Dodaj do ulubionych

Zagwozdka przedimprezowa

IP: *.koszalin.cvx.ppp.tpnet.pl 13.02.02, 13:36
No i jest problem. Jutro mam wyjście z białym człowiekiem w bardzo eleganckie
miejsce a sama przypominam zapuszczonego troglodyte i nijak nie wiem jak się
zabrać za siebie, żeby na jutro się przepoczwarzyć.
Ostatnio nie czytam gazet, nie śledzę newsów, od kwartału nic ciekawego nie
przeczytalam (sic!), wiec pewnie nie błysne też intelektualnie. Moje specyficze
poczucie humoru może tylko sprawe pogorszyć, hehe. Liczę po cichu na
improwizacje ale to nie ta liga, żeby przeszły niedoróby.
Zaznaczam, ze cel spotkania jest prywatny, ma być milo i przyjemnie ale bez
śniadania.

No i co robić??? Aha! Nie mam czasu też na pindrzenie cały dzień! Ratunku,
pomocy wołam.
Kobiety, macie jakieś patenty???
Obserwuj wątek
    • jasmina_tdi Re: Zagwozdka przedimprezowa 13.02.02, 13:40
      tak - jeden - napomknij mu, że bardzo bardzo lubisz jednak jadać śniadania, a zapewniam Cię, że nic nie zauważy :)))) Tylko
      nie zapomnij zmyć się w odpowiednim momencie :))))

Gość portalu: Pom napisał(a):

> No i jest problem. Jutro mam wyjście z białym człowiekiem w bardzo eleganckie
      > miejsce a sama przypominam zapuszczonego troglodyte i nijak nie wiem jak się
      > zabrać za siebie, żeby na jutro się przepoczwarzyć.
      > Ostatnio nie czytam gazet, nie śledzę newsów, od kwartału nic ciekawego nie
      > przeczytalam (sic!), wiec pewnie nie błysne też intelektualnie. Moje specyficze
      >
      > poczucie humoru może tylko sprawe pogorszyć, hehe. Liczę po cichu na
      > improwizacje ale to nie ta liga, żeby przeszły niedoróby.
      > Zaznaczam, ze cel spotkania jest prywatny, ma być milo i przyjemnie ale bez
      > śniadania.
      >
      > No i co robić??? Aha! Nie mam czasu też na pindrzenie cały dzień! Ratunku,
      > pomocy wołam.
      > Kobiety, macie jakieś patenty???

• leopard Re: Zagwozdka przedimprezowa 13.02.02, 13:44
      Zly pomysł zwracać się z tym do kobiet. My mężczyżni nie zwracamy zbyt wielkiej
      uwagi na jakość materiału z jakiego uszyto strój ale na odpowiednio uwydatnione
      poprzez uciśnięcie i odsłonięcie wszelkich walorów kobiecości. Musisz pięknie
      pachnieć i więcej natury niż pudru. Sukces murowany.
      • jasmina_tdi Re: Zagwozdka przedimprezowa 13.02.02, 13:49
        drogi Leo!
        jestes naiwny jak kazdy facet - te, które wyglądają najbardziej naturalnie mają najwiecej na sobie pudru! Zapewniam Cię, że to
        ogromna sztuka! :)) Kwestia tego, że z wiekiem zaczyna nam padać na mózg, ślepniemy i wszystko wyłazi :)))
        A z tym zapachem to racja ... to sie chyba pamięta najdłużej. Nie pamietasz twarzy, głosu ale pamietasz zapach...

leopard napisał(a):

> Zly pomysł zwracać się z tym do kobiet. My mężczyżni nie zwracamy zbyt wielkiej
        >
        > uwagi na jakość materiału z jakiego uszyto strój ale na odpowiednio uwydatnione
        >
        > poprzez uciśnięcie i odsłonięcie wszelkich walorów kobiecości. Musisz pięknie
        > pachnieć i więcej natury niż pudru. Sukces murowany.

• enen Re: Zagwozdka przedimprezowa 13.02.02, 13:55
        Leo - to tak czy tak sukces murowany! To kobieta, która wywiera duże wrażenie i
        pozostaje na długo w pamięci.
        • jasmina_tdi Re: Zagwozdka przedimprezowa 13.02.02, 13:58
          No to czego ona sie tak martwi?????? Moim zdaniem też nie powinna!!

enen napisał(a):

> Leo - to tak czy tak sukces murowany! To kobieta, która wywiera duże wrażenie i
          >
          > pozostaje na długo w pamięci.

• enen Re: Zagwozdka przedimprezowa 13.02.02, 14:02
            Ciut może pokokietować nas swoją niepewnością, a faceta i tak OSZOŁOMI:)))))))))
            • jasmina_tdi Re: Zagwozdka przedimprezowa 13.02.02, 14:04
              a skąd Ty tak dobrze wiesz????? Bo ja to się domyślam!

POM - do raportu!!!!!!!!!!!!!! :)))))))))))))

enen napisał(a):

> Ciut może pokokietować nas swoją niepewnością, a faceta i tak OSZOŁOMI:))))))))
              > )

• enen Re: Zagwozdka przedimprezowa 13.02.02, 14:10
                Skąd wiem - pamiętam jeszcze oszołomienie jakie dane mi było przezyć na pewnym
                dworcu w pewnym niewielkim miasteczku, pewnego letniego miesiąca. Ech
                wspomnienia:)))))))))
                • jasmina_tdi Re: Zagwozdka przedimprezowa 13.02.02, 14:16
                  ech wspomnienia.... aż żałuję, że nie mam amnezji lub czegoś równie miłego :))))))

enen napisał(a):

> Skąd wiem - pamiętam jeszcze oszołomienie jakie dane mi było przezyć na pewnym
                  > dworcu w pewnym niewielkim miasteczku, pewnego letniego miesiąca. Ech
                  > wspomnienia:)))))))))

• enen Re: Zagwozdka przedimprezowa 13.02.02, 14:19
                    Oj to jakoś smutnie zabrzmiało.
                    • jasmina_tdi Re: Zagwozdka przedimprezowa 13.02.02, 14:53
                      tak miało zabrzmieć :))))))

enen napisał(a):

> Oj to jakoś smutnie zabrzmiało.

• Gość: Pom Re: Zagwozdka przedimprezowa IP: *.koszalin.cvx.ppp.tpnet.pl 13.02.02, 14:56
                        Jaśminko... uśmiechnij się do wspomnień i żyj dalej :)))) Jesteś za fajna baba,
                        zeby siedziec i się smutasic!!!
                        • jasmina_tdi Re: Zagwozdka przedimprezowa 13.02.02, 15:18
                          ale ja sie nie smucę!!! po prostu nie lubię wspomnień, bo one czesto mnie zasmucają. Wolę dzzisiaj, a już najlepiej jutro :))))

> Jaśminko... uśmiechnij się do wspomnień i żyj dalej :)))) Jesteś za fajna baba,
                          >
                          > zeby siedziec i się smutasic!!!

• Gość: Pom Re: Zagwozdka przedimprezowa IP: *.koszalin.cvx.ppp.tpnet.pl 13.02.02, 15:22
                            No!!! :)))
    • enen Re: Zagwozdka przedimprezowa 13.02.02, 13:50
      Mała - bądź sobą, taką jaką ja znam. Każdy rozumny samiec padnie z zachwytu, a
      te nierozumne jednostki - i tak nie zrozumieją co tracą. Baw sie dobrze:)))
      • jasmina_tdi Re: Zagwozdka przedimprezowa enen 13.02.02, 13:56
        Gdyby to była prawda, z tym byciem sobą, to swiat albo pogrążyłby się w czarnej otchłani albo psychiatryki byłyby puste!
        Ja przez bycie sobą miewam zazwyczaj tylko kłopoty. Choć od nie bycia sobą różni się to tym, że odwleka się tylko w czasie
        :)))))

enen napisał(a):

> Mała - bądź sobą, taką jaką ja znam. Każdy rozumny samiec padnie z zachwytu, a
        >
        > te nierozumne jednostki - i tak nie zrozumieją co tracą. Baw sie dobrze:)))

• mario2 Re: Zagwozdka przedimprezowa 13.02.02, 13:51
      Ty sie juz lepiej nie umawiaj- nic dobrego z tego nie wychodzi. Poczekaj az
      wujcio dokona za Ciebie wyboru :o))
      • jasmina_tdi Re: Zagwozdka przedimprezowa 13.02.02, 13:57
        te wujcio - może jeszcze talony na ciąże zaczniesz wydawać...!!!! :))

mario2 napisał(a):

> Ty sie juz lepiej nie umawiaj- nic dobrego z tego nie wychodzi. Poczekaj az
        > wujcio dokona za Ciebie wyboru :o))

• mario2 Re: Zagwozdka przedimprezowa 13.02.02, 13:59
          po co talony?- prowizja w postaci prawa pierwszej nocy to tez gratyfikacja :o))
          • jasmina_tdi Re: Zagwozdka przedimprezowa 13.02.02, 14:00
            a jak urodzi się chlopiec???????

mario2 napisał(a):

> po co talony?- prowizja w postaci prawa pierwszej nocy to tez gratyfikacja :o))

• mario2 Re: Zagwozdka przedimprezowa 13.02.02, 14:01
              rod bedzie przedluzony :o))
              • jasmina_tdi Re: Zagwozdka przedimprezowa 13.02.02, 14:06
                Ty Mario a widziałeś to zdjęcie w magazynie Rzepy???? tego chłopaczka z ogonkiem????? Jest czczony jako bóstwo! A jak Ci
                się tak ród przedłuży, to co zrobisz???? :)))

mario2 napisał(a):

> rod bedzie przedluzony :o))

• mario2 Re: Zagwozdka przedimprezowa 13.02.02, 14:14
                  nawale sie jak cyrulik sybirski!
                  • jasmina_tdi Re: Zagwozdka przedimprezowa 13.02.02, 14:17
                    to ten syberyjski sie nie nawalał????

mario2 napisał(a):

> nawale sie jak cyrulik sybirski!

• enen Re: Zagwozdka przedimprezowa 13.02.02, 14:23
                      Ten od Michałkowa się nawalił, ale jakie miłe rzeczy z tego wyszły!:)))))))
                      • mario2 Re: Zagwozdka przedimprezowa 13.02.02, 14:34
                        liczy sie przedluzenie gatunku. Na razie wzbogacam swiat tylko o kobiety! :o))
      • enen Re: Zagwozdka przedimprezowa 13.02.02, 13:59
        Mała !!! nie słuchaj takiego marudzenia !!! umawiaj się ciagle, bezustannie i
        jeśli masz ochote na śniadanie to ...po prostu zjedz je. A z kim jadasz
        śniadanka to tylko Twoja sprawa:))))) Miłego wieczoru.
        • mario2 Re: Zagwozdka przedimprezowa 13.02.02, 14:02
          to sniadania wieczorem ma jadac? :o))
          • enen Re: Zagwozdka przedimprezowa 13.02.02, 14:04
            Mario - niech Pom jada sniadania, o której chce :)) ale przede wszystkim z kim
            chce!
            • jasmina_tdi Re: Zagwozdka przedimprezowa 13.02.02, 14:07
              a to zakładałeś wogole inną opcję???????

enen napisał(a):

> Mario - niech Pom jada sniadania, o której chce :)) ale przede wszystkim z kim
              > chce!

• mario2 Re: Zagwozdka przedimprezowa 13.02.02, 14:35
                owszem- kolacja na sniadanie :o))
        • jasmina_tdi Re: Zagwozdka przedimprezowa 13.02.02, 14:03
          ale my jej nie pytamy, z kim spożywa jajecznice czy inne tam takie! Coś ty taki przewrażliwiony????
          a marudzić lubię od urodzenia :)))))

enen napisał(a):

> Mała !!! nie słuchaj takiego marudzenia !!! umawiaj się ciagle, bezustannie i
          > jeśli masz ochote na śniadanie to ...po prostu zjedz je. A z kim jadasz
          > śniadanka to tylko Twoja sprawa:))))) Miłego wieczoru.

• enen Re: Zagwozdka przedimprezowa 13.02.02, 14:08

Marudzenie dotyczyo wypowiedzi Maria cyt;
            "Ty sie juz lepiej nie umawiaj- nic dobrego z tego nie wychodzi. Poczekaj az
            wujcio dokona za Ciebie wyboru :o))"
            Ale jeśli odczuwasz silna potrzebę pomarudzenia - to śmiało, nie żałuj
            klawiatury :))))
            • jasmina_tdi Re: Zagwozdka przedimprezowa 13.02.02, 14:14
              eeeeeeeeeeeeee........ tak to ja nie chcę!!! cała przyjemność w marudzenia polega na tym, że nie jest to zjawisko akceptowalne
              :)))) jak ja mam marudzić, jak Ty chcesz tego sluchać????? Bez sensu....

enen napisał(a):

>
              > Marudzenie dotyczyo wypowiedzi Maria cyt;
              > "Ty sie juz lepiej nie umawiaj- nic dobrego z tego nie wychodzi. Poczekaj az
              > wujcio dokona za Ciebie wyboru :o))"
              > Ale jeśli odczuwasz silna potrzebę pomarudzenia - to śmiało, nie żałuj
              > klawiatury :))))

• mario2 Re: Zagwozdka przedimprezowa 13.02.02, 14:16
              to nie marudzenie- tylko rada by na moj dobry gust sie zdala :o))
              • Gość: Pom Re: Zagwozdka przedimprezowa IP: *.koszalin.cvx.ppp.tpnet.pl 13.02.02, 14:36
                Sory, że mnie nie było, ale właśnie mi rura zaczęła przeciekać w łazience.
                Naprawdę:) No i musze zawalczyć ze Spółdzielnią w tzw. miedzyczasie.
                Czyli między zakuwaniem, walką ze swą cielesną powłoka reperuje rure. No
                pieknie jezd, nie ma co!!!

Enen:))))) Babolcu kochany, łyknęłaś bakcyla, co???? Jesteś jedyna i kochana
                jak zawsze:)))))))

Marys, Ty mi szukaj, szukaj i wybieraj!!! Ale zanim znajdziesz to co? Mam
                siedzieć jak królewna i patrzeć przez okno na białego rycerza??? Zresztą,
                siedze jak ten ćwok w domu, mały przerywnik mnie dobrze zrobi:)))

Leopard, śniadanie nie wchodzi w gre! Ale popachniec moge... ciekawe czym bede
                bardziej pachnieć... domestosem czy kanalizą??? hahaha, będzie pięknie, nie ma
                co!!!
                • Gość: Pom Re: Zagwozdka przedimprezowa IP: *.koszalin.cvx.ppp.tpnet.pl 13.02.02, 14:52
                  Jaśminko? :) Jaki zapach proponujesz? Mam tylko piątala Avenue.... moze być???
                  • jasmina_tdi Re: Zagwozdka przedimprezowa 13.02.02, 14:56
                    Bingo :))))))) Może być :))))) Powali go na kolana!
                    To Enen jest babą?????? Eeeeeeeeeeeeeee...... to po co ja się tak ślnię????? hehehehe

> Jaśminko? :) Jaki zapach proponujesz? Mam tylko piątala Avenue.... moze być???

• Gość: Pom Re: Zagwozdka przedimprezowa IP: *.koszalin.cvx.ppp.tpnet.pl 13.02.02, 14:59
                      To to nie baba tylko KOBIETA.
                      Z krwi i kości. Do tego JAKA ....:))) Piękna, mądra, ciepła, dobra, wpaniała
                      pod każdym względem. Gdybym była mężczyzną nie miała by życia!!!!!
                      Najcudowniejsza istota. Znam ją od roku i przez chwilę w to nie zwątpilam.
                      Zeby ją zobaczyć tłukę się pociągiem 10-11 godzin... :)))
                      • mario2 Re: Zagwozdka przedimprezowa 13.02.02, 15:07
                        a ostatnio mowilas, ze 7 :o))
                        • Gość: Pom Re: Zagwozdka przedimprezowa IP: *.koszalin.cvx.ppp.tpnet.pl 13.02.02, 15:13
                          Ale to naprawde kobietka i nie ten kierunek Maryś!!! :))) Co do 7 to się
                          zgadza :)
                          • mario2 Re: Zagwozdka przedimprezowa 13.02.02, 15:14
                            co Ty do przemysla do niej jezdzisz?? :o))
                            A ze to kobieta- chwala jej za to :o)) Nadaje sie :o))
                            • Gość: Pom Re: Zagwozdka przedimprezowa IP: *.koszalin.cvx.ppp.tpnet.pl 13.02.02, 15:17
                              Nie do Przemyśla, ale też na P...:)))
                              A jasne, że się nadaje.:)))) Wspominałam jej o Towarzyskich jak widziałyśmy
                              się w... grudniu chyba, jak przyjechała do mnie.:) Spacerowałyśmy nad morzem,
                              wiatr wiał ostro a ja jej wrzeszczałam o forum przez ten wiatr...:)))
                              • mario2 Re: Zagwozdka przedimprezowa 13.02.02, 15:23
                                widac wiatr zagluszyl Twoje slowa:o)) Nic nie zrozumiala :o)) !!!!!!!
                                • Gość: Pom Re: Zagwozdka przedimprezowa IP: *.koszalin.cvx.ppp.tpnet.pl 13.02.02, 15:28
                                  Jak klęłam to rozumiała!!! :)))
    • Gość: rada Re: Zagwozdka przedimprezowa IP: 212.33.78.* 13.02.02, 15:15
      Najwazniejsze są zawsze włosy i buty, więc do dzieła. Do niedawna byłam uroczą
      naturalną blondynką, a teraz ho, ho...
      • mario2 Re: Zagwozdka przedimprezowa 13.02.02, 15:16
        zostalas rudym kotem w butach? :o))
        • Gość: Pom Re: Zagwozdka przedimprezowa IP: *.koszalin.cvx.ppp.tpnet.pl 13.02.02, 15:20
          No i tu jest problem... buty jakieś odkurze, wypastujei bedą, tu mam jakiś
          manewr, gorzej z wlosami! Rosną dziko całkowicie:))) Do tego za krótko mnie
          ostatnio babon ściął, blond ciemny to i wyglada nieciekawie. Hmmm....
          Myśle dalej.
          • Gość: Ronja Re: Zagwozdka przedimprezowa IP: 212.244.252.* 13.02.02, 15:23
            E, tam, wszystko co krótkie da sie ułożyć suszarka i okrągłą szczotką:)
            • Gość: Pom Re: Zagwozdka przedimprezowa IP: *.koszalin.cvx.ppp.tpnet.pl 13.02.02, 15:24
              Na to liczę:))) Ale za każdym jest to dla mnie niespodzianka, co mi wyjdzie,
              hihihihih:))))
              • Gość: Ronja Re: Zagwozdka przedimprezowa IP: 212.244.252.* 13.02.02, 15:27
                A to tak. Dla mnie też była, dopóki nie urosły jak chciały, ze można w diabły
                związać:)
            • mario2 Pomka... 13.02.02, 15:25
              ... amoze wez sie nawal przed randka- bedzie Ci wszystko jedno :o))
              • Gość: Pom Re: Pomka... IP: *.koszalin.cvx.ppp.tpnet.pl 13.02.02, 15:26
                Maryś, już Ci mówiłam, żeś geniusz? :))) Hahahaha, walne lufke to pewnikiem:))))
                • mario2 Re: Pomka... 13.02.02, 15:31
                  walnij dwie- bys kulawa nie chodzila- tylko nie zapomnij serem domowym zagryzc-
                  bo gdybys sie miala calowac... :o))
                  • Gość: Pom Re: Pomka... IP: *.koszalin.cvx.ppp.tpnet.pl 13.02.02, 15:33
                    Nie bede sie całowac! :))) Jak coś zaczynać to już skończyć a ja nie mam
                    zamiary kończyć, to nie bede zaczynac:)))
                    • mario2 Re: Pomka... 13.02.02, 15:36
                      to po chuj tam idziesz...??? :o))
                      • Gość: Pom Re: Pomka... IP: *.koszalin.cvx.ppp.tpnet.pl 13.02.02, 15:38
                        Ot, myślenie chłopa:)
                        • mario2 Re: Pomka... 13.02.02, 15:40
                          nie podoba sie? przeciez myslenie bab podobne- tylko ta zabawa w stawianie
                          parawanow i wymyslanie przyczyn, tudziez animowanie okolicznosci :o))
                          • Gość: Pom Re: Pomka... IP: *.koszalin.cvx.ppp.tpnet.pl 13.02.02, 15:43
                            Bez tego byście się do końca zblazowali i rozleniwili! Troche piórek postroszyć
                            nie zaszkodzi.:) No i im się więcej napracuje tym bardziej będzie smakować (o
                            ile w ogole będzie co próbować, hehe)
                            • Gość: Pom Re: Pomka... IP: *.koszalin.cvx.ppp.tpnet.pl 13.02.02, 15:45
                              Dobrze Maryś, fajnie się gada, ale Ty do tapet a ja do knig!
                            • mario2 Re: Pomka... 13.02.02, 15:46
                              to po to pol godziny perorujesz z babami jak piorka nastroszyc?
                              • Gość: Pom Re: Pomka... IP: *.koszalin.cvx.ppp.tpnet.pl 13.02.02, 15:51
                                Stoszyc to dla mnie mają:)
                                A perorowanie to wyjscie awaryjne! Zawsze! No i powiedz, co to za facet, jak
                                tak zainteresuje kobite, ze ta woli z babami po pół godziny?
                                • mario2 Re: Pomka... 13.02.02, 15:58
                                  to facet inteligentny :o)) ma czas sie napic piwa bez gdakania pod bokiem !!
                                  A z tego co widze- sama piorka stroszysz, malujesz, a w zwierciadlo spogladasz!
                                  • Gość: Pom Re: Pomka... IP: *.koszalin.cvx.ppp.tpnet.pl 13.02.02, 16:58
                                    Marys, nie strosze, bo nie lubie wyglądać jak stodoła jakby ja pierun
                                    grzmotnął, nie maluje siem zasadniczo, a w zwirciadło... no i owszem.
                                    A tak swoją drogą: wolałbyś się spotkać, nawet niewinnie z zaniedbanym
                                    kaszalotem czy z ogarnieta babką? Pytanie retoryczne!
                                    • laura! Re: Pomka... 13.02.02, 20:11
                                      Pom,
                                      najważniejsza jest bielizna
                                      zalecam jakeś seksowne stringi !!!
                                    • mario2 Re: Pomka... 13.02.02, 20:30
                                      ja spotkalem babe- co nie wyglada jak stodola po gradobiciu- ale tez nie
                                      zauwazylem u niej specjalnych zabiegow przedlustrzanych :o)) Dziewczyno- jestes
                                      naturalnie piekna- to wyeksponuj!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka