mag_nolia 12.02.02, 11:18 śledzie będą wszędzie podawać... i znów musimy uśmiechnąć się do Chudego... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
krzysztof.r.m Re: a tort orzechowy 12.02.02, 11:26 Ale Ty jestes, wiesz ze tort orzechowy moze byc tylko od ciotki Marioli. A ja juz wiem czego mi zabraklo. Otoz ominal mnie czwartek paczkowy, a czy to bardzo grzeszne jak sie niedopatrzy paczkow w ten czwartek czy mozna liczyc na jakas ulge? A Ty Magnolia o paczkach pamietalas? Jesli tak to moze i za mnie pozwolilas sobie cos przegryzc, to byloby mi lzej... krm Odpowiedz Link Zgłoś
mag_nolia Re: a tort orzechowy 12.02.02, 11:31 hmmm, wiedziałam, że tort od ciotki, ale że od Marioli, hmmm, nigdy jeszcze nie jadłam torta od tej ciotki, a ponoć smaczny Krzyś mojego wielkiego czwartkowego pączka zjadłam: pół za Ciebie, ćwartkę za siebie i ćwiartkę za odchydzającą się koleżankę... Odpowiedz Link Zgłoś
krzysztof.r.m Re: ...a na dziśs wieczór... 12.02.02, 11:23 Ja tez o tym wiem. To pewnie jakas oficjalna wersja tego wtorku. W miniony wtorek chyba tak nie bylo? A jutro popiol i popiol i wlosienica i znowu popiol... Nie zebym az taki byl grzeszny ale grzeczny tez nie bardzo wiec pewnie sie nalezy... krm Odpowiedz Link Zgłoś
mag_nolia Re: ...a na dziśs wieczór... 12.02.02, 11:24 a ja nie lubię popiołu...i jeszcze głodzić się każą... Odpowiedz Link Zgłoś
mag_nolia a z tym popiołem 12.02.02, 11:26 nie wystarczyłoby, gdybym ubrana na popielato przyszła? Odpowiedz Link Zgłoś
krzysztof.r.m Re: a z tym popiołem 12.02.02, 11:31 Kolorek dowolny to tylko kwestia ilosci popiolu. A serio chcialabys calkiem na popielato? krm Odpowiedz Link Zgłoś
mag_nolia Re: a z tym popiołem 12.02.02, 11:33 tak mam świetny ciemnopopielaty garniturek-marynarka i spodnie-wygląda fajnie...i do tego czerwona szminka i erotyzujący granat na palcu... Odpowiedz Link Zgłoś
chudyy Re: ...a na dziśs wieczór... 12.02.02, 11:34 mag_nolia napisał(a): > śledzie będą wszędzie podawać... > i znów musimy uśmiechnąć się do Chudego... ale czemu musimy? zaglądam rzadziej bo na chlebek zarabiam ... ale jestem i czuwam :-))))))))) a z ciast jeszcze nie jestem dobry, ale chyba w tym tygodniu zrobię sernik !!! bo ja uwielbiam sernik Odpowiedz Link Zgłoś
mag_nolia Re: ...a na dziśs wieczór... 12.02.02, 11:35 Chudeńki-pamiętaj z tym sernikiem o Magnolii, też go uwielbia...z rodzynkami... Odpowiedz Link Zgłoś
mag_nolia Re: Chudy 12.02.02, 11:38 wyjadasz stanowczo za dużo chleba...wczoraj pracowałeś na chleb i dziś znowu... a kiedy zarobisz na sernik? Odpowiedz Link Zgłoś
chudyy na knajpy 12.02.02, 11:45 mag_nolia napisał(a): > wyjadasz stanowczo za dużo chleba...wczoraj pracowałeś na chleb i dziś znowu... > a kiedy zarobisz na sernik? chlebo przenośna albowiem wódka jest żytnia ;-) w serniku będą rodzynki bankowo, orzechy też :-) Odpowiedz Link Zgłoś