1_konkretna Re: Miłego dnia! 17.08.10, 07:06 Myślałam,że nauczyłam się wklejać ,ale coś mi nie wyszło. Odpowiedz Link Zgłoś
super222 Re: Miłego dnia! 17.08.10, 07:20 Też mi sie nie udało. Szef potrafi wszystko. Może pomoże? Miłego... :D Odpowiedz Link Zgłoś
super222 Re: Miłego dnia! 17.08.10, 08:49 Robiłam wszystko identycznie: - kwadratowe ramki - ukośnik w ramce na końcu - klikałam żeby adres zmienił się na niebiesko Co więc zrobiłam nie tak, że nie wyszło? Kobra22- podaj sposób. --- bardzo prosimy... Odpowiedz Link Zgłoś
easy.kobra22 super222... 17.08.10, 09:20 Ja robie tak... otwieram obrazek, ktory chce umiescic na forum, klikam w niego prawa myszka, i wyskakuja linki, miedzy nimi jest taki..."Copy image URL" klikam w niego, i wstawiam go tak... nie moze byc zadnej przerwy Powodzenia... Odpowiedz Link Zgłoś
easy.kobra22 Re: super222... 17.08.10, 09:29 super222 kliknij na odpowiedz mojego postu, wyjdzie ci calosc... Odpowiedz Link Zgłoś
tadeusz_ski.51 Mądra dziewczyna, tak 17.08.10, 09:50 jest, tylko mały wyjątek przy wstawianiu obrazków z dysku na serwer np. Fotosik. Pokażę na przykładzie emotki Odpowiedz Link Zgłoś
tadeusz_ski.51 Re: Miłego dnia! 17.08.10, 09:19 O właśnie tak. Dla niezorientowanych, aby podglądnąć jak to wygląda "pisemnie" - proszę do powyższego postu Kobry dać Re, wówczas pokaże się treść Jej posta z rozpiską obrazka. Nie trzeba odpowiadać, wystarczy kliknąć "Jeśli" Odpowiedz Link Zgłoś
tadeusz_ski.51 Niewiele potrafię ale tu akurat 17.08.10, 09:14 wiem o co chodzi. Proszę zauważyć, że link między znacznikami (img) ma podwójne rozszerzenie (te literki po kropkach)- jpg i html. Jeśli otwieramy stronę z obrazkiem i chcemy wkleić sam obrazek bezpośrednio, to klikamy na nim prawą myszą i wybieramy "pokaż obraz" i dopiero ten adres z paska przeglądarki jest prawidłowy do wklejenia. Zawsze proszę najpierw "wyczyścić" obrazek poprzez opcję "pokaż obraz" i dopiero ten link jest właściwy do wklejenia. Odpowiedz Link Zgłoś
tadeusz_ski.51 Co moje?? 26.08.10, 09:17 tadeusz_ski.51 napisał: Super, a te maki to Twoje poletko? ----------- super222 napisała: > To jest twoja zasługa. ----------- No popatrz, chyba mam "kolesia" Alzheimera, bo zapomniałem gdzie i kiedy to zasiałem? Odpowiedz Link Zgłoś
milky_way_1 Re: Miłego dnia! 17.08.10, 11:00 Dzień dobry Konkretna.:) Ładne cacusi na tej stronce. Tobie również pięknego gdziekolwiek będziesz i cokolwiek będziesz robić.:) Tekst linka Odpowiedz Link Zgłoś
tadeusz_ski.51 Chcemy wkleić kwiatki 18.08.10, 07:45 Wyszukujemy obrazek, klikamy prawą myszą i wybieramy "Kopiuj adres obrazka", przy wstawianiu go na forum, mamy kilka możliwości: 1 - pisząc posta, klikamy przycisk IMG i wklejamy w Komunikacie (prawa mysz i wybrać "wklej") Uwaga, przed wklejeniem zlikwidować istniejące tam http: // 2 - sami wstawiamy znaczniki BBCode pl.wikipedia.org/wiki/BBCode i wklejamy linka między znaczniki img 3 - na znalezionym obrazku klikamy prawą myszą "pokaż obrazek" i z nowej karty z "czystym obrazkiem" kopiujemy linka z adresu, który wstawiamy między znaczniki j.w. I w sumie na jedno wychodzi... Odpowiedz Link Zgłoś
milky_way_1 Re: Chcemy wkleić kwiatki 18.08.10, 10:12 Dzięki za podanie adresu. Naumiałam się kiedyś, ale teraz mam dobrą zabawę.:* Odpowiedz Link Zgłoś
tadeusz_ski.51 Milka, proszę mnie 18.08.10, 16:43 nie obśliniać /ociera się rękawem koszuli/... ludzie patrzą! Odpowiedz Link Zgłoś
tadeusz_ski.51 A tu proszę, 18.08.10, 16:48 adres stronki z kolorami www.militaryphotos.net/forums/showthread.php?119520-bbcode-name-for-colors-for-forums przydaje się, gdy chcemy coś uwypuklić Odpowiedz Link Zgłoś
milky_way_1 Re: A tu proszę, 25.08.10, 14:23 Coś innego miałam na myśli, we wcześniejszym poście. Nie koloruję postów, jakoś specjalnie mi to nie odpowiada. Radochę sprawiło mi to, że umieściłeś skąd to jest (proste), a ktoś, gdzieś (Ę, Ą) prężył pierś jakoby zjadł wszystkie rozumy pisząc na kolorowo itd. Nie bawię się w takie kolorowanki- sorrki, do przedskola juz dawno chodziłam, a dziadków obojga płci lubię buziać HA.:) Teraz stwierdzam ze zgrozą: nie lubisz być buziany... a co na to wnuki...? (o ile posiadasz):) Ślinić, fuj. Wtedy robi się ładniuśko mła.:) Odpowiedz Link Zgłoś