Dodaj do ulubionych

Triumf Latającego Potwora Spaghetti :)

16.09.10, 11:39
Zupełnie niemotocyklowe, ale zachęcona przez Gohę wrzucam :) Pewnie już wiecie, że właśnie zakończyła się szopka podpałacowa. Przy tej okazji pojawiło się parę publikacji na temat.. hmmm... tak zwanych ruchów alternatywnych. Mnie powalił ten:
[url:wyborcza.pl/1,75478,8224833,Teraz_garnki_i_rozowa_obecnosc.html[/url]
który ma nawet własną stronę w Wikipedii
[url=http://pl.wikipedia.org/wiki/Lataj%C4%85cy_Potw%C3%B3r_Spaghetti]
Jak Wam się podobają takie absurdalne klimaty?
Więc radośnie odtrąbiam triumf latającego potwora :)

Mam nadzieję, że nikogo nie uraziłam....
Obserwuj wątek
    • goha66 Re: Triumf Latającego Potwora Spaghetti :) 16.09.10, 13:41
      ... Ci coś Avo nie poszła ta linka jak trzeba (wiec ja też spróbuję wrzucić)
      pl.wikipedia.org/wiki/Lataj%C4%85cy_Potw%C3%B3r_Spaghetti
      P.S.
      ja też mam nadzieję, że podejdziecie do tematu z przymruzeniem oka ... wulkan piwny czy striptiz w niebie nie są w końcu najgorszymi pomysłami ;) ... a swoja droga - że też ludzie maja czas i chęci (o wyobraźni nie wspominając) :D
    • cien1100 Re: Triumf Latającego Potwora Spaghetti :) 16.09.10, 16:37
      Nie zgadzam się ze stwierdzeniem, że szopka się skończyła. Jeszcze będzie wesoło, zobaczycie.
      Pewnie będzie teraz więcej krzyży do zabrania.
      • yacey Re: Triumf Latającego Potwora Spaghetti :) 16.09.10, 21:48
        Jakos specjalnie dlugo nie trzeba bylo czekac, przerwa trwala raptem kilka godzin.
    • weekenda Re: Triumf Latającego Potwora Spaghetti :) 16.09.10, 22:12
      ja mam nadzieję, że to koniec tego cyrku.

Jedno na pewno wyniosłam z tej checy: trzeba być czujnym, nie wiadomo z kim rozmawiam bo w sondażach jest prawie 50% na 50%... znaczy, że co druga osoba koło mnie myśli zupełnie inaczej niż ja... strach się bać
      ;)
      • 1_leo Re: Triumf Latającego Potwora Spaghetti :) 17.09.10, 10:32
        weekenda napisała:

> Jedno na pewno wyniosłam z tej checy: trzeba być czujnym, nie wiadomo z kim roz
        > mawiam bo w sondażach jest prawie 50% na 50%... znaczy, że co druga osoba koło
        > mnie myśli zupełnie inaczej niż ja... strach się bać

A ja swoją opinię wyrażam głośno i w ... (no, z tyłu) mam obawy.
        Sztuką natomiast jest wyrazić swoje zdanie jak i wysłuchać innego i ewentualnie podjąć rzeczową dyskusję.
        • weekenda Re: Triumf Latającego Potwora Spaghetti :) 17.09.10, 12:10
          Ja jestem inna :) lubię spokój i nie zależy mi na pewnych/innych grupach ludzi. Mam własne grono znajomych i przy takim ich rodzaju pozostanę. Ja nie wchodzę tym innym w drogę i życzę sobie tego samego. A doświadczenie pokazało, że z tymi innymi nie da się rzeczowo rozmawiać. Ani w ogóle rozmawiać.

Każdy jest jakiś :)
          • yacey Re: Triumf Latającego Potwora Spaghetti :) 17.09.10, 16:31
            A ja sobie jade w gory i mam wszystko gdzies:)

PS
            10 dni bez internetu, hurrra!!!
            • weekenda Re: Triumf Latającego Potwora Spaghetti :) 17.09.10, 17:21
              byłam 1,5 tygodnia temu w Tatrach - ślisko było, śnieżnie i w ogóle. Teraz sporo tego zeszło ale patrz pod nogi :)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka