the_kami 11.03.04, 09:29 Będziemy sobie tak wspólnie milczeć? :-D Ja Wam powiem, że mamy express do kawki, wobec czego zaraz zjem ciacho z makiem i popiję kawką-mniam. Aha - i w prasie nas obsmarowali, więc mogę mieć ciężki dzień. O! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
the_dzidka Ruszać się, lenie! 11.03.04, 09:55 the_kami napisała: > Będziemy sobie tak wspólnie milczeć? :-D Ja to w sumie jestem niejako ekskuzowana, mam wybiórczy dostęp do kompa. Ale cała reszta? Wstyd! Odpowiedz Link Zgłoś
catalina1 Re: Ruszać się, lenie! 11.03.04, 10:02 the_dzidka napisała: > Ale > cała reszta? Wstyd! Wsytdze sie ;-)) Ale mam wytłumaczenie - myślę czy mieszać farbę sama czy w sklepie ;-) Tzn czy kupić białą farbę i komponenty czy nie ;-)) A tak przy okazji jak wczoraj usłyszałam cene wykonania remontu przez jedną ekipe to dobrze, że siedziałam w fotelu bo bym padła chyba. Zobaczymy co powiedzą następni magicy jutro. Jak na razie robocizna wychodzi drożej niż materiały. Odpowiedz Link Zgłoś
the_dzidka Remontosa Vulgaris 11.03.04, 10:12 > A tak przy okazji jak wczoraj usłyszałam cene wykonania remontu przez jedną > ekipe to dobrze, że siedziałam w fotelu bo bym padła chyba. Zobaczymy co > powiedzą następni magicy jutro. Jak na razie robocizna wychodzi drożej niż > materiały. Mam ten sam ból. Moje mieszkanie az się prosi co najmniej o odmalowanie i w lecie będę musiała to zrobić. Tzn. kiedy skończę spłacać raty za komputer (uwaga, uwaga: została mi jeszcze tylko JEDNA rata!! :). Ale całokształt spraw zwiąanych z remontem, choćby i takim wykonywanym bez pomocy fachowców (co nie znaczy, że przeze mnie) tak mnie przeraża, że wolę zamknąć oczy i nie patrzec na ściany... Dzidka Łuszcząca się Sufitowo Odpowiedz Link Zgłoś
catalina1 Re: Remontosa Vulgaris 11.03.04, 10:46 the_dzidka napisała: > Ale całokształt spraw > zwiąanych z remontem, choćby i takim wykonywanym bez pomocy fachowców (co nie > znaczy, że przeze mnie) tak mnie przeraża, że wolę zamknąć oczy i nie patrzec > na ściany... Ja niestety nie mogę tak zrobić ;-)) W tym drugim mieszkaniu po prostu musze to zrobić. Ale nie wiem czy nie skończy się na wzięciu ekipy tylko do podłóg a ściany, drzwi i okna zostaną juz zrobione ręcami Jakubka. Jakoś te koszty trzeba obniżyć. Tylko wtedy to wszystko nie będzie trwało dwa tygodnie a miesiąc ;-( Odpowiedz Link Zgłoś
konradbryw Re: Ruszać się, lenie! 11.03.04, 10:22 catalina1 napisała: > A tak przy okazji jak wczoraj usłyszałam cene wykonania remontu przez jedną > ekipe to dobrze, że siedziałam w fotelu bo bym padła chyba. Zobaczymy co > powiedzą następni magicy jutro. Jak na razie robocizna wychodzi drożej niż > materiały. Mów do mnie jeszcze... Odpowiedz Link Zgłoś
raduch Re: Ruszać się, lenie! 11.03.04, 11:04 catalina1 napisała: > Wsytdze sie ;-)) Ale mam wytłumaczenie - myślę czy mieszać farbę sama czy w > sklepie ;-) Tzn czy kupić białą farbę i komponenty czy nie ;-)) Przecież mieszanie jest za friko. Nie jest? Jak na razie robocizna wychodzi drożej niż > materiały. > O, bandyci. R Odpowiedz Link Zgłoś
konradbryw Re: I co teraz będzie? 11.03.04, 10:19 the_kami napisała: > Będziemy sobie tak wspólnie milczeć? :-D Pracujemy! :P > Ja Wam powiem, że mamy express do kawki, wobec czego zaraz zjem ciacho z > makiem i popiję kawką-mniam. Ja zjem owsiankę. Mam nadzieję, że mniam. > Aha - i w prasie nas obsmarowali, więc mogę mieć ciężki dzień. O! O, coś nowego? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
the_dzidka Smaru-smaru :P 11.03.04, 10:20 > Aha - i w prasie nas obsmarowali A zapytałaś JS o powód idiotycznych godzin roznoszenia poleconych? :-> Dzi Odpowiedz Link Zgłoś
the_kami Re: Smaru-smaru :P 11.03.04, 11:37 the_dzidka napisała: > A zapytałaś JS o powód idiotycznych godzin roznoszenia poleconych? :-> Boję się, że jak zacznie mi tłumaczyć, to będzie mówił do jutra :-D Odpowiedz Link Zgłoś
the_dzidka Re: Smaru-smaru :P 11.03.04, 12:00 > Boję się, że jak zacznie mi tłumaczyć, to będzie mówił do jutra :-D Dobra dobra :P Odpowiedz Link Zgłoś
raduch Re: I co teraz będzie? 11.03.04, 10:59 the_kami napisała: > Będziemy sobie tak wspólnie milczeć? :-D Właśnie. Niech milczą tylko ci co potrafią. ;-) > Ja Wam powiem, że mamy express do kawki, wobec czego zaraz zjem ciacho z > makiem i popiję kawką-mniam. Smacznego. > Aha - i w prasie nas obsmarowali, więc mogę mieć ciężki dzień. O! > Iii tam, nie Was jednych, to się rozcieńczy. R Odpowiedz Link Zgłoś
raduch Re: ups... 11.03.04, 12:26 > Iii tam, nie Was jednych, to się rozcieńczy. > Wycofuję się z powyższego. Jednak media to potęga: miasta.gazeta.pl/warszawa/1,34862,1959361.html > R Odpowiedz Link Zgłoś
bain_de_sang Re: I co teraz będzie? 11.03.04, 11:07 the_kami napisała: > Aha - i w prasie nas obsmarowali, więc mogę mieć ciężki dzień. O! Będziesz się tłumaczyć z Goretexów? To współczuję :-P marcin Odpowiedz Link Zgłoś
the_kami Re: I co teraz będzie? 11.03.04, 11:27 bain_de_sang napisał: > Będziesz się tłumaczyć z Goretexów? To współczuję :-P LOL Mój kierownik Radeo dziś się w 'SE' wytłumaczył :-DDD Odpowiedz Link Zgłoś
bain_de_sang Re: I co teraz będzie? 11.03.04, 12:36 the_kami napisała: > Mój kierownik Radeo dziś się w 'SE' wytłumaczył :-DDD Udało mu się??? Cudotwórca jakiś. Ja bym nie potrafił wytłumaczyć się z zakupu najwyższej jakości technicznej odzieży, przeznaczonej do ochrony ciała w ekstremalnych warunkach dla listonoszy. Z całym szacunkiem da tego zawodu. Pomijam cenę, która przy takiej ilości, jak podaje Onet, nie powinna przekroczyć 500 zł netto ;-) marcin Odpowiedz Link Zgłoś
the_dzidka Re: I co teraz będzie? 11.03.04, 12:54 > Mój kierownik Radeo dziś się w 'SE' wytłumaczył :-DDD Wytłumaczył się?! A dlaczego mnie się wydaje, że to dopiero początek zabawy? ;> Odpowiedz Link Zgłoś