Gość: puszysta IP: *.ci.uw.edu.pl 01.03.04, 07:56 Jestem gruba i chciałabym się zakochać - czy też mam prawo być kochana? Czy komuś wogóle podobają się grube dziewczyny? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Cover Re: Gruba dziewczyna IP: 195.245.222.* 01.03.04, 10:10 Pewnie. Moja koleżanka nieco "przy kości" odmawia odchudzania się i mawia "facet nie pies na kości sie nie rzuca".... Faceci jej przytakują ;) Odpowiedz Link Zgłoś
negra29 Re: Gruba dziewczyna 01.03.04, 15:50 Gość portalu: Cover napisał(a): > mawia "facet nie pies na kości sie nie rzuca".... Faceci jej przytakują ;) ale ożeni sie z chudą kością, bo tego wymaga styl i TRYND. Odpowiedz Link Zgłoś
niemonogamiczny Re: Gruba dziewczyna 01.03.04, 16:12 Gość portalu: puszysta napisał(a): > Jestem gruba i chciałabym się zakochać - czy też mam prawo być kochana? Czy > komuś wogóle podobają się grube dziewczyny? gruba to sprawa względna, chodzi by nie traciła powabu, zatem zachowanie wciącia w tali bardzo pożądane, ale zdecydowanie wolę przy kości niż chude i jestem z dziewczyną ze sporymi krągłościami i je uwielbiam, pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Chuda Re: Gruba dziewczyna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.03.04, 17:53 To zacznij się grubasie odchudzać a nie wpieprzać niesamowite ilości żarcia. Odpowiedz Link Zgłoś
niemonogamiczny walnij się w czoło chuda 02.03.04, 16:52 Gość portalu: Chuda napisał(a): > To zacznij się grubasie odchudzać a nie wpieprzać niesamowite ilości żarcia. jesteś chamka i spadaj do baru piwnego, tam Twoje miejsce, Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: radek25 Re: Gruba dziewczyna IP: 81.210.16.* 01.03.04, 22:51 A ja muszę przyznać, że podobają mi się grubiutkie dziewczyny.Taka krąglutka pupa to dla mnie atut. A do tego grubsze babki maja przeważnie ładne buzie. Zaznaczam, że sam jestem normalnych-przeciętnych parametrów wagowo-wzrostowych i nie jest to wyraz jakiejś tam solidarności z puszystymi. A w ogóle sądzi się, że puszyści są bardzo pogodni i sympatyczni a przecież nie wygląd jest najważniejszy. Pzdr Cię Puszysta-Radek Odpowiedz Link Zgłoś
kollector Re: Gruba dziewczyna 01.03.04, 23:03 dziewczyna powinna mieć więcej ciała - faceci to lubią, a twoje problemy są spowodowane przez koleżaniki- jestem pewnen, ze kolegom siępodobasz! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nitka Co racja to racja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.03.04, 22:27 Najważniejsze, żebyś była ZADABANA. Mam koleżnkę, która nosi rozmiar 52 (160 cm wzrostu), ale zawsze ma ładnie ułożone włosy, estetyczny makijaż, umalowane paznokcie i bardzo elegancko się ubiera. Daję głowę, że jakby postawić ją obok szczupłej laski z tłustymi włosami, poobgryzanymi paznokciami i w poplamionym ubraniu KAŻDY facet zawróciłby uwagę właśnie na nią. Do tego jest bardzo ale to bardzo kobieca oraz otwarta na ludzi - dodaje jej to niesamowitego wdzięku (pewnie dlatego mąż jest tak o nią zazdrosny). Jak to moja mama mawia "KAŻDA potwora znajdzie swego amatora" :)))) Tak samo jak Ty martwię się o przyszłość mojej siostry, która ma problem z poważną nadwagą. Z jednej strony wiem, że jest super, super dziewczyną (ma wielu przyjaciół) z drugiej ta nagonka na wygląd 'modelki', te cholerne sklepy, które mają wszystko w rozmiarach 34-40... Wiem tylko, że jak już znajdzie kogoś to z pewnością ze względu na jej cudowne 'wnętrze' i wtedy będzie to szczere i głębokie uczucie. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kamil Co za pitolenie IP: 62.29.248.* 03.03.04, 22:33 Grubas to grubas. Mniej zarcia to i sylwetka piekniejsza bedzie. Cale to p...enie o genach funta klakow warte; z moich obserwacji wynika ze zdecydowana wiekszosc grubasow opycha sie zarciem ile wlezie. Nie, zadko komu podobaja sie grubasy (mi z pewnoscia nie!). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: EWA Re: Gruba dziewczyna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.03.04, 10:51 NIE NAJWAŻNIEJSZY JEST WYGLĄD, ALE TO CO MASZ W SOBIE!!!! ZAPAMIĘTAJ TO!!!! POZDROWIONKA EWA!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nitka Do EWY IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.03.04, 22:53 Gość portalu: EWA napisał(a): > NIE NAJWAŻNIEJSZY JEST WYGLĄD, ALE TO CO MASZ W SOBIE!!!! ZAPAMIĘTAJ TO!!!! > POZDROWIONKA EWA!!! Nie znasz życia Ewuniu... Wszyscy faceci (nawet najgorsze ciamajdy) patrzą OCZAMI. Żeby dostrzegli Twoje wnętrze muszą zamienić z Tobą choć kilka słów A będą chcieli rozmawiać jak nie odstraszysz ich samym wyglądem. To, że wnętrze jest najważniejsze ujawnia się niestety potem (czyli po pobieżnej ocenie wyglądu). Zapamiętaj to ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kajka O sobie IP: *.tele2.pl 09.03.04, 19:07 A ja sama nie wiem czy jestem puszysta czy nie:) Stojąc obok koleżanek moge popaść w kompleksy, ale nie popadam dzieki facetom hihi Mam 172cm i waże 80 kg. Lubie się choć w lecie... nie mogę załozyć krótkich spodenek :)))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mariusz Re: Gruba dziewczyna IP: *.d417.kp.mofnet.gov.pl / *.mofnet.gov.pl 10.03.04, 09:11 cześć pomimo że jestem facetem i na ogół faceci wolą szczupłe dziewczyny każdy ma prawo kochać i być kochanym wiesz znajdzie sie ktoś kto zaakceptuje Cie taka jak jesteś jeżli chciałabys ze mna porozmawiać to mam swój anons na cafe gazeta samotny wilk to mój nick pozdrawiam i mam nadzieję ż się odezwiesz Odpowiedz Link Zgłoś
pestka2011 Re: Gruba dziewczyna 10.03.04, 12:44 Słuchaj, każdy ma prawo sie zakochać. I to bez znaczenia czy jest się grubym czy chudym. Ja np jestem chuda jak patyk ,i też nie mam faceta ani się nigdy nie zakochałam. Powiem ci coś, z mojego doświadczenia wynika, że faceci wolą dziewczyny, które mogą za coś złapać. Co z tego że mam płaski brzuch, chudy tyłek i zgrabne nogi, skoro jestem też płaska jak decha do prasowania. Wierz mi, wolałabym bym być grubsza. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś