_waterfall_ Re: sroda:))))wssssssssstttttttttaaaaaawac:) 31.03.04, 06:17 spiochy???????????????? Odpowiedz Link Zgłoś
mrouh Re: sroda:))))wssssssssstttttttttaaaaaawac:) 31.03.04, 06:26 _waterfall_ napisała: > spiochy???????????????? Kto śpi? Kto śpi? Ja nie:-) Odpowiedz Link Zgłoś
_waterfall_ Re: sroda:))))wssssssssstttttttttaaaaaawac:) 31.03.04, 06:30 reszta chyba tak! Odpowiedz Link Zgłoś
mrouh Re: sroda:))))wssssssssstttttttttaaaaaawac:) 31.03.04, 06:32 _waterfall_ napisała: > reszta chyba tak! Też bym sobie pospała, nie powiem.. ale nic, muszę iść, bo mam dyżur :-( Odpowiedz Link Zgłoś
a.polonia Re: sroda:))))wssssssssstttttttttaaaaaawac:)n/txt 31.03.04, 08:07 A ja udaje sie na egzamin grrr :/ no i co, egzamin na 10.30, a ja budze sie o 7.30 bez budzika, gdzie tu sens, gdzie logika? o, nawet mi sie zrymowalo! A tak wogole to dzien dobry! Odpowiedz Link Zgłoś
aariel Dzien dobry :) 31.03.04, 09:26 Wlasnie dotarlam do pracy. I chyba ise jeszcze nie obudzilam.... Powodzenia na egzaminie A.polonio! Daj znac jak poszlo. Odpowiedz Link Zgłoś
kasienka80 Kasienka wita !! 31.03.04, 09:31 czesc ja dzis do 9 spalam !! fajnie. Zaraz biore sie za sprzatanie, a potem od razu siadam murem przed kompem i pisze prace!! Prosze, jesli bede za duzo pisac na forum to wyrzuccie mnie ok???? dzieki Odpowiedz Link Zgłoś
aariel Re: Kasienka wita !! 31.03.04, 09:33 kasienka80 napisała: > Prosze, jesli bede za duzo pisac na forum to wyrzuccie mnie ok???? > dzieki A bedziesz chciala pisac do oporu czy np chcesz napisac x znakow na dzien? Ja sobie narzucilam, ze musze dziennie napisac ilestam znakow a pozniej mialam luz. I na mnie to dzialalo :) Odpowiedz Link Zgłoś
kasienka80 praca mgr 31.03.04, 09:40 Ja dzis jak Bog da (a partia pomoze hihi- tak mi sie przypomnialo takie wysmiewane powiedzonko) to chce skonczyc wstep literaturowy, dlatego juz uciekam. Nie wiem czy to sie uda, ale sprobuje. Pa pa znikam :-) no odezwe sie od czasu do czasu, ale nie za czesto !! :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
aariel Re: praca mgr 31.03.04, 09:41 kasienka80 napisała: > Ja dzis jak Bog da (a partia pomoze hihi- tak mi sie przypomnialo takie > wysmiewane powiedzonko) to chce skonczyc wstep literaturowy, dlatego juz > uciekam. Nie wiem czy to sie uda, ale sprobuje. Pa pa znikam :-) > no odezwe sie od czasu do czasu, ale nie za czesto !! :-))) Odezwij sie zeby sie pochwalic, ze juz to zrobilas :) Powodzenia!!! Odpowiedz Link Zgłoś
mrouh Re: sroda:))))wssssssssstttttttttaaaaaawac:)n/txt 31.03.04, 09:33 a.polonia napisała: > A ja udaje sie na egzamin grrr :/ Trzymam kciuki:-) no i co, egzamin na 10.30, a ja budze sie o 7.30 bez budzika, gdzie tu sens, > gdzie logika? Ja też tak się bezrozumnie budzę, jak mam stres przed sobą... ZResztą, każdej nocy budzę się kilka razy- czasem tylko po to, bu stwierdzić, że jest trzecia i pomyśleć, że mam jeszcze 4 godziny spania;-) Odpowiedz Link Zgłoś
aariel Budzik 31.03.04, 09:35 mrouh napisała: > ZResztą, każdej nocy budzę się kilka razy- czasem tylko po to, bu stwierdzić, ż > e > jest trzecia i pomyśleć, że mam jeszcze 4 godziny spania;-) Ja sobie budzik o 2 godz wczesniej nastawiam, zeby sie obudzic i stwierdzic, ze moge jeszcze pospac 2 godziny :) Odpowiedz Link Zgłoś
beauty_baby Re: sroda:))))wssssssssstttttttttaaaaaawac:)n/txt 31.03.04, 09:36 Dzień dobry, już wstałam, jak dobrze, że dziś nie mam żadnych spotkań:)) Odpowiedz Link Zgłoś
kasienka80 Re: sroda:))))wssssssssstttttttttaaaaaawac:)n/txt 31.03.04, 09:41 A ja mam ostatnio sam stres i jak Sebek wychodzi o 6 to ja juz nie moge spac buuuuu dzis niby do 9 ale od 6 to sie budzilam srednio co 15-20 min :-((( Odpowiedz Link Zgłoś
mrouh Re: sroda:))))wssssssssstttttttttaaaaaawac:) 07.04.04, 06:43 kasienka80 napisała: > A ja mam ostatnio sam stres i jak Sebek wychodzi o 6 to ja juz nie moge spac > buuuuu > dzis niby do 9 ale od 6 to sie budzilam srednio co 15-20 min :-((( Za to ja rano mogłabym spać do oporu, im stres większy tym bardziej marzę o spaniu- gorzej z wieczorem... wczoraj znowu dałam popis niespania:-( Ale wstać, wstałam i mówię wszystkim dzień dobry:-) Mówi się "uuusss" i idzie dalej:-P P.S. "us" według Lubego i jego brata brzmi jak zachęcające do boju "westchnienie" adeptów którejś ze wschodnich sztuk walki. powiedzenie przejęłam od nich na długo zanim powiedziano "mówi się trudno i płynie się dalej";-) Odpowiedz Link Zgłoś