Gość: mina IP: *.turboline.skynet.be 11.02.02, 19:31 wyzywam cie na pojedynek na najbardziej kretynskie i obrzydliwe wyzwiska. ciekwawe, ktora wygra hehe Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: samanta Re: te, dzeki! chodz sie bic, zaropiala piczko IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 11.02.02, 19:38 minusia ,oj bo sie zsikam!:)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hmm Re: te, dzeki! chodz sie bic, zaropiala piczko IP: *.in-addr.btopenworld.com 11.02.02, 19:38 Gość portalu: mina napisał(a): > wyzywam cie na pojedynek na najbardziej kretynskie i obrzydliwe wyzwiska. > ciekwawe, ktora wygra hehe przykro mi, ale stawiam na dzeki, jego nie da sie przebic bo on sie nie zmusza, on ma "naturalny" talent:)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mina Re: te, dzeki! chodz sie bic, zaropiala piczko IP: *.turboline.skynet.be 11.02.02, 19:41 samcia, nie szczaj pod siebie hmm, to ty mnie jeszcze nie znasz:))) ja terminowalam w dobrych miejscach, nawet znam kawal, ktory jak sie opowiada chlejac jabole w piwnicy i po 45 flaszkach urzadza sie konkurs na najbardziej ohydny kawal, to ten zawsze wygrywa:))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samanta Re: te, dzeki! chodz sie bic, zaropiala piczko IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 11.02.02, 19:42 stawiam na Ciebie Minusia ale jak przegrasz to masz wpi..:))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hmm Re: te, dzeki! chodz sie bic, zaropiala piczko IP: *.in-addr.btopenworld.com 11.02.02, 19:44 Gość portalu: mina napisał(a): > samcia, nie szczaj pod siebie > hmm, to ty mnie jeszcze nie znasz:))) ja terminowalam w dobrych miejscach, > nawet znam kawal, ktory jak sie opowiada chlejac jabole w piwnicy i po 45 > flaszkach urzadza sie konkurs na najbardziej ohydny kawal, to ten zawsze > wygrywa:))) taaak? to opowiedz:)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mina Re: te, dzeki! chodz sie bic, zaropiala piczko IP: *.turboline.skynet.be 11.02.02, 19:45 no i chuj, teraz to musze wygrac, bo mi samcia morde skuje hmm, najpierw mnie zapros do piwnicy i postaw 45 jaboli, to se pogadamy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: x®♂∞♀ Re: te, dzeki! chodz sie bic, zaropiala piczko IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 11.02.02, 19:48 moge zagrać ze zwycięzcą??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mina Re: te, dzeki! chodz sie bic, zaropiala piczko IP: *.turboline.skynet.be 11.02.02, 19:50 x - dla ciebie wszystko oxy - ja jeszcze nie prezentowalam tego, co potrafie:))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hmm Re: te, dzeki! chodz sie bic, zaropiala piczko IP: *.in-addr.btopenworld.com 11.02.02, 19:50 Gość portalu: mina napisał(a): > no i chuj, teraz to musze wygrac, bo mi samcia morde skuje > hmm, najpierw mnie zapros do piwnicy i postaw 45 jaboli, to se pogadamy he he znam ja takich.. zaiwestuj 45 jaboli i moze w najlepszym razie ochryply belkot, albo smetne;" goralu czy ci nie zal" uslysze:)) to juz wole sobie poczytac dzeki, za darmo:)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mina Re: te, dzeki! chodz sie bic, zaropiala piczko IP: *.turboline.skynet.be 11.02.02, 19:51 hmm, jakbym miala piwnice, to bym cie zaprosila, ale nie mam kurwa, nie mam!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hmm Re: te, dzeki! chodz sie bic, zaropiala piczko IP: *.in-addr.btopenworld.com 11.02.02, 19:53 Gość portalu: mina napisał(a): > hmm, jakbym miala piwnice, to bym cie zaprosila, ale nie mam kurwa, nie mam!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hmm Re: te, dzeki! chodz sie bic, zaropiala piczko IP: *.in-addr.btopenworld.com 11.02.02, 20:03 Gość portalu: mina napisał(a): > hmm, jakbym miala piwnice, to bym cie zaprosila, ale nie mam kurwa, nie mam!!! a parku, albo zagajnika jakiegos w poblizu nie ma? Odpowiedz Link Zgłoś
oxymoron Re: te, dzeki! chodz sie bic, zaropiala piczko 11.02.02, 19:48 mina, zgadzam sie z 'hmm'. nie masz szans. podoba mi sie twoj styl, ale to nie to. dziki, to cale generacje nawrstwiania sie brudu! to juz nie siedzi tylko na skorze; wchlonelo sie pod skore i wypelnilo miejsce gdzie kiedys byl mozg. on nie wymawia wulgary, on robi wydech... mozesz sprobowac, moze byc z tego niezla zabawa. to zaczyna juz byc ciekawe Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samanta Re: te, dzeki! chodz sie bic, zaropiala piczko IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 11.02.02, 19:51 Minusia!Wierze w Ciebie!!!!!!!!!!!!!! Mi na! Mi na!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mina Re: te, dzeki! chodz sie bic, zaropiala piczko IP: *.turboline.skynet.be 11.02.02, 19:52 dzieki samcia:))) wez lepiej punkz bukmacherski otworz, moze jaka fortunke na tym zbijemy:))) Odpowiedz Link Zgłoś
oxymoron Re: te, dzeki! chodz sie bic, zaropiala piczko 11.02.02, 19:53 dziki pojawia sie tutaj raz na ruski rok, tak ze wstrzymajcie emocje na odpowiedni moment. on z pracy chyba nadaje, bo do domu jeszcze mu swiatla nie doprowadzili Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: x®♂∞♀ Re: te, dzeki! chodz sie bic, zaropiala piczko IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 11.02.02, 20:04 mnie dzeki ciekawi chociaż jego założenia chyba nie są trafne nie pamiętam nikogo z nadwagą np. nie rozumiem też czemu się denerwuje, ze ktoś brzydki szuka kogoś brzydkiego może jest średni i czuje się zagrożony? chciałbym go jakoś wesprzeć, ale nie wiem o co mu chodzi... zaś to uczucie jest mi dobrze znane :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mina Re: te, dzeki! chodz sie bic, zaropiala piczko IP: *.turboline.skynet.be 11.02.02, 19:52 oxy, sprowadz mi tu dzeki. ja naprawde chce w szranki stanac. juz dawno nikogo nie zjebalam prawde mowiac:))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samanta Re: te, dzeki! chodz sie bic, zaropiala piczko IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 11.02.02, 19:54 Prawde ciotko gadacie! Trzeba troche zycia tu wlac!:)))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
oxymoron Re: te, dzeki! chodz sie bic, zaropiala piczko 11.02.02, 19:56 mina jak widzisz, robie co moge! poto mu 'do wszystkich' odpisalem, zeby go zwabic... ale tak jak wczesniej napisalem tutaj, on w domu jeszcze nie ma elektryki... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samanta Re: te, dzeki! chodz sie bic, zaropiala piczko IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 11.02.02, 19:57 agregat niech se wlaczy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mina Re: te, dzeki! chodz sie bic, zaropiala piczko IP: *.turboline.skynet.be 11.02.02, 19:58 to z wsiokiem sie mam bic kurwa? toz to nierownosc szans! ale chuj tam, poczekam se do jutra:))) Odpowiedz Link Zgłoś
mario2 Re: te, dzeki! chodz sie bic, zaropiala piczko 12.02.02, 13:45 i przespalas mozliwosc :o)) Odpowiedz Link Zgłoś
onlyania Re: te, dzeki! chodz sie bic, zaropiala piczko 11.02.02, 19:58 niestety, mamusia chyba wpieprzyla dziekiemu cyca w gebe a nastepnie do wyra... jak sie jutro rano obudzi moze wroci.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mina Re: te, dzeki! chodz sie bic, zaropiala piczko IP: *.turboline.skynet.be 11.02.02, 20:01 w sumie troche szkoda, bo jestem w nastroju akurat... no ale chuj, profesjonalista i bez nastroju potrafi:) Odpowiedz Link Zgłoś
mario2 Re: te, dzeki! chodz sie bic, zaropiala piczko 11.02.02, 20:02 jej juz tu chyba nie bedzie ;o))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mina Re: te, dzeki! chodz sie bic, zaropiala piczko IP: *.turboline.skynet.be 11.02.02, 20:03 musi byc, musi:))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czort Re: te, dzeki! chodz sie bic, zaropiala piczko IP: *.tkb.net.pl 11.02.02, 20:08 marys, kurwa, co nie piszes??? dosli???? Odpowiedz Link Zgłoś
mario2 Re: te, dzeki! chodz sie bic, zaropiala piczko 11.02.02, 20:15 Czorcik- zapierdalam w domu. :o( Tapety zrywam w domu! A bank 30 km- ja nie mam teraz pojazdu. Jutro zadzwonie. Przepraszam, ze jeszcze nie sprawdzalem :o((( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czort Re: te, dzeki! chodz sie bic, zaropiala piczko IP: *.tkb.net.pl 11.02.02, 20:22 oki, synek, oki:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
mario2 Re: te, dzeki! chodz sie bic, zaropiala piczko 12.02.02, 07:50 cos nie ma odwagi podejsc! :o)) Odpowiedz Link Zgłoś
mario2 Re: te, dzeki! chodz sie bic, zaropiala piczko 12.02.02, 14:45 wez se kubki do rzucania- na argumenty nie wygrasz! :o)) Odpowiedz Link Zgłoś