szeregu. "pociecha" samci tez ci nie przeszkadza, mam nadzieje, na wypadek gdyby znajomosc sie rozwinela? musimy dbac o dobro rodziny:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: paul Re: poszlabym na jakas mila randke ...;))) IP: *.proxy.aol.com 11.01.04, 15:01 Oczywisicie messja ...w koncu dziatki i zonka musza zyc w przyzwoitych warunkach:)) Odpowiedz Link Zgłoś
schizo69 Re: poszlabym na jakas mila randke ...;))) 11.01.04, 15:01 tak,czy owak znowu Leziak!!! Odpowiedz Link Zgłoś
messja Re: poszlabym na jakas mila randke ...;))) 11.01.04, 15:11 Gość portalu: paul napisał(a): > Oczywisicie messja ...w koncu dziatki i zonka musza zyc w przyzwoitych > warunkach:)) w takim razie, skoro samci twoje pieniadze smierdza, biore cie dla siebie:) samcia wezmie sobie kogos z "osobowscia", ktora nie pozwala sie dorobic:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: leziox Re: poszlabym na jakas mila randke ...;))) IP: *.arcor-ip.net 11.01.04, 15:22 Miły chłoptasiu Paul.To czy lubisz czy nie lubisz wtrącania wypowiedzi,to mały pikuś,bo również twoje można uznać za glupie,kierując się zasadą subiektywizmu. A co do poziomu zapijaczonych facetów-istnieją zapijaczeni faceci po doktoratach,studiach i bardzo inteligentni,mający bardzo dużo do powiedzenia,co np.dla jakiegoś zupełnie trzeźwego prostaka może nie mieć żadnej wartości,no i tak ocenia prostaczek,mierząc według siebie. Ot,następna dziedzina na której się Paulusiku maleńki,nie znasz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: paul Re: poszlabym na jakas mila randke ...;))) IP: *.proxy.aol.com 11.01.04, 15:21 Messja ja mialem na mysli te bujacace w oblokach ,romantyczne..ale takze trzewo spogladajace na swiat:)) ..no i ladne .)) Odpowiedz Link Zgłoś
messja Re: poszlabym na jakas mila randke ...;))) 11.01.04, 15:29 Gość portalu: paul napisał(a): > Messja ja mialem na mysli te bujacace w oblokach ,romantyczne..ale takze > trzewo spogladajace na swiat:)) ..no i ladne .)) to bedziesz mial trudny wybor, bo na podstawie krotkiej wymiany pogladow co do wygladu adwersarza, na tym watku forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=45&w=9603203 nie latwo sie zdecydowac, ktora z nas to prawdziwa pieknosc:) no chyba, ze za wiarygodne trzeba bedzie uznac komplementy jakie samci prawi... ona sama:), na tym watku. w kazdym razie jesli o urodzie czlowiek swiadczy sposob jego pisania, to samcia juz dawno ubiegla wszystkie obecne tu kobiety w przedbiegach zyczliwoscia i kultura osobista:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: paul Re: poszlabym na jakas mila randke ...;))) IP: *.proxy.aol.com 11.01.04, 15:32 Messi:)) no nie wiem .nie znam samaty...jestem tu 1 raz dzi:))zwykle jestem na czacie :))a poniewaz dzis tam pusto..wiec wlazlem tu...a ladna no cos modelka byc nie musi.))..wyzne to co w srodku:)) Odpowiedz Link Zgłoś
messja Re: poszlabym na jakas mila randke ...;))) 11.01.04, 15:35 Gość portalu: paul napisał(a): > Messi:)) no nie wiem .nie znam samaty...jestem tu 1 raz dzi:))zwykle jestem > na czacie :))a poniewaz dzis tam pusto..wiec wlazlem tu...a ladna no cos > modelka byc nie musi.))..wyzne to co w srodku:)) wlasnie "w srodku" samantka ma wiele do zaoferowania. w tym poscie znajdziesz przyklady: forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=45&w=10068859&a=10089922 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: paul Re: poszlabym na jakas mila randke ...;))) IP: *.proxy.aol.com 11.01.04, 15:49 No ladnie messja :))...a skad Ty jestes??:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samanta no coz......... IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 11.01.04, 15:52 skoro mili panowie probuja poznac mnie poprzez paranoiczne spostrzezenia wyraznie tu zazdrosnej messji to odpadaja w przedbiegach:)))))))))))) pozostali zainteresowani sio na priv,tam messji nie ma:-P samanta1@gazeta.pl watek uwaza sie za zamkniety !!!Yuppi!:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
messja Re: no coz......... 11.01.04, 15:57 Gość portalu: samanta napisał(a): > skoro mili panowie probuja poznac mnie poprzez paranoiczne spostrzezenia > wyraznie tu zazdrosnej messji to odpadaja w przedbiegach:)))))))))))) > pozostali zainteresowani sio na priv,tam messji nie ma:-P samanta1@gazeta.pl > watek uwaza sie za zamkniety !!!Yuppi!:)))) samntko nie badz zadrosna, to malostkowe. poza tym naprawde sadzisz, ze pozostali panowie beda chcieli sprawdzac swoja podatnosc na twoje "wdzieki" na priv, skoro na forum poddajesz sie z powodu urojonej rywalki?:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: paul Re: no coz......... IP: *.proxy.aol.com 11.01.04, 16:04 Messja miej litosci nie bij wiecej:)))..a to tu idzie na prywe wejsc komus?? jakim cudem??:O) Odpowiedz Link Zgłoś
messja Re: no coz......... 11.01.04, 16:07 Gość portalu: paul napisał(a): > Messja miej litosci nie bij wiecej:)))..a to tu idzie na prywe wejsc > komus?? jakim cudem??:O) oszczedzic mam samantke? no dobrze, jesli nie bedzie juz mi przeszkadzac na tym watku, to sie zastanowie:) Odpowiedz Link Zgłoś
samanta1 teraz powaznie Paul 11.01.04, 16:09 Nie czuje sie bita(jak to nazwales) przez messje i jej prowokacje mam daleko w tyle .dziewucha jest juz znienawidzona przez wszystkie fora .Jest przykladem klasycznego prowokatora,zazdrosnika i najbardziej wscibskiej osoby pod sloncem .Watek zamykam ,bo messyjka spieprzyla go (jak to w jej zwyczajach bywa) swoja obecnoscia :))))) Jak ktos chce to zawsze dotrze do drugiej osoby. Odpowiedz Link Zgłoś
messja Re: teraz powazniej Paul:) 11.01.04, 16:16 no sam widzisz paul, i jak tu jej nie bic skoro tak ujada i tak pyskuje? w dodatku co za niewdziecznosc: ja o niej, ze mila, ze ladna i madra, a ona na mnie "dziewucha" i chlipie, ze mnie nienawidzi:) ale wybaczam jej: zazdrosna jest to sie uniosla, zreszta zaraz pojdzie do skrynki czekac na listy od wielbicieli to sie pewno uspokoji (o ile da rade i wytrzyma):) samanta1 napisała: > Nie czuje sie bita(jak to nazwales) przez messje i jej prowokacje mam daleko w > tyle .dziewucha jest juz znienawidzona przez wszystkie fora .Jest przykladem > klasycznego prowokatora,zazdrosnika i najbardziej wscibskiej osoby pod > sloncem .Watek zamykam ,bo messyjka spieprzyla go (jak to w jej zwyczajach > bywa) swoja obecnoscia :))))) Jak ktos chce to zawsze dotrze do drugiej osoby. Odpowiedz Link Zgłoś
messja Re: poszlabym na jakas mila randke ...;))) 11.01.04, 15:53 Gość portalu: paul napisał(a): > No ladnie messja :))...a skad Ty jestes??:) to zalezy:) o ile wiem to mieszkam obecnie w londynie, chociaz wiekszosc zycie spedzilam w Polsce. sa jednak wybitne jednostki (niejaki pierdzioszek - nick nieprzypadkowy:))) ktore z cala stanowczoscia twierdza, ze mieszkam w Polsce gdyz .... sie loguje:))) mozesz wierzyc w co zechcesz, mnie jest obojetne:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: paul Re: poszlabym na jakas mila randke ...;))) IP: *.proxy.aol.com 11.01.04, 15:57 Na stale messi jestes w anglii?:)) i jak dlugo?:)) Odpowiedz Link Zgłoś
messja Re: poszlabym na jakas mila randke ...;))) 11.01.04, 16:04 Gość portalu: paul napisał(a): > Na stale messi jestes w anglii?:)) i jak dlugo?:)) od kilku lat. a czy na stale? kto to moze wiedziec?:) a ty jak dlugo juz jestes w Niemczech i czy na stale? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: paul Re: poszlabym na jakas mila randke ...;))) IP: *.proxy.aol.com 11.01.04, 16:13 Od 14 lat:)) i oczywisicie ze na stale ..mam niemieckie obywatelstwo:)) Odpowiedz Link Zgłoś
messja Re: poszlabym na jakas mila randke ...;))) 11.01.04, 16:19 Gość portalu: paul napisał(a): > Od 14 lat:)) i oczywisicie ze na stale ..mam niemieckie obywatelstwo:)) wydaje mi sie, ze powiedziales to z duma:) a gdzie w Niemczech mieszkasz? ja bylam tylko przejazdem w Brlinie i niezbyt milo to wspominam. czeklam cala noc na pociag, na dworcu i nie chcialabym tego nigdy powtorzyc:) a ty byles kiedys w UK? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: paul Re: poszlabym na jakas mila randke ...;))) IP: *.proxy.aol.com 11.01.04, 16:29 Z tego kim sie urodzilo nie mozna byc dummnym...tylko z tego co sie w´zyciu zrobilo:))a mieszkam kolo Bonn:))..i zapewniam Cie ze jest super.))w Angli niegdy nie bylem.)=)=..moze kiedys pojade jak Bayern bedzie przeciwko ManU gral?:)) Odpowiedz Link Zgłoś
messja Re: poszlabym na jakas mila randke ...;))) 11.01.04, 16:37 Gość portalu: paul napisał(a): > Z tego kim sie urodzilo nie mozna byc dummnym...tylko z tego co sie > w´zyciu zrobilo:))a mieszkam kolo Bonn:)) przepraszam, ze nie zwrocilam uwagi jak wspominales o tym po raz pierwszy. teraz juz doczytalam. dzieki ze zechciales powtorzyc. co do urodzenia to masz racje. czy mam przez to rozumiec, ze jestes z pochodzenia Niemcem? a co wogole sadzisz o Niemcach? ja nie mam o nich wysokiego mniemania, chociaz trudno powiedziec, ze znam wielu Niemcow. mysle, ze ich customer service pozostawia wiele do zyczenia, ale to dotyczy lotniska w Berlinie. moze w Niemczech zachodnich jest inaczej. nie twierdze tez, ze anglicy sa cudowni - wiele obiegowych opinii o nich sie potwierdza. > Angli niegdy nie bylem.)=)=..moze kiedys pojade jak Bayern bedzie przeciwko > ManU gral?:)) szkoda, ze sport mnie zbytnio nie interesuje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: paul Re: poszlabym na jakas mila randke ...;))) IP: *.proxy.aol.com 11.01.04, 16:49 W ktorym roku bylas w tym berlinie ??Moze jeszcze trafilas na DDR?:))Tak z pochodzenia jestem niemcem ale ...slask jest moja ojczyzna.W ogole to jakos nie spotkalem sie z nieuprzejmoscia albo nieudolnoscia tu..co nie oznacza ze zawsze musi byc idealnie :))...jednak jesli chodzi o demokracje i sposob myslenia ...to dzisiesjsze niemcy sa na szczycie .Szkoda ze Cie pilka nozna nie interssuje :))...jestes tez czasami na czacie ?? Jesli tak to pod jakim nikiem?:)) Odpowiedz Link Zgłoś
messja Re: poszlabym na jakas mila randke ...;))) 11.01.04, 17:00 Gość portalu: paul napisał(a): > W ktorym roku bylas w tym berlinie ??Moze jeszcze trafilas na DDR?:)) niestety to bylo w ubieglym roku, latem. moze trafilam tylko na nieuprzejmych urzednikow i nie mozna generalizowac? w kazdym razie bylo bardzo niemilo (spoznilam sie na samolot 5min, inni Polacy troche wiecej, a urzednicy z biora podrozy nas toalnie sposcili z woda). mysielismy kupic nowe bilety i pogodzic sie jeszcze z tym, ze nas potraktowano z buta... Tak z > pochodzenia jestem niemcem ale ...slask jest moja ojczyzna. troche to skomplikowane, ale chyba rozumiem:) W ogole to jakos > > nie spotkalem sie z nieuprzejmoscia albo nieudolnoscia tu..co nie oznacza > ze zawsze musi byc idealnie :))...jednak jesli chodzi o demokracje i sposob > myslenia ...to dzisiesjsze niemcy sa na szczycie . mowisz jak prawdziwy Niemiec:) Szkoda ze Cie pilka nozna > nie interssuje :)) szkoda:) ...jestes tez czasami na czacie ?? Jesli tak to pod jakim > nikiem?:)) przykro mi, ale nie pisuje na czatach. do zobaczenia, ide sobie cos przyzadzic do jedzenia. milo sie z toba gadalo:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: paul Re: poszlabym na jakas mila randke ...;))) IP: *.proxy.aol.com 11.01.04, 17:02 Mi z Toba tez..do sklikania :))..moze jednak weszlabys czasem na czat?:)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: only Re: poszlabym na jakas mila randke ...;))) IP: 5.3.1R* / *.telenet-ops.be 11.01.04, 20:06 zostalam na tym watku porazona wrecz bystroscia niektorych osob....az poczulam ze mi poziom IQ we krwi drastycznie opadl, hehe Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: leziox Re: poszlabym na jakas mila randke ...;))) IP: *.arcor-ip.net 11.01.04, 22:59 No wiesz Only,tak to jest jak trafia swój na swojego i wcale nie mam ciebie na myśli.Naprawdę żenujące. Odpowiedz Link Zgłoś
messja Re: poszlabym na jakas mila randke ...;))) 11.01.04, 23:37 Gość portalu: leziox napisał(a): > No wiesz Only,tak to jest jak trafia swój na swojego i wcale nie mam ciebie na > myśli.Naprawdę żenujące. a ty z kim sie chciales umowic, ze jestes taki rozgoryczony? z samanta czy z paulem? Odpowiedz Link Zgłoś
piecyk.gazowy Re: poszlabym na jakas mila randke ...;))) 11.01.04, 23:01 Ja zamawiam!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samanta Re: poszlabym na jakas mila randke ...;))) IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 11.01.04, 23:05 to nie rstauracja,no chyba ze bawimy sie w berka.....;))) Odpowiedz Link Zgłoś
messja Re: poszlabym na jakas mila randke ...;))) 11.01.04, 23:36 Gość portalu: samanta napisał(a): > to nie rstauracja,no chyba ze bawimy sie w berka.....;))) nie - bawimy sie znowu w harry pottera, ale zdaje sie, ze mialas sie ukryc i spokojnie czekac na adoratora. znowu nie wyszlo?:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: leziox Re: poszlabym na jakas mila randke ...;))) IP: *.ipt.aol.com 12.01.04, 10:07 Wybacz Messja ale śmiertelnie mnie zanudzasz,więc nie ma sensu tu ci niczego wyjaśniać,oczekując nowego wybuchu twojego słowotoku.Jesteś przeraźliwie samotnym,albo po prostu chorym człowiekiem i to tyle. Odpowiedz Link Zgłoś
messja Re: poszlabym na jakas mila randke ...;))) 12.01.04, 10:58 Gość portalu: leziox napisał(a): > Wybacz Messja ale śmiertelnie mnie zanudzasz,więc nie ma sensu tu ci niczego > wyjaśniać,oczekując nowego wybuchu twojego słowotoku.Jesteś przeraźliwie > samotnym,albo po prostu chorym człowiekiem i to tyle. alez ja nie oczekuje od ciebie wyjasnien i chetnie ci wszystko wybacze, troche tylko nie rozumialam twojego rozgoryczenia. teraz juz wiem: jestes:"samotnym i po prostu chorym czlowiekiem". to smutne, ale nie pomoze ci przenoszenie na innych wlasnych kompleksow:) p.s. nprzeciez nie musisz nawet czytac jesli cie nudze, ale wyglada na to, ze dosc chetnie czytasz:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: only Re: poszlabym na jakas mila randke ...;))) IP: 5.3.1R* / *.telenet-ops.be 12.01.04, 11:11 messja, a moze siana tak z rana??? nie myslalas nad tym??? to pomysl jesli potrafisz...... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: leziox Re: poszlabym na jakas mila randke ...;))) IP: *.ipt.aol.com 12.01.04, 13:06 Idiotyczne odwracanie kota ogonem,cytowanie bez końca i jak zwykle to samo.Only,nie ma sensu dyskutować z człowiekiem chorym na cyklofrenię.Zostaw,to bez sensu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Małgorzata Re: DO MESSJI IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.01.04, 15:24 przeczytałam ten post trochę z nudów, nie bywam na formu, ale akurat czekam na znajomych a mam wolny dzień i odrobinę się nudzę Moja Droga, Ty naprawde jestes żałosna brak Ci arkugementów więc odbijasz piłeczkę, odbijasz pociski, które sama wystrzelasz i to w złym kierunku bo wracają one do Ciebie i świadczą właśnie o Tobie może rzeczywiście jesteś bardzo samotna i masz bardzo dużo czasu aby tak aktywnie śledzić wszystkie posty i brać aktywny udział nawet tam gdzie Cie nie chcą cytowanie i wyrywanie z kontekstu wypowiedzi całkowicie mija się z celem, poza tym nawet te twoje skróty do postów, które wklejasz nie są wcale stawianiem w złym świetle kogokolwiek, nawet samanty - one świadczą o tobie, zwłaszcza że tam również nie brak twoich wcale nie jakiś szczegolnie z wielką klasą wypowiedzi rodzina jest rzecza ważną i nikt chyba nie wypominał Ci Twojego pochodzenia więc ciągłe czepianie się dziecka samanty jest tylko czymś co świadczy o Tobie, zazdrościsz jej tego? nigdy nie miałas faceta?? ani nigdy z żadnym nie spałaś??? inaczej mówiąc nie masz szansy na własne dziecko??? to że kobieta ma dziecko i z jakiś przyczyn wychowuje je sama wcale nie znaczy że jest złym człowiekiem, pewnie że warto zrobić wszystko żeby mieć pełną rodzinę dla swoich dzieci ale róznie się układa w życiu to , że ktoś jest nauczycielką też nie jest chyba czymś złym, w końcu to właśnie dzięki nauczycielom między innymi umiesz pisać i możesz takie bzudry wypisywać na forach naprawdę chyba musisz być niezwykle biedną i zawistną osobą, której w życiu nie wychodzi - i nie oceniam względem siebie , choć też owszem nie wszystko mi w życiu wychodzi, oceniam tylko twoje chore wypowiedzi, tak proste i tak chore że nawet żałosne a ktoś kto ma coś do powiedzenia wcale nie musi się posługiwać chwytami na zasadzie czepiania się czyichś dzieci, czyjejs rodziny, wklejaniem dawnych wypowiedzi, i złośliwością czego Ty się boisz kobieto??? albo czego zazdrościsz? nawet gdyby samanta była ostatnią k..... itd. i jakąś poczwarą lecącą na kase to pozwól się o tym przekonać samym panom, którzy ewentualnie nawiązali by z nia znajomość, to w ich oczach tylko leży ocena a nie w twoich - na siłę w utwierdzaniu ich że ona jest BEitd. każdy ocenia inaczej nawet tą samą osobę, w momencie gdy ją poznaje, owszem może być tak że większość osób oceni jedną osobę jako totalna kretynkę tak jak ciebie tu ludzie ale może też inna osoba, która pozna Cię w realu stwierdzi, że jesteś cool i the best - tego Ci życzę bo inaczej masz przesrane Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: leziox Re: DO MESSJI IP: *.arcor-ip.net 12.01.04, 15:26 Chylę czoła,Małgorzato. Odpowiedz Link Zgłoś
wienek Re: DO MESSJI 12.01.04, 18:33 no Małgosiu to było piekne...:))) czapki z głów... Odpowiedz Link Zgłoś
messja do wienek? 12.01.04, 21:55 wienek napisał: > no Małgosiu to było piekne...:))) ale to bylo szczere: forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=45&w=10106536&a=10131681 Odpowiedz Link Zgłoś
messja ?:) 12.01.04, 21:52 Gość portalu: leziox napisał(a): > Chylę czoła,Małgorzato. czy to znaczy, ze sie z malgosia juz "wygrzmociles"?:) forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=45&w=10106536&a=10106969 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: leziox Re: ?:) IP: *.dip.t-dialin.net 14.01.04, 21:43 A co Messyjka,glodnemu chleb na mysli,cio? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: malgorzata Re: ?:) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.01.04, 22:35 leziox odpisalam mesji na koncu postu to jak tam nasze jak to było???? aaa "grzmocenie?" ;)))) Odpowiedz Link Zgłoś
messja Re: DO malgorzaty(podobno:) 12.01.04, 21:47 oczywiscie, ze nigdy do tej pory nie czytalas moich wypowiedzi i jestes na forum pierwszy raz:) inaczej pewno bys zauwazyla, "klase" i charakter dotychczasowych wypowiedzi samantki,(obszernie przeze mnie przeciez przedstawionych:), dostrzeglabys tez pewno, ze NIGDZIE nie cytowalam wypowiedzi wyrwanej z kontekstu. nie rozumiem tylko, czy ty dlugoscia i rostrzasaniem szczegolow w tym poscie, chcialas mnie przekonac, ze w przeciwienstwie do mnie wcale nie jestes samotny/a i wcale ci sie nie nudzi?:) a argumenty typu przypisywanie komus zupelnie nieuzasadnionych motywow i rzucanie inwektywami w imieniu wszystkich: "zazdrościsz jej tego? nigdy nie miałas faceta?? ani nigdy z żadnym nie spałaś??? inaczej mówiąc nie masz szansy na własne dziecko???" "naprawdę chyba musisz być niezwykle biedną i zawistną osobą, której w życiu nie wychodzi" "może być tak że większość osób oceni jedną osobę jako totalna kretynkę tak jak ciebie tu ludzie" swiadczy tylko o tym, ze autor w wyniku nieznajomosci faktow (autentycznej lub udawanej), odwolal sie do wiedzy o wlasnych motywach i doswiadczeniach, oraz dokonal manipulacji, w celu obrazenia adwersarza:P reszte zarzutow pomijam, bo juz dawno przestalam wyjasniac cokolwiek ludziom, ktorzy z jakis wzgledow nie rozumieja, badz udaja, ze nie rozumieja ironii. strata czasu:P na koniec chcialam ci zadedykowac pewien cytat, ktory swietnie na te okazje pasuje, a ktory niewatpliwe wyda ci sie znajomy: "Moja Drogi/a, Ty naprawde jestes żałosny/a brak Ci arkugementów więc odbijasz piłeczkę, odbijasz pociski, które sam/a wystrzelasz i to w złym kierunku bo wracają one do Ciebie i świadczą właśnie o Tobie." p.s. prosze bardzo mozesz mi "wypomniec pochodzenie" jesli chcesz, pytanie tylko co mozesz o nim wiedziec skoro nie bywasz na forum?:PPP aha - wzruszyla mnie tez troska okazywana przez zupenie mi nieznajome:) i obiektywne:) osoby, czy mam w zyciu "przesrane". co za szlachetnosc:P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Messja - Odpowiedz [...] IP: *.tpl.toronto.on.ca / *.tpl.toronto.on.ca 13.01.04, 01:05 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mateusz - FAN Czy ktos ma kopie tego listu/postu... IP: 67.71.123.* 14.01.04, 22:16 to bylo zajebiste..niewiedzialem ze dziewczyna jest to wstanie napisac..a tak pozatym to daj mi kochana twoj domowu email..BRAWO MESSJA Odpowiedz Link Zgłoś
messja Re: poszlabym na jakas mila randke ...;))) 12.01.04, 21:09 Gość portalu: leziox napisał(a): > Idiotyczne odwracanie kota ogonem,cytowanie bez końca i jak zwykle to > samo.Only,nie ma sensu dyskutować z człowiekiem chorym na cyklofrenię.Zostaw,to > > bez sensu. leziox ja wogole nie rozumiem czym sie tak podniecasz i denerwujesz. a o "cyklofrenii" pierwszy raz slysze, od ciebie wlasnie. przypadek, czy sie leczysz?:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: leziox Re: poszlabym na jakas mila randke ...;))) IP: *.dip.t-dialin.net 14.01.04, 21:47 Ja sie wcale dziecinko nie denerwuje,bo niby dlaczego,nie jestes kims,ná kogo sie czlowiek moze denerwowac. A co do slowa cyklofrenia-nawet i ty mozesz sie czegos na forum nauczyc. I naturalnie-lecze sie.Jestem agresywnie ukierunkowany jesli chodzi o matolstwo,nic wiecej. Odpowiedz Link Zgłoś
messja Re: poszlabym na jakas mila randke ...;))) 12.01.04, 21:06 Gość portalu: only napisał(a): > messja, a moze siana tak z rana??? > nie myslalas nad tym??? > to pomysl jesli potrafisz...... wystarczy chyba, ze czytam wypowiedzi osoby, ktora mysli (tylko?:) o sianie z rana - twoje:), ale dziekuje za rade, tak typowa dla... krowy?:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: only Re: poszlabym na jakas mila randke ...;))) IP: 5.3.1R* / *.telenet-ops.be 12.01.04, 23:18 no coz, porownanie ciebie nawet do pierdolnietej krowy to byl moj blad. bo coz to byla za obraza dla nawet pierdolnietej krowy. Odpowiedz Link Zgłoś
messja Re: poszlabym na jakas mila randke ...;))) 12.01.04, 23:43 Gość portalu: only napisał(a): > no coz, porownanie ciebie nawet do pierdolnietej krowy to byl moj blad. > bo coz to byla za obraza dla nawet pierdolnietej krowy. parafrazujac mozna by pewno to samo powiedziec o uzyciu wobec ciebie identycznej inwektywy. tylko, ze ja nie znam zadnej "glupiej, p... krowy"... oprocz ciebie oczywiscie, nie sadze wiec, ze popelnilam blad obrazajc kogokolwiek:) szkoda, ze nie bawimy sie juz w "subtelnosci". o wiele bardziej bawi mnie kiedy ktos probuje wmawiac, ze kiedy pluje to deszcz pada, niz kiedy ktos jest na tyle glupi, by otwarcie przyznawac, ze pluje:P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: only Re: poszlabym na jakas mila randke ...;))) IP: 5.3.1R* / *.telenet-ops.be 12.01.04, 23:49 znaczy znow o sobie piszesz....malo ze dreczy cie cyklofremia to jeszcze wybujaly egocentryzm...ciekawe kiedy zauwazysz ze powinnas troche i o innych popisac to moze by cie ktos polubil za to ze go zauwazasz..... Odpowiedz Link Zgłoś
messja Re: poszlabym na jakas mila randke ...;))) 12.01.04, 23:54 Gość portalu: only napisał(a): > znaczy znow o sobie piszesz....malo ze dreczy cie cyklofremia to jeszcze > wybujaly egocentryzm...ciekawe kiedy zauwazysz ze powinnas troche i o innych > popisac to moze by cie ktos polubil za to ze go zauwazasz..... w pewnym tylko sensie o sobie:) to o mnie bylo kiedy twierdzilam, ze nie znam zadnej glupiej itd. oprocz ciebie:) jesli nadal czegos nie rozumiesz, to zapal sobie jeszcze trawke:) a swoja droga i tak cie lubie mimo, ze tak teraz drepczesz za stadem. moze ze wzgledu na stare czasy?:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: only Re: poszlabym na jakas mila randke ...;))) IP: 5.3.1R* / *.telenet-ops.be 13.01.04, 00:04 no coz, biorac pod uwage twoj wybujaly egocentryzm, gdybys uznala mnie w swoim mniemaniu za madra wg kryteriow ktore stosujesz do siebie, to pewnie bym sie naprawde musiala isc leczyc, a tak ufffffff, ulzylo mi...... a co do sentymentow to daruj sobie, bo posunelas sie za daleko....jak chcesz wiedziec w jakich watkach i w jakich postach, to poszukaj sobie sama, masz w tym wprawe i mysle ze nie powinno ci to sprawic trudnosci..... Odpowiedz Link Zgłoś
messja Re: poszlabym na jakas mila randke ...;))) 13.01.04, 00:30 Gość portalu: only napisał(a): > no coz, biorac pod uwage twoj wybujaly egocentryzm, gdybys uznala mnie w swoim > mniemaniu za madra wg kryteriow ktore stosujesz do siebie, to pewnie bym sie > naprawde musiala isc leczyc, a tak ufffffff, ulzylo mi...... nie uznalam cie ani za madra, ani za glupia, robie sobie tylko jaja z twoich porownan i wypowiedzi. szkoda, ze gdzies dawno stracilas poczucie humoru, zastepujac go czyms bardzo smutnym - "sluzbie na rzecz jednej slusznej sprawy". smutne, bo w tej sluzbie uzywasz takich samych "argumentow", jak wiekszosc tutejszych oszolomow, zamiast myslec samodzielnie, do czego jak kiedys sadzilam, jestes zdolna. ale to tylko refleksje na marginesie (moze dlatego, ze mnie ogarnela nostalgia za starymi czasami), za dlugo juz tu jestem by sie jeszcze ludzic, ze kogos przekonam mowiac szczerze i lagodnie:P > a co do sentymentow to daruj sobie, bo posunelas sie za daleko....jak chcesz > wiedziec w jakich watkach i w jakich postach, to poszukaj sobie sama, masz w > tym wprawe i mysle ze nie powinno ci to sprawic trudnosci..... nie probowalam cie do siebie przekonac. lubie cie pomimo bzdur, ktore do mnie teraz wipisujesz i nie licze, ze przestaniesz, bo nie zrobilam niczego by cie do siebie zrazic "in the first place". w kazdym razie nie w przeciagu ostatnich 2lat:) co do tego, kto, gdzie i kiedy do czego sie posunal to nie bede cie do niczego przekonywac. nie lubie tracic czasu, na dyskusje z wyznawcami "kalego". ja wiem, ze uwazasz, ze jesli ktos z twoich przyjaciol, badz ty nazwac mnie glupia to jest fajnie, gdy odwrotnie, to "posuwam sie zadaleko". dlatego nigdy nie spotkamy sie w pol drogi... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: only Re: poszlabym na jakas mila randke ...;))) IP: 5.3.1R* / *.telenet-ops.be 13.01.04, 00:46 sa granice ktorych przekroczyc nie mozna, a jesli juz sie je przekroczy to trzeba brac na siebie odpowiedzialnosc za ich przekroczenie. wiec serio, ja nie robie sobie "jaj", po na pewnym etapie faktycznie opuscilo mnie poczucie humoru czytajac pewne twoje zapewne z trudnoscia wyduchane wypociny. nikt cie tutaj nie prosil, tak dlugo jak tu cie nie bylo, nie bralam udzialu w zabawie, lecz jesli ktos sie naprasza to niech bedzie konsekwentym i przyjmuje taki a nie inny obrot spraw. jedyne co w tej chwili moge zrobic to wypic za twoje zdrowie, a wlasciwie jego postepujacy brak, zebys nie musiala sie za dlugo meczyc bo to faktycznie katorga dla ciebie byc musi tkwic w takim stanie. Dobranoc bardzo. Odpowiedz Link Zgłoś
messja Re: poszlabym na jakas mila randke ...;))) 13.01.04, 01:02 Gość portalu: only napisał(a): > sa granice ktorych przekroczyc nie mozna, a jesli juz sie je przekroczy to > trzeba brac na siebie odpowiedzialnosc za ich przekroczenie. > wiec serio, ja nie robie sobie "jaj", po na pewnym etapie faktycznie opuscilo > mnie poczucie humoru czytajac pewne twoje zapewne z trudnoscia wyduchane > wypociny. > nikt cie tutaj nie prosil, tak dlugo jak tu cie nie bylo, nie bralam udzialu w > zabawie, lecz jesli ktos sie naprasza to niech bedzie konsekwentym i przyjmuje > taki a nie inny obrot spraw. > jedyne co w tej chwili moge zrobic to wypic za twoje zdrowie, a wlasciwie jego > postepujacy brak, zebys nie musiala sie za dlugo meczyc bo to faktycznie > katorga dla ciebie byc musi tkwic w takim stanie. > Dobranoc bardzo. dobrze mi tak, ze potraktowalam cie przez chwile na powaznie:( chodzac wiec znowu na twoj poziom "argumentacji": ciebie tez nikt tu nie prosil. na to forum agora nie rozsyla zaproszen i malo mnie przekonywuje, gdzie i dlaczego "wielce nieegocentryczna" only sie nie wtraca w "zabawe" jesli chodzi o moj wybor pisania. zlosliwosci na temat "wypocin" i "pogarszajacego sie stanu zdrowia" tez bym mogla odrzucic w twoja strone, ale prawde mowiac, sa tak dziecinne, prymitywne i glupie, ze nawet mi sie nie chce:( zauwazylam, ze ostatnio"chodzisz" za mna nie tylko na tym forum, i nie tylko na watkach z awanturami, wiec nawet ten twoj "argument", ze to moja obecnosc na tym forum tak ci zawadza, tez mozna o kant dupy potluc. Odpowiedz Link Zgłoś
saqqara Only, litosci nie masz! 13.01.04, 09:00 taka bylas niegrzeczna chociaz mesyjka wlazila po palcu, bez wazelinki. naprawde, zastanow sie nad swoim postepowaniem bo jak nic nasz forumowy pajacyk potnie sie tepa zyletka.... Odpowiedz Link Zgłoś
iwusia hahahahaha 13.01.04, 18:09 messja prześledź adresy psychatrów w tym swoim jUKej, dobrze radze:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samanta Re: hahahahaha IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 13.01.04, 18:15 No wiesz only...jestem Toba rozczarowana...a messja TAK sie starala!!!!!! Kuwa...i stracilas mozliwosc posiadania TAKIEJ przyjaciolki od serca,he,he Odpowiedz Link Zgłoś
messja Re: hahahahaha 13.01.04, 20:58 Gość portalu: samanta napisał(a): > No wiesz only...jestem Toba rozczarowana...a messja TAK sie starala!!!!!! > Kuwa...i stracilas mozliwosc posiadania TAKIEJ przyjaciolki od serca,he,he samntka miala czekac na listy od adoratorow i cicho siedziec, a tu znowu sie pokazuje... czyzby nikt nie napisal?:P bardzo mi przykro samantko:PPP Odpowiedz Link Zgłoś
messja Re: hahahahaha 13.01.04, 20:39 iwusia napisała: > messja prześledź adresy psychatrów w tym swoim jUKej, dobrze radze:) nie znam zadnego "psychatry", ani nie wiem co to "jUKej", ale doceniam, ze bardzo sie starasz powiedziec cos zabawnego. szkoda, ze z tak marnym skutkiem:P Odpowiedz Link Zgłoś
iwusia Re: hahahahaha 14.01.04, 09:05 to nie miało byc zabawne. Poza tym nie posiadasz poczucia humoru więc nie liczyłam na wiele. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szalony zajrzal, kiedys do szczecina i.................. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.01.04, 21:08 faktycznie, z samantka, niewarto:) Odpowiedz Link Zgłoś
messja Re: zajrzal, kiedys do szczecina i............... 13.01.04, 21:19 Gość portalu: szalony napisał(a): > faktycznie, > z samantka, > niewarto:) momenty byly?:) Odpowiedz Link Zgłoś
kitek1 straszyla, ze beda.................. 13.01.04, 21:27 a na waly, nie przylazla:) Odpowiedz Link Zgłoś
messja Re: straszyla, ze beda.................. 13.01.04, 21:29 kitek1 napisał: > a na waly, > nie przylazla:) to ty pisales jako "szalony" czy jestes kolejnym rozczarowanym adoratorem?:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fan messji messja dziekujemy ci IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.01.04, 17:20 przynajmniej kazdy idiota sie moze dowartosciowac ze jest madrzejszy od kogos - to wszystko dzieki tobie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Małgorzata Re: messja dziekujemy ci IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.01.04, 22:33 Mesja, POZWOLISZ ZE ZACYTUJE TWOIM SPOSOBEM TWOJE WYPOWIEDZI..... mesja: "nie znam zadnego "psychatry", ani nie wiem co to "jUKej", ale doceniam, ze bardzo sie starasz powiedziec cos zabawnego. szkoda, ze z tak marnym skutkiem:P" Odpowiedz Link Zgłoś
samanta1 Re: messja dziekujemy ci 14.01.04, 22:43 hahahahahahaha....No Gosik ,ja tez chyle czola mimo ,ze nie chce Cie wygrzmocic;)))))))Pozdrowionka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fan messji Re: messja dziekujemy ci IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.01.04, 22:49 Napisalas zbyt dlugiego posta. Nikomu nie bedzie sie chcialo go przeczytac, nie mowiac juz o zrozumieniu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Małgorzata Re: messja dziekujemy ci IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.01.04, 22:53 NIE POSADZAJ LUDZI KTORZY CZYTAJA TAKIE RZECZY TYLE LAT CZY MINUT O TO ZE NIE BEDZIE CHCIALO IM SIE PRZECZYTAC TEGO:) POZA TYM NAPRAWDE NIE SIEDZA TU TYLKO OSOBY O POZIOMIE KALEGO (ZANIM NAUCZYL SIE CZYTAC:) WIEC "NIE OBRAZAJ";)))) ( W POZYTYWNYM TEGO SLOWA ZNACZENIU :) I DELIKATNYM:) O TO ZE TEGO NIE PRZECZYTAJĄ POZA TYM SA W TEMACIE, CZYTALI WSZYSTKO OD POCZATKU FAKTYCZNIE OSOBIE NOWEJ NIE CHCIALOBY SIE CZYTAC ALE KOMUS KTO ZNA MESJE I SLEDZI JEJ WYPOWIEDZI MYSLE ZE TAK :) POZA TYM ONI WIEDZA CO MIALAM NA MYSLI POZDRAWIAM WSZYSTKICH :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fan messji Re: messja dziekujemy ci IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.01.04, 22:55 Dobra, kto przeczytal i zrozumial niech sie zglosi. Potem go/ja odpytasz z tresci. Odpowiedz Link Zgłoś
messja malgorzato -dziekujemy wam:P 14.01.04, 22:53 dziekuje, ze znowu tak obszernie zechcieliscie mi odpowiedziec. niestety nie mam czasu, zeby komentowac kazdy z waszych zartow, ale moja sekretkarka odezwie sie do was wkrotce. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Małgorzata Re: messja CIAG.DALSZY IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.01.04, 22:46 NIESTETY NIE ZMIESCILO MI SIE W JEDNYM POSCIE , TO CZESC DALSZA TO TEZ PISALAS DO ONLY: "nie lubie tracic czasu, na dyskusje z wyznawcami "kalego". ja wiem, ze uwazasz, ze jesli ktos z twoich przyjaciol, badz ty nazwac mnie glupia to jest fajnie, gdy odwrotnie, to "posuwam sie zadaleko". dlatego nigdy nie spotkamy sie w pol drogi..." O ILE PAMIETAM KALI NAUCZYL SIE MOWIC A WIEC WYKAZAL DUZA DOZA INTELIGENCJI;), SKORO UWAZASZ ZE TU SIEDZI WIEKSZOSC OSZOLOMOW, LUDZI Z KTORYM NIE CHCE CI SIE NIC WYJASNIAC ITD. TO CO TU ROBISZ??? "szkoda, ze nie bawimy sie juz w "subtelnosci". o wiele bardziej bawi mnie kiedy ktos probuje wmawiac, ze kiedy pluje to deszcz pada, niz kiedy ktos jest na tyle glupi, by otwarcie przyznawac, ze pluje:P" A WIEC BAWI CIE TO??? MASZ SPECYFICZNE FORMY ZABAWY I SPEDZANIA CZASU , OOOO PRZEPRASZAM TAM NAPISALAM "SZKODA ZE SIE NIE BAWIMY "JUZ!!!" - TO BY OZNACZALO ZE BYLA MOWA O CZASIE PRZESZLYM.... A TERAZ:(TO TEZ PISALAS DO ONLY) "robie sobie tylko jaja z twoich porownan i wypowiedzi", "za dlugo juz tu jestem by sie jeszcze ludzic, ze kogos przekonam mowiac szczerze i lagodnie:P" TO OZNACZALO ZE JESTES, OOO PRZEPRASZAM ALBO BYLAS SZCZERA KIEDYKOLWIEK W SWOICH WYPOWIEDZIACH?????? ACHHHHHHHHH TO JUZ WYMAGA A ZATEM KONTAKTU Z WIELKIM SPECJALISTĄ OD SPRAW PSYCHIKI...... "leziox ja wogole nie rozumiem czym sie tak podniecasz i denerwujesz. a o "cyklofrenii" pierwszy raz slysze, od ciebie wlasnie. przypadek, czy sie leczysz?:)" TO TYPOWE MESJA ZE OSOBY CHORE PSYCHICZNIE NIGDY NIE SLYSZALY O SWOJEJ CHOROBIE I INNYCH POSADZAJA O BRAK ZDROWIA;) I SKAD PRZYPUSZCZENIE ZE LEZIOX SIE PODNIECA? ??;)))) CZYZBYS CHCIALA BYC PRZYCZYNA JEGO PODNIECENIA?????;)))) OGOLNIE MESJA NIC DO CIEBIE NIE MAM I NIE MAM ZAMIARU Z TOBA TU DYSKUTOWAC BO NAPRAWDE SZKODA MOJEGO CZASU TY NAPRAWDE JESTES OSLABIAJACA I CIEKAWE W SUMIE Z CZEGO TO WYNIKA, MOZE SIE BOISZ? CO JEST NIE TAK U CIEBIE? NIE MUSISZ PRZECIEZ ZA KAZDYM RAZEM ODWRACAC KAZDEJ WYPISANEJ PRZEZ LUDZI TU PRZYSLOWIOWEJ LITERKI NP. "Z" W DRUGA STRONE, WTEDY ONA TEZ BEDZIE WYGLADALA JAK Z (WYPROBOJ PISANIE NA KARTCE, I POTRAKTUJ TO JAKO CWICZENIE NA USPOKOJENIE SWOJEGO STANU NERWOWEGO;))) ALE BEDZIE ZNACZYLA CO INNEGO BO BEDZIE JUZ W TWOICH USTACH PRZECZYSZ SOBIE W KAZDYM SLOWIE,OBRAZASZ INNYCH, UZYWASZ MALO ZENZOROWANYCH SLOWEK:)))) PISALAS DO ONLY: "zauwazylam, ze ostatnio"chodzisz" za mna nie tylko na tym forum, i nie tylko na watkach z awanturami, wiec nawet ten twoj "argument", ze to moja obecnosc na tym forum tak ci zawadza, tez mozna o kant dupy potluc. " CIERPISZ JUZ CHYBA NA POCZATEK MANI PRZESLADOWCZEJ I DO TEGO CZYSTO NETOWEJ!!! (ALE PRZYPADEK CHYBA 1 NA SWIECIE;)))) I TE SLOWNICTWO :))) (MYSLE O KANTACH D..." ;))) SAMA MOWISZ ZE SIEDZISZ TU JUZ 2 LATA!!! (LAL!!! JESTEM POD WRAZENIEM ZE CI SIE TO JESZCZE NIE ZNUDZILO!!1, NET MOZE BYC FAJNY, MOZE BYC ZABAWNY, MOZE SLUZYC POZNANIU LUDZI, CZASAMI FAJNYCH ZNAJOMYCH, MOZE BYC FORMA ODREAGOWANIA STRESU ITD. ALE TAKIE STUKANIE PRZEZ LATA W KLAWIATURE DLA SAMEGO STUKANIA TEZ PONIEKAD JEST STRATA CZASU I ENERGII, CHOC TO MOJA TYLKO I WYLACZNIE OPINIA PS. ZAJRZALAM TU DZISIAJ WIECZOREJ I SIE OSLABILAM CZYTAJAC TE TWOJE SLOWA:)))))))), WIEC POSTANOWILAM ODPOWIEDZIEC CHOC MAM TERAZ POCZUCIE STRACONEJ POL GODZINY MIMO TO POZDRAWIAM CIE I ZYCZE WSZYSTKIEGO NAJ, NAJ, NIE BEDZIE MI SIE CHCIALO CHYBA CZYTAC TWOICH ODPOWIEDZI WIEC MOZE LEPIEJ NIE TRAC NA NIĄ CZASU CHOC OCZYWISCIE WATPIE ZEBYS GO NIE ZNALAZLA:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fan messji Re: messja CIAG.DALSZY IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.01.04, 22:51 Marnujesz tylko czas. Nawet messja nie przeczyta tych gryzmolow. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Małgorzata Re: messja CIAG.DALSZY IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.01.04, 22:55 wiem ze zmarnowałam pol godziny ale nie posądzaj mesji o brak mozliwosci odczytania takich gryzmołow:) ona ze swoim analitycznym umysłem poradzi poradzi sobie z tym z pewnościa doskonale ;))) ps. zresztą szczególnie jakby mi na tym nie zależy ;))))) Odpowiedz Link Zgłoś
samanta1 Re: messja CIAG.DALSZY 14.01.04, 22:55 nawet???Przede wszystkim ona,bo tak naprawde zupelnie ja nie interesuje co ktos ma do powiedzenia zwlaszcza na jej temat,no chyba ze jest to komplement ,ale taki przypadek chyba jeszcze nie mial miejsca;))) Ps.Ja przeczytalam w kazdym razie ...kurde,no lubie czytac i juz:))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Małgorzata Re: do lezioxa!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.01.04, 23:01 Leziox :) to jak tam będzie z tym naszym ... no .. "wygrzomoceniem";)))))) no wiesz, skoro mesja nas już połączyła w kwestii wspólnych uciech erotycznych, to wedle twojej wcześniejszej wypowiedzi do pełnego sukcesu chyba zostaje nam tylko .... no... ta kawa;))) :) ;))))) :):) Odpowiedz Link Zgłoś
messja Re: do lezioxa!!! 15.01.04, 01:07 Gość portalu: Małgorzata napisał(a): > Leziox :) > to jak tam będzie z tym naszym ... no .. "wygrzomoceniem";)))))) trzeba bylo od razu mowic, ze dawno nikt cie nie wygrzmocil i szukasz jelenia, a nie marnowac czas na bezmyslne stukanie w klawisze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: małgorzata Re: do lezioxa!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.01.04, 01:23 to prawda, dawno tego nie robiłam........ ale właśnie dlatego że nigdy nie szukałam byle jakiego jelenia i nadal nie szukam:), no chyba, że się sam znajdzie;), a co chcesz mi w tym pomóc????;))) a co? uważasz lezioxa za jelenia???:) leziox słyszysz to!!!!!!!!?:) ps. mesja nie chce z tobą dyskutowac wiecej, naprawde to sie mija z celem , szkoda czasu ps. 1 na forum moze jeszcze zajrzę a jak narazie ide spac ps 2. mowilas ze ci sie nie chce czytac, wiec tym bardziej nie rozumiem dlaczego czytasz.......... jak zwykle twoja logika Odpowiedz Link Zgłoś
messja do malgosi - powodzenia:) 15.01.04, 02:29 Gość portalu: małgorzata napisał(a): > to prawda, dawno tego nie robiłam........ widac:P > ps 2. mowilas ze ci sie nie chce czytac, bo mi sie nie chcialo, teraz piszesz duzo krocej i ciekawiej. Odpowiedz Link Zgłoś
messja CIAG.DALSZY 14.01.04, 23:00 Gość portalu: fan messji napisał(a): > Marnujesz tylko czas. Nawet messja nie przeczyta tych gryzmolow. to prawda. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Małgorzata Re: CIAG.DALSZY IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.01.04, 23:06 czuje sie zawiedziona;)))) ale myślę ze jak zwykle sobie sama przeczysz:))))) ps. po prostu wstydzisz się przyznać, że przeczytanie wszystkiego przy twojej znajomości języka, inteligencji i elokwencji zajmie Ci "trochę";)))) czasu!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Malgorzata Re: CIAG.DALSZY IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.01.04, 23:08 ale teraz przynajmniej moze w minimalnym stopniu wiesz jak czują się inni, których skazujesz na czytanie swoich długich postów z setką odnośników, wstawek, cytatów, wklejanych adresów itd. :))))) czasami warto czegos doswiadczyc na własnej skórze, dopiero wtedy wiemy jak moze to byc odbierane Odpowiedz Link Zgłoś
messja Re: CIAG.DALSZY 15.01.04, 00:14 Gość portalu: Malgorzata napisał(a): > ale teraz przynajmniej moze w minimalnym stopniu wiesz jak czują się inni, > których skazujesz na czytanie swoich długich postów z setką odnośników, > wstawek, cytatów, wklejanych adresów itd. :))))) > czasami warto czegos doswiadczyc na własnej skórze, dopiero wtedy wiemy jak > moze to byc odbierane nie wiem, bo nie czytalam. moze kiedys przeczytam, ale teraz naprawde mi sie nie chce. zreszta mowilas, ze i tak ci nie zalezy, to po co mi sie narzucasz? chcesz, zeby cie wszyscy wzieli za kretynke? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: malgorzata Re: CIAG.DALSZY IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.01.04, 01:02 kobieto gdzie ja ci sie narzucam!!!!!!!!????????? mowie tylko to co sama stwierdzasz, ze ci sie nie chce czytac i ze czasami trzeba cos samemu zobaczyc zeby wiedziec jak to jest "ale teraz przynajmniej moze w minimalnym stopniu wiesz jak czują się inni, > > > których skazujesz na czytanie swoich długich postów z setką odnośników, > > wstawek, cytatów, wklejanych adresów itd. :))))) > > czasami warto czegos doswiadczyc na własnej skórze, dopiero wtedy wiemy ja > k > > moze to byc odbierane NIE MA TU SLOWA O NARZUCANIU TY NAPRAWDE MNIE POWALASZ NA ŁOPATKI ps. o odbiór mojej osoby przez innych się nie martw Odpowiedz Link Zgłoś
messja Re: CIAG.DALSZY 15.01.04, 01:18 Gość portalu: malgorzata napisał(a): > kobieto gdzie ja ci sie narzucam!!!!!!!!????????? pisalas, ze czujesz sie zawiedziona, a potem zdenerwowana brakiem reakcji znowu do mnie napisalas. niepotrzebnie mnie ciagle atakujesz, ja i tak nie moge cie wygrzmocic - nawet gdybym chciala. zachowaj czas i energie na prawdziwa okazje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: małgorzata Re: CIAG.DALSZY IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.01.04, 01:27 biedaczko musisz popracować nad wzrokiem, a może jakieś okulary???? sama mówiłaś, że powinno sie miec poczucie humoru.... nie zauważyłaś tam, przy słowie zawiedziona znaczka ;)........(w wolnym tłumaczeniu buźki z oczkiem) haha mnie naprawde mało obchodzi zarówno twoja osoba jak i twoje odpowiedzi ja tylko napisałam to co myślę, w końcu mamy jako ludzie taką możliwośc zas ty odpisałaś mi potem z niedowierzaniem , ze jestem małgorzata.......:)))) wiec ci odpisałam i kończę rozmowę z tobą więc nie sil się na jakiekolwiek odpowiedzi, no chyba że koniecznie musisz.......... Odpowiedz Link Zgłoś
messja a teraz idz wreszcie sie grzmocic... 15.01.04, 02:26 Gość portalu: małgorzata napisał(a): > i kończę rozmowę z tobą więc nie sil się na jakiekolwiek odpowiedzi, no chyba > że koniecznie musisz.......... ciagle do mnie piszesz i ciagle nadmieniasz, ze ja mam ci nie odpisywac. ani to grzeczne ani madre. zreszta juz od argumentu "psychiatry" wiedzialam, ze nie warto nie tylko czytac, ale i komentowac twoich bazgrolow. poniewaz albo mowisz powaznie i wtedy sama przedstawiasz sie jako kretynka marnujac dlugie godziny by cos tlumaczyc, czy do czegos przekonywac osobe psychicznie chora, albo bylas tylko zlosliwa. w tym drugim wypadku, tym bardziej nie warto tracic czasu by sie tlumaczyc z dlugich litanii zarzutow komus, kto jest tak prymitywny i ograniczony, ze nie potrafi zdobyc sie na bardziej wyszukana zlosliwosc. poza tym nawet moj nick piszesz z bledem. raz mozna sie pomylic - ale stale to naprawde zenujace dla osoby ktora, z taka ironia mowi o "inteligencji" adwersarza. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Małgorzata Re: a teraz idz wreszcie sie grzmocic... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.01.04, 13:25 mesja szkoda ze do odbijania swojej własnej piłeczki używasz tak niskiej cechy jak chamstwo ludzie są rózni i nie zawsze to co się pisze a więc zwykłe literki świadczą o osobie ale jakby dają jej obraz, ja napisałam po przeczytaniu tego postu o samancie swoje zdanie na temat twoich wypowiedzi, ty odpowiedziałaś więc odpowiedziałam CI tylko i wyłacznie w twoim własnym stylu i to wszystko nie jest to mój styl glówny wypowiedzi bo jestem normalną, miłą i kulturalną osobą, potrafię też być chamska i złośliwa jak ktoś mnie do tego sprowokuje ale w tym przypadku szkoda już na to czasu sama uzywasz takiego a nie innego słownictwa a potem wkładasz je w usta innych ciekawe czy ta cecha również przekłada się na real ale to twoja sprawa nie piszę do ciebie ciągle, to ty mi ciągle odpowiadasz pisałam jeden post, który mi się nie zmieśił, i drugi który poszedł w dwóch kawałkach, sprawdź godziny (jest tam 1,5 minuty różnicy) więc jakby te twoje posądzenia ze pisze do ciebie caly czas sa bez sensu teksty na zasadzie czy widac czy nie widac, ze "dawno nikogo nie miałam itd." sa tak proste że aż załosne, chyba sama dobrze wiesz, że mozna mieć wielu facetów i spać z wieloma i być głupią, ograniczoną i złośliwą istotą i tak samo z jakiś powodów nie miec nikogo jakiś czas i być miłą osobą, która ma jakiś styl i vice versa akurat to, że nie szukam i nie szukałam jakiś jeleni jak sama mówisz nie jest wydaje mi się moją złą cechą poza tym naprawde szkoda mi czasu na netowe kłótnie kimkolwiek , zwłaszcza z tobą nie chciałam i nie chce cię obrażać, moje wypowiedzi były tylko odpowiedzią na twoje własne i miały ten sam wzrorowany na tobie styl wypowiedzi mysle, ze tak naprawde jestes miłą i inteligentną osobą, która ma wiele do powiedzenia więc nie wiem dlaczego tak się zachowujesz, nawet tu w necie tylko ty wiesz, jakie masz problemy i co tak naprawde jest tego przyczyną i robiąc to co robisz starasz się albo o tym zapomnieć albo to w jakiś sposób w sobie zwalczyc, może bronisz się przed czymś - ale to mnie juz nie obchodzi i to tylko i wyłącznie twoja sprawa i problem naprawde cie pozdrawiam i zycze wszystkiego najlepszego milego dnia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: małgorzata Re: j.w. n/txt IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.01.04, 22:09 messja napisała: > Gość portalu: małgorzata napisał(a): > > > i kończę rozmowę z tobą więc nie sil się na jakiekolwiek odpowiedzi, no ch > yba > > że koniecznie musisz.......... > > ciagle do mnie piszesz i ciagle nadmieniasz, ze ja mam ci nie odpisywac. ani to > > grzeczne ani madre. zreszta juz od argumentu "psychiatry" wiedzialam, ze nie > warto nie tylko czytac, ale i komentowac twoich bazgrolow. > poniewaz albo mowisz powaznie i wtedy sama przedstawiasz sie jako kretynka > marnujac dlugie godziny by cos tlumaczyc, czy do czegos przekonywac osobe > psychicznie chora, albo bylas tylko zlosliwa. w tym drugim wypadku, tym > bardziej nie warto tracic czasu by sie tlumaczyc z dlugich litanii zarzutow > komus, kto jest tak prymitywny i ograniczony, ze nie potrafi zdobyc sie na > bardziej wyszukana zlosliwosc. poza tym nawet moj nick piszesz z bledem. raz > mozna sie pomylic - ale stale to naprawde zenujace dla osoby ktora, z taka > ironia mowi o "inteligencji" adwersarza. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Robert Re: poszlabym na jakas mila randke ...;))) IP: *.gazeta.pl / 192.30.226.* 14.01.04, 23:46 Z takom kurwom jak ty nigdy w zyciu..slyszalem ze sie pieprzysz z kazdym kiedy sie tylko da..Messja mi to powiedziala Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samanta hahahahahaha.......... IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 14.01.04, 23:50 patrzac na twoja ortografie z pewnoscia jestes jej bliskim przyjacielem he,he Messja,gratuluje ci przyjaciela.teraz juz rozumiem twoje rozgoryczenie i zgorzknienie,hahahahahaha Odpowiedz Link Zgłoś
messja Re: hahahahahaha.......... 15.01.04, 00:04 Gość portalu: samanta napisał(a): > patrzac na twoja ortografie z pewnoscia jestes jej bliskim przyjacielem he,he > Messja,gratuluje ci przyjaciela.teraz juz rozumiem twoje rozgoryczenie i > zgorzknienie,hahahahahaha patrzac na slownictwo i na to, co o tobie wie, raczej twoim. a co do rozgoryczenia - przeciez to nie ja sie obrazilam, ze adoratorzy od ciebie uciekli:PPP Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samanta Re: hahahahahaha.......... IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 15.01.04, 00:17 "patrzac na slownictwo i na to, co o tobie wie, raczej twoim." Nic z tego moja droga ja nie pisze z bykami ,czeggo nie mozna powiedziec o tobie.Nie chcialo sie nosic teczka trzeba messjo nosic woreczki .Tak na przyszlosc messja:pokażę a nie pokarzę ,hahahahahaha I tym sposobem zarobilas glana na sam koniec semestru,wstyd! "rozgoryczenia - przeciez to nie ja sie obrazilam, ze adoratorzy od ciebie uciekli:PPP" Ale to nie ja latam rozpaczliwie po wszystkich forach skad wynosza mnie na kopach tylko ty:-P Odpowiedz Link Zgłoś
messja Re: hahahahahaha.......... 15.01.04, 00:58 Gość portalu: samanta napisał(a): > "patrzac na slownictwo i na to, co o tobie wie, raczej twoim." > Nic z tego moja droga ja nie pisze z bykami ,czeggo nie mozna powiedziec o > tobie. czyzby? to moze ja napisalam "czeggo"?:)))))))) Ale to nie ja latam rozpaczliwie po wszystkich forach skad wynosza > > mnie na kopach tylko ty:-P nikt mnie nie wykopal, a na przykladzie twojej nudnej koleznaki malgosi widac, ze niektorzy doczekac sie nie moge, az im odpisze. i co samantko, znowu dalas dupy i po raz trzeci zlamalas obietnice, ze nie bedziesz sie do mnie odzywac. dzieciom w szkole rownie czesto mowisz prawde? a zreszta "koggo" ja pytam? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zbyszek Re: hahahahahaha.......... IP: *.sympatico.ca 15.01.04, 21:53 Szlyszalem ze SAMANTA to restytuta,a Malgosia to czysta diewica,ale Jaja... Odpowiedz Link Zgłoś
gftp [...] 15.01.04, 22:07 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
messja bardzo prosze:) 15.01.04, 22:29 gftp napisał: > Czy mozna sobie wyobrazic wiekszego potwora za zone? kazdy sam sobie zone wybiera i posty, ktore czyta i komentuje. jesli twoja zona to potwor i gangrena, to bardzo mi przykro, ale nie ma z nia nic wspolnego. nawet jesli jestes swiecie przekonany, ze jest inaczej. i bardzo prosze, jesli dzieki mnie twoje zycie wydalo ci sie znosniejsze, tylko co JA MAM Z TOBA WSPOLNEGO, skoro do tej pory nie pisales do mnie pod tym nickiem? Odpowiedz Link Zgłoś
iwusia messji 16.01.04, 21:49 żeby wyrobic sobie o tobie zdanie wystarczy cie poczytać hehehehe Odpowiedz Link Zgłoś
messja Re: hahahahahaha.......... 15.01.04, 22:36 Gość portalu: Zbyszek napisał(a): > Szlyszalem ze SAMANTA to restytuta,a Malgosia to czysta diewica,ale Jaja... moze, jakie wrazenie sprawia samantka nie bede komentowac, bo wyzwiska to specjalnosc samantki nie moja. co do malgosi jednak, to sprawia wrazenie mocno niewyzytej i napalonej na wszystko co ma spodnie:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: leziox Re: hahahahahaha.......... IP: *.dip.t-dialin.net 16.01.04, 21:44 Przebrnalem przez ta encyklopedie,napisana przez nasza dzielna Malgosie,heh,no powinans kobito pisac wypracowania na akord,zostalabys milionerka zapewne. Wiesz,ja mam porównania Mesji gdziekolwiek,ale bynajmniej nie w sercu,wiec tylko tam mozna to skierowac. Co do kawki-nie przeszkadzaloby ci,ze mamy taka swatke?HEHEHE!!! Ja tam w kazdym razie,z pewnoscia zapomnialbym o mesji,zatopiony w lustrze twoich oczu,zasluchany w jakas mila historie,ktorych masz zapewne sporo do opowiedzenia...I ten twoj milo szemrzacy glos...o cholera,zaczalem sie chyba rozmarzac...To ja juz lepiej sobie pojde,zeby spokojnie pospac... Odpowiedz Link Zgłoś
leziox Re: hahahahahaha.......... 16.01.04, 21:50 No nie,jeszcze cos napisze.Caly ten zgielk pretenduje Messje do zamkniecia jej w poteznej skrzyni i wyslanie jej w kierunku dowolnego kraju,ktory ktos dowolny chcialby opanowac.Posiadajac taka bron,ktora zagada cala populacje na smierc i to bez rozlewu krwi,moznaby stac sie bardzo poteznym czlowiekiem.Potem wladza w kraju zagarnieta.Messja dopuszczona znowu do internetu i mozna snuc plany podboju kraju nastepnego.I w koncu przejecia wladzy nad swiatem.Tylko kto chcialby rzadzic swiatem,gdzie wszyscy zagadani? Odpowiedz Link Zgłoś
mmalgorzata Re: haLEZIOX 17.01.04, 00:51 nie wiem czy to kwestia zagadania;))) to niesamowite, naprawdę nie wiem jak to określić, (POWAZNIE) bo 1 raz się z tym spotykam....... z jednej strony ktoś kto wcale nie jest głupi i potrafi powiedzieć wiele mądrych rzeczy, (prawda? mimo, wszystko się zgodzisz?) a z drugiej jakas totalna głupota, małostkowość, złośliwość i totalne chyba aż za poważne traktowanie tego co jest tylko czyms luźnym (netem) ale tez może byc na tyle fajne, że rzeczywiście służy jakiemuś poznawaniu ludzi tez (i wcale nie skończonych kretynów) więc naprawdę mniet o powala te ciągłe powroty do punktu wyjścia itd.:))), odwracanie kota ogonem, jakies "podniecanie się" rzeczami wartymi śmiechu itd. może to kwestia dużej ilości czasu i braku zajęcia, moze problemow itd. ale nie ważne - kazdy je ma - a jednak to co się piszę w jakiś sposób też świadczy jakim się jest prawda? :))))))))) kawy nie pijam zbyt często:) choć czasami się zdarza:){{ może być mrożona}};-))) połączenie przez mesję mi nie przeszkadza;))) (ale niezłe byłyby jaja - bo wedle jej słów szukając jelenia sama by mi go znalazła ;))) haha zaś głos mam całkiem niezły, fakt:) :)))) ps. i popatrz dzięki messji się nabawiłam maila na gazeta.pl" no i myślę, że większość fr ma naprawdę niezłe atrakcje Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tom Re: poszlabym na jakas mila randke ...;))) IP: *.proxy.aol.com 17.01.04, 15:56 Malgosia ale Ty masz fantastyczny dziubek:))...jestes jeszcze wolna??:)) Odpowiedz Link Zgłoś
messja Re: poszlabym na jakas mila randke ...;))) 17.01.04, 19:37 Gość portalu: Tom napisał(a): > Malgosia ale Ty masz fantastyczny dziubek:))...jestes jeszcze wolna??:)) malgosiu to ty? znowu? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marcus Re: poszlabym na jakas mila randke ...;))) IP: *.olszynka-lubanska.sdi.tpnet.pl 21.01.04, 20:49 Szukamy samotne Panie chcace zmienic swoje dodychczasowe zycie.Mamy dla Was sprawdzonych Panow z Niemiec.Zainteresowane Panie prosimy o kontakt.Deutsch_Polish@hotmail.com Odpowiedz Link Zgłoś