Dodaj do ulubionych

Halinka jest cała i zdrowa:)

08.04.10, 17:43

miałam okazję rozmawiać z Nią przez telefon,
prosiła wszystkich Was uściskać i pozdrowić serdecznie
...co czynię z przyjemnością:)
Halinka już się na wieś przeprowadziła i domek prawie urządziła,
o wszystkim sama opowie, gdy się do netu podłączy,
chwilę to jeszcze potrwa...
ponieważ nie ma w okolicy żadnych łączy
ale mam nadzieję, że coś wymyśli i do nas, tu, będzie znowu
zaglądać:)

Obserwuj wątek
    • kubajek Uff.. 09.04.10, 08:33
      Pozdrawiam
      ;)
      • nianiaa Re: Uff.. 09.04.10, 18:48
        To super:)))A najfajniejsze jest to,że Halinka ma teraz wiosenkę
        bliziutko,tylko wyjść przed domek:))Szczęśliwa kobieta:))
        • urszulka_ma Re: Uff.. 12.04.10, 19:46

jest teraz ze swoimi najbliższymi, a to najważniejsze

do nas też będzie zaglądać
          • urszulka_ma Re: Uff.. 21.05.10, 19:56

hmmm...
            wydaje się już bardzo długo,
            prawie wieczność cała, gdy Ona tu była...
            Halinko...
            brakuje mi Ciebie..ech wracaj już
            • nianiaa Re: Uff.. 18.08.10, 09:35
              Nie ma tej Halinki i nie ma..
              • urszulka_ma Re: Uff.. 22.08.10, 20:03

jej nieobecność się przedłuża ale miejmy nadzieję, że jednak do nas
                zacznie znowu zaglądać:)

• halina501 Re: Uff.. 10.09.10, 22:13
                  Cześć :)Korzystając z "zaprzyjaźnionego"komputera pozdrawiam Wszystkich gorąco i kolorowej jesieni życzę:)

'
                  • urszulka_ma Re: Uff.. 11.09.10, 08:36

korzystaj i zaprzyjaźniaj się częściej:)
                    • halina501 Re: Uff.. 11.09.10, 10:33
                      Nie omieszkam;)
                      Jestem we Wrocławiu u mojej wnusi Zosieńki,która przyszła na świat 24 maja:)
                      To moja druga wnusia,która urodziła się w tym roku.Kasia (28 styczeń)mieszka niedaleko mnie.
                      A co tam u Was?Wnuki rosną?Wszyscy zdrowi?
                      Pozdrawiam:)
                      • nianiaa Re: Uff.. 12.09.10, 09:17
                        Halinko ,serdeczne gratulacje i serdeczne pozdrowienia:))))
                      • urszulka_ma Re: Uff.. 12.09.10, 19:30

szkoda, że wcześniej nie wiedziałam...
                        może na jakieś miodowe bym doleciała:)
                        tylko kiedy kurcze, kiedy....
                        zaczyna się jutro tydzień pracowitej bieganiny

Długo będziesz we Wrocławiu?
                        • nianiaa Re: Uff.. 27.09.12, 14:54
                          No i co tam u Halinki?
                          • urszulka_ma ech:( 30.09.12, 10:54
                            nie wiem właśnie, nic a nic nie daje znaków życia...
                            • halina501 Re: ech:( 10.10.12, 14:28
                              Niemoc mnie zmogła...chęciowa.a bo to to,abo to tamto.

Ale,ale,nic się nie urwało.Zawsze można napisać na pocztę.:)
                              Zmieniony mam numer telefonu,adres zamieszkania,komputer(staruszek odpoczywa).
                              Ja też się zmieniłam.Tak na oko + 10:)
                              Wnusio rośnie,chodzi do przedszkola a co za tym idzie mogę swobodnie z Wami popisać:)
                              • urszulka_ma Re: ech:( 11.10.12, 22:00
                                halina501 napisała:

> Niemoc mnie zmogła...chęciowa.a bo to to,abo to tamto.
                                >

MAM NADZIEJĘ, ŻE NIEMOC JUŻ MOCĄ ZASTĄPIONA!:)

> Ale,ale,nic się nie urwało.Zawsze można napisać na pocztę.:)
                                > Zmieniony mam numer telefonu,adres zamieszkania,komputer(staruszek odpoczywa).

MOGŁAM SOBIE SŁAĆ WIEŚCI W PRZESTRZEŃ NIEOKREŚLONĄ!

> Ja też się zmieniłam.Tak na oko + 10:)
                                > Wnusio rośnie,chodzi do przedszkola a co za tym idzie mogę swobodnie z Wami popisać:)

OSTATNIA LINIA BARDZO MNIE SIĘ PODOBA A SZCZEGÓLNIE PIĘĆ OSTATNICH SŁÓW!:)
                                • urszulka_ma Ach:) 11.10.12, 22:03

Przepraszam za caps locka ale to z wrażenia,
                                  że jest, żyje i dała wreszcie znać nasza milcząca Halinka:)
                                  • halina501 Re: Ach:) 12.10.12, 08:53
                                    Mówią,że wszystko się zmienia,że nic nie jest stałe.
                                    No jak tak,jak nie?
                                    Forum trwa.
                                    Dziękuję dziewczyny i chłopaki?
                                    Wracam jak marnotrawna córa,do Domu:)
                                    • urszulka_ma Ach:) 12.10.12, 22:22
                                      i niech dalej trwa:)
                                      • halina501 Re: Ach:) 13.10.12, 08:01
                                        Niech.

:)
                                        • urszulka_ma H!:) 14.10.12, 09:19
                                          ...jestem za:)
                                          • nianiaa Hm.... 16.10.12, 16:57
                                            ...jakby się tak zastanowić ,to czasem się nie odzywam ,nie piszę ,ale zawsze wracam .I było by mi przykro ,gdyby forum zamknięto.Podoba mi się to ,że to forum JEST...
                                            • halina501 Re: Hm.... 17.10.12, 08:53
                                              To prawda nianiu.
                                              Zawsze jest do Kogo wrócić:)
                                              • urszulka_ma Wracaj! 08.06.14, 07:58
                                                znowu się gdzieś zaplątała?
                                                • halina501 Re: Wracaj! 12.06.14, 11:43
                                                  Zaplątałam się w nieprzewidywalnym,nie dającym się ująć w ramy ani zaprogramować życiu.
                                                  Supeł powoli się rozsupla;)
                                                  • halina501 Re: Wracaj! 15.06.14, 18:15
                                                    Uśmiecham się z bezradności i coraz częściej przez łzy:)
                                                  • urszulka_ma Re: Wracaj! 24.06.14, 21:31
                                                    bezradność jest najgorsza
                                                    nie mam słów pocieszenia

musisz się trzymać, nie masz wyjścia:)
                                                  • halina501 Re: Wracaj! 26.06.14, 09:42
                                                    Tak,wiem.
                                                    Mama jest za wszystko wdzięczna,uśmiecha się i dziękuje.
                                                    Chciałabym być z nią noc i dzień.
                                                    E tam.znowu płaczę.
                                                  • urszulka_ma Re: Wracaj! 28.06.14, 09:11
                                                    tutaj możesz płakać ile chcesz
                                                    będę płakać z Tobą
                                                  • halina501 Re: Wracaj! 13.07.14, 09:06
                                                    Trwamy.Dni lepsze przeplatają się z tymi dniami gorszymi.
                                                    Oby przetrwać.
                                                  • urszulka_ma Re: Wracaj! 18.07.14, 14:44

nie masz innego wyjścia ...musisz przetrwać:)
                                                    trzymaj się ...
                                                  • halina501 Re: Wracaj! 18.07.14, 21:56
                                                    Trzymam się Urszulko. Ciągle czytam w autobusie.
                                                  • urszulka_ma Re: Wracaj! 29.07.14, 22:42

ja ostatnio nie miałam czasu na czytanie...
                                                    byłam na wsi, i jak ta gapa złamałam mały palec od stopy
                                                    jestem teraz kuśtykająca niezgraba:)
                                                  • halina501 Re: Wracaj! 30.07.14, 11:11
                                                    No jak....mały palec?
                                                    Musiałaś go gdzieś wsadzić.
                                                    Trzymaj się "kuśtyczko";)
                                                  • urszulka_ma Re: Wracaj! 01.08.14, 10:46
                                                    ano, zachciało mnie się tańczyć
                                                    na kamyczkach w nieodpowiednim obuwiu...(japonki)
                                                    brak przestrzegania BHP:)))

poślizgnęłam się i masz... babo placek:)
                                                  • halina501 Re: Wracaj! 02.08.14, 10:54
                                                    Hmmm...gdyby kózka...żartuję:) Mam nadzieję,że nie jesteś jakoś bardzo unieruchomiona i pozostałą część wakacji wykorzystasz zgodnie z planem:)
                                                  • urszulka_ma Re: Wracaj! 04.08.14, 11:34

tak, teraz małe paluszki od stóp...nie pakują do gipsu, tylko takie tam...plastrowanie
                                                    i prawie normalnie funkcjonowanie:)
                                                    obecnie siedzę w domu, odwiedzam moją małą księżniczkę
                                                    ale wypuszczę się jeszcze pod koniec sierpnia popływać w polskim morzu...:)
                                                  • halina501 Re: Wracaj! 08.08.14, 09:29
                                                    Dobrze zrozumiałam?Księżniczka jest już na świecie?:)
                                                    Oby pogoda pozwoliła popływać:)
                                                  • urszulka_ma Re: Wracaj! 14.08.14, 13:21
                                                    Księżniczka przyszła na świat 30 czerwca
                                                    Jest śliczna, ...wiadomo jak to księżniczka:)

tutaj informowałam ale jakoś pewnie mało zrozumiale:)

właśnie zaczyna się "kiełbasić", pogoda...ech...:)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka