Dodaj do ulubionych

23.45 - ANIA!!!!!!!! To ja!!!!! Kocham cie!!!!!!

19.02.02, 23:48
ooops....
sorry....
pani chyba mnie zle zrozumiala....
nie...
nie....
ten gozdzik to tak przypadkiem trzymam...
pani tez ania?
nie nie ja sie tu umowilem z kolezanka ...
nie przyszla....
to ja sie juz pozegnam...

uffff....
o moj bosz....
Obserwuj wątek
    • Gość: Wandzia Re: 23.45 - ANIA!!!!!!!! To ja!!!!! Kocham cie!!!!!! IP: 213.77.44.* 19.02.02, 23:49
      zorak napisał(a):

> ooops....
      > sorry....
      > pani chyba mnie zle zrozumiala....
      > nie...
      > nie....
      > ten gozdzik to tak przypadkiem trzymam...
      > pani tez ania?
      > nie nie ja sie tu umowilem z kolezanka ...
      > nie przyszla....
      > to ja sie juz pozegnam...
      >
      >
      >
      >
      >
      > uffff....
      > o moj bosz....

e, zorak??
      na tym forum wszyscy mają jakieś omamy ???
    • onlyania Re: 23.45 - ANIA!!!!!!!! To ja!!!!! Kocham cie!!!!!! 19.02.02, 23:49
      zapowiadaj....
      :)))
      • Gość: samanta Re: 23.45 - ANIA!!!!!!!! To ja!!!!! Kocham cie!!!!!! IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 19.02.02, 23:52
        No,moje drogie!gdyby byl zoraczek normalny to by nie trafil na to forum nie?:))))))))
        • zorak NA POMOC!!!! HELP!!! HILFE!!! AUXILIUM!!!! 19.02.02, 23:56
          ta kobieta mnie goni.....
          nieeeeeeeee
          nieeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
          !!!!!!!!!!!!!!!
          ta monstrualna dupa mnie zabijaaaaaaaaaaarggghhhhhhhhhhhhh!!!!!!!!!!!!!!!
          zegnaj swiecie.....
          • Gość: Wandzia Re: NA POMOC!!!! HELP!!! HILFE!!! AUXILIUM!!!! IP: 213.77.44.* 19.02.02, 23:57
            zorak napisał(a):

> ta kobieta mnie goni.....
            > nieeeeeeeee
            > nieeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
            > !
            > !!!!!!!!!!!!!!!
            > ta monstrualna dupa mnie zabijaaaaaaaaaaarggghhhhhhhhhhhhh!!!!!!!!!!!!!!!
            > zegnaj swiecie.....

eee, zorak ;-(( ,Ty nawet nie jesteś gentelmenem ;-(((
          • onlyania Re: NA POMOC!!!! HELP!!! HILFE!!! AUXILIUM!!!! 19.02.02, 23:58
            juz mineles nowy swiat?????
            to pewnie juz na krakowskim jestes....
            jak dolecisz do zygmunta to sie wdrapuj na gore......
            • Gość: samanta Re: NA POMOC!!!! HELP!!! HILFE!!! AUXILIUM!!!! IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 20.02.02, 00:02
              Jak dobrze zes Ty Only miejscowa ,mozesz zoraka pilotowac w bezpieczne miejsce:)))))
              • onlyania Re: NA POMOC!!!! HELP!!! HILFE!!! AUXILIUM!!!! 20.02.02, 00:03
                niech jeszcze men pomoze, on zmotoryzowany, ja moge zorakowi tylko rowerkiem
                sluzyc, he he he....
                i to do tego treningowym, he he he....
                • zorak za pozno..... 20.02.02, 00:06
                  poczulem sie zgwalcony....
                  pani ania jest osoba niezrownowazona.
                  Ostrzegam cie only - uciekam do twojego domu - a ona biegnie za mnia
              • arktur Re: NA POMOC!!!! HELP!!! HILFE!!! AUXILIUM!!!! 20.02.02, 00:03
                no chyba ze pobiegł w strone Belwederu.....
                • Gość: samanta Re: NA POMOC!!!! HELP!!! HILFE!!! AUXILIUM!!!! IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 20.02.02, 00:05
                  Men najwyzej rozjedzie zoraka a mu nie pomoze.A jak w strone Belwederu to co?
                  • men_ Re: NA POMOC!!!! HELP!!! HILFE!!! AUXILIUM!!!! 20.02.02, 00:07
                    Tam mógłby poprosic o ochronę :))
                    A po co go rozjeżdzać ? On juz rozjechany :))
                    • arktur Re: NA POMOC!!!! HELP!!! HILFE!!! AUXILIUM!!!! 20.02.02, 00:08
                      ewentualnie w ambasadzie np. rosyjskiej
                    • Gość: samanta Re: NA POMOC!!!! HELP!!! HILFE!!! AUXILIUM!!!! IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 20.02.02, 00:08
                      po przeczytaniu tego co wyzej napisal ..potwierdzam!:)
                    • zorak prawda 20.02.02, 00:08
                      tak jestem rozjechany
                      to byla anna baranowska z big brothera ktora przyjechala swym rajdowym
                      wozkiem...
                      rozjechala mnie i jak juz nadmienilem - poczulem sie zgwalcony
                      ale przynajmniej sprobowalem jak to jest a nie obserwowalem tchorzliwie jak ty -
                      nibymenie....
                      • men_ Re: prawda-zorak 20.02.02, 00:14
                        Tos szybko stracił cnote na forum eksprawiczku :))
                        • zorak Re: prawda-zorak 20.02.02, 00:20
                          niewazne czy szybko wazne z kim:)
                          • men_ Re: prawda-zorak 20.02.02, 00:22
                            Nie ważny wygląd, ważne uczucie, hę ?:))
                            • zorak Re: prawda-zorak 20.02.02, 00:30
                              a jak....
                              ogladalem big brothera i kochalem sie w ance baranowskiej - teraz poznalem ja
                              jeszcze lepiej....
                              jest swietna...
                              taka niebanalna i dynamiczna :)
                              • men_ Re: prawda-zorak 20.02.02, 00:31
                                I ogromna .., pod względem potrzeb :)też
                  • onlyania Re: NA POMOC!!!! HELP!!! HILFE!!! AUXILIUM!!!! 20.02.02, 00:09
                    o ludzie, to ja tez siem musze sie ewakuowac.....
                    • men_ Re: NA POMOC!!!! HELP!!! HILFE!!! AUXILIUM!!!! 20.02.02, 00:15
                      Co Only, boisz sie zoraka ? Chwilowo nie musisz :))
                      • phi_ Re: NA POMOC!!!! HELP!!! HILFE!!! AUXILIUM!!!! 20.02.02, 00:19
                        Psia mać ! Co sie dzieje, że Men grzmoci w klawiaturę niemalże w ekstazie ? !
                        • men_ Re: NA POMOC!!!! HELP!!! HILFE!!! AUXILIUM!!!! 20.02.02, 00:21
                          phi, a co to Phi obchodzi ?:))
                          • phi_ Re: NA POMOC!!!! HELP!!! HILFE!!! AUXILIUM!!!! 20.02.02, 00:28
                            men_ napisał(a):

> phi, a co to Phi obchodzi ?:))

Tylko powierzchownie ! :)
                            Zabijam czas usypiając się słuchaniem bełkotu...
                            • men_ Re: NA POMOC!!!! HELP!!! HILFE!!! AUXILIUM!!!! 20.02.02, 00:30
                              No to słuchaj dalej ..:)swojego
                              • phi_ Re: NA POMOC!!!! HELP!!! HILFE!!! AUXILIUM!!!! 20.02.02, 00:41
                                Nie trudno się zorientować, że Ciebie to już bolą szczęki :)
                                • men_ Re: NA POMOC!!!! HELP!!! HILFE!!! AUXILIUM!!!! 20.02.02, 00:47
                                  Ty, jedna zjawę juz mamy (anię), nie strasz drugą, tzn. sobą :))
                                  • phi_ Re: NA POMOC!!!! HELP!!! HILFE!!! AUXILIUM!!!! 20.02.02, 00:55

Men, puść jakąś inną płytę :))
                                    • men_ Re: NA POMOC!!!! HELP!!! HILFE!!! AUXILIUM!!!! 20.02.02, 00:58
                                      hard, soft ? :)rock
                                      • phi_ Re: NA POMOC!!!! HELP!!! HILFE!!! AUXILIUM!!!! 20.02.02, 01:01
                                        PSIAJEGOMAĆ !
                                        A lepsze niż serenady ?!
                                        • men_ Re: NA POMOC!!!! HELP!!! HILFE!!! AUXILIUM!!!! 20.02.02, 01:08
                                          To zalezy, w czym phi gustuje ?:) wykonawcach czy wykonawczyniach ??
                                          • phi_ Re: NA POMOC!!!! HELP!!! HILFE!!! AUXILIUM!!!! 20.02.02, 01:14
                                            Men, Ty w tych wątkach się kręcisz i kręcisz bez początku i bez końca !
                                            Zgaduj !
                                            • men_ Re: NA POMOC!!!! HELP!!! HILFE!!! AUXILIUM!!!! 20.02.02, 01:21
                                              W Twoich akurat nie
                                              • phi_ Re: NA POMOC!!!! HELP!!! HILFE!!! AUXILIUM!!!! 20.02.02, 01:29
                                                Ufff...
                                                zatem pozostaje Ci chór na stypie ! :)))

• men_ Re: NA POMOC!!!! HELP!!! HILFE!!! AUXILIUM!!!! 20.02.02, 01:35
                                                  O.K. to spadam
                      • onlyania Re: NA POMOC!!!! HELP!!! HILFE!!! AUXILIUM!!!! 20.02.02, 00:28
                        ja siem kolezanki ani boje, bo jak jej z zoraka juz nic nie zostalo to nigdy
                        nie wiadomo jaki u niej temperament i orientacja.....
                        he he he
                        • zorak Re: NA POMOC!!!! HELP!!! HILFE!!! AUXILIUM!!!! 20.02.02, 00:33
                          oj, only, boj sie boj bo jak cie ania dorwie to zostanie z ciebie mokra plama...
                          a jej apetyt rosnie w maire jedzenia...
                          • men_ Re: NA POMOC!!!! HELP!!! HILFE!!! AUXILIUM!!!! 20.02.02, 00:35
                            No i Only zwiała, O !:))
                            • onlyania Re: NA POMOC!!!! HELP!!! HILFE!!! AUXILIUM!!!! 20.02.02, 00:37
                              jeszcze zyje, ale co to za zycie w ciaglym strachu........
                              • men_ Re: NA POMOC!!!! HELP!!! HILFE!!! AUXILIUM!!!! 20.02.02, 00:45
                                A nie masz tego cienia w poblizu ?:))
                                • onlyania Re: NA POMOC!!!! HELP!!! HILFE!!! AUXILIUM!!!! 20.02.02, 00:48
                                  wlasnie mnie zaslonil cien ani, juz po mnie........
                                  • men_ Re: NA POMOC!!!! HELP!!! HILFE!!! AUXILIUM!!!! 20.02.02, 00:57
                                    I Ciebie teraz (ten cień) nie opuści na chwile, i w dzien i w nocy - jak to
                                    kiedyś Only mi tłumaczyła :))
                                    • onlyania Re: NA POMOC!!!! HELP!!! HILFE!!! AUXILIUM!!!! 20.02.02, 01:05
                                      co kurde tlumaczyla, co kurde tlumaczyla......
                                      ja nie pijaca, moge nie pamietac, he he he
                                      • men_ Re: NA POMOC!!!! HELP!!! HILFE!!! AUXILIUM!!!! 20.02.02, 01:07
                                        No, że lubi, jak ma takiego cienia, co ja w dzień i w nocy broni :))
                                        • onlyania Re: NA POMOC!!!! HELP!!! HILFE!!! AUXILIUM!!!! 20.02.02, 01:16
                                          moze cienia to tak, oby tylko nie cieniasa......
                                          • men_ Re: NA POMOC!!!! HELP!!! HILFE!!! AUXILIUM!!!! 20.02.02, 01:21
                                            Kto szuka, nie błądzi :))
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka