Dodaj do ulubionych

Oświadczam,

04.03.10, 11:33
....że w sobotę ubiegłą zmieniałam stan cywilny.
Obserwuj wątek
    • wojtek56 Na jaki? 04.03.10, 13:47
      • amarant.a Re: Na jaki? 04.03.10, 16:48
        hm. wnosząc po forum na jakim znalazł się ów wątek domniemam iż należą się
        głębokie wyrazy współczucia?
        • boo-boo Re: Na jaki? 04.03.10, 19:20
          Tutaj dzielimy się też radościami.....
          Choć w większej mierze użalamy się- niestety.
      • boo-boo Re: Na jaki? 04.03.10, 19:19
        Z wolnego na mężatka.
    • 7stefan7 Re: Oświadczam, 04.03.10, 16:57
      Chwalisz się czy uskarżasz :D
      • azaheca Re: Oświadczam, 04.03.10, 19:02
        Pani Łośkowa,gratulacje!Napisz coś więcej,nie ukrywam,że liczę na jakieś sensacje :)
        • boo-boo Re: Oświadczam, 04.03.10, 19:35
          Podstawa to nie płakałam- choć po fakcie stwierdziłam,że blisko było.
          Łosiek przysięgę małżeńską prawie krzyczał na całą okolicę- w przeciwieństwie do
          mnie.
          Z obrączkami jaja jak berety były od samego początku- najpierw nam
          powiedzieli,że 6 dni się czeka jak wybieraliśmy, a potem się okazało,że 3
          tygodnie- dobrze,że wcześniej jednak zamówiliśmy. W końcu jak już pojechaliśmy
          je odebrać to się okazało,że jest jedna-moja i to w jego rozmiarze. Koniec
          końców dzień przed ślubem odebraliśmy dwie-ale i tak do wymiany bo moja tym
          razem jest za mała, a jego za duża.
          Moja mama w końcu się zdecydowała przylecieć za namową ojca no i tylko ona z
          mojej strony była- ojciec po tej operacji nie za bardzo na taką podróż się
          nadaje jeszcze, no i kwestia co zrobić z psem...
          Impra mała w restauracji była ale dla mnie w sam raz- nie cierpię wesel i
          całonocnego siedzenia. A tu mnie jeszcze jakaś kolejna w polszy czeka no i jak
          do mojego Łośka polecimy kolejna- dla reszty rodzinki.
          Sesja zdjęciowa taka przez gości robiona trwała w nieskończoność- w końcu
          stwierdziliśmy,że do fotografa nie jedziemy bo nie mamy siły- skoczymy sobie w
          polszy.
          Jakoś stwierdzam,że papierek w życiu codziennym nic nie zmienia-jakoś nie
          odczułam jakiejś różnicy-oprócz tego,że już nie chodzę i nie wołam za nim
          "boyfriend" ;)
          Sukienka była- w prawdzie nie biała taka ślubna bo "super" bym wyglądała z tym
          brzuchem- ale taka kremowa za kolano i cieszę się bo przynajmniej na jakieś inne
          imprezki się przyda jak znalazł.
          No nie wiem co jeszcze.........
      • boo-boo Re: Oświadczam, 04.03.10, 19:22
        Chyba się chwalę-no bo gdybym z własnej nie przymuszonej woli to zrobiła i
        jeszcze się żaliła to jak nic mam coś z głową gorzej niż faktycznie- kolejny
        wątek miałby tytuł "nowego admina forum szukam" :))))
        • moretta1 Re: Oświadczam, 04.03.10, 20:21
          Wielgachne, ogromniaste GRATULACJE :) I wszystkiego najlepszego na nowej drodze życia :)
          • azaheca Re: Oświadczam, 04.03.10, 20:31
            Szkoda,że nie można fot obejrzeć,no ale takie są uroki otwartego forum.
            A jakie reakcje współpracowników na wasz ślub?Zrzutę na prezent tam się robi?
            • boo-boo Re: Oświadczam, 05.03.10, 10:44
              Wiesz co...nikomu na razie nie powiedzieliśmy bo ja po doświadczeniach
              "wycieczkowych" i milionami pytań do mnie, a związanych z ciążą mam dosyć
              wścibstwa i wypytywania-zwłaszcza przez osoby z którymi ledwo co "cześć" sobie
              mówię. Ja wprawdzie już na macierzyńskim i wszystko mi jedno ale Łośka by chyba
              zamęczyli na bank- a on należy do tych osób co jak nie musi to o osobistych
              sprawach w pracy nie rozmawia-więc darowaliśmy sobie na razie. Choć pewnie i tak
              się wyda bo muszę w kadrach zmianę nazwiska zgłosić. Poza tym chciałam dwie
              osoby zaprosić z mojego najbliższego otoczenia- on też by musiał i nie byłyby to
              tylko dwie osoby- a że przyjęcie było małe tylko dla rodziny to
              stwierdziliśmy,że potem wszystkich poinformujemy i zaprosimy kogo chcemy- jak
              już mały się zjawi i będę bardziej do życia/imprez.
        • 7stefan7 Re: Oświadczam, 04.03.10, 20:36
          Chyba to się łódka :D.

Gratulacje zatem i powodzenia na wspólnej drodze przez zycie :)
          • amarant.a Re: Oświadczam, 04.03.10, 21:13
            a niech stracę ;)
            gratulacje i powodzenia ;)
    • to-wlasnie-ja Re: Oświadczam, 05.03.10, 10:33
      Boo - wielkie gratulacje dla Ciebie i Łoska :) Jak sobie wyobrazam , to uroczystosc byla w Waszym a wlasciwie TWOIM stylu ( bez zbytniego zadecia i koronkowo - tiulowej szopki ).Ale zeby nie bylo tak lekko- rodzinne uroczystosci jeszcze przed Wami ;)
      Amarant.o - czesc starszych uczestnikow tego forum dzieli sie nie tylko uzalaniem nad marnoscia tego swiata, ale rowniez radosciami i nowinami.
      • boo-boo Re: Oświadczam, 05.03.10, 10:50
        Dokładnie. Ale choć przez momencik poczułam się jak gwiazdeczka filmowa w
        świetle migających lamp błyskowych od aparatów. No i bliska byłam opublikowania
        listy zasad fotografowania mnie- od pasa w górę, a nawet jak już niżej to broń
        boże z boku- nie żebym się wstydziła brzucha własnego ale jak się w lusterku
        przejrzałam w tej mojej sukience to się za głowę chwyciłam gdzie ta moja smukła
        talia się podziała i że może na wybiegu dla słoni powinniśmy uroczystość
        zorganizować :)
        Oj ciężka praca mnie czeka z tą moją talią- częściej chyba na forum wpadać
        będę... ;))
        • to-wlasnie-ja Re: Oświadczam, 05.03.10, 11:12
          Kochana, nie przyznam sie, ile swego czasu w ciazy przytylam ;P . Pozniej kilka miesiecy niezlego zapieprzania przy maluchu i talia wrocila, wiec nie obawiaj sie :)
          • wojtek56 Re: Oświadczam, 05.03.10, 12:06
            Boo-boo-siu! Najlepsze gratulacje!
            Oczywiście wiedziałem, że za mąż wychodzisz, ale górę wzięła niepokorna przekora...
            Adminuj tu łaskawie, nie bacząc na zmiany stanu i statusu, bo bez Ciebie to
            forum nie będzie TYM forum.
            Nieśmiało i ja się swoim szczęściem podzielę. Mieszkam z ukochaną, spełniam się
            do szczętu, nie smuci mnie nawet cena klocków hamulcowych, które właśnie
            fachowcy wymieniają w moim autku.
            PS. Boo-boo, czy ze względu na stan odmienny (że o stanie cywilnym nie wspomnę)
            nie korci Cię, aby zmienić nick na poważniejszy? Czy to uchodzi?!
            • legwan4 Re: Oświadczam, 05.03.10, 18:42
              Pędzę z gratulkami ;) i powinszowaniami ;) z niezwykłej okazji ;)
              • bogna71 Re: Oświadczam, 05.03.10, 21:45
                Boo-Boo, no niech Cię uściskam!!!!:)))))
                Gratulacje ogromne i wszystkiego NAJ, NAJ, NAJ!!!!!

Wojtku, Tobie te wszżystkiego dobrego, fajnie, że wszystko Ci się dobrze układa!:)))
                • moretta1 Re: Oświadczam, 05.03.10, 23:09
                  Boo-Boo a że tak zapytam nieskromnie na kiedy macie termin, bo może my tak blisko siebie i razem będziemy rodzić..... :) Ja jak patrzę do lusterka to też juz mówię ze jak hipopotam lub wieloryb :P
                  • joanna784 Re: Oświadczam, 05.03.10, 23:23
                    gratuluję :):):)
                  • boo-boo Re: Oświadczam, 06.03.10, 12:08
                    Między 26.03- 01.04.
                    Widzę,że w razie czego relacje ze szpitala nam się szykują ;)))

Jak znam życie to się przeterminuję-ja już nie mogę..........
            • almondgirl Re: Oświadczam, 08.03.10, 19:39
              o, a teraz i o Wojtku doczytałam:) Wojtek, co tam cena klocków, jak się ma
              ukochaną w domu;) oby tak dalej!:)

p.s. wiecie co, zajrzałam tu, bo mnie taka apatia ogarnęła i jakoś tak smętnie
              mi było, a tu takie dobre wieści, ze od razu mi się zrobiło lepiej:) buziaki
              wiosenne dla starych użalaczy:)
    • boo-boo Dzięki za życzenia 06.03.10, 12:08
      jw. :)
      • azaheca Re: Dzięki za życzenia 06.03.10, 18:48
        Boo-boo,a wiesz może co u Yvony? Zniknęła gdzieś w tym australijskim buszu.
        • boo-boo Re: Dzięki za życzenia 06.03.10, 19:22
          Też się nad tym zastanawiałam dzisiaj- mam nadzieję,że się zjawi z jakimiś
          wieściami co tam u niej słychać. Pewnie kobieta zajęta jest mężem i oczekiwaniem
          na potomka.
          • moretta1 Re: Dzięki za życzenia 08.03.10, 13:08
            U nas na 1 maja, ale ja mam na odwrót... lezę by za wcześnie nie urodzić:) A relacje nieraz sa bardzo ciekawe ;)
            • joanna784 Re: Dzięki za życzenia 08.03.10, 16:54
              choć bardzo trzymam za was kciuki "ciężarówki"- cieszę się że mam to za sobą :) i oby nigdy więcej ;)
            • boo-boo Re: Dzięki za życzenia 09.03.10, 18:25
              No to widzę,że jakoś w odstępach miesięcznych nam wychodzi bo Yvona chyba na
              koniec maja ma- o ile się nie mylę.
              No dobra- kto następny..... :)
    • almondgirl Re: Oświadczam, 08.03.10, 19:33
      no, no, dzieje się, dzieje!:))) GRATULACJE!!!:)))
      • yvona73pol Re: Oświadczam, 10.03.10, 10:57
        hehe, sztafeta :D

Boo, gratulacje :))))))))))
        super wiesci :)
        a ja zajeta troche praca, troche mezem, troche dzieciakiem w srodku, no i
        wizytami kontrolnymi w szpitalu, pracy mam dosyc szczerze mowiac, i to jest w
        temacie forumowym ;)
        a tak w ogole to jest gites :D
        • azaheca Re: Oświadczam, 14.03.10, 19:13
          No wreszcie podpisałaś listę :)rozumiem,że w krainie szczęśliwości czasu nie
          liczą,ale bardzo dawno już się nie odzywałaś.Chyba pierwsze baby forumowe to
          będzie Boo-boo,a Ty następna w kolejce ,trzymam kciuki,daj znać czasem co się
          dzieje,pozdrawiam :)
          • boo-boo Oby 14.03.10, 20:40
            Ja to mam wrażenie,że mój nigdy "nie wyjdzie", że już na zawsze pozostanę w
            krainie słonic :(
            • joanna784 Re: Oby 14.03.10, 20:54
              nie przejmuj się. mój bobo wyszedł 10 msc temu a ja nadal w tej krainie :/
              • yvona73pol Re: Oby 14.03.10, 23:48
                w krainie szczesliwosci jest zajebiscie malo czasu ;)
                a powaznie, to ciagle pracuje na ponad etat, czyli z nadgodzinami, wracam, maz
                gotuje, jemy i spac... rano pobudka po czwartej, bo Andrzej do pracy, ja mu
                kanapeczki robie ;) a potem mam chwilke spania jeszcze, no i neta tylko rano
                glownie i na krotko...
                czasami wieczorem, ogarnac nowiny i tyle...
                jestem niesamowicie do tylu ze wszystkim, list do dziadka wysylam juz drugi
                tydzien, inne rzeczy rownie szybko :D
                no ale staram sie jakos ogarniac :)
                i bede zagladac :)
          • verte34 Sprostowanie;) 15.03.10, 16:50
            Bubu, najserdeczniejsze gratulacje. Ale fajnie:)
            <Cmok z lewej, cmok z prawej, wręcza bukiet>

A teraz sprostowanie, bo czuję że muszę:
            Pierwsze baby forumowe, z całym szacunkiem, należało do s. Dominiki
            przecież?
            • boo-boo Re: Sprostowanie;) 15.03.10, 21:23
              No nie chciałam nic mówić bo nie jestem pewna ale jakby tak dalej gdzieś głębiej
              pogrzebać to kto wie może jakieś wcześniejsze by się znalazło?
              • aramea Gratulacje 17.03.10, 13:10
                Serdeczne gratulacje...dawno tu nie zagladalam, bo na szczescie i
                uzalac sie nie ma na co (tfu tfu)...
            • s.dominika Cmok Verte 30.03.10, 20:18
              A moje dziecko ma już prawie 2 lata!!!!!!!! Dacie wiarę?

Dumnie oświadczam, że opanowało dziś 7 słowo i jest to: KÓŁKO :D
    • s.dominika Re: Oświadczam, 30.03.10, 20:22
      GRATULACJE

Boo bardzo się cieszę. BARDZO

Co do dzieci....

Kocham moje najbardziej na świecie, ale NIKT mi wcześniej nie powiedział, że już
      nigdy nie będzie tak samo ....

Chociaż ten doktorat się udało pchnąć, to chociaż tyle ... (a czuję się
      codziennie, jak po jakimś maratonie - opieka nad dzieckiem to ciągła walka :()
      • aramea dominika 01.04.10, 21:53
        no, niestety, mnie tego tez cholera NIKT nie powiedzial:D

Gratuluje doktoratu, i to przy tak malym dziecku!
        To tez jak porod, przechodzilam przez to 12 lat temu (az strach pomyslec, ze tak
        dawno)
        • askastar ktos pytal 26.04.10, 22:49
          ktora nastepna
          no ja:-)
          wprawdzie naczekamy na nastepne forumowe....ale za to w jaki dzien- Wigilia moi
          Panstwo:-)
          Pozdrawiam stara gwardie:-)
          Boo juz chyba po, Iwona niebawem:-)
          Wojtek-super,ze bywasz tu jeszcze i ze sie zycie wiedzie:-)
          Dominika-serio 2 lata???niesamowite;-)
          My wariujemy ze szczescia....ale jeszcze tydzien do pelni szczescia czekamy,az
          sie wszystko potwierdzi:-), 3 mamy kciuki i wszystko co sie da aby bylo ok, bo
          wiek juz, niestety, moze pokrzyzowac plany.
          Pozdrawiam wszystkich:-)
          • joanna784 Re: ktos pytal 26.04.10, 23:41
            WOW :) ale sie rozkręcamy :) super wiadomość :) i odrazu powiem że ja też :) termin tez grudniowy, tak więc tyjemy sobie razem :)
            • yvona73pol Re: ktos pytal 27.04.10, 01:44
              aska, joanna, gratulacje :)

ja jeszcze cztery tygodnie z malym hakiem :D

aska, wiekiem sie nie wymawiaj, ja wedle prognoz powinnam probowac co najmniej
              rok i miec straszne komplikacje, a wyszlo za pierwszym razem i modelowa ciaza :)
              z super wynikami, pracuje do teraz, choc ten ostatni tydzien (w niedziele
              koncze) to troche ciezki, ale to dlatego, ze juz tak daleko w las, ze tak powiem ;)

no to powodzenia i zero mdlosci zycze :D
              • askastar Re: ktos pytal 27.04.10, 18:08
                gratuluje joanna-imienniczko heh-zawsze razniej tyc w parze:-)
                Iwona-to juz finisz-teraz duzo odpoczywac! Ja sie wiekiem nie wymawiam bron
                Boze-analizuje ini statystyki,ale mam nadzieje,ze jej tez sie zbuntuje bo lubie
                na opak wsio.
                Nie dziekuje narazie-podziekuje po wszystkim:-)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka