Dodaj do ulubionych

Faceci.......

23.01.04, 13:33
Nie wiem czy lepiej z nimi czy bez nich i chyba nigdy nie bede potrafila
odpowiedziec na to glebokie pytanie:):):):):)
Obserwuj wątek
    • zo_h Re: Faceci....... 23.01.04, 14:04
      W moim mniemaniu to ja do facetów nic nie mam, ale moje kontakty ograniczaja
      się jedynie do biesiadowania i podtrzymywania wspólnych zainteresowań (z racji
      normlanych preferencji seksualnych co do reszty nie wypowiadam się :P). Chociaż
      są osobnicy na których mam alergię :D a już szczególne przypadki to
      uczelniani "koledzy".

Pozdrawiam
      • kendo Re: Faceci....... 23.01.04, 21:03
        wspanialy jest,
        jak trzeba wymienc spalona zarowke w samochodzie,,,,
    • sunshine1207 Re: Faceci....... 23.01.04, 23:27
      hmmm ... z nimi źle, bez nich nie lepiej, Fenomen takich realcji tkwi chyba w
      tym,że kazde z nich wnosi co innego..Kobieta ciepło, i jakaś szczyptę
      romantyzmu, a mężczyna doraźnż dawke niepewności, niezdcydowania i
      adrenaliny.I tak przez stulecia jedno bez drugiego zyc nie może ....
      • dociek Re: Faceci....... 24.01.04, 00:46
        Jako męski "rodzynek wciśnięty w babskie ciasto" już parokrotnie w swym życiu,
        w takim właśnie zestawieniu, zbierałem same pochwały.., więc nie rozumiem!
    • ejno Re: Faceci....... 24.01.04, 02:01
      Ojjjj jak zwykle chlopy nie rozumieja:(
      • dociek Re: Faceci....... 24.01.04, 09:28
        ejno napisała:

> Ojjjj jak zwykle chlopy nie rozumieja:(

Nie generalizuj Droga Ejnono, albowiem ja nie czuję tego dylematu. Cóż to za
        pytanie - z nimi, czy bez nich? Jest jak jest. Są oni różni, tak jak i Wy, płeć
        standardowo nazywana: piękną, a wszak - równie rozmaita. Nie tylko w kwestii
        urody, ale i w pozostałych aspektach interioru i exterioru oraz rozumu,
        inteligencji i innych walorów wyższego rzędu. Jest jednakowoż ta partenogeneza
        (patrz: "Sexmisja")i w związku z tym to jednak Wy, Panie macie w ludzkim
        gatunku teoretyczną i praktyczną możliwość wyboru - i sobie miejcie! :-P My,
        samce możemy jedynie polować na przychylną samicę, a możliwości wyboru... hm...
        W najgorszym wypadku pozostaje zakonniczy onanizm, alkoholizm, fetyszyzm,
        ekshibicjionizm albo też księżowska obłuda z polowankami na boku, z doskoku i
        innymi konsekwencjami, szczególnie moralno-prawnymi...
        Cóż macie w tej materii przewagę zdecydowaną. ;-D
        • kendo Re: Faceci....... 24.01.04, 10:55
          i panowie znow beda sie zalic,
          ze "kobieta ich bije"
          • zo_h Re: Faceci....... 24.01.04, 21:50
            Ale ostrzegam bitka jedynie w obrębie kultury słownej :D ... wszelkiego
            rodzaju posty zakrawające na bezładną i bezskładną bitwę będą kasowane. A już
            szczególnie te urągające jezykowemu dobemu smakowi ( to się szczególnie Doćka
            tyczy :d).

Nie no oczywiście żartuję.

A wracając do tematu a może to, że dajemy się pobić kobietom jest swego
            rodzaju kokieterią, sposobem na oswojenie przeciwnika. W końcu trzeba dać od
            czasu do czasu jakieś pocieszenie ;), podnieść na duchu płeć piękną acz
            słabą :D.

Pozdrawiam

• dociek Re: Faceci....... 25.01.04, 01:32
              zo_h napisał:

> A już szczególnie te urągające jezykowemu dobemu smakowi ( to się szczególnie
              > Doćka tyczy :d).

Drogi Chłopcze, odniosłem wstępne wrażenie, odnośnie Twojego wieku, że już
              wyrosłeś z niemowlęcej maniery próbowania wszystkiego językiem. Taka metoda
              poznawania świata wokół siebie bywa przyczyną wielu chorób, poczynając od
              salmonellozy z ostra biegunką i odwodnieniem, po opryszczkę, pleśniawki i
              zajady. Radzę wykorzystywać inne organy i zmysły, np. wzrok i słuch... :-p
              • czarna33 Re: Faceci....... 25.01.04, 02:45
                , że już
                > wyrosłeś z niemowlęcej maniery próbowania wszystkiego językiem.
                Własnie teraz odzyskał chłopiec smaki...kubki smakowe się odezwały:)
                Co do tematu ...facet ma byc...nudno by było i juz:)
                • dociek Re: Faceci....... 25.01.04, 09:00
                  I to jest najbardziej proste i rzetelne wyjaśnienie: musi być i tyle! Czarna,
                  ten Karpacz coraz bardziej nabiera realności. ;-D
    • jetbang Re: Faceci....... 27.01.04, 20:02
      no tak to jest pytanie
      ale jakby czytając między wierszami węszę jakieś problemy z pcią ;-))
      przeciwnom , czyżby????
      • zo_h Re: Faceci....... 27.01.04, 21:56
        Płeć przeciwna to zawsze problemu, już choćby z tego powodu że jakaś taka inna
        jest :P.
    • ejno Re: Faceci....... 27.01.04, 21:58
      Ciekawość to pierwszy stopień do piekła............
      • zo_h Re: Faceci....... 27.01.04, 22:14
        Eeeeeee a Ty nie miałas przypadkiem spać co? Ludzie i jak tu dawać wiarę
        kobiecie ... ręce opadają :P.
      • jetbang Re: Faceci....... 27.01.04, 22:17
        a ja nie napisałem że jestem ciekawy tylko że ten Wątek jest z podtekstem lol
        • dociek Re: Faceci....... 28.01.04, 00:58
          Podekstu są pełne dwustronne kontakty pomiędzy obu płciami. A tak po prostu,
          przy każdej okazji najgłębszym podtekstem okazuje się zasadniczy mechanizm
          natury... popęd do zachowania gatunku. ;-)
          • jetbang Re: Faceci....... 28.01.04, 12:09
            a dociek jakiś chyba troszku niedopieszczony tylko o zachowaniiu gatunku gada

dziewczyny trzeba coś z tym zrobić lol
            • dociek Re: Faceci....... 29.01.04, 00:33
              Gadam o tym co widzę i wiem. Przecież to takie naturalne zachowanie, tyle, że
              od wieków pewna instytucja wmawiała i wmawia swoim owieczkom, że poza jednym
              przypadkiem, wszystko to co naturalne, to niemoralne. Ten jeden przypadek - to
              tzw. kanony prawa naturalnego, które z kolei, ja uważam za niezbyt normalne.
    • ejno Re: Faceci....... 29.01.04, 20:07
      Dociek ma racje!!!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka