Dodaj do ulubionych

kilka slow ;)

16.02.04, 17:42
mieliscie ferie??

ja mialem :))

pozdrawiam wszystkich :)) szerokim usmiechem <lol>
Obserwuj wątek
    • miltonia Re: kilka slow ;) 16.02.04, 20:11
      Niektorzy juz zapomnieli co to takiego ferie, niestety.
      • paladin Re: kilka slow ;) 16.02.04, 20:44
        to byly moje ostatnie ferie :(
        • miltonia Re: kilka slow ;) 16.02.04, 21:52
          Zostan nauczycielem, wtedy nie beda ostatnie.
    • oldpiernik Re: kilka slow ;) 17.02.04, 07:15
      feerię barw miałem przed oczyma, kiedy wyrżnąłem zwłokami na zamarzniętej kałuży

a poza tym czuję się dobrze ;)
      moje dzieci mają ferie, od wczoraj, hehehe
      • miltonia Re: kilka slow ;) 17.02.04, 09:08
        Twoj sposobnie nie zapewnia regularnosci feeriom.
        • paladin Re: kilka slow ;) 17.02.04, 19:35
          jest dosc bolesny
          tak mi sie wydaje...
          • oldpiernik Re: kilka slow ;) 18.02.04, 09:10
            cóż tęsknota za feriami nie jest mi obca ;)
            a co do metod... juz nie boli, przeszło
            śnieg pada wciąż, dzieciaki w sąsiedztwie lepią bałwana
            pomysł z rozłożeniem w czasie zimowych ferii całkiem nieźle wygląda w taka
            zimę, jak obecna...

chyba wezmę urlop :)
            • czarnajagoda Re: kilka slow ;) 18.02.04, 09:45
              nie miałam :((
              • edzioszka Re: kilka slow ;) 18.02.04, 10:06
                ani ja.. cóż za wyzysk! z rzadka widuję mych czworonożnych przyjaciół <czytaj:
                łóżko, stół, fotel, lodówka, wanna>.. nie mam nawet szans na nawiązanie z nimi
                satysfakcjonujących więzi emocjonalnych, że o kontakcie bezpośrednim nie
                wspomnę :(
                • czarnajagoda Re: kilka slow ;) 18.02.04, 10:08
                  a nie, ja gdyby nie sesja, to może bym jakieś miała... dla mnie ferie ostatnio
                  oznaczają wolne łikendy i niemuszenie uczenia się ;))
                  • edzioszka Re: kilka slow ;) 18.02.04, 10:20
                    nie znam takiego, co by się lubił uczyć.. już lepiej brzmi - pogłębiać tematykę
                    albo interesić nowinkami w danej dziedzinie.. to co opiętnowane przymusem -
                    traci urok i odbiera działaniu resztki entuzjazmu.. swoje w oślej odsiedziałam,
                    na grochu wyklęczałam za niepokorność.. nawet telefony odbierałam do staruszków
                    i odpisywałam na uwagi belfra - po co ich było denerwować.. najlepiej sobie
                    radziłam z abstrakcją czyli pisywaniem na tzw. wolne tematy ;)
                    • czarnajagoda Re: kilka slow ;) 18.02.04, 10:29
                      o przymusie mówisz... widzisz, ja sobie ten przymus zafundowałam z własnej
                      nieprzymuszonej woli, płacąc za niego własnymi niemałymi pieniędzmi... i mimo
                      wszystko nie sprawia mi to radości ;))
                      a co do pisywania na wolne tematy: tyż zasadniczo z takich prac maiłam lepsze
                      stopnie niż z konkretów...
                      • edzioszka Re: kilka slow ;) 18.02.04, 10:45
                        na szczęście nasza polonistka zazwalała na swobodę interpretacji ;)
                        • czarnajagoda Re: kilka slow ;) 18.02.04, 11:05
                          ja kiedys dostałam 5 z polskeigo za przedstawienie księcia Konstantego z
                          Kordiana jako postaci pozytywnej (no, w każdym razie nie jednoznacznie
                          negatywnej)... a dodać muszę, że 5 z wypracowania to wybitnie nieczęsta ocena u
                          mnie była...
                          • edzioszka Re: kilka slow ;) 18.02.04, 11:29
                            ja <tylko nie odbieraj tegoż aby jako przechwałki> dostałam kiedyś pionaka za
                            wypracowanko z polacca, napisane na podstawie innego, dwójkowego.. temat - cuś
                            o trylogii sienkiewiczowskiej, wtedy to jeszczeć zajrzeć doń nie zdążyłam ;)
                            • czarnajagoda Re: kilka slow ;) 18.02.04, 13:02
                              e, z tymi wypracowaniami z polskiego to tak goopio jest: jedna polonistka się
                              zachwyci i da 5 czy 6, a innej nie przypasuje i da baniaka... najlepiej to
                              umieć trafić w gust ;))
                              • edzioszka Się zastanawiam 18.02.04, 13:14
                                nad chwytliwym hasełkiem na baner, które reklamowałoby OSDS-a, pod warunkiem,
                                iż w ogóle nas uwzględnią.. nad kategorią tyż od początku - jak zauważyłaś,
                                zmieniłam na "kulturę", jakoś "towarzyskie" to się mi kojarzy niechwalebnie..
                                Horrorum tyż zgłoś, zawsze jakaś szansa na "wyróżnienie" pierwszostronowe:

forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=10003&w=10741250
                                • czarnajagoda Re: Się zastanawiam 18.02.04, 14:48
                                  o reklamie Horrorum Vampi powinien myśleć... mnie tam i tak więcej niż jego, to
                                  niech on chociaz o marketing zadba, skoro kiepsko się stara o liczbę postów
                                  własnych... (choć przyznać musze, że ostatnio się poprawił)
                                  • edzioszka Re: Się zastanawiam 18.02.04, 14:55
                                    mię tyż na ostatki więcej, niźli jego.. na draczne i uwagę przyciągające
                                    hasełko nie masz pomysła? ;)
                                    • czarnajagoda Re: Się zastanawiam 18.02.04, 15:07
                                      niestety, wybitnie mało kreatywną istotą jezdem :((
                                      • edzioszka Re: Się zastanawiam 18.02.04, 15:28
                                        hyhy, "przodownicy kultury protestują względem chałtury" albo "przodownicy
                                        kultury wiodą prym przy zwalczaniu chałtury", może być? ;)
                                        • czarnajagoda Re: Się zastanawiam 18.02.04, 16:00
                                          wiesz, czemuś nie bardzo lubię hasła nawiązujące stylistyka do PRLu. no, ale de
                                          gustibus...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka