kitek1 16.02.02, 08:15 jak tu milo i spokojnie, w sam raz na moja skolowana glowke, ale za chwile rzuca sie na mnie rozne sminki, samancinki i inne niedoszle fanki menikowej rozpusty:) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
maryjo2 Re: KAC PO MENIE 16.02.02, 08:20 To juz nie wiem, czy...moge powiedziec Ci czesc, czy nie? Odpowiedz Link Zgłoś
kitek1 Re: KAC PO MENIE 16.02.02, 08:30 to po co bzikowa menika uwodzila, a menik podobno "bez-intersu" jak twierdzi fanka samancinka:) Odpowiedz Link Zgłoś
maryjo2 Re: KAC PO MENIE 16.02.02, 08:33 Men dobrze wiedzial, kto to bezik, nie martw sie. Inaczej nie bylby taki konsekwentny :) Odpowiedz Link Zgłoś
kitek1 Re: KAC PO MENIE 16.02.02, 08:36 olac menika, milego dnia sliczna i LM-ka pokoju proponuje:) Odpowiedz Link Zgłoś
maryjo2 Re: KAC PO MENIE 16.02.02, 08:45 nie sadzę, ale nie będę się oślo upierać :) Zdecydowanie wolę stan pokoju i wzajemnego dobrosąsiedztwa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: M......, Re: KAC PO MENIE IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 16.02.02, 08:37 Nie wiedział !!!!!! :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: M......, Re: KAC PO MENIE IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 16.02.02, 08:55 No akurat głupa to jeszcze nie rznąłęm :)) Nie wiedziałem !!!! :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: M......, Re: KAC PO MENIE IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 16.02.02, 09:00 To taka kobieca zawiść, hę ?:)) Ze nie udało sie menika nawet na niby poderwać, co ?:)) Odpowiedz Link Zgłoś
maryjo2 Re: KAC PO MENIE 16.02.02, 09:06 No, musze powiedzieć - zaimponowałeś mi :) Ale nie naciskaj, bo powiem, co myślę, i będziesz się rumienił. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: M......, Re: KAC PO MENIE IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 16.02.02, 09:08 Ze wstydu czy radości ?:)) bym sie rumienił, hę ?:)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samanta Re: KAC PO MENIE IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 16.02.02, 09:10 Witam,wszystkich witam a Kitka za uszy wytargam zeby sie nie czul rozczarowany;)))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: M......, Re: KAC PO MENIE IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 16.02.02, 09:13 Witamy ciocię Samantę, tfu, pania plofesor :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: M......, Re: KAC PO MENIE IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 16.02.02, 09:13 Maaaaam, kurde - moze przez weekend dojde do siebie, O !:)) Odpowiedz Link Zgłoś
maryjo2 Re: KAC PO MENIE 16.02.02, 09:17 Oj tam! Lepiej mi powiedz, dlaczego mi nie dziala poczta glosowa w komorce :( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: M......, Re: KAC PO MENIE IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 16.02.02, 09:22 Kup sobie nowy aparacik !!! Cholera wie: ustawienia, numer centrum serwisowego wykasowany, jak nie działa ??? p.s.: pójde w pon. rano do pracy do moich sarenek to może mi minie :)) Odpowiedz Link Zgłoś
maryjo2 Re: KAC PO MENIE 16.02.02, 09:28 A dziś nie możesz zawezwać jakiejś sarenki? Tak nie działa, że jak włączam przekazywanie rozmow na poczte glosowa, np. gdy zajete, to sie poczta nie uruchamia. Nic- zadzwonie do serwisu :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: M......, Re: KAC PO MENIE IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 16.02.02, 09:30 No widzisz, jakas Ty bystra i mądra :)))) p.s.: moge, ale popołudniu, teraz dzieci sie uczą Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: M......, Re: KAC PO MENIE IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 16.02.02, 10:10 No fakt, ale to prawie wieczór - może pójdę do młodziutkiej sąsiadki sól pożyczyć czy tez mąkę ?:)) Odpowiedz Link Zgłoś
maryjo2 Re: KAC PO MENIE- do Samci 16.02.02, 09:13 Samcia, chcesz być świadkiem? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samanta Re: KAC PO MENIE- do Samci IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 16.02.02, 10:05 Przeczytalam caly watek zeby dowiedziec sie czgo mam byc swiadkiem.Poniewaz nic nie znalazlam adekwatnego do pytania wiec wniosek jest jeden ....Jasne ze chce!!!!!!:))))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: M......, Re: KAC PO MENIE- do Samci IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 16.02.02, 10:08 hi, hi - to taka babska ciekawośc, hę ?:)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: M......, Re: KAC PO MENIE- do Samci IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 16.02.02, 10:24 No dobra, niech będzie kobieca ciekawość :)) I to , z Maryjka jest slicznym wyjątkiem - wcale nie jest ciekawska, O!:)) Odpowiedz Link Zgłoś
maryjo2 Re: KAC PO MENIE- do Samci 16.02.02, 10:37 A pewnie, ze nie jestem ciekawska! :) Odpowiedz Link Zgłoś
maryjo2 Re: KAC PO MENIE- do Samci 16.02.02, 10:20 No! To sie ciesze, bo chcialam tylko powiedziec Menowi, ze niektorzy go lubia po prostu. Niektorzy to ja np. I biore Samante na swiadka. Zeby sie nie wypieral, ze mu nie mowilam, albo ze mowilam co innego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: M......, Re: KAC PO MENIE- do Samci IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 16.02.02, 10:26 Slcznie sie kłaniam ..:) A men to taki typ, co sie nie długo nie lubic, O !:)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samanta Re: KAC PO MENIE- do Samci IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 16.02.02, 10:29 ja jakos dlugo juz wytrzymuje menowe narowy ;))))))) Masz moje blogoslawienstwo na otwieranie 15 watkow dziennie:))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: M......, Re: KAC PO MENIE- do Samci IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 16.02.02, 10:31 W tygodniu to co najwyżej jeden, dwa - czyli w piateczek albo sobote mogę hurtem, hę ?:)) Odpowiedz Link Zgłoś
kitek1 mego nie masz.............. 16.02.02, 10:34 i czuje jak ci teraz glupio, ze uneczka, juz przez ciebie stad ucieknie, bo nie lubi, az tak miec imienia szarganego:( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: M......, Re: mego nie masz.............. IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 16.02.02, 11:05 Ty to kitek zawsze mącisz, nawet kosztem tych co 5 minut wczesniej ich niby lubiłeś Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: M......, Re: niemacacy sie........ IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 16.02.02, 12:02 Jeżeli, mącę, to w wiadomym celu, nietylko wirtualnym, O ! :)) A poza tym, to ja i tak wiem dlaczego Uneczki nie ma na forum od wczoraj :)) Odpowiedz Link Zgłoś
maryjo2 Re: KAC PO MENIE- do Samci 16.02.02, 10:30 Gość portalu: M......, napisał(a): > A men to taki typ, co sie nie długo nie lubic, O !:)) **Hę?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: M......, Re: KAC PO MENIE- IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 16.02.02, 10:33 Nioo :)) Nawet te, które zostawia, tez go potem lubią - inaczej :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: M......, Re: KAC PO MENIE- IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 16.02.02, 11:02 hi,hi - a to P, to mam nie pytać, co ozancza, hę ?:)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: M......, Re: KAC PO MENIE IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 16.02.02, 12:03 głupa :)) Odpowiedz Link Zgłoś
mario2 Re: KAC PO MENIE 16.02.02, 12:04 cale szczescie ;o)) Ale glupiutka juz rznales? Odpowiedz Link Zgłoś