Gość: Adam IP: *.swic.dialup.inetia.pl 02.08.04, 11:40 Witam zepsulo mi sie to ustrojstwo oparte na hydraulice prze lampie naprawial to ktos kiedys?czy trzeba wszystko wymienic z pokretlem w samochodzie i przewodami Dziekuje Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mar_elx Re: Regulator wysokości świateł w Seicento 02.08.04, 14:42 Obejrzałem sobie rysunek w katalogu części. Całość występuje jako jedna część "correttore" - z przewodami i ustrojstwem w kabinie i powinna kosztować min. 450 złotych. Jak chcesz, moge ci puścić na maila rysunek. Odpowiedz Link Zgłoś
omd54 Re: Regulator wysokości świateł w Seicento 02.08.04, 15:29 ja u siebie też to gó... próbowałem naprawić, ale nic z tego, musi być to całośc jako jedna część,zrobiłem inaczej - ustawiłem korektor na 0 i światła ustawiłem na stałe. jest już po kłopocie i portfel pełen Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pedro Sanchez Re: Regulator wysokości świateł w Seicento IP: *.centronet.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 11.09.04, 21:30 Nie jest po kłopocie! Teraz masz regulacje na stałe na 0! pomyśl co stanie się w momencie gdy załadujesz samochód! Będziesz oślepiał jadących z przeciwka! Odpowiedz Link Zgłoś
omd54 Re: Regulator wysokości świateł w Seicento 13.09.04, 06:42 wskaż mi chociaż jedną osobę, która wsiadając do samochodu myśli o ustawieniu świateł. Odpowiedz Link Zgłoś