ejno 23.01.04, 13:33 Nie wiem czy lepiej z nimi czy bez nich i chyba nigdy nie bede potrafila odpowiedziec na to glebokie pytanie:):):):):) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
zo_h Re: Faceci....... 23.01.04, 14:04 W moim mniemaniu to ja do facetów nic nie mam, ale moje kontakty ograniczaja się jedynie do biesiadowania i podtrzymywania wspólnych zainteresowań (z racji normlanych preferencji seksualnych co do reszty nie wypowiadam się :P). Chociaż są osobnicy na których mam alergię :D a już szczególne przypadki to uczelniani "koledzy". Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
kendo Re: Faceci....... 23.01.04, 21:03 wspanialy jest, jak trzeba wymienc spalona zarowke w samochodzie,,,, Odpowiedz Link Zgłoś
sunshine1207 Re: Faceci....... 23.01.04, 23:27 hmmm ... z nimi źle, bez nich nie lepiej, Fenomen takich realcji tkwi chyba w tym,że kazde z nich wnosi co innego..Kobieta ciepło, i jakaś szczyptę romantyzmu, a mężczyna doraźnż dawke niepewności, niezdcydowania i adrenaliny.I tak przez stulecia jedno bez drugiego zyc nie może .... Odpowiedz Link Zgłoś
dociek Re: Faceci....... 24.01.04, 00:46 Jako męski "rodzynek wciśnięty w babskie ciasto" już parokrotnie w swym życiu, w takim właśnie zestawieniu, zbierałem same pochwały.., więc nie rozumiem! Odpowiedz Link Zgłoś
dociek Re: Faceci....... 24.01.04, 09:28 ejno napisała: > Ojjjj jak zwykle chlopy nie rozumieja:( Nie generalizuj Droga Ejnono, albowiem ja nie czuję tego dylematu. Cóż to za pytanie - z nimi, czy bez nich? Jest jak jest. Są oni różni, tak jak i Wy, płeć standardowo nazywana: piękną, a wszak - równie rozmaita. Nie tylko w kwestii urody, ale i w pozostałych aspektach interioru i exterioru oraz rozumu, inteligencji i innych walorów wyższego rzędu. Jest jednakowoż ta partenogeneza (patrz: "Sexmisja")i w związku z tym to jednak Wy, Panie macie w ludzkim gatunku teoretyczną i praktyczną możliwość wyboru - i sobie miejcie! :-P My, samce możemy jedynie polować na przychylną samicę, a możliwości wyboru... hm... W najgorszym wypadku pozostaje zakonniczy onanizm, alkoholizm, fetyszyzm, ekshibicjionizm albo też księżowska obłuda z polowankami na boku, z doskoku i innymi konsekwencjami, szczególnie moralno-prawnymi... Cóż macie w tej materii przewagę zdecydowaną. ;-D Odpowiedz Link Zgłoś
kendo Re: Faceci....... 24.01.04, 10:55 i panowie znow beda sie zalic, ze "kobieta ich bije" Odpowiedz Link Zgłoś
zo_h Re: Faceci....... 24.01.04, 21:50 Ale ostrzegam bitka jedynie w obrębie kultury słownej :D ... wszelkiego rodzaju posty zakrawające na bezładną i bezskładną bitwę będą kasowane. A już szczególnie te urągające jezykowemu dobemu smakowi ( to się szczególnie Doćka tyczy :d). Nie no oczywiście żartuję. A wracając do tematu a może to, że dajemy się pobić kobietom jest swego rodzaju kokieterią, sposobem na oswojenie przeciwnika. W końcu trzeba dać od czasu do czasu jakieś pocieszenie ;), podnieść na duchu płeć piękną acz słabą :D. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
dociek Re: Faceci....... 25.01.04, 01:32 zo_h napisał: > A już szczególnie te urągające jezykowemu dobemu smakowi ( to się szczególnie > Doćka tyczy :d). Drogi Chłopcze, odniosłem wstępne wrażenie, odnośnie Twojego wieku, że już wyrosłeś z niemowlęcej maniery próbowania wszystkiego językiem. Taka metoda poznawania świata wokół siebie bywa przyczyną wielu chorób, poczynając od salmonellozy z ostra biegunką i odwodnieniem, po opryszczkę, pleśniawki i zajady. Radzę wykorzystywać inne organy i zmysły, np. wzrok i słuch... :-p Odpowiedz Link Zgłoś
czarna33 Re: Faceci....... 25.01.04, 02:45 , że już > wyrosłeś z niemowlęcej maniery próbowania wszystkiego językiem. Własnie teraz odzyskał chłopiec smaki...kubki smakowe się odezwały:) Co do tematu ...facet ma byc...nudno by było i juz:) Odpowiedz Link Zgłoś
dociek Re: Faceci....... 25.01.04, 09:00 I to jest najbardziej proste i rzetelne wyjaśnienie: musi być i tyle! Czarna, ten Karpacz coraz bardziej nabiera realności. ;-D Odpowiedz Link Zgłoś
jetbang Re: Faceci....... 27.01.04, 20:02 no tak to jest pytanie ale jakby czytając między wierszami węszę jakieś problemy z pcią ;-)) przeciwnom , czyżby???? Odpowiedz Link Zgłoś
zo_h Re: Faceci....... 27.01.04, 21:56 Płeć przeciwna to zawsze problemu, już choćby z tego powodu że jakaś taka inna jest :P. Odpowiedz Link Zgłoś
ejno Re: Faceci....... 27.01.04, 21:58 Ciekawość to pierwszy stopień do piekła............ Odpowiedz Link Zgłoś
zo_h Re: Faceci....... 27.01.04, 22:14 Eeeeeee a Ty nie miałas przypadkiem spać co? Ludzie i jak tu dawać wiarę kobiecie ... ręce opadają :P. Odpowiedz Link Zgłoś
jetbang Re: Faceci....... 27.01.04, 22:17 a ja nie napisałem że jestem ciekawy tylko że ten Wątek jest z podtekstem lol Odpowiedz Link Zgłoś
dociek Re: Faceci....... 28.01.04, 00:58 Podekstu są pełne dwustronne kontakty pomiędzy obu płciami. A tak po prostu, przy każdej okazji najgłębszym podtekstem okazuje się zasadniczy mechanizm natury... popęd do zachowania gatunku. ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
jetbang Re: Faceci....... 28.01.04, 12:09 a dociek jakiś chyba troszku niedopieszczony tylko o zachowaniiu gatunku gada dziewczyny trzeba coś z tym zrobić lol Odpowiedz Link Zgłoś
dociek Re: Faceci....... 29.01.04, 00:33 Gadam o tym co widzę i wiem. Przecież to takie naturalne zachowanie, tyle, że od wieków pewna instytucja wmawiała i wmawia swoim owieczkom, że poza jednym przypadkiem, wszystko to co naturalne, to niemoralne. Ten jeden przypadek - to tzw. kanony prawa naturalnego, które z kolei, ja uważam za niezbyt normalne. Odpowiedz Link Zgłoś