muszek0 19.03.04, 11:10 gdzie go zatraciło? herbatnik takie wstawiał teksty, że spadałem z krzesła ze śmiechu. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
sloggi Re: a bukowski? 19.03.04, 11:13 Może on już (a napewno) nie jest bukowski27 tylko 29 albo więcej i starzeje się gdzieś z godnością? No i moze wreszcie dorwał cipetę swojego życia? Odpowiedz Link Zgłoś
amor_latino Re: a bukowski? 19.03.04, 11:56 eeeccchhhh. szkoda chlopa. ale z drugiej strony to ile mozna biegac za kasiulkiem bez zadnego consumatum? Odpowiedz Link Zgłoś
skaranie.boskie Re: a bukowski? 19.03.04, 12:18 Bagno wyschło. W tym roku nie będzie borówek. Odpowiedz Link Zgłoś
amor_latino Re: a bukowski? 19.03.04, 12:40 nie martw sie. przyjdzie nowy rzad, beda nowe borowki. forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=10043 Odpowiedz Link Zgłoś
kwik Re: a bukowski? 19.03.04, 13:56 spadales razem z kapeluszem, tupiac japonkami? :) Odpowiedz Link Zgłoś
pieskuba przesadził z calvadosem 19.03.04, 21:59 ...i zapadł na amnezję. zapomniał, jaki ma numer. pieskuba Odpowiedz Link Zgłoś
jendza1 Re: przesadził z calvadosem 19.03.04, 22:22 na pewno wychylil caly termos.... w labadki... i odlecial... buuu gdzie te czasy, gdy z bagna za kolanka lapali....? jendza rozmarzona Odpowiedz Link Zgłoś
jendza1 Re: przesadził z calvadosem 20.03.04, 08:46 nikt nie zabierze tamtych nocy... Odpowiedz Link Zgłoś
amor_latino Re: przesadził z calvadosem 20.03.04, 11:49 czyzbys jendzo zlapala za cos wiecej niz kolanko?:P Odpowiedz Link Zgłoś
jendza1 Jasne:P 20.03.04, 15:08 wtedy namietnie lapalam w nocy... za klawiaturke...:)) Odpowiedz Link Zgłoś
amor_latino uuuu to szacuneczek... 20.03.04, 15:19 ja to jednak jestem stary i glupi. siedzialem przed kompem i sobie wirtualny kabaret robilem a inni to sie za klawiaturki chwytali w tak zwanym miedzyczasie. Odpowiedz Link Zgłoś
vika411 Re: uuuu to szacuneczek... 20.03.04, 16:33 amor_latino napisał: > ja to jednak jestem stary i glupi. siedzialem przed kompem i sobie wirtualny > kabaret robilem a inni to sie za klawiaturki chwytali w tak zwanym > miedzyczasie. > Bukosia moznaby odgrzebac z arhiwum. pewno tam lezy razem z kolankami Kaski ( albo miedzy- mniejsza z tym, co im zalowac!) i z termosem w labondki...Kurcze pieczone niepatroszone! a mial mi termos pozyczyc na lato... Bukos! Zglos sie !!!! Odpowiedz Link Zgłoś
sloggi Re: uuuu to szacuneczek... 21.03.04, 01:05 On już chyba nie jest dziewiczy. Odpowiedz Link Zgłoś
jendza1 Re: uuuu to szacuneczek... 20.03.04, 19:31 I nawzajem:)) Rozumiem, ze jak sie przy tym nie za klawiaturke lapales... to za mysz...:)) Poznac KONESERA:)) Kapelusz:)) Odpowiedz Link Zgłoś
amor_latino Re: uuuu to szacuneczek... 22.03.04, 09:30 prosze mnie nie brac pod joystick ok? Odpowiedz Link Zgłoś
sloggi Re: uuuu to szacuneczek... 22.03.04, 09:33 amor_latino napisał: > prosze mnie nie brac pod joystick ok? Wolałbyś na joystick? Ale Ci ludzie się zmieniają. Odpowiedz Link Zgłoś
amor_latino Re: uuuu to szacuneczek... 22.03.04, 09:47 sloggi, nie czyn drugiemu co tobie nie mile:) Odpowiedz Link Zgłoś
sloggi Re: uuuu to szacuneczek... 22.03.04, 10:31 Oki - z jednym wyjątkiem, Wasia (której brak odczuwamy) zdecydowanie powinna dostać swój własny przejazd kolejowy. Odpowiedz Link Zgłoś
jendza1 Re: uuuu to szacuneczek... 23.03.04, 08:58 Dobrze, ze nie napisales 'za'... Hm, czy do bagna adminka z fk tez moze wejsc? Swoja droga, jakby tak joysticka uzywac zamiast fiuta... to moze nie skojarzy:)??? Odpowiedz Link Zgłoś
jendza1 MMMM 23.03.04, 15:05 > Swoja droga, jakby tak joysticka uzywac zamiast fiuta... to moze nie > skojarzy:)??? Mialam na mysli.... uzywanie slow na forum, zadnych desygnatow... Odpowiedz Link Zgłoś
amor_latino joystick jako substytut?:P 23.03.04, 15:30 mowilas, ze masz kogos. chyba wam sie nie uklada:P Odpowiedz Link Zgłoś
jendza1 Re: joystick jako substytut?:P 26.03.04, 21:45 amor_latino napisał: > mowilas, ze masz kogos. chyba wam sie nie uklada:P > joystick? Odpowiedz Link Zgłoś
bukowski27 słuchajcie, byłem zajety operacjami 25.03.04, 09:00 plastycznymi... zmieniłem sobie nos (zbyt rzymski), podbródek (potrójny), .... (za krótki), dłonie (za małe), włosy (za rzadkie) oraz kore mózgową (niepofałdowana odpowiednio była)... nnnno! i naciagnałem sobie cetulis! a teraz jestem. no wiecie... jestem jaki jestem! pewnie sie wiele pozmieniało... komendant kwik pewnei awansował, muszek sie pewnie ochajtał, tylko amor latino jak i kiedys nie załapał sie na pomidorówke su tak i teraz... staęłm sie bardziej refleksyjny... wywazony... zrównowazony... przecietny... szary... nudny... starszy... Odpowiedz Link Zgłoś
amor_latino bukos na rany boga! 25.03.04, 10:40 brachu. dobrze, ze zyjesz. nie mogles po prostu napisac, ze sie ozeniles z krystyna d. a ona cie zaczela poprawiac po slubie (jak to wszystkie zony- matrony czynia)? tylko jak ty chlopie wytrzymales naciaganie tego cetulisu??? Odpowiedz Link Zgłoś
bukowski27 gustaw, stary barchu... no mowie ci... 25.03.04, 12:13 z tym cetulisem to normalnie cała historia... no wiec wiesz... lezymy sobie tak normalnie... no rozumisz... własnie zakonczylismy seks stulecia... no wiesz... co bede czaił... jarzysz... ze 3 worki po kartoflach wiórów sie nazbierało (plan piecioletni dla mojego chomika)... no i rozumisz.. tak sobie leze... i rozmyslam jaki normalnie kurcze wspaniały znowu byłem... a rozumisz brachu ona na to... nie podoba mi sie twoja skórka pomaranczy... rozumisz... tak mi normalnie krycha powiedziała... ja normalnie mowie: słuchaj krycha... jeszcze 5 minut temu ci sie podobała? co jest? pytam.. a ona na to, że mam cetulis... stary, mowie ci... przewrociłem sie na brzuch (mamy lustro na suficie) a tam normalnie kurna... taki cetulis!!! krycha mowi ze to przypadek podrecznikowy... no i mi usuneła... Odpowiedz Link Zgłoś
amor_latino Re: gustaw, stary barchu... no mowie ci... 25.03.04, 12:52 krycha ci wlasnorecznie cetulis wyrznela? patrz pan jak te kobiety sie po slubie zmieniaja... ale nie zalamuj sie przyjacielu. one wlasnie takie sa. najpierw cie zagoni do ciezkiej pracy tartacznej a jak juz prawie ducha wyzioniesz aby znow stanac na wysokosci i chcialbys normalnie zajarac i jeszce chwilke pocieszyc sie cisza, a ona jak nie o niewyniesionych smieciach to o cieknacym kranie, zwisajacym brzuchu albo culetisie jakims. za grosz romantyzmu. ps. zdejmij te lustra! wlasna babe bedziesz ogladal? Odpowiedz Link Zgłoś
sloggi matko buska s curkom i jej gachem 25.03.04, 12:53 Bukowski, a już myśleliśmy że w Jueseju kandyzujesz się na prężydęta. Odpowiedz Link Zgłoś
sloggi Re: matko buska s curkom i jej gachem 25.03.04, 21:28 kwik napisała: > za skromny jest. To tak jak ja :P Odpowiedz Link Zgłoś
vika411 Re: matko buska s curkom i jej gachem 27.03.04, 21:06 Prosze nie plotkowac na mojego ulubionego siostrzenca Bukosia! Bukos byl zawsze sliczny i na prominenta nadaje sie zawsze. Nawet bez trzech podbrodkow i ze skorka pomaranczowa na posladkach. Prominentow mozna calowac w dupe ale ogladac tego organu nie nalezy bo to niezgodne z etykieta i tym...no...jak mu tam...acha! protokolem dyplomatycznym , chcialam powiedziec. Ale po cholere on siedzi gdzies na antypodach? Czy nie moglby u nas kandydowac.Ja tam niezmiennie glosuje na Bukosia:-)))))))))) nawet jesli jest zonaty i juz po konsumpcji malzenstwa. Odpowiedz Link Zgłoś
muszek0 Re: a bukowski? 28.03.04, 17:07 no, wreszcie! sam się nie odezwie, skurczybyk. trzeba wytargać, wytarmosić, pociągnąć, wątek założyć. słuchaj buk, tym opisem seksiku to mnie nie zagniesz, ja to musiałem solidną sofę z ikei wyrzucić na śmietnik. a było to tak... oglądałem 'klan', popijałem herbatkę owocową z malinami i trochę się ulało, no...pokapało trochę. i za cholerę nie dało się wyprać. Odpowiedz Link Zgłoś
bukowski27 muszek! badzmy kurna szczerzy! 29.03.04, 15:49 mowiąc "solidna kanapa z ikei" popełniasz bład logiki formalnej znany jako ignotem per ignotem! ja wiem, że swiatło moich podbojów seksulanych (niezliczone tabuny dziewczat) rzuca blask dokoła, ale ja ci dobrze radze muszek... ty z tym blaskiem nie walcz... ty sie normalnie ogrzej w jego cieniu (no. popisalismy sie przed chłopakami, a teraz jak juz nikt nie widzi, to powiedz tak muszek, ale tak szczerze.. twoja tez sie cie nie słucha?) Odpowiedz Link Zgłoś
sloggi Re: muszek! badzmy kurna szczerzy! 29.03.04, 16:15 bukowski27 napisał: > mowiąc "solidna kanapa z ikei" popełniasz bład logiki formalnej znany jako > ignotem per ignotem! j Tu muszę się Buki z Tobą zgodzić, ikeowskie graty mają pietno jednorazowości. > a wiem, że swiatło moich podbojów seksulanych Mam nadzieję, ze jeszcze nic nie woła na Ciebie - Tatooooooooooooooooooo!!! > (niezliczone tabuny dziewczat) rzuca blask dokoła, ale ja ci dobrze radze > muszek... ty z tym blaskiem nie walcz... ty sie normalnie ogrzej w jego cieniu > (no. popisalismy sie przed chłopakami, a teraz jak juz nikt nie widzi, to > powiedz tak muszek, ale tak szczerze.. twoja tez sie cie nie słucha?) Odpowiedz Link Zgłoś
bukowski27 co do mojej prezydentury w jueseju, to i owszem 29.03.04, 15:51 miałem takie propozycje... ale jak zobaczyłem fotografie zbiorowa stazystek w białym domu, to dałem spokój...moje nerwy mogłyby tego nie wytrzymac, a przeciez doskonale wiecie, że nie umiem odmówic... taaaaaaa.... Odpowiedz Link Zgłoś
sloggi Re: co do mojej prezydentury w jueseju, to i owsz 29.03.04, 16:16 A juz mieliśmy zacząć trzymać kciuki. Odpowiedz Link Zgłoś
bukowski27 a bo widzisz sloggi... 29.03.04, 16:26 bo czy mi w tym kraju nad wisła (ang. vistula land) zle? tam to trzeba i nozem i widelcem jesc... zaraz zaraz.. nie tam to akurat nie trezba nozem i widelcem... no ale trezba sie umic zachowac... spodnie w kant trzeba miec... delegacje róznych rzadow (np. znad vistula landu) przyjmowac... no i generalnie to na całym swiecei by mnie nie lubieli... to gdzie ja tam... no i tak po prawdzie... te stazystki... matkoboskoczesthosko! Odpowiedz Link Zgłoś
vika411 Re: a bo widzisz sloggi... 04.04.04, 19:36 bukowski27 napisał: > bo czy mi w tym kraju nad wisła (ang. vistula land) zle? tam to trzeba i nozem > i widelcem jesc... zaraz zaraz.. nie tam to akurat nie trezba nozem i > widelcem... no ale trezba sie umic zachowac... spodnie w kant trzeba miec... > delegacje róznych rzadow (np. znad vistula landu) przyjmowac... no i generalnie > > to na całym swiecei by mnie nie lubieli... to gdzie ja tam... no i tak po > prawdzie... te stazystki... matkoboskoczesthosko! Widze, ze zamiast wpasc w pracocholizm i ped do kariery ty pedzisz za spodniczkami od ktorycvh nie mozesz sie opedzic mimo zes wybredny jak moj Bazyl! Buki, zarty sie skonczyly! Ja Cie ostrzegam: albo kariera albo afera! jak ten Billi co malo braklo a zaplatany w poplamiona kiecke nie nazywalby sie jak normalny prezydent tylko przasnie z polska i bardzo kobieco : lewinska! No! Ty sie zastanow nad swoja przyszloscia bo ja czarno widze. Odpowiedz Link Zgłoś