aariel 12.02.04, 14:17 Posiadacie takowe? Bo ja ciagle szukam... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
skay5 Re: Motto zyciowe 12.02.04, 14:23 moje jest następujące: "żyj najlepiej jak umiesz, nie przejmuj się głupotami no i oczywiście łap kazda chwilę-bo życie tak kruche jest!" pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
egon.olsen Re: Motto zyciowe 12.02.04, 16:10 "Wiem dokąd idę, więc tam dojdę" :)) Odpowiedz Link Zgłoś
servus_lca Re: Motto zyciowe 12.02.04, 19:55 Moje motto to: "Jezeli nie planujesz swojej przyszłości, z pewnością nie będziesz jej miał" Staram się również dostosować do słów Marka Twaina: "Ludzie nie dlatego przestają się bawić, że się starzeją, lecz starzeją się, bo przestają się bawić" Odpowiedz Link Zgłoś
kurczak1976 Ale zarabiste to motto Twaina 12.02.04, 21:55 servus_lca napisał: > Staram się również dostosować do słów Marka Twaina: > "Ludzie nie dlatego przestają się bawić, że się starzeją, lecz starzeją się, bo > > przestają się bawić" Czy moge sobie zapozyczyc na sygnaturke?! Odpowiedz Link Zgłoś
segovia Kurczak - a ja Twoją sygnaturkę miewam w opisie gg 12.02.04, 22:07 BTW. fajny wątek , dzięki aarielko :) moje motto: "uśmiechaj się - jutro możesz nie mieć zębów!" Odpowiedz Link Zgłoś
servus_lca Re: Ale zarabiste to motto Twaina 12.02.04, 22:11 kurczak1976 napisała: > Czy moge sobie zapozyczyc na sygnaturke?! > O to pewnie byś musiała zapytać się Marka Twaina, bo ja nie mam nic przeciwko temu:) Odpowiedz Link Zgłoś
chiara76 Re: Motto zyciowe 12.02.04, 22:15 Aariel, pociesz się, ja też ciągle szukam:) Ale kiedyś usłyszałam takie i coś w tym jest : "Życie jest jedno, więc na pewno dobre", niestety, nie pamiętam, kto jest autorem... Odpowiedz Link Zgłoś
segovia Re: Motto zyciowe 12.02.04, 22:50 albo takie motto "w życiu ważne jest, żeby mieć jakieś motto" :)) Odpowiedz Link Zgłoś
beauty_baby Re: Motto zyciowe 13.02.04, 07:35 Nie wiem kto to powiedzial ale bardzo mi sie podoba: "wszystko co lubię jest niemoralne, nielegalne albo tuczące" :)) A tak poważniej to "co mnie nie zabije to mnie wzmocni", tego sie trzymam i to mi pomaga. Odpowiedz Link Zgłoś
kasienka80 Beauty.... 15.02.04, 11:29 Z "co mnie nie zabije, to mnie wzmocni" zgadzam sie w 100% !!! Odpowiedz Link Zgłoś
k.mmilka Może nie zaraz motto... 13.02.04, 12:26 ...ale bardzo lubię ten cytat: "Pod prąd płynie się do źródeł, z prądem płyną tylko śmieci" - Herbert. Odpowiedz Link Zgłoś
ladyblue Re: Motto zyciowe 13.02.04, 13:43 kiedys posiadalam takie "wole żal, że coś zrobiłam niż że czegoś nie zrobiłam" aktualnie motto zmienia mi się zależnie od nastroju i aktualnej "ukochanej" piosenki ;) Odpowiedz Link Zgłoś
anula-22 Re: Motto zyciowe 13.02.04, 20:12 motto zyciowe hm ja posiadam 2 "umiesz liczyc licz na siebie" oraz "nie ma tego złego co by na dobre nie wyszło" Odpowiedz Link Zgłoś
chiara76 Re: Motto zyciowe 13.02.04, 20:28 Gdy Bóg zamyka drzwi, to otwiera okno. Coś w tym jest......nie ma sytuacji bez wyjścia, tak myślę. Odpowiedz Link Zgłoś
mocca2003 Re: Motto zyciowe 13.02.04, 22:27 chiara76 napisała: > Gdy Bóg zamyka drzwi, to otwiera okno. > Chiara własnie miałam to samo napisać ... uważam , ze nie ma sytuacji bez wyjścia , trzeba tylko na nasz problem spojrzec z innej perspektywy . Lubie jeszcze to " w każdym niepowodzeniu jest zalążek sukcesu ..." Odpowiedz Link Zgłoś
wakarpl Re: Motto zyciowe 14.02.04, 17:16 TWoje serce i sumienie = to co w zyciu jest naprawde wazne Odpowiedz Link Zgłoś
abere8 Re: Motto zyciowe 15.02.04, 00:44 Ja sie kieruje maksyma: "Boze, daj mi sile, zeby zmienic to, co moge zmienic, cierpliwosc, aby zaakceptowac to, co nie da sie zmienic i madrosc, zeby odroznic jedno od drugiego". Mozna w ten sposob uniknac wielu frustracji :-) No i jest jeszcze mja sygnaturka :-) Odpowiedz Link Zgłoś