jerzy-hayka 19.04.10, 23:40 Zapraszamy wszystkich chętnych w sobotę 15 maja na ognisko. Jerzy i Termit Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
paulina80s Re: ognisko 20.04.10, 08:17 uuuuu kolejna imprezka :) a moge przyprowadzić plecaczka????? Odpowiedz Link Zgłoś
siostrakama Re: ognisko 20.04.10, 09:37 już się pisze na nie chetnie ja może tez kogoś przyprowadze hahahaha a tak na poważnie jerzy powiedz co zabrać ze sobą ;)))))) Odpowiedz Link Zgłoś
porzeczka00 Re: ognisko 20.04.10, 09:44 Ja też przyjadę oczywiście :), Jerzy to wy już macie internet ??? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
zaciszanka30 Re: ognisko 20.04.10, 10:21 Droga obeschła to i internet pewnie poprawił zasięg ;) Oczywiście też będę :) Jerzy, daj tylko znać od której możemy już Was nawiedzać i szykować się do ogniska ? Mam nadzieję, że nie od 9:00 tak jak w Otwocku u Qgla i będzie to "normalna" godzina :D Odpowiedz Link Zgłoś
pszczola35 Re: ognisko 20.04.10, 11:38 Będę razy wielokrotność ;)...Kiełbaska, karkóweczka itp wskazana,rozumiem? :) Jakby co, ciasto tyż przytargam :) Pieknie Wam dziękuję :-* Odpowiedz Link Zgłoś
naja28 Re: ognisko 20.04.10, 20:18 Też bym była z wałówką ale nie wiem gdzie. To byłaby świetna okazja poznania midówkami i midowcami :) Odpowiedz Link Zgłoś
jerzy-hayka Re: ognisko 20.04.10, 21:00 dla wszystkich chętnych na ognisko komitet organizacyjny tejże jakże zacnej imprezy sprawują: paulina80s z siostrąkamą oraz porzeczka00 wraz z zaciszanką30. Na bardziej szczegółowe pytania odpowiada termit pod nr tel. 602338037 jerzy Odpowiedz Link Zgłoś
termit16 Re: ognisko 20.04.10, 21:22 Plecaczki mile widziane, byle nie psy i koty, ponieważ tych mamy w nadmiarze. PS Internet narazie mamy, bo jeszcze nie ma liści. Odpowiedz Link Zgłoś
monique76 Re: ognisko 20.04.10, 21:27 A katamaryniarzy przyjmiecie? bo z przychówkiem to na motocykl sie nie zmieszczę;) Pytanie tylko czy do 15 maja to wam droga wyschnie;) hehe:) Odpowiedz Link Zgłoś
ciotkabw Re: ognisko 21.04.10, 10:02 I ja z roskoszą melduję, że przybędę.... lalalala..... naściemniałam w robo i ze szkolenia będę mogła wymiksować się w sobotę wieczorkiem.... nie umiem tylko powiedzieć o której dotrę.... ale sodzę że imprezka będzie przednia i zastanę Was w jej trakcie, a nie po fakcie::)) Odpowiedz Link Zgłoś
pszczola35 Re: ognisko 21.04.10, 10:52 jerzy-hayka napisał: > dla wszystkich chętnych na ognisko komitet organizacyjny tejże jakże zacnej > imprezy sprawują: paulina80s z siostrąkamą oraz porzeczka00 wraz z zaciszanką30 > . > Na bardziej szczegółowe pytania odpowiada termit pod nr tel. 602338037 > > jerzy No dobrze, wobec tego szanowny komitecie organizacyjny: Co potrzeba przytargać? Tylko nie mówcie, ze nic, bo nie uwierzę ;> :D Odpowiedz Link Zgłoś
zaciszanka30 Re: ognisko 21.04.10, 10:56 jerzy-hayka napisał: dla wszystkich chętnych na ognisko komitet organizacyjny tejże jakże zacnej imprezy sprawują: paulina80s z siostrąkamą oraz porzeczka00 wraz z zaciszanką30 ooo ...( czytaj: zdziwienie z uśmiechem ) ;) he he - Dziewczyny to trzeba będzie jakieś spotkanie organizacyjne zrobić ;) Dla zainteresowanych gdzie jest ognisko to powiem, że w sumie nie wiadomo, bo ulica jeszcze nie ma nazwy ;D :D Jakby ktoś chciał namiary pisane jak dojechać to służę wskazówkami, które mi kiedyś dzielnie i długo dyktowała Termit ;), ale GPS też prowadzi łatwo i szybko :) Odpowiedz Link Zgłoś
termit16 Re: ognisko 21.04.10, 21:32 Monika, oczywiście że można autkiem, rowerem, pieszo, na moto, co kto lubi. Z plecaczkiem, przychówkiem.... Odpowiedz Link Zgłoś
termit16 Re: ognisko 23.04.10, 17:48 Hurra, wyrównali nam kawałek drogi, co prawda tylko ten krótki na który się skręca z asfaltu, ale zawsze coś. Dalej jest droga prywatna, więc musimy sami coś wymyśleć. Odpowiedz Link Zgłoś
margushia Re: ognisko 24.04.10, 11:03 Bardzo długo mnie tu nie było i nawet nie wiem czy mogę jeszcze pisać w postach spotkaniowych, ale.. śniło mi się dzisiaj, że znów jeżdżę na motocyklu. Ależ to był piękny sen :D Choć na motocyklu nie przyjadę, może rowerem da się do Was dojechać, ale Moniczko, może Ty mnie przygarniesz i jeśli pozwolicie chętnie przyłączę się do ogniska i co trzeba będzie przywieźć przywiozę, tylko dajcie znać od której, bo przez pierwsze pół dnia mam wykłady. Odpowiedz Link Zgłoś
zaciszanka30 Re: ognisko 05.05.10, 22:35 W uzgodnieniu z Organizatorami hop do góry, bo to już niedługo :) Start w sobotę 15 maja od godziny 17:00. Ponieważ pojawiły się pytania co przynieść, to ... każdy przynosi to co zje ( kiełbaskę na ognisko itp. itd. ) i wypije :D i np. będzie chciał jeszcze poczęstować innych ( jak pewną smakowitą wiśniówką na spływie ;) ) Odpowiedz Link Zgłoś
joanna515 Re: ognisko 06.05.10, 09:21 Wiśniówki nie będzie bo ma imprezę rodzinną urodzinową...:( Odpowiedz Link Zgłoś
termit16 Re: ognisko 13.05.10, 20:20 Miejsce na ognisko przygotowane, ławki ustawione, bigos się gotuje, więc przybywajcie. Tym którzy jeszcze nie byli, a chcą trafić adres podaję tel. 602338037 Odpowiedz Link Zgłoś
siostrakama Re: ognisko 14.05.10, 09:27 oki to ja przywioze kawowkę ;))))))))))))))))) mniam... i cos słodkiego do pochrupania ;) do zobaczenia jutro ;) Odpowiedz Link Zgłoś
porzeczka00 Re: ognisko 14.05.10, 10:08 My też już wszyscy gotowi jesteśmy Mariola :) a ja już dzisiaj czekoladowe coś upiekę tylko kurcze czy do jutra wytrzyma :) :) będzie trzeba próbować czy się nie zepsuło i takie tam :). Odpowiedz Link Zgłoś
ciotkabw Re: ognisko 14.05.10, 11:57 A ja beszczelnie na tzw.krzywy ryjek przybędę...i jeszcze przywlekę dwie gębki do szamania tych pyszności::)) Odpowiedz Link Zgłoś
porzeczka00 Re: ognisko 14.05.10, 18:31 Kochani jutro moze być trochę chłodno więc do ogrzania, między innymi planowane jest grzane winko, zainteresowani :) mogą zabrać ze sobą główny produkt czyli winko :). Odpowiedz Link Zgłoś
hlm Re: ognisko 14.05.10, 20:19 o żesz... jak ja wam zazdraszczam... bedziemy z wami duchem, bo cialami jestesmy w gdansku. bawcie sie swietnie! Odpowiedz Link Zgłoś
zaciszanka30 Re: ognisko 16.05.10, 00:47 Jest co zazdraszczać bo było super !!! Mariola, Jerzy - dziękuję za zaproszenie, pyszny bigos, domowy chlebek itp. itd. a pozostałej wesołej grupie za spędzony czas i różne inne smakołyki ( ach te ciasteczka i ciasto czekoladowe :D )! I szacun dla tych co dotarli na 2oo :) Czas spać ;) Odpowiedz Link Zgłoś
siostrakama Re: ognisko 16.05.10, 10:54 hahaha pogoda nas lubi ;) nie padało, było dosyć ciepło... ;) wielkie dzięki za wspolne ognisko ;) jak zwykle było... reszta wie do czego... ciotka następnym razem proszę wziąśc mape dojazdowa hahaha Odpowiedz Link Zgłoś
paulina80s Re: ognisko 16.05.10, 11:12 kochani dzięki za superrrrrrrrrr ognisko i miło spędzony czas :) Odpowiedz Link Zgłoś
kreciul01 Re: ognisko 16.05.10, 11:24 Mariola Jerzy, wielkie dzieki!! cudnie tam u Was.. rzeczywiscie na koncu swiata:) Odpowiedz Link Zgłoś
porzeczka00 Re: ognisko 16.05.10, 15:25 Bardzo dziękujemy za naprawdę fajne ognisko, własnej roboty chlebek i bigos były rewelacyjne :) i myślę że psy wam "wybiegaliśmy" na kilka dni :). Odpowiedz Link Zgłoś
termit16 Re: ognisko 16.05.10, 17:52 Zeus dzisiaj od rana czekał z kurczakiem, żeby mu rzucać. On jest chyba nie do zdarcia. Gaja z Faxem przez pół godziny myszkowały po ognisku w poszukiwaniu kiełbaski i Faxowi się udało, bo coś wygrzebał i zjadł. Chleba, kiełbasy, ciastek zostało nam chyba na miesiąc albo na następną imprezę , nawet (niebywałe!) alkohol został. Pogoda zaskoczyła nas pozytywnie. Kochani było suuuuper. Zapraszamy też o wpadanie bez zaproszenia, tereny spacerowo- rowerowo-endurowe są, patyki na ognisko też zawsze się znajdą. Szacun dla wytrwałych motocyklistów. Jeszcze raz bardzo, bardzo dziękujemy Odpowiedz Link Zgłoś
ciotkabw Re: ognisko 17.05.10, 11:57 Ja również bardzo dziękuję za to, że na mnie czekaliście::)) Bigosik i ciasto pierwszorzędne:) Było super! I już teraz nie będę miała problemów z dotarciem::)) powrót też mieliśmy z przygodami: Piotruś przeleciał się biegiem z motocyklem, bo..... nie włączył zapłonu, aż do asfaltowej drogi...hihihihi.... i został moim "Góru"::)) Odpowiedz Link Zgłoś
pszczola35 Re: ognisko 17.05.10, 12:30 termit16 napisała: > Zapraszamy też o wpadanie bez zaproszenia, tereny spacerowo- > rowerowo-endurowe są, patyki na ognisko też zawsze się znajdą. To ja raczej będę się pisać na wpadanie bez zaproszenia, ale rozumiem, że należy uprzedzać telefonicznie ? :) Przesłałam Ci smsa, Termitku. Mam nadzieję, że jestem usprawiedliwiona :) Sciskam, Owad Miodopędny ;) Odpowiedz Link Zgłoś
termit16 Re: ognisko 17.05.10, 19:27 Telefonicznie to można tylko upewnić się czy jesteśmy na miejscu. Pszczółko, smska otrzymałam, ale czy jesteś usprawiedliwiona to nie wiem. Zastanowię się.... Odpowiedz Link Zgłoś
naja28 Re: ognisko 17.05.10, 19:50 A ja się bardzo wstydzę, że sił brakło po "Wściekłych łosiach" ;) Odpowiedz Link Zgłoś