chiara76 27.02.04, 10:11 Jakie plany na weekend? My w sobotę idziemy na rodzinną imprezkę, ale na niedzielę nie mamy planów, może jakiś spacerek wymyślimy. A jak u Was? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kasienka80 Re: Jak tam? 27.02.04, 10:36 Na ten weekend jeszcze nic, w sobote wyruszamy na poszukiwanie dobrego fitness clubu w metz. Ale od przyszlego weekndu bedzie sie dzialo !!! :-) romantyczny weekend w Paryzu tylko we dwoje potem jestem w Polsce potem znajomi przyjezdzaja a potem moja siostrzyczka przyjezdza i bedziemy w Strassburgu i tydzien w Paryzu!!! Odpowiedz Link Zgłoś
beauty_baby Re: Jak tam? 27.02.04, 10:48 ja zaczynam juz dziś - idziemy na urodziny do koleżanki a jutro jedziemy na weekend do Pragi. Odpowiedz Link Zgłoś
aariel Re: Jak tam? 27.02.04, 13:05 Ja tez jeszcze nie mam planow. Dzisiaj kolega robi uroodziny, ale jak sie nie poczuje lepiej to raczej z nich zrezygnuje. A w weekend mam zamiar napcieszyc sie Lubym, bo choc mieszkamy w tym samym miescie to widzielismy sie w poniedzialek. I moze dam sie zaprosic do jakiegos kina albo na lody ;) Aha, i moze pojedziemy do znajomych co im sie synek niedawno narodzil :) Odpowiedz Link Zgłoś
k.mmilka Jadę nad morze (((-: 27.02.04, 13:51 Na parę godzin, ale zawsze :-) Mój przyjaciel poprosił, żebym przewiozła do Wawy samochód, który właśnie kupił w Gdańsku, bo sam chwilowo nie może prowadzić. Właśnie sobie uświadomiłam, że jeszcze nigdy nie widziałam morza zimą! Ale fajnie :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
kasienka80 Re: Jadę nad morze (((-: 27.02.04, 14:09 Morze zima ma tez swoj urok !!! Ja jak bylam mlodsza to co roku jezdzilam na zimowiska nad morze Odpowiedz Link Zgłoś
m-gosia K.millka, polecam! 27.02.04, 14:42 Ja się urodziłam nad morzem i mówię ci - morze zimą to jest czad! Wzburzone, rozkołysane; PUSTE plaże, najlepiej jeszcze z zaspami śniegu tuż przy końcu fal.... Żadna herbata gorąca nie smakuje tak, jak ta wypita z wycieczki znad zimowego morza. Odpowiedz Link Zgłoś
kurczak1976 U mnie dramat 27.02.04, 15:17 Jesli nie bedzie pogody narciarskiej bedzie kiepsko. Moj luby kupil sobie nowy komputer.... A w przypadku komputerowcow wiecie co to oznacza :o(((( Odpowiedz Link Zgłoś
kasienka80 Re: U mnie dramat 27.02.04, 15:26 Wiem wiem, tez mam komputerowca i dlatego wyrazy glebokiego wspolczucia :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
m-gosia Kurczak - rozumiem.. 27.02.04, 15:41 Wiesz, kim jest mój mąż, więc łącze sie z Toba " w bólu"..Trzymaj sie, moze sniegu napad tyle, ze szkoda bedzie w domu siedziec:) Jak wiesz u nas zima nie odpuszcza Odpowiedz Link Zgłoś
chiara76 chyba... 27.02.04, 15:52 nie pozostaje mi nic innego, jak się zapisać z Wami do klubu:) Odpowiedz Link Zgłoś
aariel To ja zakladam alternatywny klub... 27.02.04, 15:55 ...ogladania telewizji. Czy ktos dolaczy? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
ann.k Re: Jadę nad morze (((-: 27.02.04, 18:34 Oj to muszę Cię zmartwić. Kiedyś też nie widziałam morza zimą i się strasznie cieszyłam kiedy pojechałam do Gdańska właśnie. Wszystkim mówiłam, że jest pięknie. Do czasu... Aż pojechałam miesiąc temu do Świnoujścia. No bo smutna prawda jest taka, że w Gdańsku to jeszcze nie ma morza. Ledwie zatoka. A zimą nad morzem jest cudownie. Odpowiedz Link Zgłoś
mocca2003 moje plany weekendowe ... 27.02.04, 17:09 Przedstawiają sie bardzo fajnie ! O 9 rano odbieram Moje Słońce z dworca i mamy cały dzien tylko dla siebie .Planujemy wieczorkiem wybrać sie gdzieś do kina .W niedzielę mam zaplanowane rodzinne spotkanie a popołudniu musze przygotowac sie do zajęć w studium . Miłego weekednu !!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
chiara76 daj znać potem w tygodniu, jak Ci idzie jako... 27.02.04, 17:13 pani nauczycielce. Odpowiedz Link Zgłoś
mocca2003 Re: daj znać potem w tygodniu, jak Ci idzie jako. 27.02.04, 19:00 Oczywiście , że dam znać ."Debiutuję" w środę o 13.30 :) Odpowiedz Link Zgłoś
kasia721 Re: daj znać potem w tygodniu, jak Ci idzie jako. 27.02.04, 22:07 mocca2003 napisała: > Oczywiście , że dam znać ."Debiutuję" w środę o 13.30 :) Będę trzymać kciuki!!! :) Odpowiedz Link Zgłoś
wakarpl Re: daj znać potem w tygodniu, jak Ci idzie jako. 01.03.04, 17:55 Ach co to byl za weeeknd, a Moje Sloneczko ma duzo roboty niestety, szkoda, ale wierze w Ciebie Kochanie i spojkojnie dasz sobie rade, ale nawet ja na tym cierpie, bo nie ma dla mnie SLoneczko zbyt wiele czasu, chco ja to rozumiem. Odpowiedz Link Zgłoś