beauty_baby 16.02.04, 11:22 Wszystkiego naj, naj, naj z okazji urodzin:) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
pireneje Re: Egon.olsen - wszystkiego naj:) 16.02.04, 11:27 Pireneje przesyła słodkie buziaki dla swojego kochanego Egona :-)))) Odpowiedz Link Zgłoś
kasia721 Re: Egon.olsen - wszystkiego naj:) 16.02.04, 11:29 Spełnienie marzeń i długich lat w szczęściu:-)))))))))))))))! Odpowiedz Link Zgłoś
kurczak1976 To ja tez sie przylaczam! 16.02.04, 11:25 No to siup w ten glupi dziob:o) Odpowiedz Link Zgłoś
wakarpl Re: Sto lat sto lat!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! n/t 16.02.04, 11:31 Sto LAt Dunczyku, ale skad Beauty wie o urodzinach? Odpowiedz Link Zgłoś
pireneje Re: do wakarpl 16.02.04, 12:07 wakarpl napisał: > Sto LAt Dunczyku, ale skad Beauty wie o urodzinach? Wakarpl, w naszej galerii jest folder "Calenarium" czy jakoś tak...z datami naszych urodzin i imienin... :-) Odpowiedz Link Zgłoś
beauty_baby Re: do wakarpl 16.02.04, 12:10 jak już napisała Pireneje, przeczytałam sobie w database:)) Odpowiedz Link Zgłoś
servus_lca I ja się przyłączam:) 16.02.04, 12:14 Jeżeli mogę to też przyłączam się do życzeń 100 lat!!!:) Odpowiedz Link Zgłoś
egon.olsen Re: Egon.olsen - wszystkiego naj:) 16.02.04, 11:30 Ooooooo.... dziękuję, dziękuję... jak miło się zrobiło... :))))))))) Wirtualny tort tiramisu stawiam na stole, a jak się spotkamy to obiecuję, że ten tort się zmaterializuje :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
aariel Re: Egon.olsen - wszystkiego naj:) 16.02.04, 11:35 egon.olsen napisał: > Wirtualny tort tiramisu stawiam na stole, a jak się spotkamy to obiecuję, że > ten tort się zmaterializuje :)))) Trzymam Cie za slowo :) Ja jeszcze chcialam Wam zyczyc, zebyscie jak najszybciej zrealizowali te podroz do Wloch :) Odpowiedz Link Zgłoś
malen_a Re: Egon.olsen - wszystkiego naj:) 16.02.04, 11:34 100 laaaaaaaaaaaaaaat! oo, ja przeczytalam o tiramisu, wsun troszke w cdroma :) chetnie sprobuje :)) Odpowiedz Link Zgłoś
egon.olsen Re: Egon.olsen - wszystkiego naj:) 16.02.04, 11:41 Wsunąłem trochę w gniazdko sieciowe. Mam nadzieję, że smakuje ;)))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
pireneje Re: Egon.olsen - wszystkiego naj:) 16.02.04, 12:03 Mniam, mniam (Pireneje wsuwa łapczywie ostatni kawałek tiramisu...)... od dzisiaj pieczeniem ciast u nas zajmie się wyłącznie Egon ;-)))) Dobrz, Szszłonko? :-) Odpowiedz Link Zgłoś
malen_a Re: Egon.olsen - wszystkiego naj:) 16.02.04, 12:21 wyszlo, ale troche sie ... hmmm, jak to powiedziec ... pogniotlo, oraz zlapalo troche kurzu (na poczatku nie wiedzialam co to i przydeptalam ten makaronik) wiec w sumie nie sprobowalam, ale wiesze po mlaskaniu Pirenejki, ze bylo pyszne :DD Odpowiedz Link Zgłoś
chiara76 to i ja się dołączam:) 16.02.04, 12:19 z Najlepszymi Życzeniami. Spełnienia marzeń , miłości i zdrówka. Odpowiedz Link Zgłoś
pireneje Re: Tiramisu 16.02.04, 12:35 No, dobra, Kochani, poczuwam się do pełnienia obowiązków pani domu i wszystkich zapraszam na kawkę i przepyszne tiramisu... uratowałam spory kawałek przed wgniecieniem go w gniazdko sieciowe :-) Dla wszystkich starczy, chodźcie :-) O, zapalę jeszcze świece, żeby nastrojowo było... a co tam :-) może nikt nie zauważy, że nas w pracy chwilowo nie ma ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
malen_a ale tu milo :) 16.02.04, 12:46 na momencik wyrwalam sie (duchowo) z pracy i sobie tu siedze :) faktycznie jest milutko, i taka cicha muzyczka plynie z glosnikow...natroj dobrze stworzony :) a tiramisu wyglada ladniej niz to co mi wypelzlo z gniazdka sieciowego :D Odpowiedz Link Zgłoś
pireneje Re: ale tu milo :) 16.02.04, 13:22 Może herbatę albo kawkę? No to jeszcze jeden kawałek ciacha? Dobra, obiecuję, ten będzie mniejszy... ale się cieszę że przyszliście :-) Odpowiedz Link Zgłoś
chiara76 poproszę Tiramisu 16.02.04, 13:29 i kubek heraty. Dziś mnie coś brzucho boli, to kawka odpada:( Odpowiedz Link Zgłoś
pireneje Re: poproszę Tiramisu 16.02.04, 13:54 Chiara, a może herbatke owocową? Mam poziomkową, z hibiskusem, różaną, hmmm? A tu kawałek tiramisu, proszę :-) Prawda, że wspaniałe? Powiem Ci w wielkiej tajemnicy (ale ciiiiii....) Egon sam zrobił to ciacho... Odpowiedz Link Zgłoś
aariel Czy ja tez sie zalapie? 16.02.04, 14:05 Czy juz wszystko zostalo podzielone? :) Odpowiedz Link Zgłoś
aiwa7 Re: Czy ja tez sie zalapie? 16.02.04, 14:17 Nalepszego!!!! Czego sobie tylko życzysz :) Odpowiedz Link Zgłoś
monisb i ja się dołączam do życzeń :-)) 16.02.04, 14:21 Zyj sto lat w szczęsciu, zdrowiu i dobrobycie :-)) Odpowiedz Link Zgłoś
egon.olsen Re: Czy ja tez sie zalapie? 16.02.04, 14:25 Gdzie tam... śmiało. Dla każdego zostanie coś smakowitego :)))))) Odpowiedz Link Zgłoś
pireneje Re: Czy ja tez sie zalapie? 16.02.04, 15:58 Chodźcie, starczy dla wszystkich :-) A w lodówce szampan się chłodzi... Już prawie 16-ta, więc możemy otwierać... Uwaga... (słychać huk walącej się ściany i odgłosy napełnianych napojem kieliszków ... a co, tam :) Wszystkiego dobrego, Egon :-) Odpowiedz Link Zgłoś
mocca2003 Re: Czy ja tez sie zalapie? 16.02.04, 17:59 ale tu dzisiaj było fajnie !!!!!!!!!! Wszystkiego Najlepszego Egon!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
segovia I jeszcze jednen i jeszcze raz :) 16.02.04, 18:25 sto lat Egon - zdrówka, miłości i wygrania ośmiu milionow w totka :))) Odpowiedz Link Zgłoś
k.mmilka To ja też: sto lat! 16.02.04, 19:48 I pozwalam sobie wziąć porcję tiramisu :-) Odpowiedz Link Zgłoś
egon.olsen Re: To ja też: sto lat! 16.02.04, 21:47 Bardzo, ale to bardzo dziękuję Wam za pamięć. Kochani jesteście :)))) Odpowiedz Link Zgłoś