Dodaj do ulubionych

Niunia zamieni Cie w Barbie

30.01.04, 16:51
serwisy.gazeta.pl/metro/1,50145,1890076.html
Nie wiem czemu, ale mi po prostu wstyd....
Obserwuj wątek
    • brzoskwinka22 Re: Niunia zamieni Cie w Barbie 30.01.04, 16:55
      dziewczyny co sadzicie o takim typie urody? dla mnie jest to juz
      przesada...rozumiem ze mozna lubic kosmetyki i solarium ale wszystko w
      umiarze!!!! straszne....
    • kasienka80 Mi tez 30.01.04, 16:56
      To po prostu swiadczy o poziomie czesci naszego spoleczenstwa...
      • aariel Re: Mi tez 30.01.04, 16:59
        kasienka80 napisała:

> To po prostu swiadczy o poziomie czesci naszego spoleczenstwa...

Dokladnie!
        Kasienko, a czy we Francji istnieje moze podobne zjawisko TANDETY? Albo moze
        ktos inny moze sie wypowiedziec o innym kraju? Czy tylko w Polsce mamy takie
        perelki?
        • kasienka80 FRANCJA 30.01.04, 17:17
          Ja mysle, ze jest to zjawisko ogolnoswiatowe.
          Tu tez jedna z gwiazd wszystkich brukowcow jest LOANA- uczestniczka ichniego
          Big Brothera. Mi to ona wlasnie te Barbi przypomina: tleniona blondi,
          nadmychany biust i mocny makijaz.
          Jest cala masa glupiutkich programow, gdzie poziom jest zenujaco niski np.
          Kawaler do wziecia. Ja to ogladam, ale umiem sie zdystansowac i ogladam to dla
          rozrywki, zeby sie posmiac.
          Co d takiego "robienia" sie na jakas tandetna gwiazde to nie wiem, bo mnie to
          nie obchodzi.

Ale jedno co moge powiedziec:
          obalam mit, ze Francuzki to najelegantsze kobiety na swiecie !!!!
          Moze bogate i starsze tak, ale mlode, zwykle smarkule- nastolatki sa po prostu
          okropne: nosza worowate, skejtowskie spodnie, wiszace za tylkiem plecaki,
          wszystko jest jak ze smietnika i dosc sportowo tzn zadko widac dziewczyne
          ubrana w elegantsze spodnie i obcasy...to czesciej wsrod studentek choc tez
          bardzo zadko
          • beauty_baby Hiszpania 02.02.04, 08:01
            trochę zjeżdziłam Europę i w pełni się z Tobą Kasiu zgodzę, że z tą francuską
            elegancją to mit. Moim zdnaiem najelegantsze są Włoszki a na drugim miejscu
            Hiszpanki. Takie sztuczna twory jak Barbi mozna spotkać niestety wszędzie ale
            właśnie w południowych krajach jakoś jest ich mniej.
            • chiara76 Portugalki też 02.02.04, 10:27
              I to bardzo:) Od młodszych po babcie, którym daleko do szarych i ponurych
              polskich kubraków.
              Poza tym, coś, co mnie urzekło. Tam umieją się ubrać stosownie do okazji.
              a nie, jak czasem u nas. Nie wiem, czy Was też, ale mnie śmieszą te panny,
              które paradują po GM w pełnym makijażu i wyszykowaniu. Sorry, ale to śmieszne,
              aż widać, że dla niej to jakieś wielkie wyjście, a nie pobuszowanie po
              sklepach, no, ale dla każdego widać co innego jest atrakcyjne:)
              • kasia721 Re: Portugalki też 02.02.04, 10:43
                chiara76 napisała:

> Nie wiem, czy Was też, ale mnie śmieszą te panny,
                > które paradują po GM w pełnym makijażu i wyszykowaniu. Sorry, ale to
                śmieszne,
                > aż widać, że dla niej to jakieś wielkie wyjście, a nie pobuszowanie po
                > sklepach, no, ale dla każdego widać co innego jest atrakcyjne:)

Śmieszą, śmieszą i to bardzo! Cóż zrobić jesli nigdzie wiecej się nie chodzi!
                Może jestem trochę złośliwa i za bardzo uogólniam. Myślę jednak, że wiemy o
                jaki typ panny chodzi!!!
                • kasienka80 dresiarze francuscy 02.02.04, 15:32
                  We Francji tez sie takie malolaty przechadzaja !!! ubrane jak wiesniary: buty
                  na obcasch do spodni typu dres ;-)
                  ale jeszcze gorsze sa chlopaki: idzie takich 3 dresiarzy (tak tak, tam tez
                  sa!!!!!) rece w kieszeniach i nikomu miejsca nie ustapia, taka tyralierka.
                  Bleeee, jak cos takiego widze to mna rzuca!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka