maryjo2 08.02.02, 23:23 ktokolwiek??? To niech sie odezwie. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: leziox Re: Gdzie jest... IP: 62.26.68.* 09.02.02, 00:05 A co,Mario,samotnie w okolicy?No ja sie jeszcze tutaj pałetam jak niedobitek jaki,chciałem też z kimś pogadać i wszyscy zapadli sie dosłownie pod ziemie,poznikali,diabli wiedzą,co się stało. I też krzycze:Luuudzie,gdzie wy? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samanta Re: Gdzie jest... IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 09.02.02, 00:11 wodke pija,karnawal sie konczy Odpowiedz Link Zgłoś
onlyania Re: Gdzie jest... 09.02.02, 00:15 ja po wyjsciu z ponad godzinnego prysznica i po wpakowaniu siem w pidzama tez tu jestem!!!!!!!! :)))))) i chyba nawet przeczytalam to co lezio pisal na jakims innym watku....no. w pomiedzy czasie musialam wyjsc spod biurka.... to chyba dlatego tak mi sie zeszlo....... :)))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pom Re: Gdzie jest... IP: *.koszalin.cvx.ppp.tpnet.pl 09.02.02, 01:29 Zgłaszam gotowość bojową, Maryjko! Leziutek? A co ci, kruszynko? Nie każdy jest taki skowronek i siada do kompa o 23.00! Odpowiedz Link Zgłoś