aariel 15.01.04, 11:44 Szukam jakiegos milego radia do posluchania. Czego Wy sluchacie? Ja juz mam dosyc agresywnego rmf-u, zetka tez mi sie znudzila. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
anetchen Re: Radio 15.01.04, 11:48 Zetki słuchałam jakieś siedem lat i strasznie mnie już znudziła (Jagielski mnie nudził już rano i Bryndal). Przerzucialam się na Trójkę, bo jest tam dużo ciekawsza (bardziej różnorodna) muzyka i fajne audycje jazzowe. Odpowiedz Link Zgłoś
monisb Re: Radio 15.01.04, 12:04 Ja też głównie słucham Trójki, często tez Radiostacji i od czasu do czasu Radio PIN Odpowiedz Link Zgłoś
chiara76 a ja zupełnie inaczej... 15.01.04, 12:31 ...lubię , jak do mnie mówią w radio. Od lat słucham "Lato z Radiem", w tym roku nie wyłączyłam jedynki, jak się skończyła audycja we wrześniu i okazuje się, że jest tam od 9.00 do 12.00 fajna audycja, "Cztery Pory Roku". Każdego dnia mówią na jakiś temat, mnie się to podoba. Odpowiedz Link Zgłoś
egon.olsen Re: a ja zupełnie inaczej... 15.01.04, 13:40 www.live-radio.net/european.shtml do wyboru do koloru :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
segovia Re: Radio 15.01.04, 13:44 Haha - a ja w pracy mam straszną walkę o stacje radiowe. Jak przychodzę wcześniej to włączam 94 - do niedawna wygrywałam masę konkursów, dostawałam darmowe zaproszenia, więc mam sentyment. Jak przychdzi szef nr1 - słuchamy TOKu, jak nr 2 - Zetki (wrr), nr 3 - niczego, bo nienawidzi hałasu. A i jeszcze jak mnie wyprzedzi koleżanka z pokoju - to wtedy cały dzień leci Plus albo Pogoda. Odpowiedz Link Zgłoś
dosimail Trójka 15.01.04, 14:22 Słucham Trójki. Chociaż jak słyszę tam Piaska zawodzącego o jakimś płaczu to zastanawiam się czy przypadkiem nie słucham tego radia z czytego sentymentu. Wychowałam się na nim i tak mi już zostało. RMF i Zetka odpada - nie lubię radia które gra same przeboje... A może ktos poleci mi jakies fajne jazzujące radio w Poznaniu? Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
altu Re: Radio 15.01.04, 14:51 Pojawiło się nowe radio z rodziny RMF RMF Classic. Mi się podoba... W pracy radio ma zagluszać ciszę i szumy z urządzen elektronicznych, ale nie słucham uważnie. Ważne, że coś brzdęka... Odpowiedz Link Zgłoś
k.mmilka Re: Radio 16.01.04, 17:27 Nie przepadam za „wielkimi przebojami” a’la Zetka, słucham głównie jazzowych stacji (przez internet). Właśnie leci Atlanta Jazz. Mam problem, bo lubię też rocka, a każde - dosłownie każde! - radio w tym kraju grające alternatywne dźwięki musi mieć nadpobudliwych nerwowo prezenterów. Muzyka fajna, ale te wstawki: „uuuu, jeeeee, słuchacie najbardziej wyrąbistego radiaaaa w Polsceeee!” – no nie, to zbyt wiele jak na moje nerwy. Odpowiedz Link Zgłoś