Dodaj do ulubionych

szukam dziadka

IP: *.arcor-ip.net 10.03.04, 21:44
zadnych tam mlodszych byczkow - powinien byc cieply i romantyczny do rozmow i
zadne tam skapiradlo albo pijanica, poprostu fajny, wesoly facio z
intelektualnie ciekawym zyciorysem, bez nadwagi. Wiecej wymagan nie posiadam.
Obserwuj wątek
    • Gość: eme-ritka Re: szukam dziadka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.03.04, 22:44
      musisz szukać z rana, bo o tej porze tutejsi dziadkowie śpią z kurami.
    • Gość: dziadek-jebaka Re: szukam dziadka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.03.04, 08:56
      spiedralaj stara dupo, ja tu na młódki poluję :)
      • Gość: babcia z... Re: szukam dziadka IP: *.arcor-ip.net 11.03.04, 16:49
        no i prosze! bardzo romantycznie - czyz nie? Zwatpic mozna.
        • makary0 Re: szukam dziadka 11.03.04, 18:23
          Gość portalu: babcia z... napisał(a):

> no i prosze! bardzo romantycznie - czyz nie? Zwatpic mozna.

Najwiekszy romantyzm dziadostwa w nocy to dwie sztuczne szczęki w jednej
          szklance wody i pełna symbioza, dziadek chrapie a babcia niedosłyszy ;))
      • Gość: eme-ritka Re: szukam dziadka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.03.04, 20:29
        Dziadek, chcesz młódki na ten twój suchy kij łapać? hihi

Gość portalu: dziadek-jebaka napisał(a):
        > spiedralaj stara dupo, ja tu na młódki poluję :)
        • Gość: dziadek romantyk babcia nie przeginaj IP: *.tpnet.pl / *.tpnet.pl 11.03.04, 20:34
          GDYNIA
          DOMINACJA DLA PANOW I PAN

ZAPRASZAM NA DOMINACJE TYLKO Z MOJEJ STRONY DO SWOJEGO NIEKREPUJACEGO
          MIESZKANIA W GDYNI

-moze byc dominacja psychiczna i fizyczna
          -wiazanie rak i nog
          -kneblowanie
          -karcenie lzejsze lub mocniejsze pejczem, rozga lub klapsy
          -pissing
          -podgryzanie i ssanie sutek oraz zakladanie klamerek
          -penetracja dziurki wibratorem
          -wiazanie jader lub ciaganie za jadra
          -przebieranie za plec przeciwna \ malowanie ,peruka\
          -calkowite posluszenstwo i wykonywanie moich rozkazow
          -pieszczenie moich stop i butow
          -lizanie dziurek i moich stop
          -polewanie woskiem
          -cewnikowanie
          -mozesz byc niegrzeczna dziewczynka ,zolnierzem lub psem do tresury
          -francuski w zabezpieczeniu przy zachowaniu 100% higieny i zdrowia
          DYSKRECJA GWARANTOWANA

NA SMS-Y NIE ODPOWIADAM!!!!
          • Gość: eme-ritka Re: babcia nie przeginaj IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.03.04, 20:41
            Dziadek-r, ja jestem hoża babcia ale i doświadczona życiowo z racji wieku,
            jednak nie wiem, co bym zrobiła, jakby sobie jakiś staruszek kij na mnie
            połamał. Sklejać kropelką, czy co?
            • Gość: dziadek romantyk bez sensu, babcia pitoli IP: *.tpnet.pl / *.tpnet.pl 11.03.04, 22:12
              ten kij,
              o ktorym babcia mysli,
              zlamac sie nie moze,
              • Gość: eme-ritka Re: bez sensu, babcia pitoli IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.03.04, 22:19
                Gadanie! Kruchość naczyń postępuje wraz z wiekiem, aż w końcu trach! i nie
                ma...
                • Gość: dziadek romantyk i wtedy w koncu zaczyna sie romantyzm IP: *.tpnet.pl / *.tpnet.pl 11.03.04, 22:34
                  jemerytko nienasycona,
                  wrazen cielesnych,
                  only tylko:(
                  • Gość: eme-ritka Re: i wtedy w koncu zaczyna sie romantyzm IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.03.04, 22:45
                    romantyzm romantyzmem, a sprężysty kijek jeszcze nikomu nie zaszkodził.
                    • panna_marianna Re: i wtedy w koncu zaczyna sie romantyzm 11.03.04, 22:46
                      Gość portalu: eme-ritka napisał(a):

> romantyzm romantyzmem, a sprężysty kijek jeszcze nikomu nie zaszkodził.
                      a mniej sprężysty i cienki?
                      • Gość: eme-ritka Re: i wtedy w koncu zaczyna sie romantyzm IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.03.04, 22:48
                        też pewno nie, byle był wystarczająco obrotny
                        • panna_marianna Re: i wtedy w koncu zaczyna sie romantyzm 11.03.04, 22:50
                          tak, mozna nic nie poczuc :))))
                          • Gość: eme-ritka Re: i wtedy w koncu zaczyna sie romantyzm IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.03.04, 22:57
                            panno marianno, czy panna poważnie o tym braku czucia?
                            • panna_marianna Re: i wtedy w koncu zaczyna sie romantyzm 11.03.04, 23:00
                              no co Ty, pewnie, ze sie droczę :)
                              • Gość: eme-ritka Re: i wtedy w koncu zaczyna sie romantyzm IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.03.04, 23:09
                                Uff, całe szczeście, bo juz byłam w kropce, jesli chodzi o poradę :-)
                                • panna_marianna Re: i wtedy w koncu zaczyna sie romantyzm 11.03.04, 23:11
                                  o porade to ja wiem gdzie zasięgnąc, nie tutaj :)))
                                  • Gość: eme-ritka Re: i wtedy w koncu zaczyna sie romantyzm IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.03.04, 23:16
                                    I dobrze, bo tutaj te stare dziady zjadłyby cię na żywca.
                                    • panna_marianna Re: i wtedy w koncu zaczyna sie romantyzm 12.03.04, 18:21
                                      Gość portalu: eme-ritka napisał(a):

> I dobrze, bo tutaj te stare dziady zjadłyby cię na żywca.
                                      wiem, wiem, dlatego tu z mym problemem nie wyjeżdżałam :)
                                      • Gość: eme-ritka Re: i wtedy w koncu zaczyna sie romantyzm IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.03.04, 18:25
                                        Słusznie. Tutaj możesz co nawyżej dowiedzieć się o sobie tego wszystkiego,
                                        czego nikt poza urzędującymi tu tetrykami nie wie, zwłaszcza ty sama.
                                        • panna_marianna Re: i wtedy w koncu zaczyna sie romantyzm 12.03.04, 18:26
                                          oni nie maja nic z odjazdu, prawda?
                                          • Gość: eme-ritka Re: i wtedy w koncu zaczyna sie romantyzm IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.03.04, 18:28
                                            Masz na myśli, że nie są odlotowi? Zgadzam się, to absolutne nieloty ;-)
                                            • panna_marianna Re: i wtedy w koncu zaczyna sie romantyzm 12.03.04, 18:32
                                              tak, to nieloty jak na zgryźliwych tetryków przystało
                                              dziś piatek, dziadki pewnie sa na próbie chóru przed niedzielną sumą
                                              • Gość: eme-ritka Re: i wtedy w koncu zaczyna sie romantyzm IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.03.04, 18:34
                                                I drą się na całe gardła: veni creator spirytus!!
                                                • panna_marianna Re: i wtedy w koncu zaczyna sie romantyzm 12.03.04, 18:35
                                                  w dodatku trzęsącymi sie głosami
                                                  • Gość: eme-ritka Re: i wtedy w koncu zaczyna sie romantyzm IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.03.04, 18:38
                                                    od których trzęsie im się wszystko inne, ale tylko im
    • panna_marianna Re: szukam dziadka 11.03.04, 22:19
      Gość portalu: babcia z ... napisał(a):

> zadnych tam mlodszych byczkow - powinien byc cieply i romantyczny do rozmow i
      > zadne tam skapiradlo albo pijanica, poprostu fajny, wesoly facio z
      > intelektualnie ciekawym zyciorysem, bez nadwagi. Wiecej wymagan nie posiadam.

babciu, masz pecha jak diabli, takie dziadki, których poszukujesz sa żonaci i
      nie do odzysku :)
      z odzysku to same nieudaczniki i pokrecone świry
      • Gość: eme-ritka Re: szukam dziadka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.03.04, 22:23
        W dodatku o tej porze to co wcześniej, albo jeszcze drzemią przy telewizorze.
        • Gość: dziadek romantyk a twoj dziadek, chyba poszedl.................. IP: *.tpnet.pl / *.tpnet.pl 11.03.04, 22:31
          sobie kija sklejac,
          kropelka:)
          • Gość: dziadek-jebaka Re: a tobie roman jeszcze IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.03.04, 22:36
            tyka..?:)
            • panna_marianna Re: sezon na dziadki... 11.03.04, 22:38
              romantyczne i tym podobne?
      • Gość: dziadek-jebaka Re: witam panienke marianke, IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.03.04, 22:36
        a emeryturke ty jus odebrala, a ?:)
        • panna_marianna Re: witam panienke marianke, 11.03.04, 22:37
          dziadku, głupi dziadku, jakem panienka to jak moge emeryturke odbierac?
          • Gość: dziadek-jebaka Re: witam panienke marianke, IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.03.04, 22:38
            stara panienka, oj stara :)
            • panna_marianna Re: witam panienke marianke, 11.03.04, 22:40
              łoj dziadku, jak ja stara, to Ty z zaswiatów piszesz :)
    • panna_marianna Re: zamykamy forum... 11.03.04, 23:04
      a poszukiwania interesujacego dziadka odkładamy do jutra :)
      ide spac bo jutro niestety do pracy
      • Gość: dziadek-jebaka Re: na czarno ta robotka.., IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.03.04, 23:38
        nie boisz sie o emeryturke ?:)
        • panna_marianna Re: na czarno ta robotka.., 12.03.04, 18:19
          Gość portalu: dziadek-jebaka napisał(a):

> nie boisz sie o emeryturke ?:)

o emeryturke? a jaką?
          • Gość: babcia z... Re: na czarno ta robotka.., IP: *.arcor-ip.net 12.03.04, 19:33
            porazona jestem,ide na seans do spowiednika.
            • Gość: eme-ritka Re: na czarno ta robotka.., IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.03.04, 20:37
              naostre rżnięcie?:)
              • Gość: babcia z ... Re: na czarno ta robotka.., IP: *.arcor-ip.net 12.03.04, 20:47
                ja wstrzemiezliwie sie prowadze w czasie wielkopostnym - po prostu nie uzywam.
                Ale potem! Pomarzyc dobra rzecz...
              • Gość: eme-ritka. Re: na czarno ta robotka.., IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.03.04, 20:51
                to nade mną to podróba jak jasna cholera
                • Gość: eme-ritka Re: na czarno ta robotka.., IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.03.04, 10:37
                  to nade mną to podróba jak jasna cholera
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka