Gość: kubek IP: 192.168.5.* 12.02.02, 14:57 Czy kochający inaczej też obchodzą Walentego jako Dzień Zakochanych? Tak sobie pytam , bo pojawiły się symptomy że tak i nie wiem czy trzeba być tolerancyjnym czy zwyczajnie gnać pedała!!!!! kubek Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
chudyy każdemu wolno kochać 12.02.02, 15:02 Gość portalu: kubek napisał(a): > nie wiem czy trzeba być > tolerancyjnym czy zwyczajnie gnać pedała!!!!! a co Ty, zgwałcił Cię któryś ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
laelia Re: każdemu wolno kochać 12.02.02, 15:05 Trzeba być zawsze i w każdej sprawie tolerancyjnym, tylko gdzieś w pogotowiu szykować stos. Odpowiedz Link Zgłoś
mario2 Re: każdemu wolno kochać 12.02.02, 15:09 jego nikt gwalcic nie chce- sam dopomina sie - a nie dostaje. zal mi go, bo nie nalezy do "normalnej" czesci populacji- ale NIECH ZYJE TOLERANCJA. Niech se lazi po bozym swiecie z tylcem zawsze gotowym na przyjecie paru cm! Odpowiedz Link Zgłoś
chudyy Re: każdemu wolno kochać 12.02.02, 15:29 dosadne, niech żyje tolerancja i różnorodność, ja i rude i blond i czarne i większe i mniejsze ... piękno ma wiele twarzy Odpowiedz Link Zgłoś
mario2 Re: każdemu wolno kochać 12.02.02, 15:33 dla niektorych nie tylko twarzy. sa tacy- co sie dla nich piekno meskiego czlonka, w kubku mieszajacego liczy! Odpowiedz Link Zgłoś
chudyy Re: każdemu wolno kochać 12.02.02, 15:44 mario2 napisał(a): > dla niektorych nie tylko twarzy. sa tacy- co sie dla nich piekno meskiego > czlonka ale czy to mój problem? ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
mario2 Re: każdemu wolno kochać 12.02.02, 15:48 moj tez nie- ale potem z poparzonym tui lataja i maja sie ze zlosci zesrac! Odpowiedz Link Zgłoś