aariel 30.01.04, 16:51 serwisy.gazeta.pl/metro/1,50145,1890076.html Nie wiem czemu, ale mi po prostu wstyd.... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
brzoskwinka22 Re: Niunia zamieni Cie w Barbie 30.01.04, 16:55 dziewczyny co sadzicie o takim typie urody? dla mnie jest to juz przesada...rozumiem ze mozna lubic kosmetyki i solarium ale wszystko w umiarze!!!! straszne.... Odpowiedz Link Zgłoś
kasienka80 Mi tez 30.01.04, 16:56 To po prostu swiadczy o poziomie czesci naszego spoleczenstwa... Odpowiedz Link Zgłoś
aariel Re: Mi tez 30.01.04, 16:59 kasienka80 napisała: > To po prostu swiadczy o poziomie czesci naszego spoleczenstwa... Dokladnie! Kasienko, a czy we Francji istnieje moze podobne zjawisko TANDETY? Albo moze ktos inny moze sie wypowiedziec o innym kraju? Czy tylko w Polsce mamy takie perelki? Odpowiedz Link Zgłoś
kasienka80 FRANCJA 30.01.04, 17:17 Ja mysle, ze jest to zjawisko ogolnoswiatowe. Tu tez jedna z gwiazd wszystkich brukowcow jest LOANA- uczestniczka ichniego Big Brothera. Mi to ona wlasnie te Barbi przypomina: tleniona blondi, nadmychany biust i mocny makijaz. Jest cala masa glupiutkich programow, gdzie poziom jest zenujaco niski np. Kawaler do wziecia. Ja to ogladam, ale umiem sie zdystansowac i ogladam to dla rozrywki, zeby sie posmiac. Co d takiego "robienia" sie na jakas tandetna gwiazde to nie wiem, bo mnie to nie obchodzi. Ale jedno co moge powiedziec: obalam mit, ze Francuzki to najelegantsze kobiety na swiecie !!!! Moze bogate i starsze tak, ale mlode, zwykle smarkule- nastolatki sa po prostu okropne: nosza worowate, skejtowskie spodnie, wiszace za tylkiem plecaki, wszystko jest jak ze smietnika i dosc sportowo tzn zadko widac dziewczyne ubrana w elegantsze spodnie i obcasy...to czesciej wsrod studentek choc tez bardzo zadko Odpowiedz Link Zgłoś
beauty_baby Hiszpania 02.02.04, 08:01 trochę zjeżdziłam Europę i w pełni się z Tobą Kasiu zgodzę, że z tą francuską elegancją to mit. Moim zdnaiem najelegantsze są Włoszki a na drugim miejscu Hiszpanki. Takie sztuczna twory jak Barbi mozna spotkać niestety wszędzie ale właśnie w południowych krajach jakoś jest ich mniej. Odpowiedz Link Zgłoś
chiara76 Portugalki też 02.02.04, 10:27 I to bardzo:) Od młodszych po babcie, którym daleko do szarych i ponurych polskich kubraków. Poza tym, coś, co mnie urzekło. Tam umieją się ubrać stosownie do okazji. a nie, jak czasem u nas. Nie wiem, czy Was też, ale mnie śmieszą te panny, które paradują po GM w pełnym makijażu i wyszykowaniu. Sorry, ale to śmieszne, aż widać, że dla niej to jakieś wielkie wyjście, a nie pobuszowanie po sklepach, no, ale dla każdego widać co innego jest atrakcyjne:) Odpowiedz Link Zgłoś
kasia721 Re: Portugalki też 02.02.04, 10:43 chiara76 napisała: > Nie wiem, czy Was też, ale mnie śmieszą te panny, > które paradują po GM w pełnym makijażu i wyszykowaniu. Sorry, ale to śmieszne, > aż widać, że dla niej to jakieś wielkie wyjście, a nie pobuszowanie po > sklepach, no, ale dla każdego widać co innego jest atrakcyjne:) Śmieszą, śmieszą i to bardzo! Cóż zrobić jesli nigdzie wiecej się nie chodzi! Może jestem trochę złośliwa i za bardzo uogólniam. Myślę jednak, że wiemy o jaki typ panny chodzi!!! Odpowiedz Link Zgłoś
kasienka80 dresiarze francuscy 02.02.04, 15:32 We Francji tez sie takie malolaty przechadzaja !!! ubrane jak wiesniary: buty na obcasch do spodni typu dres ;-) ale jeszcze gorsze sa chlopaki: idzie takich 3 dresiarzy (tak tak, tam tez sa!!!!!) rece w kieszeniach i nikomu miejsca nie ustapia, taka tyralierka. Bleeee, jak cos takiego widze to mna rzuca! Odpowiedz Link Zgłoś