aariel 15.01.04, 10:57 Obgadamy ja? ;) Podczytujac inne fora wyszlo na to, ze jest ona najpiekniejsza i najseksowniejsza kobieta swiata. Zgadzacie sie z tym? Bo dla mnie owszem jest ladna i w ogole, ale tak bez przesady. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
anetchen Re: Monica Bellucci 15.01.04, 11:00 Mnie się akurat bardzo podobała w Malenie, bardzo seksowna i zmysłowa (wręcz ociekajaca seksem). Ogólnie bardzo mi się ten film podobał. Innych filmów z nią nie widziałam. Odpowiedz Link Zgłoś
chiara76 ja też... 15.01.04, 11:07 ...ją widziałam tylko w "Malenie" i bardzo mi się tam podobała. Ona jest taką elegancką kobietą, jej uroda nie jest wulgarna, jest taka klasyczna. A nie, przepraszam, widziałam ją jeszcze w Asterix i Kleopatra, czy coś takiego, taki fajny filmik ze świetnym dubbingiem polskim:) Odpowiedz Link Zgłoś
aariel Re: ja też... 15.01.04, 11:09 chiara76 napisała: > Ona jest taką elegancką kobietą, jej uroda nie jest wulgarna, jest taka > klasyczna. Z tym sie zgadzam! Nie jest wulgarna i to mi sie w niej podoba. I to ja odroznia od duzej liczby aktorek. Ja nie mowie, ze jej nie lubie czy cos takiego. Chcialabym po prostu sie do niej bardziej przekonac. Odpowiedz Link Zgłoś
monisb Re: ja też... 15.01.04, 11:13 Ja też sie przylaczam do wiekszości, czyli do tych którym Monica Belucci się bardzo podoba. Zreszta w watku o "idełach urody" wymieniłam ją :-) Jest bardzo kobieca, ale własnie nie ma w tym wulgarności, o czym wspomniała chiara - pomimo ze urode ma bardzo "konkretną" Odpowiedz Link Zgłoś
malen_a Re: Monica Bellucci 15.01.04, 11:13 jest najpiekniejsz na swiecie:-) i w malenie, i w astelixie i w bractwie wilkow i w podjerzanym (szczegolnie tam)...i wszedzie :-) dla mnie jest uosobieniem kobiecego piekna, seksownosci i wszystkiego co sie z tym wiaze :-) Odpowiedz Link Zgłoś
aariel Re: Monica Bellucci 15.01.04, 11:16 malen_a napisała: > jest najpiekniejsz na swiecie:-) No tak :) Wiedzialam, ze to napiszesz, Maleno ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
egon.olsen Re: Monica Bellucci 15.01.04, 11:15 Monica jest baaardzo bliska do mojego ideału piękna. Ma urodę z południa Włoch, ale w przeciwieństwie do większości sycylijek bardzo pięknie dojrzała (kto był na Sycylii wie o co mi chodzi - z reguły starsze włoszki mają duuuży zadek ;)). Bardzo mi się podoba. Odpowiedz Link Zgłoś
aariel A ja wole... 15.01.04, 11:22 ... inna Wloszke, ktora moim zdaniem jest ladniejsza od Bellucci. Jest nia Maria Grazia Cucinotta, ktora nie zrobila takiej kariery jak M.B. chociaz moim zdaniem jest zdolniejsza i ladniejsza. Kojarzycie ja? (m.in. "Listonosz", "Swiat to za malo") I moze przy niej Bellucci wypada mi blado? Odpowiedz Link Zgłoś
aariel linki 15.01.04, 11:31 do zdj Cucinotty. (do Egona: w przeciwienstwie do Bellucci, ona naprawde jest z Sycylii :) ) guide.supereva.it/cgi-bin/sendurl.cgi? id_mg=1191&banner=GUIDE.INTRATTENIMENTO&ug=/top_model_&pg=supereva&ud==ww w.tuxjunction.net/maria.htm geco.it/cucinotta/foto.htm www.belleonline.net/home_gallery.php?IDG=37 Odpowiedz Link Zgłoś
egon.olsen Re: linki 15.01.04, 11:37 Eeeeeeee... ja tam wolę Belucci... no ma w sobie to coś... :))))) De gustibus non disputandum est Odpowiedz Link Zgłoś
kasienka80 a ja jej nie lubie 15.01.04, 14:27 A mnie sie Belucci nie podoba i juz.... ja ja widzialam i w Malenie i w Kleopatrze i tam bylo ok, ale widzialam ja w filmie z Brucem Willisem (cos ze Sloncem w tytule)i tam mi sie nie podobala... ja wiem co mi sie dokladnie w niej nie podoba: usta, bo mam wrazenie ze sa jakies sztuczne ale to tylko moje osobiste zdanie Odpowiedz Link Zgłoś