Dodaj do ulubionych

KAC PO MENIE

16.02.02, 08:15
jak tu milo i spokojnie,
w sam raz na moja skolowana glowke,
ale za chwile rzuca sie na mnie
rozne sminki, samancinki i inne niedoszle fanki menikowej rozpusty:)
Obserwuj wątek
    • maryjo2 Re: KAC PO MENIE 16.02.02, 08:20
      To juz nie wiem, czy...moge powiedziec Ci czesc, czy nie?
      • kitek1 Re: KAC PO MENIE 16.02.02, 08:22
        sie manko bzikowa fanko menikowa:)
        • maryjo2 Re: KAC PO MENIE 16.02.02, 08:26
          no, ja bym siebie tak nie nazwala :)
          • kitek1 Re: KAC PO MENIE 16.02.02, 08:30
            to po co bzikowa menika uwodzila,
            a menik podobno "bez-intersu" jak twierdzi fanka samancinka:)
            • maryjo2 Re: KAC PO MENIE 16.02.02, 08:33
              Men dobrze wiedzial, kto to bezik, nie martw sie. Inaczej nie bylby taki
              konsekwentny :)
              • kitek1 Re: KAC PO MENIE 16.02.02, 08:36
                olac menika,
                milego dnia sliczna i LM-ka pokoju proponuje:)
                • maryjo2 Re: KAC PO MENIE 16.02.02, 08:39
                  a to w stanie wojny jestesmy?
                  • kitek1 Re: KAC PO MENIE 16.02.02, 08:40
                    drobnego nieporozumienia porannego:)
                    • maryjo2 Re: KAC PO MENIE 16.02.02, 08:45
                      nie sadzę, ale nie będę się oślo upierać :) Zdecydowanie wolę stan pokoju i
                      wzajemnego dobrosąsiedztwa.
              • Gość: M......, Re: KAC PO MENIE IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 16.02.02, 08:37
                Nie wiedział !!!!!!
                :)
                • maryjo2 Re: KAC PO MENIE 16.02.02, 08:40
                  Men, nie rżnij głupa :) Wiedzialeś!
                  • Gość: M......, Re: KAC PO MENIE IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 16.02.02, 08:55
                    No akurat głupa to jeszcze nie rznąłęm :))
                    Nie wiedziałem !!!!
                    :))
                    • maryjo2 Re: KAC PO MENIE 16.02.02, 08:59
                      E tam, nie wierzę ! W to drugie :)
                      • Gość: M......, Re: KAC PO MENIE IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 16.02.02, 09:00
                        To taka kobieca zawiść, hę ?:))
                        Ze nie udało sie menika nawet na niby poderwać, co ?:))
                        • maryjo2 Re: KAC PO MENIE 16.02.02, 09:06
                          No, musze powiedzieć - zaimponowałeś mi :) Ale nie naciskaj, bo powiem, co myślę,
                          i będziesz się rumienił.
                          • Gość: M......, Re: KAC PO MENIE IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 16.02.02, 09:08
                            Ze wstydu czy radości ?:)) bym sie rumienił, hę ?:))
                            • Gość: samanta Re: KAC PO MENIE IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 16.02.02, 09:10
                              Witam,wszystkich witam a Kitka za uszy wytargam zeby sie nie czul rozczarowany;))))))))
                              • Gość: M......, Re: KAC PO MENIE IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 16.02.02, 09:13
                                Witamy ciocię Samantę, tfu, pania plofesor :)
                            • maryjo2 Re: KAC PO MENIE 16.02.02, 09:12
                              No, wstydzić to się nie masz czego :)
                              • Gość: M......, Re: KAC PO MENIE IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 16.02.02, 09:13
                                Maaaaam, kurde - moze przez weekend dojde do siebie, O !:))
                                • maryjo2 Re: KAC PO MENIE 16.02.02, 09:17
                                  Oj tam! Lepiej mi powiedz, dlaczego mi nie dziala poczta glosowa w komorce :(
                                  • Gość: M......, Re: KAC PO MENIE IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 16.02.02, 09:22
                                    Kup sobie nowy aparacik !!!
                                    Cholera wie: ustawienia, numer centrum serwisowego wykasowany, jak nie
                                    działa ???

p.s.: pójde w pon. rano do pracy do moich sarenek to może mi minie :))
                                    • maryjo2 Re: KAC PO MENIE 16.02.02, 09:28
                                      A dziś nie możesz zawezwać jakiejś sarenki?
                                      Tak nie działa, że jak włączam przekazywanie rozmow na poczte glosowa, np. gdy
                                      zajete, to sie poczta nie uruchamia. Nic- zadzwonie do serwisu :)
                                      • Gość: M......, Re: KAC PO MENIE IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 16.02.02, 09:30
                                        No widzisz, jakas Ty bystra i mądra :))))

p.s.: moge, ale popołudniu, teraz dzieci sie uczą
                                        • maryjo2 Re: KAC PO MENIE 16.02.02, 09:55
                                          popołudnie już niedługo :)
                                          • Gość: M......, Re: KAC PO MENIE IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 16.02.02, 10:10
                                            No fakt, ale to prawie wieczór - może pójdę do młodziutkiej sąsiadki sól
                                            pożyczyć czy tez mąkę ?:))
    • maryjo2 Re: KAC PO MENIE- do Samci 16.02.02, 09:13
      Samcia, chcesz być świadkiem?
      • Gość: samanta Re: KAC PO MENIE- do Samci IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 16.02.02, 10:05
        Przeczytalam caly watek zeby dowiedziec sie czgo mam byc swiadkiem.Poniewaz nic
        nie znalazlam adekwatnego do pytania wiec wniosek jest jeden ....Jasne ze
        chce!!!!!!:)))))))))))))))))
        • Gość: M......, Re: KAC PO MENIE- do Samci IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 16.02.02, 10:08
          hi, hi - to taka babska ciekawośc, hę ?:))
          • maryjo2 Re: KAC PO MENIE- do Samci 16.02.02, 10:15
            A Ty, znowu swoje, Men. :)
            • Gość: M......, Re: KAC PO MENIE- do Samci IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 16.02.02, 10:24
              No dobra, niech będzie kobieca ciekawość :))
              I to , z Maryjka jest slicznym wyjątkiem - wcale nie jest ciekawska, O!:))
              • maryjo2 Re: KAC PO MENIE- do Samci 16.02.02, 10:37
                A pewnie, ze nie jestem ciekawska! :)
        • maryjo2 Re: KAC PO MENIE- do Samci 16.02.02, 10:20
          No! To sie ciesze, bo chcialam tylko powiedziec Menowi, ze niektorzy go lubia po
          prostu. Niektorzy to ja np. I biore Samante na swiadka. Zeby sie nie wypieral, ze
          mu nie mowilam, albo ze mowilam co innego.
          • Gość: M......, Re: KAC PO MENIE- do Samci IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 16.02.02, 10:26
            Slcznie sie kłaniam ..:)
            A men to taki typ, co sie nie długo nie lubic, O !:))
            • Gość: samanta Re: KAC PO MENIE- do Samci IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 16.02.02, 10:29
              ja jakos dlugo juz wytrzymuje menowe narowy ;))))))) Masz moje blogoslawienstwo na otwieranie 15
              watkow dziennie:)))))))))
              • Gość: M......, Re: KAC PO MENIE- do Samci IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 16.02.02, 10:31
                W tygodniu to co najwyżej jeden, dwa - czyli w piateczek albo sobote mogę
                hurtem, hę ?:))
              • kitek1 mego nie masz.............. 16.02.02, 10:34
                i czuje jak ci teraz glupio,
                ze uneczka, juz przez ciebie stad ucieknie,
                bo nie lubi, az tak miec imienia szarganego:(
                • Gość: M......, Re: mego nie masz.............. IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 16.02.02, 11:05
                  Ty to kitek zawsze mącisz, nawet kosztem tych co 5 minut wczesniej ich niby
                  lubiłeś
                  • kitek1 niemacacy sie........ 16.02.02, 11:12
                    odzezwal,
                    • Gość: M......, Re: niemacacy sie........ IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 16.02.02, 12:02
                      Jeżeli, mącę, to w wiadomym celu, nietylko wirtualnym, O ! :))

A poza tym, to ja i tak wiem dlaczego Uneczki nie ma na forum od wczoraj :))
            • maryjo2 Re: KAC PO MENIE- do Samci 16.02.02, 10:30
              Gość portalu: M......, napisał(a):
              > A men to taki typ, co sie nie długo nie lubic, O !:))

**Hę??
              • Gość: M......, Re: KAC PO MENIE- IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 16.02.02, 10:33
                Nioo :))

Nawet te, które zostawia, tez go potem lubią - inaczej :))
                • maryjo2 Re: KAC PO MENIE- 16.02.02, 10:39
                  Zarozumialec! :P
                  • Gość: M......, Re: KAC PO MENIE- IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 16.02.02, 11:02
                    hi,hi - a to P, to mam nie pytać, co ozancza, hę ?:))
    • mario2 Re: KAC PO MENIE 16.02.02, 11:53
      men a kogo nie rznales?
      • Gość: M......, Re: KAC PO MENIE IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 16.02.02, 12:03
        głupa :))
        • mario2 Re: KAC PO MENIE 16.02.02, 12:04
          cale szczescie ;o)) Ale glupiutka juz rznales?
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka