paladin 16.02.04, 17:42 mieliscie ferie?? ja mialem :)) pozdrawiam wszystkich :)) szerokim usmiechem <lol> Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
miltonia Re: kilka slow ;) 16.02.04, 20:11 Niektorzy juz zapomnieli co to takiego ferie, niestety. Odpowiedz Link Zgłoś
miltonia Re: kilka slow ;) 16.02.04, 21:52 Zostan nauczycielem, wtedy nie beda ostatnie. Odpowiedz Link Zgłoś
oldpiernik Re: kilka slow ;) 17.02.04, 07:15 feerię barw miałem przed oczyma, kiedy wyrżnąłem zwłokami na zamarzniętej kałuży a poza tym czuję się dobrze ;) moje dzieci mają ferie, od wczoraj, hehehe Odpowiedz Link Zgłoś
miltonia Re: kilka slow ;) 17.02.04, 09:08 Twoj sposobnie nie zapewnia regularnosci feeriom. Odpowiedz Link Zgłoś
paladin Re: kilka slow ;) 17.02.04, 19:35 jest dosc bolesny tak mi sie wydaje... Odpowiedz Link Zgłoś
oldpiernik Re: kilka slow ;) 18.02.04, 09:10 cóż tęsknota za feriami nie jest mi obca ;) a co do metod... juz nie boli, przeszło śnieg pada wciąż, dzieciaki w sąsiedztwie lepią bałwana pomysł z rozłożeniem w czasie zimowych ferii całkiem nieźle wygląda w taka zimę, jak obecna... chyba wezmę urlop :) Odpowiedz Link Zgłoś
edzioszka Re: kilka slow ;) 18.02.04, 10:06 ani ja.. cóż za wyzysk! z rzadka widuję mych czworonożnych przyjaciół <czytaj: łóżko, stół, fotel, lodówka, wanna>.. nie mam nawet szans na nawiązanie z nimi satysfakcjonujących więzi emocjonalnych, że o kontakcie bezpośrednim nie wspomnę :( Odpowiedz Link Zgłoś
czarnajagoda Re: kilka slow ;) 18.02.04, 10:08 a nie, ja gdyby nie sesja, to może bym jakieś miała... dla mnie ferie ostatnio oznaczają wolne łikendy i niemuszenie uczenia się ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
edzioszka Re: kilka slow ;) 18.02.04, 10:20 nie znam takiego, co by się lubił uczyć.. już lepiej brzmi - pogłębiać tematykę albo interesić nowinkami w danej dziedzinie.. to co opiętnowane przymusem - traci urok i odbiera działaniu resztki entuzjazmu.. swoje w oślej odsiedziałam, na grochu wyklęczałam za niepokorność.. nawet telefony odbierałam do staruszków i odpisywałam na uwagi belfra - po co ich było denerwować.. najlepiej sobie radziłam z abstrakcją czyli pisywaniem na tzw. wolne tematy ;) Odpowiedz Link Zgłoś
czarnajagoda Re: kilka slow ;) 18.02.04, 10:29 o przymusie mówisz... widzisz, ja sobie ten przymus zafundowałam z własnej nieprzymuszonej woli, płacąc za niego własnymi niemałymi pieniędzmi... i mimo wszystko nie sprawia mi to radości ;)) a co do pisywania na wolne tematy: tyż zasadniczo z takich prac maiłam lepsze stopnie niż z konkretów... Odpowiedz Link Zgłoś
edzioszka Re: kilka slow ;) 18.02.04, 10:45 na szczęście nasza polonistka zazwalała na swobodę interpretacji ;) Odpowiedz Link Zgłoś
czarnajagoda Re: kilka slow ;) 18.02.04, 11:05 ja kiedys dostałam 5 z polskeigo za przedstawienie księcia Konstantego z Kordiana jako postaci pozytywnej (no, w każdym razie nie jednoznacznie negatywnej)... a dodać muszę, że 5 z wypracowania to wybitnie nieczęsta ocena u mnie była... Odpowiedz Link Zgłoś
edzioszka Re: kilka slow ;) 18.02.04, 11:29 ja <tylko nie odbieraj tegoż aby jako przechwałki> dostałam kiedyś pionaka za wypracowanko z polacca, napisane na podstawie innego, dwójkowego.. temat - cuś o trylogii sienkiewiczowskiej, wtedy to jeszczeć zajrzeć doń nie zdążyłam ;) Odpowiedz Link Zgłoś
czarnajagoda Re: kilka slow ;) 18.02.04, 13:02 e, z tymi wypracowaniami z polskiego to tak goopio jest: jedna polonistka się zachwyci i da 5 czy 6, a innej nie przypasuje i da baniaka... najlepiej to umieć trafić w gust ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
edzioszka Się zastanawiam 18.02.04, 13:14 nad chwytliwym hasełkiem na baner, które reklamowałoby OSDS-a, pod warunkiem, iż w ogóle nas uwzględnią.. nad kategorią tyż od początku - jak zauważyłaś, zmieniłam na "kulturę", jakoś "towarzyskie" to się mi kojarzy niechwalebnie.. Horrorum tyż zgłoś, zawsze jakaś szansa na "wyróżnienie" pierwszostronowe: forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=10003&w=10741250 Odpowiedz Link Zgłoś
czarnajagoda Re: Się zastanawiam 18.02.04, 14:48 o reklamie Horrorum Vampi powinien myśleć... mnie tam i tak więcej niż jego, to niech on chociaz o marketing zadba, skoro kiepsko się stara o liczbę postów własnych... (choć przyznać musze, że ostatnio się poprawił) Odpowiedz Link Zgłoś
edzioszka Re: Się zastanawiam 18.02.04, 14:55 mię tyż na ostatki więcej, niźli jego.. na draczne i uwagę przyciągające hasełko nie masz pomysła? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
czarnajagoda Re: Się zastanawiam 18.02.04, 15:07 niestety, wybitnie mało kreatywną istotą jezdem :(( Odpowiedz Link Zgłoś
edzioszka Re: Się zastanawiam 18.02.04, 15:28 hyhy, "przodownicy kultury protestują względem chałtury" albo "przodownicy kultury wiodą prym przy zwalczaniu chałtury", może być? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
czarnajagoda Re: Się zastanawiam 18.02.04, 16:00 wiesz, czemuś nie bardzo lubię hasła nawiązujące stylistyka do PRLu. no, ale de gustibus... Odpowiedz Link Zgłoś