brezly 20.01.04, 09:34 To sie nazywa tlumaczenie 'ad usum Delfini' chyba. Kiedys mnie to zachwycilo, znanazlem w sieci i z wami sie podziele: www.english4u.dp.ua/verse.php No i pa, bom dzis wyscigowy. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
edzioszka Re: Sliczne niezwykle 20.01.04, 11:00 dzięki Brezly, z przyjemnością poczitaju.. cieszę się, iż jest pierjewod na rosyjańskij ;) Odpowiedz Link Zgłoś
brezly Re: Sliczne niezwykle 20.01.04, 11:02 Acha, a czujesz jak w pieriewodzie robi sie to przyzwoite? Jak te filmy o milosci w kolchozie, gdzie jedyna scena rozbierana bylo rozbieranie silnika od kombajnu. Odpowiedz Link Zgłoś
edzioszka Re: Sliczne niezwykle 20.01.04, 11:07 mnie najbardziej śmieszyły rozmowy niedorostków, obfitujące w rozważania na akadjemiczjeskom urownje ;) Odpowiedz Link Zgłoś
edzioszka Re: Sliczne niezwykle 20.01.04, 11:19 z rosyjskich stronek - z częściej przeze mnie odwiedzanych: www.travel.ru i www.job.ru ;) Odpowiedz Link Zgłoś
oldpiernik Re: Sliczne niezwykle 20.01.04, 14:19 no sztoż`wy, grażdanka, my kulturnyj narod... u nas niewozmożna www.job.ru u nas jest` tolka liubow k`rassiji naszej sztob`nibut` Wielikij Biełyj Miedwied` Odpowiedz Link Zgłoś