Gość: samanta IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 11.01.04, 14:34 Co to jest: 1.ciaga sie jak smrod za wojskiem? 2.wcina sie jak stringi w zadek? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
messja Re: zagadka dla bystrych!;))) 11.01.04, 14:38 Gość portalu: samanta napisał(a): > Co to jest: > 1.ciaga sie jak smrod za wojskiem? > 2.wcina sie jak stringi w zadek? > pierdzioszek?:))))) p.s. mam nadzieje, ze w nagrode bede mogla cie wybrac randke:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samanta uderz w stol........itd IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 11.01.04, 14:49 he,he Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: leziox Re: uderz w stol........itd IP: *.ipt.aol.com 11.01.04, 14:50 No też to zauważyłem,święte słowa,Samcia. Odpowiedz Link Zgłoś
messja Re: uderz w stol........itd 11.01.04, 14:56 Gość portalu: samanta napisał(a): > he,he zgadlam? to swietnie! juz sie wzielam za pamoc w wyborze:) mam nadzieje, ze tym razem mi podziekujesz, zamiast rzucac "klatwy". przeciez jestes taka ladna, skromna, dobra i madra... nie ma powodu zebys znowu rozladowywala frustracje poprzez wyzwiska i "zaklecia":) Odpowiedz Link Zgłoś
slodki_pierdzioszek Re: zagadka dla bystrych!;))) 11.01.04, 20:27 messja! jestes bystra jak woda w klozecie! messja napisała: > Gość portalu: samanta napisał(a): > > > Co to jest: > > 1.ciaga sie jak smrod za wojskiem? > > 2.wcina sie jak stringi w zadek? > > > > pierdzioszek?:))))) > > p.s. > mam nadzieje, ze w nagrode bede mogla cie wybrac randke:) Odpowiedz Link Zgłoś
ferdek.k Re: zagadka dla bystrych!;))) 11.01.04, 15:13 No to ja nawet zgadne :)) Odpowiedz Link Zgłoś