Dodaj do ulubionych

te, dzeki! chodz sie bic, zaropiala piczko

IP: *.turboline.skynet.be 11.02.02, 19:31
wyzywam cie na pojedynek na najbardziej kretynskie i obrzydliwe wyzwiska.
ciekwawe, ktora wygra hehe
Obserwuj wątek
    • Gość: samanta Re: te, dzeki! chodz sie bic, zaropiala piczko IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 11.02.02, 19:38
      minusia ,oj bo sie zsikam!:))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
    • Gość: hmm Re: te, dzeki! chodz sie bic, zaropiala piczko IP: *.in-addr.btopenworld.com 11.02.02, 19:38
      Gość portalu: mina napisał(a):

> wyzywam cie na pojedynek na najbardziej kretynskie i obrzydliwe wyzwiska.
      > ciekwawe, ktora wygra hehe

przykro mi, ale stawiam na dzeki, jego nie da sie przebic bo on sie nie zmusza,
      on ma "naturalny" talent:))
      • Gość: mina Re: te, dzeki! chodz sie bic, zaropiala piczko IP: *.turboline.skynet.be 11.02.02, 19:41
        samcia, nie szczaj pod siebie
        hmm, to ty mnie jeszcze nie znasz:))) ja terminowalam w dobrych miejscach,
        nawet znam kawal, ktory jak sie opowiada chlejac jabole w piwnicy i po 45
        flaszkach urzadza sie konkurs na najbardziej ohydny kawal, to ten zawsze
        wygrywa:)))
        • Gość: samanta Re: te, dzeki! chodz sie bic, zaropiala piczko IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 11.02.02, 19:42
          stawiam na Ciebie Minusia ale jak przegrasz to masz wpi..:)))))))))))))
        • Gość: hmm Re: te, dzeki! chodz sie bic, zaropiala piczko IP: *.in-addr.btopenworld.com 11.02.02, 19:44

> samcia, nie szczaj pod siebie
          > hmm, to ty mnie jeszcze nie znasz:))) ja terminowalam w dobrych miejscach,
          > nawet znam kawal, ktory jak sie opowiada chlejac jabole w piwnicy i po 45
          > flaszkach urzadza sie konkurs na najbardziej ohydny kawal, to ten zawsze
          > wygrywa:)))

taaak? to opowiedz:))
          • Gość: mina Re: te, dzeki! chodz sie bic, zaropiala piczko IP: *.turboline.skynet.be 11.02.02, 19:45
            no i chuj, teraz to musze wygrac, bo mi samcia morde skuje
            hmm, najpierw mnie zapros do piwnicy i postaw 45 jaboli, to se pogadamy
            • Gość: x®♂∞♀ Re: te, dzeki! chodz sie bic, zaropiala piczko IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 11.02.02, 19:48
              moge zagrać ze zwycięzcą???
              • Gość: mina Re: te, dzeki! chodz sie bic, zaropiala piczko IP: *.turboline.skynet.be 11.02.02, 19:50
                x - dla ciebie wszystko
                oxy - ja jeszcze nie prezentowalam tego, co potrafie:)))
            • Gość: hmm Re: te, dzeki! chodz sie bic, zaropiala piczko IP: *.in-addr.btopenworld.com 11.02.02, 19:50

> no i chuj, teraz to musze wygrac, bo mi samcia morde skuje
              > hmm, najpierw mnie zapros do piwnicy i postaw 45 jaboli, to se pogadamy

he he
              znam ja takich.. zaiwestuj 45 jaboli i moze w najlepszym razie ochryply belkot,
              albo smetne;" goralu czy ci nie zal" uslysze:))
              to juz wole sobie poczytac dzeki, za darmo:))

• Gość: mina Re: te, dzeki! chodz sie bic, zaropiala piczko IP: *.turboline.skynet.be 11.02.02, 19:51
                hmm, jakbym miala piwnice, to bym cie zaprosila, ale nie mam kurwa, nie mam!!!
                • Gość: hmm Re: te, dzeki! chodz sie bic, zaropiala piczko IP: *.in-addr.btopenworld.com 11.02.02, 19:53

> hmm, jakbym miala piwnice, to bym cie zaprosila, ale nie mam kurwa, nie mam!!!

• Gość: hmm Re: te, dzeki! chodz sie bic, zaropiala piczko IP: *.in-addr.btopenworld.com 11.02.02, 20:03

> hmm, jakbym miala piwnice, to bym cie zaprosila, ale nie mam kurwa, nie mam!!!

a parku, albo zagajnika jakiegos w poblizu nie ma?

• mario2 Re: te, dzeki! chodz sie bic, zaropiala piczko 12.02.02, 07:20
      • oxymoron Re: te, dzeki! chodz sie bic, zaropiala piczko 11.02.02, 19:48
        mina,
        zgadzam sie z 'hmm'.
        nie masz szans. podoba mi sie twoj styl, ale to nie to.
        dziki, to cale generacje nawrstwiania sie brudu!
        to juz nie siedzi tylko na skorze; wchlonelo sie pod skore i wypelnilo miejsce
        gdzie kiedys byl mozg. on nie wymawia wulgary, on robi wydech...
        mozesz sprobowac,
        moze byc z tego niezla zabawa.
        to zaczyna
        juz
        byc
        ciekawe
        • Gość: samanta Re: te, dzeki! chodz sie bic, zaropiala piczko IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 11.02.02, 19:51
          Minusia!Wierze w Ciebie!!!!!!!!!!!!!! Mi na! Mi na!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:)))))))))))))
          • Gość: mina Re: te, dzeki! chodz sie bic, zaropiala piczko IP: *.turboline.skynet.be 11.02.02, 19:52
            dzieki samcia:)))
            wez lepiej punkz bukmacherski otworz, moze jaka fortunke na tym zbijemy:)))
          • oxymoron Re: te, dzeki! chodz sie bic, zaropiala piczko 11.02.02, 19:53
            dziki pojawia sie tutaj raz na ruski rok, tak ze wstrzymajcie emocje na
            odpowiedni moment.
            on z pracy chyba nadaje, bo do domu jeszcze mu swiatla nie doprowadzili
          • Gość: x®♂∞♀ Re: te, dzeki! chodz sie bic, zaropiala piczko IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 11.02.02, 20:04
            mnie dzeki ciekawi
            chociaż jego założenia
            chyba nie są trafne
            nie pamiętam nikogo
            z nadwagą np. nie rozumiem też czemu się denerwuje,
            ze ktoś brzydki szuka kogoś brzydkiego
            może jest średni i czuje się zagrożony?
            chciałbym go jakoś wesprzeć, ale
            nie wiem o co mu chodzi...
            zaś to uczucie jest mi dobrze znane :)
        • Gość: mina Re: te, dzeki! chodz sie bic, zaropiala piczko IP: *.turboline.skynet.be 11.02.02, 19:52
          oxy, sprowadz mi tu dzeki. ja naprawde chce w szranki stanac. juz dawno nikogo
          nie zjebalam prawde mowiac:)))
          • Gość: samanta Re: te, dzeki! chodz sie bic, zaropiala piczko IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 11.02.02, 19:54
            Prawde ciotko gadacie! Trzeba troche zycia tu wlac!:))))))))))))
          • oxymoron Re: te, dzeki! chodz sie bic, zaropiala piczko 11.02.02, 19:56
            mina
            jak widzisz, robie co moge!
            poto mu 'do wszystkich' odpisalem, zeby go zwabic...
            ale tak jak wczesniej napisalem tutaj, on w domu jeszcze nie ma elektryki...
            • Gość: samanta Re: te, dzeki! chodz sie bic, zaropiala piczko IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 11.02.02, 19:57
              agregat niech se wlaczy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
            • Gość: mina Re: te, dzeki! chodz sie bic, zaropiala piczko IP: *.turboline.skynet.be 11.02.02, 19:58
              to z wsiokiem sie mam bic kurwa? toz to nierownosc szans!
              ale chuj tam, poczekam se do jutra:)))
              • mario2 Re: te, dzeki! chodz sie bic, zaropiala piczko 12.02.02, 13:45
                i przespalas mozliwosc :o))
    • onlyania Re: te, dzeki! chodz sie bic, zaropiala piczko 11.02.02, 19:58
      niestety, mamusia chyba wpieprzyla dziekiemu cyca w gebe a nastepnie do wyra...
      jak sie jutro rano obudzi moze wroci....
      • Gość: mina Re: te, dzeki! chodz sie bic, zaropiala piczko IP: *.turboline.skynet.be 11.02.02, 20:01
        w sumie troche szkoda, bo jestem w nastroju akurat...
        no ale chuj, profesjonalista i bez nastroju potrafi:)
    • mario2 Re: te, dzeki! chodz sie bic, zaropiala piczko 11.02.02, 20:02
      jej juz tu chyba nie bedzie ;o)))
      • Gość: mina Re: te, dzeki! chodz sie bic, zaropiala piczko IP: *.turboline.skynet.be 11.02.02, 20:03
        musi byc, musi:)))
      • Gość: czort Re: te, dzeki! chodz sie bic, zaropiala piczko IP: *.tkb.net.pl 11.02.02, 20:08
        marys, kurwa, co nie piszes??? dosli????
        • mario2 Re: te, dzeki! chodz sie bic, zaropiala piczko 11.02.02, 20:15
          Czorcik- zapierdalam w domu. :o( Tapety zrywam w domu! A bank 30 km- ja nie mam
          teraz pojazdu. Jutro zadzwonie. Przepraszam, ze jeszcze nie sprawdzalem :o(((
          • Gość: czort Re: te, dzeki! chodz sie bic, zaropiala piczko IP: *.tkb.net.pl 11.02.02, 20:22
            oki, synek, oki:))))
    • mario2 Re: te, dzeki! chodz sie bic, zaropiala piczko 12.02.02, 07:50
      cos nie ma odwagi podejsc! :o))
      • dzeki Re: te, dzeki! chodz sie bic, zaropiala piczko 12.02.02, 07:52
        Co qrwa
        • mario2 Re: te, dzeki! chodz sie bic, zaropiala piczko 12.02.02, 14:45
          wez se kubki do rzucania- na argumenty nie wygrasz! :o))

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka