ayl-la 09.07.10, 13:19 Dla wszystkich : Kawa mrozona z bita smietana i odrobina nalewki orzechowej Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
tropem_misia1 Re: Kawiarenka pod palmami(po remoncie) 10.07.10, 07:32 No nie mogie,nie wypada...pan Waga by się wściekł.Kawa i owszem.Czarne jak noc. Odpowiedz Link Zgłoś
ayl-la Re: Kawiarenka pod palmami(po remoncie) 11.07.10, 11:00 Nie wiem jak u Was ale tu gdzie jestem goraco jak w piekle. Dlatego dzis proponuje herbate mrozona(zagotowac litr wody z dwoma lyzkami miodu i skorka cytrynowa, wrzucic 2 torebeczki herbaty exp. zaczekac az sie zaparzy, dodac sok z cytryny, doslodzic do smaku. Podawac z kostkami lodu) i kieliszek czerwonego wina z brzoskwiniami (dojrzale brzoskwinie pokrojc w kostke przesypac cukrem - na jedna brzoskwinie jedna lyzka cukru- odstawic na troche by owoce puscily sok . Zalac brzoskwinie czerwonym winem. Wstawic do lodowki. Podawac razem z owocami dobrze schlodzone) Odpowiedz Link Zgłoś
tropem_misia1 Re: Kawiarenka pod palmami(po remoncie) 22.07.10, 06:21 Powiem krótko, słońce jest bezlitosne! A tu do pracy trza maszerować. Odpowiedz Link Zgłoś
ayl-la Re: Kawiarenka pod palmami(po remoncie) 22.07.10, 07:17 Moze mi odpowiesz co sie stalo z forum? Nikt tu juz praktycznie nie pisze. Pomyslmy, bo moze jest jakas szansa uratowania forum. Przesylam pozdrowienia. Napisalam do Fantki ale bezodzewu. O wiadomosci prosze tutaj, bo nie moge odbierac poczty. Odpowiedz Link Zgłoś
fantka Re: Kawiarenka pod palmami(po remoncie) 22.07.10, 13:39 Na ten upał ja herbatkę mrożona poproszę. A @ odebrałam i coś tam skrobnęłam. Odpowiedz Link Zgłoś
ayl-la Re: Kawiarenka pod palmami(po remoncie) 23.07.10, 15:26 No Fantka do roboty. Gdzie te palmy ze starej kawiarenki. Do domu je zabralas? Moze Ty zaserwujesz cos dobregm. Odpowiedz Link Zgłoś
tropem_misia1 Re: Kawiarenka pod palmami(po remoncie) 23.07.10, 19:48 Nie wydaje mnie sie by forum umierało. Raczej zamarło. Lato...może więcej ludzi jest szczęśliwych i spełnionych. Odpowiedz Link Zgłoś
tropem_misia1 Re: jest wysoce prawdopodobne , że: 23.07.10, 19:54 Zebry pojawiły się w Krakowie.Widzę je na każdej ulicy.Uśmiechają się do mnie. Mówią ,że są od zawsze.Mówią ,że wystarczy być choć przez chwilę szczęśliwym,by zobaczyć ich uśmiech. Odpowiedz Link Zgłoś
ayl-la Re: jest wysoce prawdopodobne , że: 23.07.10, 20:06 To forum jest i bylo nie tylko by plakac. Bawmy sie zeby zapomniec o smutkach. Dla wszystkich szampan(dobrze zmrozony). Odpowiedz Link Zgłoś
tropem_misia1 Re: jest wysoce prawdopodobne , że: 23.07.10, 20:48 :D ja poprose piwo Odpowiedz Link Zgłoś
ayl-la Re: jest wysoce prawdopodobne , że: 23.07.10, 23:05 Juz sie robi. Tylko powiedz jakie najbardziej lubisz. Odpowiedz Link Zgłoś
ayl-la Re: jest wysoce prawdopodobne , że: 24.07.10, 16:13 Z malym opoznieniem... w lekko oszronionej szklance juz doplywa do Twojego stolika to Twoje piwkooo.... Odpowiedz Link Zgłoś
ayl-la Re: jest wysoce prawdopodobne , że: 26.07.10, 19:25 Hej tropicielu wczoraj weszlam na Twoje drugie forum. Nie wczytalam sie dobrze, bo zrobilo sie pozno. Czy nie bede przeszkadzac jak sie dolacze? Odpowiedz Link Zgłoś
tropem_misia1 Re: jest wysoce prawdopodobne , że: 26.07.10, 20:30 Raz- dziewcynka jestem Dwa- zapraszam , forum jest pozytywne.Pierzemy smutki, wapory i zgryzoty. Odpowiedz Link Zgłoś
milky_way_1 Re: jest wysoce prawdopodobne , że: 14.08.10, 16:36 W takie popołudnie jak dzisiaj, kawa w miłym towarzystwie smakuje wyśmienicie. Pozdrawiam serdecznie, miłego weekendu życzę.:) Pod palmami zalew, strawa jest w Strawczynie cud perełka Nawet w środku rośnie trawa w otulinie parku wielka Trwa budowa pod palmami już muskana skrzydłem wiatru Obraz ten me serce mami Góry Świętokrzyskie są tu Kto kąpieli chce słonecznych kto spragniony jest relaksu Niech przyjedzie tu koniecznie odpoczynek w głębi lasu Oranżeria także czeka rzeka rwąca, basen, korty Do kręgielni też z daleka przyjedź, tu są różne sporty W oranżerii wypić kawę porozmawiać będzie miło Mieć z tego będą zabawę by to wszystko się ziściło Nam zostaje zapach wiatru i aromat w filiżance Zieleń nadwiślańskich lasów ciepłe słońce i latawce Odpowiedz Link Zgłoś
ayl-la Re: jest wysoce prawdopodobne , że: 14.08.10, 21:20 Zapraszam na filizanke herbaty zielonej, lekko slodzona z dodatkiem dwoch kropel soku cytrynowego. Odpowiedz Link Zgłoś
ayl-la Re: Tropicielko mam prosbe: 14.08.10, 21:28 umiesc wiersz milky-way na poczatku watku jako zaproszenie do kawiarenki. Prosze pieknie . Odpowiedz Link Zgłoś
tropem_misia1 Re: Tropicielko mam prosbe: 17.08.10, 23:04 Santa , żebym wiedziała jak? Nigdy tego nie robiłam .Może Maria potrafi? Odpowiedz Link Zgłoś
milky_way_1 Re: Tropicielko mam prosbe: 18.08.10, 10:22 To nie ma znaczenia, liczy się uśmiech.:) Odpowiedz Link Zgłoś
ayl-la Re: Tropicielko mam prosbe: 18.08.10, 16:34 Podoba mi sie , odpowiada klimatowi kawiarenki. Odpowiedz Link Zgłoś
ayl-la Re: Olac to wszystko..! 20.08.10, 23:16 Dla wszystkich wodka z lodem, a dla mnie wanna z nim. Cholewka zlecialam ze schodow, jestem cala obolala, ale na szczescie nie polamana. Moge powtorzyc za Janem Pawlem II: ,, SONO CADUTA MA NON SCADUTA.'' Odpowiedz Link Zgłoś
ayl-la Re: Olac to wszystko..! 20.08.10, 23:18 Pic i nie dyskutowac- to za moje zdrowie. Odpowiedz Link Zgłoś
milky_way_1 Re: Olac to wszystko..! 21.08.10, 01:26 Piję, piję każdą ilość. Wirtualnie będziemy śpiewać, oj będziemy i to jeszcze jak.:) Byłam w cudownym towarzystwie na nocnych zdjęciach i wcześniej nie dałam rady Cię ratować. Podmucham jak jeszcze boli.:) Odpowiedz Link Zgłoś
tropem_misia1 Re: Olac to wszystko..! 21.08.10, 07:25 Widziałam zdjęcie.Jeśli :D Odpowiedz Link Zgłoś
milky_way_1 Re: Olac to wszystko..! 21.08.10, 17:21 Kupiłam obiektyw do makro. To dopiero frajda. Siedzę na łące, lub skradam się cichuśko za ważkami i innymi owadami. Czasem coś ładniutkiego się trafi. To naprawdę znakomite hobby dające moc satysfakcji. Jak będziesz miała czas leżący, to spróbuj. Jak się spróbuje i to jest to, to umarł w butach. Mam tyle tego, że nie sposób obrobić wszystko. Już po mnie, przepadłam z kretesem :)) Coś niby pszczółka. Krakowiak. Odpowiedz Link Zgłoś
tropem_misia1 Re: Olac to wszystko..! 21.08.10, 07:26 ayl-la napisała: > Pic i nie dyskutowac- to za moje zdrowie. Jak piję nie potrafię mówić :)) Zdrowiej. A okładzik jakiś? Odpowiedz Link Zgłoś
ayl-la Re: Olac to wszystko..! 21.08.10, 14:23 No przecie zamowilam wczoraj wanne z lodem. Dzis masci poszly w ruch. Nie jest zle, a moglo byc... Nie na darmo sie mowi: Glupi ma zawsze szczescie. Odpowiedz Link Zgłoś
wesola_kicia1411 Re: Olac to wszystko..! 21.08.10, 15:45 ta zabij się jeszcze ,ty to masz jednego wielkiego pecha :P My za ciebie wypijemy (3+2) kiedyś dostaniesz wyjaśnienie :) Teraz zmykam na imprezkę Odpowiedz Link Zgłoś
milky_way_1 Re: Olac to wszystko..! 21.08.10, 17:10 O rany, aż całą. To nie dla mnie takie przyjemności, lubię ciepełko. Jak co innego pomogło to super. Zawsze patrzę optymistycznie, to najważniejsze. W życiu nawet skręcenia kostki trzeba spróbować. Szczęście ma ten, co na nie zasługuje. Takie moje skromne zdanie.:) Nie wszystkie powiedzenia są "grzechu" warte.:)) Odpowiedz Link Zgłoś
ayl-la Re: Olac to wszystko..! 24.08.10, 06:53 No czuje sie lepiej, ziemia i woda wyciagna wszystko. Bylam nad mozem, poszalalam w wodzie, polezalam na plazy i przeszlo. Odpowiedz Link Zgłoś
milky_way_1 Re: Olac to wszystko..! 24.08.10, 15:59 Tak się nie bawię. Mnie tam nic wciągnać nie chce, choć brodze po wodzie. Wzbudziłabym niemy zachwyt gdybym szalała.:) Oj szalała szalała... Bałtyk by wylał. Zesztą na jutro zapowiadają sztorm 10 w skali Beauforta, to sam się będzie rozlewał. Jak będzie ciekawie to może pójdę. Wyniesie mnie morze jak syrenę, tylko jeszcze nie zdecydowałąm jaką.:) Na plaży nie leżę, jeszcz by mnie ktoś przydeptał i nasypał pisaku, oj byłabym w potrzasku.:) Odpowiedz Link Zgłoś
ayl-la Re: Olac to wszystko..! 24.08.10, 18:42 Olej to wszystko. Morze Tyrenskie bylo raczej spokojne. Tylko upaly daja w kosc. 35'C to nie najwyzsza temperatura. Powietrze parzy chwilami. Odpowiedz Link Zgłoś
milky_way_1 Już chłodniej... 25.08.10, 20:18 i wyjść z norki można.:) Kolega był w Hiszpanii, ale po tygodniu wrócił, za gorąco stwierdził. Tam marzyło mu się piwko w cieniu na wsi, grill, hamaczek, rechot żabek w stawie i beztroskie lenistwo. Osobiście wolę umiarkowany klimat, a nie upały. Jak mam odpoczywać, to tak, by było to dla mnie przyjemnością, a nie męczarnią. Skoro było za gorąco, to odpoczęłaś, czy raczej po przyjeździe był ten odpowiedni moment na urlop? Odpowiedz Link Zgłoś
ayl-la Re: Już chłodniej... 26.08.10, 15:35 Ja tu niestety zyje, wypad nad Tyrenskie to takie wagary. Na urlopie bylam w styczniu oczywiscie w Polsce(na lonie rodziny). A odpoczac moge tylko w nocy gdy temperatura spada o kilka stopni. Odpowiedz Link Zgłoś
milky_way_1 Re: Już chłodniej... 27.08.10, 12:24 Dobry i wypad dla ochłody jak jest taka możliwość. Włochy są piękne, może kiedyś pojadę, wszystko w planach.:) Odpowiedz Link Zgłoś
ayl-la Re: 30 stopni w cieniu... 27.08.10, 16:57 Poda mi ktos szklanke zimnej wody? Odpowiedz Link Zgłoś
milky_way_1 Re: 30 stopni w cieniu... 27.08.10, 22:49 Proszę, chłodne jeziorko w lesie.:) Odpowiedz Link Zgłoś
broton Re: Przedświątecznie 06.01.11, 23:31 .... fantka , a ty jesteś wolna kobieta .??.. ... mnie sie to podoba ... (pozdrawiam ) Odpowiedz Link Zgłoś
fantka Re: Przedświątecznie 15.05.11, 23:17 Broton Jasne że wolna kobieta jestem! I dobrze mi z tym! Odpowiedz Link Zgłoś
ayl-la Re: Na kawę zapraszan 21.05.11, 16:21 Dla mnie ten wiatr na pustkowiu. Pusta plaza to na dzis moje lekarstwo na umeczona dusze. Dla ciala to jakis bigosik poprosze , bo do tej pory nie mialam czasu na jedzenie. Odpowiedz Link Zgłoś
fantka Re: Na kawę zapraszan 25.05.11, 15:38 Też bym coś zjadła, na plaży to może raczej krewetki. Odpowiedz Link Zgłoś
ayl-la Re: Na kawę zapraszan 08.10.12, 19:22 Dzis zapraszam na szampana. Dobrze schlodony. No kto chetny? Odpowiedz Link Zgłoś
ayl-la Re: Na kawę zapraszan 09.10.12, 22:28 A i owszem. Po dlugiej nieobecnosci powrot na fora. No i nowy laptop. Odpowiedz Link Zgłoś
ayl-la Re: Na kawę zapraszan 08.01.14, 01:58 coz to za porzadki zeby taka porzadna knajpka byla zamknieta . nikt tu juz nie zaglada? Odpowiedz Link Zgłoś
ayl-la Re: Na kawę zapraszan 08.01.14, 22:56 to na herbate z miodem i cytryna zapraszam. Odpowiedz Link Zgłoś
facet699 Re: Na kawę zapraszan 09.01.14, 07:21 wolę kawę ;) target ludzi niewielki Odpowiedz Link Zgłoś
ayl-la Re: Na kawę zapraszan 19.01.14, 12:20 Dzis specjalnie dla Ciebie facet699 duza czarna mocna i goraca. Odpowiedz Link Zgłoś