Gość: Małgorzata IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.01.04, 22:12 naprawdę nic więcej nie mogę dodać...... mimo, że tylko kilka razy tu zajrzałam (na forum) choć muszę powiedzieć, że to jest po prostu niesamowite!!!!!!!!;)))))))) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: samanta Re: messja-temat bez komentarza IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 15.01.04, 22:14 nie przejmuj sie malgos ,ona wszystkich jakos oslabia...;))) Odpowiedz Link Zgłoś
messja witajcie fanki w moim klubie 15.01.04, 22:24 co miesiac:) Gość portalu: samanta napisał(a): > nie przejmuj sie malgos ,ona wszystkich jakos oslabia...;))) to co? zebranie klubu pan, ktore mnie "konsekwentnie" ignoruja? to o czym pogadamy? proponuje, zeby samantka udzielala rad co do wygladu - (podobno taka ladna,ze tylko chlopa jej brak:), a malgosia nam opowie jak skutecznie zachecic jelenia do wygrzmocenia. to ktora zaczyna? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Małgorzata Re: witajcie fanki w moim klubie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.01.04, 22:27 Nie przejmuję się, yyyy, chyba jestem głupsza od messji, choc to chyba niemożliwe :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Małgorzata Re: messja-temat bez komentarza IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.01.04, 22:25 :) samanta , ja myślę, że na to nie ma nawet odpowiedniego słowa.......... POWAZNIE Odpowiedz Link Zgłoś
debi_bebi Re: messja-temat bez komentarza 15.01.04, 22:27 Z tego co widzę, Małgorzata uprawia czynnie bełkot. :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Małgorzata Re: messja-temat bez komentarza IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.01.04, 22:28 a co ciebie to obchodzi matko tereso od siedmiu boleści ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Małgorzata1 Re: messja-temat bez komentarza IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.01.04, 22:30 nie wiem o jaką małgorzatę chodzi ale nie o mnie :) może messja sama pisze teraz komentarze jako ja? :))) chyba będę musiała się zalogować (na czas urlopu:))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Małgorzata1 Re: messja-temat bez komentarza IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.01.04, 22:32 albo mam jakieś zwidy :) Odpowiedz Link Zgłoś
messja Re: messja-temat bez komentarza 15.01.04, 22:41 Gość portalu: Małgorzata1 napisał(a): > albo mam jakieś zwidy :) widze panie, ze klub sie rozkreca. to moze teraz poszydelkujemy, albo cos zaspiewamy? malgosiu, mozesz sie skupic i nie rozmawiac ze soba? to bardzo rozprasza. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Małgorzata1 Re: messja-temat bez komentarza IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.01.04, 22:45 Nie mogę, bo moje drugie ja za głośno krzyczy :) Odpowiedz Link Zgłoś
messja witaj debi w naszym klubie 15.01.04, 22:45 debi_bebi napisała: > Z tego co widzę, Małgorzata uprawia czynnie bełkot. :) i nie obrazaj przewodniczacej klubu. kobieta tak sie stara, na ta okazje upiekla ciasteczka i zalozyla nowy sweterek. proponuje temat do obrat: jak pomoc malgosi w znalezieniu jelenia? ( na watku samantki skarzyla sie, ze dawno juz jej nikt nie grzmocil). jakies pomysly? Odpowiedz Link Zgłoś
debi_bebi Re: witaj debi w naszym klubie 15.01.04, 22:53 Myśle, że Małgorzata doskonale radzi sobie sama ze swoim problemem, co gołym okiem widać poniżej :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mmalgorzata Re: witaj debi w naszym klubie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.01.04, 22:55 O ! Swieta krowka się znowu zjawiła :) Odpowiedz Link Zgłoś
messja malgosiu! 15.01.04, 23:01 Gość portalu: mmalgorzata napisał(a): > O ! Swieta krowka się znowu zjawiła :) malgosiu zachowuj sie, przed chwila zwrocilam debi uwage, zeby byla dla ciebie wyrozumiala, a ty przezywasz debi jak male dziecko? wstydz sie! marsz do kata i sie natychmiast uspokuj bo znowu zawolamy tego pana z bialym plaszczykiem. Odpowiedz Link Zgłoś
messja Re: witaj debi w naszym klubie 15.01.04, 22:57 debi_bebi napisała: > Myśle, że Małgorzata doskonale radzi sobie sama ze swoim problemem, co gołym > okiem widać poniżej :) myslisz? ja sie o nia boje. wydaje sie troche hmmmm... nieobliczalna? Odpowiedz Link Zgłoś
debi_bebi Re: witaj debi w naszym klubie 15.01.04, 23:05 Na razie widzę u niej jednoosobową burzę mózgów :) Odpowiedz Link Zgłoś
messja Re: witaj debi w naszym klubie 15.01.04, 23:06 debi_bebi napisała: > Na razie widzę u niej jednoosobową burzę mózgów :) tego niestety nie da sie ukryc:( Odpowiedz Link Zgłoś
debi_bebi Czekajmy, 15.01.04, 23:09 może dozna jakiegoś piorunującego olśnienia :) Odpowiedz Link Zgłoś
mmalgorzata Re: messja-temat bez komentarza 15.01.04, 22:41 naprawdę nic więcej nie mogę dodać...... mimo, że tylko kilka razy tu zajrzałam (na forum) choć muszę powiedzieć, że to jest po prostu niesamowite!!!!!!!!;)))))))) :) samanta , ja myślę, że na to nie ma nawet odpowiedniego słowa.......... POWAZNIE poza tym bez komentarza messja - dziękuję Ci, że tak "ubarwiasz mi mój urlop" i dzięki tobie dorobiłam się konta na gazeta.pl:))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mmalgorzata Re: messja-temat bez komentarza IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.01.04, 22:47 tylko cholera jasna, nie zawsze na to pierniczone forum można się zaglogować :( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Małgorzata1 Re: messja-temat bez komentarza IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.01.04, 22:48 proszę mnie nie podrabiać !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mmalgorzata Re: messja-temat bez komentarza IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.01.04, 22:49 spadaj krowo ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Małgorzata1 Re: messja-temat bez komentarza IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.01.04, 22:50 a ty co cudo - takie jak ta gupia messja ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mmalgorzata Re: messja-temat bez komentarza IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.01.04, 22:51 a idx w chorere malpo ! Odpowiedz Link Zgłoś
messja malgosie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 15.01.04, 22:54 Gość portalu: mmalgorzata napisał(a): > a idx w chorere malpo ! przywoluje was do porzadku. zaczynamy obrady. spokoj, mowie: spokoj!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samanta Re: messja-temat bez komentarza IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 15.01.04, 22:54 debi-bebi: ble,ble,ble....... messja: ble,ble,ble........ czy ty malgosia rozumiesz ten ich belkot? Moze jakiego tlumacza zatrudnimy na FT?;)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Malgorzata Re: messja-temat bez komentarza IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.01.04, 22:56 A co ciebie to obchodzi ? Odpowiedz Link Zgłoś
messja w sprawie formalnej 15.01.04, 22:58 Gość portalu: samanta napisał(a): > debi-bebi: ble,ble,ble....... > messja: ble,ble,ble........ > > czy ty malgosia rozumiesz ten ich belkot? Moze jakiego tlumacza zatrudnimy na > FT?;)) a z ktora malgosia rozmawiasz? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: malgorzata1 Re: w sprawie formalnej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.01.04, 23:00 A co ciebie to obchodzi grubasku Joaśku ? Odpowiedz Link Zgłoś
messja Re: w sprawie formalnej 15.01.04, 23:05 Gość portalu: malgorzata1 napisał(a): > A co ciebie to obchodzi grubasku Joaśku ? menik a gdzie ty mnie widziales?:P Odpowiedz Link Zgłoś
debi_bebi Re: messja-temat bez komentarza 15.01.04, 23:00 Samanta, nie uczyli cie nigdy, że niegrzecznie jest przerywać komuś rozmowę? Małgosia rozmawia sama ze sobą, nie widzisz? Nie przerywaj jej. Odpowiedz Link Zgłoś
messja Re: messja-temat bez komentarza 15.01.04, 23:03 debi_bebi napisała: > Samanta, nie uczyli cie nigdy, że niegrzecznie jest przerywać komuś rozmowę? > Małgosia rozmawia sama ze sobą, nie widzisz? Nie przerywaj jej. rotfl:) debi nie znecaj sie - bo umre ze smiechu:)))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
debi_bebi Wychowanie w domu i w szkole 15.01.04, 23:11 Nie znecam się, tylko propaguję zasady dobrego wychowana :) Odpowiedz Link Zgłoś
messja malgosiu co ci jest? 15.01.04, 22:51 mmalgorzata napisała: > naprawdę nic więcej nie mogę dodać...... > mimo, że tylko kilka razy tu zajrzałam (na forum) > choć muszę powiedzieć, że to jest po prostu niesamowite!!!!!!!!;)))))))) > > :) > samanta , ja myślę, że na to nie ma nawet odpowiedniego słowa.......... > POWAZNIE > > poza tym bez komentarza > malgosiu nie tylko rozmawiasz ze soba, ale zacielas sie w jednym punkcie i ciagle sie powtarzasz. czy radzilas sie juz lekarza? czytalam kiedys o roznych chorobach i twoj przypadek to moze byc: "mania przesladowcza", "natrectwa", "urojenia" albo nawet "schizofrenia". poradz sie jednak lekarza, to moze byc wyleczalne. bardzo sie o ciebie martwie i zycze duzo zdrowia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Małgorzata1 Re: malgosiu co ci jest? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.01.04, 22:53 to podajcie sobie rączki - macie to samo ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mmalgorzata Re: malgosiu co ci jest? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.01.04, 22:54 wy obydwie jesteście glupie jak buty ! Odpowiedz Link Zgłoś
messja ja was nie rozumiem 15.01.04, 22:56 Gość portalu: mmalgorzata napisał(a): > wy obydwie jesteście glupie jak buty ! o co wam chodzi? czy tak trudno porozmawiac od serca, jak kobieta z kobieta? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mmalgorzata Re: ja was nie rozumiem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.01.04, 22:58 Wynocha, jesteś i tak bardziej walnięta niż my ! Odpowiedz Link Zgłoś
mmalgorzata Re: ja was nie rozumiem 15.01.04, 23:13 Widzę, że naprawdę nieźle się wszyscy bawią. Nie myślałam, że tak bardzo się wam nudzi. Od mojego pierszego postu, gdy byłam zalogowana wypowiadam się teraz po raz drugi, również jako zalogowana.:) I jeżeli kiedykolwiek będę się wypowiadać na tym "cudzie" - czyli forum to tylko jako zalogowana.:) nie chce odpowiadać (nawet tu) za wypowiedzi osób, których nie stać na własną inwencję aż przykro czytać........ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Małgorzata Re: messja-temat bez komentarza IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.01.04, 23:14 ide spac, bo już mnei głowa boli od tych kłótni :) Odpowiedz Link Zgłoś
mmalgorzata Re: messja-temat bez komentarza 15.01.04, 23:19 Gość portalu: Małgorzata napisał(a): > naprawdę nic więcej nie mogę dodać...... > mimo, że tylko kilka razy tu zajrzałam (na forum) > choć muszę powiedzieć, że to jest po prostu niesamowite!!!!!!!!;)))))))) THE END SZKODA KAZDEJ SEKUNDY WIECEJ NA JAKIEKOLWIEK WYPOWIEDZI Odpowiedz Link Zgłoś
messja Re: "Eureka!!" ?? 15.01.04, 23:37 debi_bebi napisała: > :) myslisz, ze sie obrazila? ale na kogo? moze na samantke, ze jej przeszkadzala? opitolimy samantke i moze malgosia wroci.... kolezanki i koledzy wolajmy razem: malogosiu!!!!!!!!!!!! malgosie!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
mmalgorzata Re: "Eureka!!" ?? 15.01.04, 23:43 nie wysilaj się messja w każdym razie, nawet jeżeli kiedykolwiek zajrzę na forum, nie chce z Tobą pisać nawet jednej literki bo szkoda mojego czasu a przede wszystkim nie chciałabym zaniżać aż tak bardzo mojego poziomu umysłowego Niestety, nie jesteś jako rozmówca w moim typie. I nie mam Ci już nic więcej do napisania. Mam nadzieję, że mimo tego jakie masz problemy (o ktorych ty tylko sama wiesz) i mimo, tego, że w taki sposób je odreagowujesz wszystko Ci się ułoży i będziesz happy. Szczerze jednak muszę powiedzieć, że mnie naprawdę osłabiłaś swoją formą wypowiedzi, choć nadal myślę, że to tylko jakaś Twoja poza (nawet tu, mimo, że to tylko net). Nie chcę i nie będę Ci odpisywać, więc jeżeli się kiedykowiek pojawię na forum, pod tym nickiem (który zawdzięczam Tobie, jak i to, że dzięki temu będę miała knto na gazeta.pl :) mam nadzieję, że oszczędzisz mi swoich komentarzy. Będę jednak za to bardzo wdzięczna. Pozdrawiam Cię postaraj się mieć miły wieczór. Małgorzata Odpowiedz Link Zgłoś
messja hej! 15.01.04, 23:51 ciesze sie malgosiu, ze znowu zmienilas zdanie (ktory to juz raz?) i znowu zdecydowala sie z nami zostac i pobiesiadowac, pod tym milym tytulem: "bez komentrza". to co u ciebie slychac? czy jestes teraz sama, czy we dwie? Odpowiedz Link Zgłoś
debi_bebi Re: "Eureka!!" ?? 15.01.04, 23:48 Myśle, że to raczej było to "piorunujące olśnienie", o którym wspominałam Ci wcześniej. Pewne zabawy są przyjemne do czasu, kiedy prowadzone są kosztem innych, ale zaczynają być nieprzyjemne, kiedy inni zaczynaja się bawić na nasz koszt. Inaczej mówiąc: "Nie śmiej się dziadku z czyjegoś przypadku. A dziadek sie śmiał, i to samo miał." Tyle, że ten dziadek nie wytrzymał i spękał. Tak to widzę. Odpowiedz Link Zgłoś
messja Re: "Eureka!!" ?? 15.01.04, 23:55 debi_bebi napisała: > Myśle, że to raczej było to "piorunujące olśnienie", o którym wspominałam Ci > wcześniej. Pewne zabawy są przyjemne do czasu, kiedy prowadzone są kosztem > innych, ale zaczynają być nieprzyjemne, kiedy inni zaczynaja się bawić na nasz > koszt. Inaczej mówiąc: "Nie śmiej się dziadku z czyjegoś przypadku. A dziadek > sie śmiał, i to samo miał." Tyle, że ten dziadek nie wytrzymał i spękał. Tak > to widzę. nie doceniasz malgosi debi, patrz znowu do nas wrocila:) Odpowiedz Link Zgłoś
debi_bebi Re: "Eureka!!" ?? 15.01.04, 23:57 Wróciła, ale jest urażona, bo zabrakło jej dystansu. Odpowiedz Link Zgłoś
swiety_walenty Re: "Eureka!!" ?? 16.01.04, 00:00 I kto to mówi, zdystansowana debi do jeszcze bardziej zdystansowanej messji chłechłe debi_bebi napisała: > Wróciła, ale jest urażona, bo zabrakło jej dystansu. Odpowiedz Link Zgłoś
messja Re: "Eureka!!" ?? 16.01.04, 00:04 swiety_walenty napisał: > I kto to mówi, zdystansowana debi do jeszcze bardziej zdystansowanej messji > chłechłe > menik idz spac, bo znowu ooneczka bedzi mnie scigac. to klub dla pan, no chyba, ze renia miala racje mowiac, ze jestes kobieca. Odpowiedz Link Zgłoś
debi_bebi Re: "Eureka!!" ?? 16.01.04, 00:06 Widocznie Walenty tez sie zdystansował ;) Odpowiedz Link Zgłoś
messja Re: "Eureka!!" ?? 16.01.04, 00:10 debi_bebi napisała: > Widocznie Walenty tez sie zdystansował ;) od swojej "meskiej" strony?:P Odpowiedz Link Zgłoś
messja Re: "Eureka!!" ?? 16.01.04, 00:15 debi_bebi napisała: > Albo damskiej połowy ;) moze jedno i drugie, albo co gorsza: to drugie wynika z pierwszego? Odpowiedz Link Zgłoś
debi_bebi Re: "Eureka!!" ?? 16.01.04, 00:25 Lepiej nie spekulujmy na ten temat, zostawmy temat specjalistom :) Odpowiedz Link Zgłoś
messja Re: "Eureka!!" ?? 16.01.04, 00:35 debi_bebi napisała: > Lepiej nie spekulujmy na ten temat, zostawmy temat specjalistom :) mam nadziej, ze zechca sie tym zajc. dobranoc debi:) Odpowiedz Link Zgłoś
messja Re: "Eureka!!" ?? 16.01.04, 00:08 debi_bebi napisała: > Wróciła, ale jest urażona, bo zabrakło jej dystansu. nadrobila to glosami. ciekawe tylko, ktory z jej glosow to glos rozsadku, bo biorac pod uwage jak czesto sie z nami rozstaje i wraca, to naprawde trudno wybrac:P Odpowiedz Link Zgłoś
debi_bebi Re: "Eureka!!" ?? 16.01.04, 00:11 Pomyśl, że skoro nam trudno wybrać, to co dopiero jej samej ;) Odpowiedz Link Zgłoś
messja Re: "Eureka!!" ?? 16.01.04, 00:13 debi_bebi napisała: > Pomyśl, że skoro nam trudno wybrać, to co dopiero jej samej ;) i patrz: kobieta ma takie problemy sama ze soba, a ciagle mnie chce pomagac:) co za zyczliwosc! przywrocila mi wiare w ludzi i dobre serce. mysle, ze nalezy sie jej odznaka:"honorowej fanki" co myslisz? Odpowiedz Link Zgłoś
debi_bebi Re: "Eureka!!" ?? 16.01.04, 00:17 Przychylam się :) Dobre serce i życzliwość nie mogą przecież pozostać niedocenione! Odpowiedz Link Zgłoś
swiety_walenty Re: "Eureka!!" ?? 16.01.04, 00:17 Fanek masz więcej, szczęsciaro forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=299&w=10182983&a=10189841 chłechłe Odpowiedz Link Zgłoś
messja Re: "Eureka!!" ?? 16.01.04, 00:24 swiety_walenty napisał: menik, ale nikt nie jest mi tak wierny jak ty! a co na to ooneczka? tak zupelnie sama w te zimowe wieczory. do domku na mazury tez ja sama wysylasz, zebys mogl tutaj spokojnie mnie zaczepiac? a moze ooneczk juz od ciebie odeszla? Odpowiedz Link Zgłoś
swiety_walenty Re: "Eureka!!" ?? 16.01.04, 00:31 Co ty bredzisz, sierotko ??? Nie pij tyle bo jakies meniki widzisz Odpowiedz Link Zgłoś
messja Re: "Eureka!!" ?? 16.01.04, 00:33 swiety_walenty napisał: > Co ty bredzisz, sierotko ??? Nie pij tyle bo jakies meniki widzisz menik ciebie latwo rozpoznac. zgadnij po czym. Odpowiedz Link Zgłoś
swiety_walenty Re: "Eureka!!" ?? 16.01.04, 00:42 Nie interesują mnie twojechore podejrzenia i oskarżenia. Big thanks natomiast za rozrywkę którą dzięki tobie mamy ;)))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
messja Re: "Eureka!!" ?? 16.01.04, 00:40 dobranoc menik. jutro tez sie do mnie przyczepisz? bede cie oczekiwac z niecierpliwoscia. jestes taka subtelna... mam nadzieje, ze jutro dasz juz spokoj tebe bo jestem o ciebie zazdrosna. pozdrowienia dla ooneczki:) Odpowiedz Link Zgłoś
debi_bebi Zazdrośnik! 16.01.04, 00:31 swiety_walenty napisał: > Fanek masz więcej, szczęsciaro > forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=299&w=10182983&a=10189841 > chłechłe Odpowiedz Link Zgłoś
saqqara Malgorzato 16.01.04, 09:01 zapewniam Cie ze na tym forum sa ludzie dorosli, te dwa osobniki jeszcze w powijakach, wybacz im zatem brak oglady... ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
leziox Re: Malgorzato 16.01.04, 21:59 No a jak,sa nawet dorosle jelenie,jak to nasza piekna/yhyhyhy/messyjka stwierdzila.Niedlugo doczekamy prawdziwego zoo na Ft,ale moze to lepiej niz czytac wypracowania chorego kapturka,no wlasnie. Messja,ja tam moge byc jeleniem,natomiast ty moja lania nigdy nie bedziesz. Ot i basta. Odpowiedz Link Zgłoś