the_dzidka 03.02.10, 21:53 No ludzie! Nasza historia sięga roku 2000! Czas na ostry restart! Zaczynam, jako niegdysiejsza Szefowa: Zadurzyłam się! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
the_kami Re: Reanimujemy Różności! 03.02.10, 21:57 A ja wiem w kim, a ja wiem w kim :-P Ja tez :-P Ale nie w nim :-P Odpowiedz Link Zgłoś
the_dzidka Yyyy! 03.02.10, 22:01 > A ja wiem w kim, a ja wiem w kim :-P Jeśli chodzi ci o pingera, to być może wiesz, w kim! > Ja tez :-P Ale nie w nim :-P A tego to nie rozumiem kompletnie (stoi ogłupiała) Odpowiedz Link Zgłoś
the_kami Re: Yyyy! 03.02.10, 22:06 the_dzidka napisała: > > A ja wiem w kim, a ja wiem w kim :-P > > Jeśli chodzi ci o pingera, to być może wiesz, w kim! No, nie w szpiczastouchym? ;-> > > Ja tez :-P Ale nie w nim :-P > > A tego to nie rozumiem kompletnie (stoi ogłupiała) Nic nowego :-P A ja w Eli'm z SGU. Taaaaki słodziaczek :-D Odpowiedz Link Zgłoś
the_dzidka Re: Yyyy! 03.02.10, 22:22 > No, nie w szpiczastouchym? ;-> Poniekąd masz rację - Spiczastouchy mnie opętał totalnie, tyle że co najmniej pół roku temu :) Zakochałam się w nim, i kocham go, i będę go kochała, nie wiem, jak długo, ale będę :-) Ale pisząc o zadurzeniu miałam na myśli współczesnego ktosia z naszej planety :-) > Nic nowego :-P > A ja w Eli'm z SGU. Taaaaki słodziaczek :-D Nie wiem, co to, ale się dowiem. Skoro tak mówisz :) Odpowiedz Link Zgłoś
catalina1 Re: Yyyy! 03.02.10, 22:30 Yyyyyy... Znaczy przepaliły mi się obwody i nic nie zrozumiałam z żaden wypowiedzi :P Odpowiedz Link Zgłoś
the_kami Re: Yyyy! 03.02.10, 22:39 catalina1 napisała: > Yyyyyy... > Znaczy przepaliły mi się obwody i nic nie zrozumiałam z żaden > wypowiedzi :P To dlatego, że za dużo orałaś :-P Odpowiedz Link Zgłoś
catalina1 Re: Yyyy! 04.02.10, 20:46 the_dzidka napisała: > Cat: dwa słowa: Mr Spock :) > Nadal nie rozumiem ;) Ale ja przed urlopem jestem ;) Odpowiedz Link Zgłoś
the_dzidka Re: Yyyy! 05.02.10, 08:34 pl.wikipedia.org/wiki/Spock api.ning.com/files/RukHliJ4UJBFNZuGV0OVhcXSeYm-TieH770CSx6DVfnepXWD2hTiTVbWBnJT6TlkFQE8BIVxuvsb- PoONOU8jj6Q90CIdeSx/spock6.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
the_kami Re: Yyyy! 03.02.10, 22:39 the_dzidka napisała: > Poniekąd masz rację - Spiczastouchy mnie opętał totalnie, tyle że co > najmniej pół roku temu :) > Zakochałam się w nim, i kocham go, i będę go kochała, nie wiem, jak > długo, ale będę :-) > > Ale pisząc o zadurzeniu miałam na myśli współczesnego ktosia z > naszej planety :-) Na Boga? Jeden z Wesolutkich?! > > Nic nowego :-P > > A ja w Eli'm z SGU. Taaaaki słodziaczek :-D > > Nie wiem, co to, ale się dowiem. Skoro tak mówisz :) Możemy Ci dać wszystkie dotychczasowo wyemitowane odcinki :) Odpowiedz Link Zgłoś
the_dzidka Re: Yyyy! 04.02.10, 17:06 > Na Boga? Jeden z Wesolutkich?! Ale JAKI! > Możemy Ci dać wszystkie dotychczasowo wyemitowane odcinki :) Te, co to różne telewizje je kradną? Długi mofał w Piwnej. A wiesz co? Chętnie. Ja nie lubię filmów SF (serio, ten Star Trek to jest wyjątek najwyjąciejszy), to może się zacznę powolutku przekonywać? Odpowiedz Link Zgłoś
the_kami Re: Yyyy! 04.02.10, 20:28 the_dzidka napisała: > > Na Boga? Jeden z Wesolutkich?! > > Ale JAKI! Ten, co o szefa po cesarce dbał? :-P > > Możemy Ci dać wszystkie dotychczasowo wyemitowane odcinki :) > > Te, co to różne telewizje je kradną? Długi mofał w Piwnej. > A wiesz co? Chętnie. Ja nie lubię filmów SF (serio, ten Star Trek to > jest wyjątek najwyjąciejszy), to może się zacznę powolutku > przekonywać? Fajowe jest. Serio. Odpowiedz Link Zgłoś
the_dzidka Re: Yyyy! 04.02.10, 20:39 > Ten, co o szefa po cesarce dbał? :-P Nie przekłamuj rzeczywistości! On dbał o pacjentkę, którą "niepokoił szef po cesarce"! Jest różnica! :) Jaki On jest cudny... :) Odpowiedz Link Zgłoś
catalina1 Re: Yyyy! 04.02.10, 20:47 the_dzidka napisała: > > Ten, co o szefa po cesarce dbał? :-P > > Nie przekłamuj rzeczywistości! On dbał o pacjentkę, którą "niepokoił > szef po cesarce"! Jest różnica! :) > Jaki On jest cudny... :) > Yyyyyy????????? :D Odpowiedz Link Zgłoś