czarujaca27 08.10.09, 19:26 szukam fajnego faceta do miłego spędzania czasu - dyskrecja Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
nalberczak Re: fajnego faceta z W-wy 08.10.09, 20:35 kino, teatr, opera i co dalej? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
falleus Re: fajnego faceta z W-wy 08.10.09, 21:05 nalberczak napisał: > kino, teatr, opera i co dalej? ;) jako alternatywa pozostaje jeszcze balet, podobno najlepszy mongolski :)) Odpowiedz Link Zgłoś
czarujaca27 Re: fajnego faceta z W-wy 08.10.09, 21:48 właściwie to po co falleus się udzielasz - jesteś fajny? ciekawy? czy tylko piszesz żeby jakoś przetrwać wieczór? może być i mongolski Odpowiedz Link Zgłoś
czarujaca27 Re: fajnego faceta z W-wy 08.10.09, 21:50 nie o kino, teatr i opere mi chodzi Odpowiedz Link Zgłoś
kotek_mru Re: fajnego faceta z W-wy 08.10.09, 23:43 no to moze, balet francuski?;-DDD Odpowiedz Link Zgłoś
moby100 Re: fajnego faceta z W-wy 09.10.09, 00:20 ..ja z kolei na balecie się nie znam..ani na francuskim ani nawet na mongolskim... ale o wszystkim innym możemy już poplotkować;-) ...jeśli tylko znajdziesz czas i ochotę, byłoby miło pozdrawiam, Odpowiedz Link Zgłoś
do_pary Re: fajnego faceta z W-wy 23.11.09, 21:47 Witaj Przyznam się szczerze, że ja też szukam czegoś innego niż kino teatr i balet. Jestem z kimś, ale czegoś mi brakuje, powoli się wypalam. Potrzebuję odmiany!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
loubitch Re: fajnego faceta z W-wy 09.10.09, 14:11 Napisz więcej jakie masz oczekiwania, co to znaczy fajny facet bo może moja osoba według tych tajemniczych kryteriów nie będzie fajna. Pozdrawiam Dr Lou Bitch Odpowiedz Link Zgłoś
w_nocy Re: fajnego faceta z W-wy 30.11.09, 19:32 Ha, gwarantuję niezapomniane przeżycia podczas wypadów do knajpek, po potańcówkach szkolenie dla pilotów w wirówkach będziesz miała z głowy ;) , a wieczorami... Odezwij się, pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
escribeagata Re: fajnego faceta z W-wy 03.12.09, 00:18 bardzo interesujaco to brzmi.... podoba mi sie cokolwiek to znaczy... wkrotce bede w warszawie... moze sie skusze... ale zanim... poznamy sie odrobine, zeby nie zaliczyc wtopy.. z obu stron.. Odpowiedz Link Zgłoś