Dodaj do ulubionych

Do tls...:-D

12.10.09, 08:28
Wlazłeś na MiDa, to się i przedstaw piknie.Nietykieta obowiązuje...:-
D:-D

Witam Cię, Piotruś serdecznie! :-D:-D
Obserwuj wątek
    • zaciszanka30 Re: Do tls...:-D 12.10.09, 10:00
      he he .... co już zauważyła wcześniej Cruk chyba niedługo trzeba
      będzie zmienić nazwę naszego forum ;) charakter nazwy " Motocykl i
      Dziewczyna" zagrożony :)

P.S. Panowie przedstawiajcie się ;) Ciągle spotykają mnie
      niespodzianki na MiDzie ;) Czytam wątki i nagle nowe nicki :)
      • yacey Re: Do tls...:-D 12.10.09, 10:54
        zaciszanka30 napisała:
        > he he .... co już zauważyła wcześniej Cruk chyba niedługo trzeba
        > będzie zmienić nazwę naszego forum ;) charakter nazwy " Motocykl i
        > Dziewczyna" zagrożony :)

Skoro sie chwalicie na lewo i prawo, jakie to fajne forum, to co sie
        dziwic, ze zamiast ciasta z rodzynkami powstal keks :D

A Kolega, to pewnie z wrazenia zapomnial sie przedstawic :).
        • tlspmw Re: Do tls...:-D 12.10.09, 12:28
          przepraszam, nie było moim celem nikogo urazić
          witajcie
          no fakt, przyznaję, że miałem przez chwilę wątpliwości czy ja jestem ten
          motocykli dziewczyna... ; )
          (zwłaszcza, że wszedłem z ciekawości - bo przyczyną kolejnego bytu był BAM
          naszego wspólnego znajomego CJT7)
          no i stąd może ten "masz babo placek"... - jeśli mogę używać popularnego tu
          zapewne języka/analogii... - hehehe ; )
          - w każdym razie na szczęście nie jestem tu jedynym rodzynkiem ; )
          i jeśli się nie obrazicie chętnie czasem tu zajrzę
          (- wiem, wiem - proszę mnie nie ostrzegać, że ciekawość czasem prowadzi tam
          gdzie i kobiety i motocykle ; ) )
          pozdr,
          p.
          • carrymoon Re: Do tls...:-D 12.10.09, 12:33
            Witaj

gdybyś tak zaczął tak od razu to i ja bym inaczej odpisywała :P

Ewa
            • tlspmw Re: Do tls...:-D 12.10.09, 13:38
              na pewno ; ))

Piotrek.
              p.s. to kiedy mogę Cię poprosić ponownie ? :P
              • carrymoon Re: Do tls...:-D 12.10.09, 13:40
                daj się poznać. Pobądź z nami trochę.
                I zdecydowanie lepiej nas poznasz na spotkaniach i zlotach niż
                oglądając fotki ;)
                • tlspmw Re: Do tls...:-D 12.10.09, 13:54
                  no przecież pisałem, że już byłem na paru....
                  pszczoła mówiła, że Krzyś poumieszczał
                  to chciałem obejrzeć...
                  pozdr,
                  p.
                  • pszczola35 Re: Do tls...:-D 12.10.09, 14:28
                    Nooo ładnie...I teraz będzie na pszczołę :-P:-D Hehehe,dobrze że się
                    ujawniłeś, Piotruś :-D
                  • zaciszanka30 Re: Do tls...:-D 12.10.09, 14:30
                    tlspmw napisał:

no przecież pisałem, że już byłem na paru....

Byłeś na paru zlotach ???

• tlspmw Re: Do tls...:-D 12.10.09, 15:13
                      na pewno mnie widziałaś - tylko nie pamiętasz (ale to już nie moja wina...) ; )
                      spotach, zlotach, przejażdżkach, wycieczkach...
                      - jeśli jest jakaś różnica, to proszę o link na zasady
                      - coby nie było uznaniowo ; ))
                      (i by nikt okazało się potem, ze te baby na motorach tez takie nieobiektywne ;
                      )) ) hihihi
                      pszczolko nie martw sie - zwalimy na krzyska raidera albo kogos innego- przeciez
                      wszystiemu winni sa Ci... niedobrzy mezczyzni ; ))
                      pozdr,
                      p.

zaciszanka30 napisała:

> tlspmw napisał:
                      >
                      > no przecież pisałem, że już byłem na paru....
                      >
                      > Byłeś na paru zlotach ???
                      >
                      • zaciszanka30 Re: Do tls...:-D 12.10.09, 15:51
                        chodziło mi o zloty, a raczej babozloty MiDa ;)
                        i rzeczywiście z tych nie pamiętam, a na innych nie bywam ;) ( poza
                        BSowymi, ale to są spotkania, nie zloty :) )

Podejrzewam, że chciałeś dostać dostęp do Fotobloga. Tu rzeczywiście
                        są pewne i uznaniowe ( niepisane, bo nie jesteśmy klubem ) zasady ;)
                        Ale od przydzielania dostępu jest Carry i te "zasady" już poznałeś
                        tzn. daj się poznać :)

PS. Znowu się pogubiłam: Krzysiek Raider to może cj7 czy następny
                        motonita, który nas podczytuje i z czasem się ujawni jako "Motocykl
                        i Dziewczyna" ? :)
                        • tlspmw Re: Do tls...:-D 12.10.09, 16:04
                          no wlasnie... babozloty moga budzic pewna obawe...
                          w nas... prawdziwych mezczyznach...
                          co innego kobietzloty albo dziewczynozloty... ; ))

chetnie dam sie poznac - nie jestem chyba az taki straszny... ; ))
                          np taka Carry_Decydująca ...
                          ale jak tu się z nią poznać skoro tel i gg jest na tym nieudostepnionym
                          fotoblogu... ; ))
                          pozdr,
                          p.
                      • 1_leo Re: Do tls...:-D 12.10.09, 16:18
                        > na pewno mnie widziałaś - tylko nie pamiętasz (ale to już nie moja
                        wina...) ; )
                        > spotach, zlotach, przejażdżkach, wycieczkach...
                        > - jeśli jest jakaś różnica, to proszę o link na zasady
                        > - coby nie było uznaniowo ; ))
                        > (i by nikt okazało się potem, ze te baby na motorach tez takie
                        nieobiektywne ;

Drogi Tls, czy mama Ci nie mówiła, jak to nieładnie kłamać?
                        Nie bywasz na BZ, nie udzielasz się na forum a chcesz dostęp do
                        fotobloga szermując hasłami zasadności i uznaniowości.
                        Kim Ty jesteś, skąd, itd....
                        Ja, np. Ciebie w ogóle nie znam :(:>
                        • tlspmw Re: Do tls...:-D 12.10.09, 16:33
                          Droga Leo/Drogi Leo
                          ja też Cie nie znam
                          i to w dodatku
                          również całkiem niezależnie
                          od tego Co Tobie mama/tata mówił(a)

powiedz nam co Cię tak nastawiło ?
                          jakieś szowinizmy geograficzne ?
                          jeździmy na innym typie motocykla - czy co ? ;>

bywam gdzie indziej i to mi na razie wystarcza
                          i nie przeszkadza pozostawać z nadzieją
                          poznania Was wszystkich od tej lepszej strony

zapewniam, ze
                          teoria conspiracji czy polityka ochrony prywatnosci
                          nie jest mi obca
                          a poznac Was chiałem z czystej ciekawości

choćby po to by wiedziec kogo mijam może ocdziennie a nie wiem...

pozdrawiam i slę uśmiechy
                          All Mid'owi
                          p.s. nieładnie to zarzucać kłamstwo
                          • 1_leo Re: Do tls...:-D 12.10.09, 17:22
                            powiedz nam co Cię tak nastawiło ?
                            jakieś szowinizmy geograficzne ?
                            jeździmy na innym typie motocykla - czy co ? ;>

bywam gdzie indziej i to mi na razie wystarcza

Drogi Tls, otóż:
                            1. Negatywnie oceniam osobę, która bez przedstawiania się chce, ba
                            żąda od razu dostęp do materiałów przedstawiających osoby których
                            nie zna i sytuacje o których nie ma pojęcia.
                            2. I tutaj wychdzi Twoja nieznajomość MiDu ponieważ u nas nigdy nie
                            było i nie ma szowinizmów geograficznych oraz różnic w zależności od
                            tego na jakim sprzęcie ktoś jeżdzi. Skoro to natychmiast przyszło Ci
                            do głowy, zamiast myśli, że jednak powinieneś się przedstawić,
                            pozwala sądzić, że z takimi zachowaniami spotykasz się dość często.
                            3. Miło nam, że chcesz poznać nas wszystkich tylko dlaczego
                            zaczynasz od domagania się dostępu do naszych prywatnych fotek?

A ponieważ JA zwracałem uwagę na słowa Mamusi pozwól, że Ci się
                            przedstawię. Jestem facetem raczej drobnym o pospolitym wyglądzie,
                            można rzec nie wyróżniającym się w tłumie. Jeżdzę na małym sprzęcie,
                            tak małym że kiedy Arsi pożyczyła mi swój skuterek to miałem
                            wrażenie, że mnie z niego zwieje. :):>:>
                            • ciotkabw Re: Do tls...:-D 12.10.09, 21:02
                              Brawo Panowie::))
                              Witaj i bądź grzeczny i cierpliwy....hihihihi.....
                              i kto to pisze - baba z piekła rodem::))
                              pozdrawiam Beata
                            • tlspmw Re: Do tls...:-D 12.10.09, 21:19
                              Leo,

pisanie z taką manierą, jak również i samo używanie słówka "drogi" czy
                              zaczynanie listu do nieznajomej Ci (jak sam słusznie zauważyłeś) osoby w ten
                              sposób może sugerować z miejsca, że chciałbys traktować kogoś z góry, co może
                              przy jakimiś tam wzroście o jakim tam wspominasz - wprowadzić w błąd osoby Cię
                              nie znające - nie chciałbys zapewne stworzyć swojego negatywnego obrazu w oczach
                              osob Cię nie znających - a w gruncie rzeczy w realu pomimo tego co piszesz -
                              przecież możesz okazać sie jakims fajnym kolesiem... - prawda ? - wiec po co ?

każdy ma prawo oceniac sobie co chce i kogo chce - nieuprzejmym jest natomiast
                              wyrażanie swoich (bezpodstawnych) opinii publicznie. bezpodstawnych - gdyż
                              nigdzie nie napisałem , że czegokolwiek sie domagam, a jedynie ,że będzie mi
                              miło - ale skoro zrobiło się już tak niemiło to
                              rzeczywiście z nieobiektywnymi ocenami i podobnymi zachowaniami na pewno
                              przychodzi , nie tylko mi, ale innym często spotykac się zwłaszcza nie tylko w
                              internecie
                              - mam nadzieję, że dzięki temu "punktowaniu" coś tam osiągnąłeś- bo nie
                              przychodzi mi do głowy żaden sensowny powód dlaczego ktoś z tak nienagannym
                              zachowaniem i manierami oraz zapewne starannym wychowaniem pamiętający wciąż
                              rady przekazywane przez rodziców mógłby tak się zachowywać.

Niemniej dziekuję Ci za "przedstaiwienie się" - o ile parę słów o wyglądzie, czy
                              wzroście w ogóle można uznać za jakąkolwiek namiastke tegoż. - a co to jakaś
                              fotka.pl że mi o tym piszesz jak wyglądasz? - czy ten przekaz ma jakieś ukryte
                              znaczenie o którym nam potem napiszesz?

Zachowaj swoje prywatne fotki dla siebie, zablokuj je, schowaj do szuflady czy
                              zrób z nimi co tam tylko poprawi Ci humor, czy spowoduje, że poczujesz się z tym
                              lepiej, (możesz nawet poprosić abym nigdy nie miał do nich dostępu, czy zamazać
                              się na nich i uczynić nierozpoznawalnym) jeśli nie zrozumiałeś co do tej pory
                              napisałem - to wytłumaczę, że nie chęć popatrzenia sobie, spowodowała, że tu
                              jestem i napisałem co napisałem.

Owszem , z pewnymi zachowaniami spotykamy się często i czytając co napisałeś
                              przyszło mi to do głowy... - że mam do czynienia z kolejnym z za małym albo z za
                              duzym motocyklem czy jakkolwiek inaczej niedopasowanym do jego ego... - no, ale
                              dość żartów - jeśli nie potrafisz dostrzec ironii w tym co napisałem poprzednio
                              - prawdopodobnie nie dostrzeżesz jej nawet gdybym próbował Ci jakąś kolejną
                              buźkę wysłać teraz.

zatem pozdrawiam Cię serdecznie, drogi kolego prawdziwy motocyklisto, dziękuję
                              za list, i wsparcie, czy obronę innych przede mną, a jeśli jeszcze będziesz miał
                              ochote coś napisać, o sobie, obiecuję, że przeczytam.

nawet mimo Twojego czułego powitania, nadal będzie mi miło poznać Was kiedyś-
                              niekoniecznie przez literki - które jak wiadomo: zwodnicze są. życzę Ci
                              szerokości Leopoldzie / Lwie
                              i pozdrawiam All Mid'a
                              P.
                              • yacey Re: Do tls...:-D 12.10.09, 22:08
                                Brak poczucia humoru nie jest wada dyskwalifikujaca, ale utrudnia
                                zycie.
                              • 1_leo Re: Do tls...:-D 13.10.09, 08:14
                                Jak zwykle nic nie zrozumiałeś i jedynie wylewasz swoje kompleksy i
                                żale, że wszyscy powinni rzucić się z powitaniami a Toją MiDową
                                drogę posypać płatkami róż - tak to odbieram.
                                Ponieważ dalsza dyskusja nie ma sensu proponuję ją zakończyć.
                                Prawdopodobnie w realu jesteś w porządku - może się spotkamy na
                                piwie, kto wie?
                                Pozdrawiam i życzę krótkiej zimy
                                • carrymoon Re: Do tls...:-D 13.10.09, 08:52
                                  Panowie
                                  bardzo ładnie prosze o zachowanie spokoju.
                                  Nie widze potrzeby prowadzenia podobnych dyskusji na forum. Macie
                                  odmienne zdania prosze załatwiajcie to przez pocztę, komunikatory
                                  itp.

Tls nie jest pierwszą osobą i prawdopodobnie nie ostatnią, która nie
                                  zaistniawszy na forum chce od razu dostęp do Bloga. Bez problemu
                                  radzilam sobie z tym wcześniej i teraz również nie miałam problemów.

Dlaczego kiedy pojawiają się nowe foremki nie ma spięć a gdy pojawia
                                  się facet są? Prosze zastanowcie sie i wyluzujcie
                                • tlspmw Re: Do tls...:-D 13.10.09, 09:38
                                  Dobrze kolego, zakończmy.
                                  (Nie tyle dlatego, że zrozumiałem co chciałeś napisać/osiągnąc,
                                  a dzięki postom innych)

Nie mam ani ochoty ani czasu, zarówno na bycie błędnym rycerzem,
                                  jak i walkę z internetowymi wiatrakami, kopanie się z koniem,
                                  gryzienie z psami, wkładanie rąk między gryzące się wzajemnie,
                                  czy jakiekolwiek określenie by tu pasowało.

Tylko proszę Cię uprzejmie, już nie prowokuj mnie
                                  do pisania o tym, że można odnieść wrażenie, że
                                  pewnie wolałbyś rzucać gwoździe pod koła niż te swoje płatki.

Nawiasem mówiąc, jeśli mogę coś napisać od siebie
                                  to osobiście nie zawsze odpowiada mi takie Bollywoodzkie
                                  poczucie estetyki, ale każdy jest inny, więc muszę
                                  to uszanować.

Z tego raczej nie wynika, że nie spotkamy się kiedyś,
                                  ale do tego piwa to podchodziłbym ostrożnie...

Niemniej wciąż (być może naiwnie) wierzę, że próbka
                                  nie była wystarczająco statystycznie wiarygodna,
                                  i to nie tylko z powodu aury i pory roku, zatem
                                  dzięki naprawdę wszystkim za wszystko,
                                  pozdrawiam serdecznie.
                                  p.
                                  • matti625 Re: Do tls...:-D 13.10.09, 14:50
                                    tlspmw, Tobie pomyliła sie odwaga z odwżnikiem. Jak masz zamiar
                                    pisać te głupoty co piszesz, to lepiej tu nie zaglądaj. Masz dużo
                                    innych for (czy tak się to odmienia?) na których możesz
                                    stosować "forumowe napierdalanki", ku uciesze ogółu.
                                    Tu na MIDzie są inne zasady, o których napisał Ci Leo, i bądź
                                    łaskawy sie do nich zastosować. Tu obowiązuje ogólnie przyjęta
                                    kultura, i dlatego miło się czyta, bo ta kultura jest.

Drogi tlspmw, bądź tak wspaniałomyślny i nieodpisuj więcej nic w
                                    tym wątku, a skoncentruj się na czytaniu...
                                    • carrymoon Re: Do tls...:-D 13.10.09, 21:06
                                      Matti625
                                      Po pierwsze nie pamiętam abyś się przedstawiał
                                      Po drugie w obecnym wątku Twój wpis jest niepotrzebny i prowokujący. Nie
                                      potrzebujemy takich obrońców jak Ty.

I bądź również wspaniałomyślny i nie odpisuj jeśli tylko chcesz podkręcić aferę
    • pszczola35 Re: Do tls...:-D 13.10.09, 10:34
      Sądze, że cala dyskusja pomiędzy Panami była konstruktywna i jednak
      to "pifko" dojdzie do skutku. Piotr, pobądź trochę na forum,
      pospotykaj się z ludźmi...W realu jest zupełnie inaczej, niż poprzez
      internet, który jest narzedziem mocno ułomnym w kontaktach
      międzyludzkich :-)

Ściskam, owad miodopędny :-)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka