Dodaj do ulubionych

pozdrowienia

28.02.04, 13:30
hej Danielek zajrzałam no i całkiem całkiem ale to nie to co piwo u Wyderki,
pozdrawiam gorąco i myśle że się niedługo spotkamy :) Gosia Sz.
Obserwuj wątek
    • danway1 Re: pozdrowienia 01.03.04, 10:38
      Hej Gosia. Dzięki za odwiedzenie mojego Forum. Zawsze to jeden post więcej
      <hahaha>. A na piwko możemy się kiedyś wybrać. W końcu zaliczyłem sesję i jest
      bardzo dobrze. Pozdrawiam serdecznie.
      • mloda01 pozdrowienia 16.03.04, 13:47
        wiec ten teges kcialam pozdrowic yyyy Admina ;-p a takze Linea, Wojciasa, Naita
        i Dara, a takze tych o ktorych zapomnialam i tych ktorzy sie nie wypowiadaja na
        forum (chociaz nie wiem ciemu ;-/) No i ocywiscie mamusie, tatusia i
        braciszka :* hehehehe No cala rodzinke pozdrawiam no i ocywiscie ten teges moje
        4 kotki :**
        • nait Re: pozdrowienia 16.03.04, 14:09
          Dzieki za pozdrowienia mloda.
          Korzystajac z okazji, pozdrawiam mojego isp (kochana tpsa), wszystkich piszacych na forum, szczegolnie plec piekna (a juz naprawde szczegolnie ta co wygrala ze mna konkurs, taka wspaniala nagroda przeszla kolo nosa ;().

ps. jest szansa, ze przekrocymy dzis druga setke, albo chociaz 0,75 ;) hehe
          • mloda01 Re: pozdrowienia 16.03.04, 14:12
            No ale o nagrode o 2 setke to ja walcze juz ;-p Dzieki za pozdrowienia ;-)
            Teraz bedziesz mial trudniej, bo bedziesz walczyl z klanem ;-p Ze mna i Linea ;-
            p
            • linea21 Re: pozdrowienia 16.03.04, 14:49
              mloda ty siaka owaka i tak dalej jak moglas mnie nie pozdrowic?? <rozpacz> ale
              i tak wiem ze mnie kochasz hahaha ;-P zreszta jak wszyscy, bo jak tu mnie nie
              kochac. Taka mila, uprzejma, grzeczna, radosna, nie wspominajac jaka to ja nie
              jestem piekna (hahaha)i oczywiscie najskromniejsza na calym swiecie :-P
              Mloda jako ze ja ciebie tez hihihi pozdrawiam cie serdecznie i bardzo wiosennie
              • mloda01 Re: pozdrowienia 16.03.04, 16:23
                MOja kochana Linea, hehe, jak tak dalej pojdzie to ty tu w samo uwielbienie
                wpadniesz ;-/ I co to bedzie ? <rozpacz> bedziesz mi w domu godzinami gadac
                jaka to ty nie jestes ... PORAZKA. Nait <chlip> a mnie to nie pozdrawiasz ;-((
                • nait Re: pozdrowienia 23.03.04, 10:38
                  Przeciez napisalem wszystkich piszacych, a szczegolnie plec piekna, a ze nie
                  wymienilem z imienia...
                  Pozdrowienia dla Mlodej
          • linea21 Re: pozdrowienia 16.03.04, 14:45
            Pozdrawiam wszystkich serdecznie i nawet ciebie nait. To mile ze mnie w jakis
            sposób wyrózniles skosrod wtlu przedstawicielek pci haha pieknej haha (w
            liczbie 2 :-) Nadal uwazam ze sie podlizujesz :-)) próbuj dalej a moze kara cie
            minie hahaha :-P
            • nait Re: pozdrowienia 23.03.04, 10:44
              Tyle perwersji mialoby mnie ominac?? Nie zartuj.
    • wojciasf Re: pozdrowienia 19.03.04, 21:21
      ja tez pozdrawiam i Monie i Ole i wszystkich co znam na forum a tych co nie
      znam pozdraiwam na zas!!:) Mloda i Linea wy wszystkie popadacie w samo
      uwielbienie :))) i widze ze wam z tym dobrze!!!
    • armitage3 Re: pozdrowienia 19.03.04, 21:32
      Ahh...
      Wyderka sounds familiar - nice place for meetings.

John
    • danway1 Ogromne pozdrowienia dla tych... 11.07.04, 05:08
      ... którzy nas opuścili. A mam tu na myśli: Dorotę, Pawła K., Oktawiusza, Mc
      Syfa i te osoby, które pojawiły się tylko raz na forum. Pozdrowienia też dla
      tych co na nas patrzą z boku i nic nie piszą!!
      • kubatka Re: Ogromne pozdrowienia dla tych... 12.07.04, 22:31
        przylaczam sie do pozdrowien od daniela. z tego co wiem to mcsyf wyjechal za
        granice i pewnie niepredko wroci, byc moze juz zostanie tam na stale
        • danway1 Re: Ogromne pozdrowienia dla tych... 13.07.04, 11:13
          A ty znasz mcsyfa bliżej?? :>
          • kubatka Re: Ogromne pozdrowienia dla tych... 13.07.04, 22:57
            hehe maks to byly facet mojej kuzynki, ale teraz wyjechal do usa i nie zamierza
            na razie wracac do polski.
            • danway1 Re: Ogromne pozdrowienia dla tych... 15.07.04, 15:45
              Ale ze stanów też może pisać. Ja pisałem z Alaski i dochodziły posty!!
              • wojciasf Re: Ogromne pozdrowienia dla tych... 16.07.04, 09:54
                A Alaska to nie USA?? ;-) Oj Daniel co Ty miałeś z Geografi??:)
                • danway1 Re: Ogromne pozdrowienia dla tych... 16.07.04, 15:37
                  Jak to nie USA. Alaska to 50 stan Stanów Zjednoczonych, a ty co miałeś z
                  historii. Została ona kupiona przez USA od Rosji, którzy do tej pory plują
                  sobie za to w brodę.

Mądry jestem co??

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka