Dodaj do ulubionych

Flaszka zamiast dymania

IP: *.arcor-ip.net 19.02.02, 20:19
Entuzjazmy seksualne latają dzisiaj na forum.Wytłumaczyć to można chyba tylko
zbliżającą się wiosną oraz nabrzmiewającymi członkami ludzkimi,że tak pięknie
dyskutować potraficie o tych rzeczach.
Ale chyba nie zamierzacie dymać się wirtualnie?Nie potraficie umówić się
gdzieś,nawet na placu 3-ch Talibów i dyskretnie się wypierdolić w miejscu
dowolnym jak zdziczałe zwierzęta,niekoniecznie informując wszystkich dookoła?Ja
wiem,że nie muszę przecież tego czytać,ale kurwa gdzie nie wlazę,to widzę to
samo,tokowanie,ruja,walki o samice i o samców,napierdalanie się rogami po
pyskach i to tylko dlatego,że ten czy tamta czują się niezbyt zaspokojeni,bo
ten sobie dobrze nie wbił,tamtej nie wylizano na czas cipki i gna ta chuć na
forum nierozładowana.A zamiast się żreć,to można kupić 2 flaszki.Wypić połowę z
gwinta.Zakąsić.Włączyć tv z relacją z obrad sejmu,co spowoduje chęć
zdemolowania mieszkania.Po zdemolowaniu usiąść na podłodze i znowu sobie
wypić.Zrobić 20 pompek.Jaśniej we łbie?No to znowu wypić.Gotowi?No to do biegu
na dziwki i chłopów-start!Prawdziwe dymanie jest i tak lepsze od wirtualnego,a
jaki humor ma się po paru numerkach.Więc się nie kiście w swoich
chałupkach,tylko zacznijcie coś robić,bo życie ucieka,a narządy się starzeją.
Obserwuj wątek
    • jasmina_tdi Re: Flaszka zamiast dymania 19.02.02, 20:20
      poczekam az mi sie calkiem zestarzeja, a wtedy zamowie sobie pogotowie z
      przystojnym zezwierzeconym sanitariuszem :))))))
      • oslisko Re: Flaszka zamiast dymania 19.02.02, 20:22
        ale on jest głupi po co mu tłumaczyć się
        • Gość: samanta Re: Flaszka zamiast dymania IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 19.02.02, 20:23
          a ja nie mam flaszki i materialu do dymania;))))
          • zorak Re: Flaszka zamiast dymania 19.02.02, 20:25
            ja mam i to i to ale nie mam warunkow....
            nie wiem co gorsze...
            • oslisko Re: Flaszka zamiast dymania 19.02.02, 20:27
              ale nie masz warunków zawnętrznych czy fizycznych
              • zorak Re: Flaszka zamiast dymania 19.02.02, 20:33
                lokalowych do cholery!
                zewnertrzne warunki to ja mam jak mmarzenie ....
    • onlyania Re: Flaszka zamiast dymania 19.02.02, 20:25
      he he he.........
      :)))
      • Gość: samanta Re: Flaszka zamiast dymania IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 19.02.02, 20:26
        najgorszy brak flaszki oczywiscie;))))))
        • oslisko Re: Flaszka zamiast dymania 19.02.02, 20:29
          flaszki Ci brak, bo napita nie wiesz, że jsteś beznadziejna
          • Gość: samanta Re: Flaszka zamiast dymania IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 19.02.02, 20:31
            po trzezwemu tez tego nie wiem ale jestem ci niezmiernie wdzieczna za informacje:))))
            Ludzieeeeeeeeeeeee!!!!!!!jezdem beznadziejna !!!!!!!!!!!!!!! Nadzieji mi brak czy co?
            • oslisko Re: Flaszka zamiast dymania 19.02.02, 20:35
              chodziło mi o seksapil
        • onlyania Re: Flaszka zamiast dymania 19.02.02, 20:32
          pustych flaszek u mnie dostatek.....
          pod sklepem zuliki kupuja jabczoka, raz dwa trzy wypijaja, buteleczke do kosza,
          kultura, a potem z samego rana zanim jeszcze sluzba oczyszczania miasta koszyk
          oprozni, udaja sie po buteleczke spowrotem coby na wymiane miec....
          tylko kurna biedny ten piesek, co to cala noc uwiazany pod sklepem stal, bo
          siem panu zapomnialo....
          ble ble ble.....
      • Gość: Pom Re: Flaszka zamiast dymania IP: *.koszalin.cvx.ppp.tpnet.pl 19.02.02, 20:31
        Wy tu gadu gadu, a ja zaraz na fajne spotkanko wylatuje!!! nie tam zadna randka
        ze sniadaniem ale milo bedzie:))))
        Pa:)))))))))))))))
        • men_ Re: Flaszka zamiast dymania 19.02.02, 20:34
          Randka bez sniadania, to zmarnowana randka, O ! :))
          • oslisko Re: Flaszka zamiast dymania 19.02.02, 20:36
            men randek nie marnuje zawsze je śniadanie
        • Gość: samanta Re: Flaszka zamiast dymania IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 19.02.02, 20:34
          Nooooooooooo...Pomcia!Ty to ale obrotna;))))))
        • Gość: leziox Re: Flaszka zamiast dymania IP: *.arcor-ip.net 19.02.02, 20:35
          No i Pomka zrozumiała przesłanie i już wyrywa sobie w świat.Congratulations.
          A Oślisko nadal będzie od głupich wyzywać i sczeźnie w chacie jak ta wędzonka.
          • jasmina_tdi Re: Flaszka zamiast dymania 19.02.02, 20:37
            ble - nie lubie wedzonki!!!!!
            ale flaszke to bym chcetnie :)))
          • oslisko Re: Flaszka zamiast dymania 19.02.02, 20:37
            ja nie wyzywam ja opiniuję ty nie głupi ty bezpłodny aspirant
            • Gość: samanta a z osiolka IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 19.02.02, 20:39
              zrobimy salami...na zagryche!:)))
              • oslisko Re: a z osiolka 19.02.02, 20:44
                nie róbcie salami z osiołka!!!!!!!!!!!!!

iiiiiiiiiiooooooooooooo!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

• Gość: leziox Re: a z osiolka IP: *.arcor-ip.net 19.02.02, 20:44
                A w jakim to przycmentarnym prosektorium robiło Oślisko praktykę?Nie był to
                przypadkiem zamknięty już cmentarzyk w Kabikiejmach Dolnych,a promotorem
                późniejszym nie był aby przypadkiem Walenty od Kijańców?
                • Gość: samanta Re: a z osiolka IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 19.02.02, 20:46
                  Oslisko nie ma chyba praktyki bos cienko porykuje:)
                • oslisko Re: a z osiolka 19.02.02, 21:00
                  już wolę jak mnie samanta straszy niż jak ty się silisz mądralo pierdoło na
                  trzy strony chyba
                  • Gość: leziox Re: bez osiolka slisko IP: *.arcor-ip.net 19.02.02, 21:09
                    Skoro już na osła się przerobiłeś,tumanie z głębi dżungli,to i pozostaniesz nim
                    po kres dni swoich.Zresztą nazywając cię osłem ubliża się całej populacji tych
                    jakże mądrych zwierzaków.Twój nick wziął się raczej z ostrzeżenia:"-O,ślisko!".
                    I tak jak ślisko masz w kwadratowej łepetynie,tak samo pewnie i w spodniach,
                    kiedy siedzisz przed kompem i wytrzeszczonymi z podniecenia gałami śledzisz
                    to,co mają do powiedzenia kobiety,aby się potem trzepać jak uczeń z
                    podstawówki.W takim razie-łapka w gacie i do roboty,żeby było ślisko.
                    • Gość: Pom Wrociła ja:))) IP: *.koszalin.cvx.ppp.tpnet.pl 20.02.02, 01:00
                      Nawalona nieco trunkiem ale bez sladów walki ze zboczencem tudziez innych oznak
                      przemicy fizycznej. :))))))))
                      • men_ Re: Wrociła ja:))) 20.02.02, 01:01
                        To xle czy dobrze, bo nie rozumiem ?:))
                        • Gość: Pom Re: Wrociła ja:))) IP: *.koszalin.cvx.ppp.tpnet.pl 20.02.02, 01:03
                          Dobzie jezd :))))) To znaczy było wedle mojego scenariusza. :)))
                          • men_ Re: Wrociła ja:))) 20.02.02, 01:05
                            Znowu dałaś komus kosza ?:))
                            Uważaj, bo wejdzie Ci to w nawyk, O !:)
                            • Gość: Pom Re: Wrociła ja:))) IP: *.koszalin.cvx.ppp.tpnet.pl 20.02.02, 01:06
                              Nie dałam kosza. NIC nie dalam, hehe :) Za wcześnie na ocenę sytuacji. Daj się
                              przespać Menik a nie tak od razu do raportu:)))
                              • men_ Re: Wrociła ja:))) 20.02.02, 01:10
                                No co ja poradzę, że lubie wszystko tak na gorąco ?:)raporty też
                                • Gość: Pom Re: Wrociła ja:))) IP: *.koszalin.cvx.ppp.tpnet.pl 20.02.02, 01:11
                                  To mam raportować?:)))
                                  • men_ Re: Wrociła ja:))) 20.02.02, 01:16
                                    No co Ty ?
                                    Przeciez szanuje Twoja skromność, grzeczne zachowanie ..etc., i uczucie do tego
                                    człowieka-duszy :))
                                    • Gość: Pom Re: Wrociła ja:))) IP: *.koszalin.cvx.ppp.tpnet.pl 20.02.02, 01:20
                                      Dobrze Meniku :) Moze się zagalopowałam...:)Ale teraz idę spać, bo naprawdę się
                                      napiłam... fajnie sie siedziało, gadło, piło, jadło i słuchało dobrej
                                      muzyczki....:)
                                      Polecam to samo Tobie. buziaki i dobranocek :))))
                                      • men_ Re: Wrociła ja:))) 20.02.02, 01:27
                                        Dobrej nocki :)) I słodkich snów :)
    • czort Re: Flaszka zamiast dymania 20.02.02, 02:25
      Leziu, ty lepij nie pierdol - czoraj to bylo wczoraj. Niech zyje dzis:))))))))))
      a i tak ciem lubiem, mordo z nosem:))))
      ha - jak pieknie jezd zyc!!!!!!
      • Gość: kubek Re: Flaszka zamiast dymania???? IP: 192.168.5.* 20.02.02, 08:43
        Dobre sobie! Flaszka zamiast! A dlaczego zamiast! Przecież powinno być jedno i
        drugie! Może wolisz jedno z drugim mieć dwie lewe nogi zamiast, albo obydwa
        cycki po prawej? Zamiast! Jestem sobie kubek i wiem , że wypić to jedna zabawa
        i wesołość a łóżeczkowe zabawy to następna. Można albo nie wychodzić z łóżka i
        nawet nie poznać rozkosznego podchmielenia albo tęgiej bani , albo chlac bez
        miary i nie wiedzieć co to rozkosze wynikające ze splecionych ciał. Nie wiem
        tylko dlaczego miałbym robić jedno zamiast drugiego.
        Zgadzam się z lezioxem, ale robić trzeba jedno i drugie i nic nie ma zamiast!!!
        Wczoraj mocno używany ale już czyściutki kubek czeka z uchem gotowym przyjąć
        każdą dxwigajacą rączkę........
        Witajcie w dzień wyjątkowy! 20 02 2002 !!!!!!!!!!!!!!!!! Magia !!! Czary!
        Chlup....
        • Gość: leziox Re: Flaszka zamiast dymania???? IP: 62.26.68.* 20.02.02, 13:38
          Zeby tylko przez to wszystko końca świata nie było,dla mnie ten 20-ty też
          podejrzany,a za oknem pierwsze oznaki nadchodzacej zagłady-wieje,a budowlani
          pojawili się na budowie stojącej od miesięcy.
          • Gość: Pom Re: Flaszka zamiast dymania???? IP: *.koszalin.cvx.ppp.tpnet.pl 20.02.02, 14:42
            O tak... podejrzany ten 20.02.2002r.... wstałam dziś w miarę wczesnie i o dziwo
            gwozdzia juz w glowie nie mam i wchodzi do lba wszystko to co wejsc nie
            chcialo....
        • Gość: leziox Re: Flaszka zamiast dymania???? IP: *.arcor-ip.net 20.02.02, 14:01
          Zeby tylko przez to wszystko końca świata nie było,dla mnie ten 20-ty też
          podejrzany,a za oknem pierwsze oznaki nadchodzacej zagłady-wieje i budowlani
          pojawili sie na budowie stojącej od miesięcy.
          • Gość: samanta Re: Flaszka zamiast dymania???? IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 20.02.02, 14:02
            Kochanie..jakac sie zaczales??;))))))))
            • Gość: czort qrwa mac 20 som podatki !!!! IP: *.bialystok.sdi.tpnet.pl 20.02.02, 15:41
              takze placic, placic pieniazki!!!!
              zobaczymy, jak to dzisiaj bedzie:)))
              • Gość: samanta Re: qrwa mac 20 som podatki !!!! IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 20.02.02, 15:52
                placic? Trzeba miec czym!!!:)))))))
                • Gość: Pom Re: qrwa mac 20 som podatki !!!! IP: *.koszalin.cvx.ppp.tpnet.pl 20.02.02, 16:20
                  A moze zagrac w co? Totek, albo co...
                  • Gość: samanta Re: qrwa mac 20 som podatki !!!! IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 20.02.02, 17:26
                    ja juz cale uwertury wygrywalam ale szmalu nie:)))

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka