efjot1200 05.03.10, 18:50 nasza-klasa.pl/profile/25521451 lepiej podnosi ciśnienie od kawy. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
1_leo Re: Akcja na NK 05.03.10, 21:36 efjot1200 napisał: > nasza-klasa.pl/profile/25521451 > lepiej podnosi ciśnienie od kawy Wiesz, ja nie łapię o co biega :( Odpowiedz Link Zgłoś
efjot1200 Re: Akcja na NK 05.03.10, 21:54 1_leo napisał: > Wiesz, ja nie łapię o co biega :( Trzeba zobaczyć profil gościa i komentarze ale z tego co wiem to nie jesteś zalogowany na NK Trafił się jakiś antymotocyklista i chcą go prać:D Odpowiedz Link Zgłoś
ciuszka74 Re: Akcja na NK 06.03.10, 09:28 Miałeś rację cisnienie mi skoczyło debil -niech pokaże wątpliwą facjatę dupek mocny w gębie anonimowo Odpowiedz Link Zgłoś
goha66 Re: do administratorów N-K 07.03.10, 14:03 Witam Zgłaszam nadużycie na profilu nr 25521451. To fikcyjne konto propaguje treści niezgodne z Regulaminem N-K pkt. 6.7 czyli propaguje ... "przemoc, nienawiść, dyskryminację (rasową, kulturową, etniczną, religijną lub filozoficzną itp.), naruszając dobra osobiste lub obrażając godność innych osób."... Ponadto pragnę zwrócić uwagę, że właściciel powyższego konta popełnia przestępstwo z art. 255 KK (publiczne nawoływanie do popełnienia przestępstwa), a Administratorów N-K czyni odpowiedzialnymi z art. 18 par. 2 ponieważ nie usuwając ww. profilu podżegcie do popełniniania czynów zabronionych (cyt. "zajedź drogę") oraz z art. 160 par. 1 ponieważ utrzymując konto propagujecie treści narażające człowieka na bezpośrednie niebezpieczeństwo utraty życia albo ciężki uszczerbek na zdrowiu. Kategotycznie domagam się usunięcia ww. konta. W przypadku braku reakcji ze strony Administratorów N-K rozważę zawiadomienie prokuratury o możliwości popełnienia przestępstwa. Administrator Forum "Motocykl i Dziewczyna" na portalu gazeta.pl - Goha66 Odpowiedz Link Zgłoś
goha66 Re: odpowiedź administratorów N-K 11.03.10, 09:44 Witam, Dziękujemy za wiadomość i otrzymane zgłoszenie. Szanowna Pani Małgorzato, wskazany Użytkownik otrzymał od nas stosowne ostrzeżenie. W chwili obecnej oczekujemy na jego reakcję. Jako Administrator nie posiadamy odpowiednich kompetencji, by oceniać bezprawność postępowań naszych usługobiorców (czyli Użytkowników) czy też wyciągać wobec nich konsekwencje. Jeżeli chce Pani, aby dana osoba poniosła konsekwencje swoich czynów, proszę powiadomić odpowiednie organy prawne o zaistniałej sytuacji. W przypadku otrzymania urzędowego zawiadomienia o bezprawności danych możliwe będzie zastosowanie art 14 ustawy o świadczeniu usług drogą elektroniczna. Z poważaniem, Odpowiedz Link Zgłoś
qgel600 Re: Akcja na NK 11.03.10, 11:40 zakompleksiony siurek, gorzej będzie z typem jak jakiś motocyklista-haker dojdzie do danych i znajdzie tego siurka w realu... ;-) ale wiosna idzie i nie ma co sie przjmować wirtualnymi gnidami :) Odpowiedz Link Zgłoś
goha66 Re: Akcja na NK 11.03.10, 11:46 qgel600 napisał: > gorzej będzie z typem jak jakiś motocyklista-haker dojdzie do danych ... Kosiek? ... Qgel chyba do Ciebie pisze ;) Odpowiedz Link Zgłoś