segovia 05.03.04, 18:53 niech już przyjdzie proszę, proszę, proszę... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kasia721 Re: Wiosna!!! 05.03.04, 19:09 i ja proszę!!! Bardzo, bardzo, bardzo!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
kamag1 Re: Wiosna!!! 05.03.04, 19:21 I JA I JA.JA TEZ POPROSZE O WIOSNE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!POZDRAWIAM WSZYSTKICH WYCZEKUJACYCH.A PANI ZIMIE TO JUZ PODZIEKUJEMY. Odpowiedz Link Zgłoś
ann.k Re: Wiosna!!! 05.03.04, 20:12 zapraszam na Pomorze Zachodnie :)) wiosna, może jeszcze nie pełną gębą, bo tylko półgębkiem, ale są pączki na drzewach, jest tak cudnie i rozkosznie Odpowiedz Link Zgłoś
wakarpl Re: Wiosna!!! 05.03.04, 21:31 Wiosna juz idzie, wczoraj mnie mijala i mowila, ze w Polsce bedzie juz wkrotce, na Wielkanoc zdazy:), no na Pomorze dotrze wczesniej i w okolice Katowic, zebys ie Sloneczk ucieszylo :) Odpowiedz Link Zgłoś
servus_lca Re: Wiosna!!! 05.03.04, 22:52 wakarpl napisał: > Wiosna juz idzie, wczoraj mnie mijala i mowila, ze w Polsce bedzie juz wkrotce, > > na Wielkanoc zdazy:), no na Pomorze dotrze wczesniej i w okolice Katowic, zebys > > ie Sloneczk ucieszylo :) Jeżeli spotkasz jescze wiosnę, to powiedz jej żeby nie zapomniała też wcześniej zajrzeć na Dolny Śląsk, to bardzo ważne:-) Odpowiedz Link Zgłoś
sandeman Re: Wiosna!!! 06.03.04, 16:57 Tak, tak niech już przyjdzie. Wrocław o tej porze jest super! Odpowiedz Link Zgłoś
aariel Re: Wiosna!!! 08.03.04, 09:52 Podciagam watek i ponawiam prosbe w poniedzialek rano :) Haloooo! Wiosnaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
kamag1 Re: Wiosna!!! 12.03.04, 19:30 Hej!!!!!!! czy wy tez odnosicie wrazenie ze ona juz tu jest??????? Odpowiedz Link Zgłoś
buffetka Re: Wiosna!!! 12.03.04, 21:33 No wlasnie chyba przyszla. Przynajmniej tu we Wrocku bylo slicznie:D Wczoraj sloneczko, dzisiaj moze niewiele slonca ale cieplutko... mmmm Oby tak dalej:D Odpowiedz Link Zgłoś
servus_lca Re: Wiosna!!! 12.03.04, 21:38 buffetka napisała: > No wlasnie chyba przyszla. Przynajmniej tu we Wrocku bylo slicznie:D Wczoraj > sloneczko, dzisiaj moze niewiele slonca ale cieplutko... mmmm Oby tak dalej:D Tak blisko odemnie,a taka inna pogoda. U mnie dziś świeciło cały dzień słońce, ale wieje silny wiatr, który skutecznie zniechęcał do spacerów:( Odpowiedz Link Zgłoś
buffetka Re: Wiosna!!! 12.03.04, 21:40 servus_lca napisał: > buffetka napisała: > > > No wlasnie chyba przyszla. Przynajmniej tu we Wrocku bylo slicznie:D Wczor > aj > > sloneczko, dzisiaj moze niewiele slonca ale cieplutko... mmmm Oby tak dale > j:D > > Tak blisko odemnie,a taka inna pogoda. U mnie dziś świeciło cały dzień słońce, > ale wieje silny wiatr, który skutecznie zniechęcał do spacerów:( > trzeba bylo pojsc gdzies do jakiejs kawiarni, gdzie nie wieje i przez okno podziwiac jasniutkie sloneczko:> Odpowiedz Link Zgłoś
servus_lca Re: Wiosna!!! 12.03.04, 21:44 buffetka napisała: > trzeba bylo pojsc gdzies do jakiejs kawiarni, gdzie nie wieje i przez okno > podziwiac jasniutkie sloneczko:> Siedzieć w kawiarni to mozna w zimie, a nie przy takim ładnym słoneczku. trzeba się przecież kiedyś opalić:-) Odpowiedz Link Zgłoś
buffetka Re: Wiosna!!! 12.03.04, 22:41 servus_lca napisał: > Siedzieć w kawiarni to mozna w zimie, a nie przy takim ładnym słoneczku. trzeba > > się przecież kiedyś opalić:-) > Nie no oczywiscie ze tak... ale jak tu sie opalac skoro tak wieje ze nawet "na spacer nie ma jak pojsc" hehe Odpowiedz Link Zgłoś
wakarpl Re: Wiosna!!! 13.03.04, 11:09 U mnie byla juz wiosna, teraz wrocila zima, chco moze to jesien, fakt, ze za oknem jest pogoda pod psem:( Odpowiedz Link Zgłoś
buffetka Re: Wiosna!!! 13.03.04, 11:15 wakarpl napisał: > U mnie byla juz wiosna, teraz wrocila zima, chco moze to jesien, fakt, ze za > oknem jest pogoda pod psem:( ojejjej!! to gdzie Ty mieszkasz?? Ja wygladam przez okno i widze wiosne:D Niestety slonce co chwila sie chowa ale jest baaardzo przyjemnie, mysle ze dzis jest odpowiedni dzien na spacerek:) Odpowiedz Link Zgłoś