Dodaj do ulubionych

sroda:))))wssssssssstttttttttaaaaaawac:)n/txt

31.03.04, 06:13
Obserwuj wątek
    • _waterfall_ Re: sroda:))))wssssssssstttttttttaaaaaawac:) 31.03.04, 06:17
      spiochy????????????????
      • mrouh Re: sroda:))))wssssssssstttttttttaaaaaawac:) 31.03.04, 06:26
        _waterfall_ napisała:

> spiochy????????????????
        Kto śpi? Kto śpi? Ja nie:-)
        • _waterfall_ Re: sroda:))))wssssssssstttttttttaaaaaawac:) 31.03.04, 06:30
          reszta chyba tak!
          • mrouh Re: sroda:))))wssssssssstttttttttaaaaaawac:) 31.03.04, 06:32
            _waterfall_ napisała:

> reszta chyba tak!

Też bym sobie pospała, nie powiem.. ale nic, muszę iść, bo mam dyżur :-(
    • a.polonia Re: sroda:))))wssssssssstttttttttaaaaaawac:)n/txt 31.03.04, 08:07
      A ja udaje sie na egzamin grrr :/
      no i co, egzamin na 10.30, a ja budze sie o 7.30 bez budzika, gdzie tu sens,
      gdzie logika?
      o, nawet mi sie zrymowalo!
      A tak wogole to dzien dobry!
      • aariel Dzien dobry :) 31.03.04, 09:26
        Wlasnie dotarlam do pracy. I chyba ise jeszcze nie obudzilam....
        Powodzenia na egzaminie A.polonio! Daj znac jak poszlo.
        • kasienka80 Kasienka wita !! 31.03.04, 09:31
          czesc
          ja dzis do 9 spalam !! fajnie. Zaraz biore sie za sprzatanie, a potem od razu
          siadam murem przed kompem i pisze prace!!

Prosze, jesli bede za duzo pisac na forum to wyrzuccie mnie ok????
          dzieki
          • aariel Re: Kasienka wita !! 31.03.04, 09:33
            kasienka80 napisała:

> Prosze, jesli bede za duzo pisac na forum to wyrzuccie mnie ok????
            > dzieki

A bedziesz chciala pisac do oporu czy np chcesz napisac x znakow na dzien?
            Ja sobie narzucilam, ze musze dziennie napisac ilestam znakow a pozniej mialam
            luz. I na mnie to dzialalo :)
            • kasienka80 praca mgr 31.03.04, 09:40
              Ja dzis jak Bog da (a partia pomoze hihi- tak mi sie przypomnialo takie
              wysmiewane powiedzonko) to chce skonczyc wstep literaturowy, dlatego juz
              uciekam. Nie wiem czy to sie uda, ale sprobuje. Pa pa znikam :-)
              no odezwe sie od czasu do czasu, ale nie za czesto !! :-)))
              • aariel Re: praca mgr 31.03.04, 09:41
                kasienka80 napisała:

> Ja dzis jak Bog da (a partia pomoze hihi- tak mi sie przypomnialo takie
                > wysmiewane powiedzonko) to chce skonczyc wstep literaturowy, dlatego juz
                > uciekam. Nie wiem czy to sie uda, ale sprobuje. Pa pa znikam :-)
                > no odezwe sie od czasu do czasu, ale nie za czesto !! :-)))

Odezwij sie zeby sie pochwalic, ze juz to zrobilas :)
                Powodzenia!!!
      • mrouh Re: sroda:))))wssssssssstttttttttaaaaaawac:)n/txt 31.03.04, 09:33
        a.polonia napisała:

> A ja udaje sie na egzamin grrr :/
        Trzymam kciuki:-)

no i co, egzamin na 10.30, a ja budze sie o 7.30 bez budzika, gdzie tu sens,
        > gdzie logika?

Ja też tak się bezrozumnie budzę, jak mam stres przed sobą...

ZResztą, każdej nocy budzę się kilka razy- czasem tylko po to, bu stwierdzić, że
        jest trzecia i pomyśleć, że mam jeszcze 4 godziny spania;-)
        • aariel Budzik 31.03.04, 09:35
          mrouh napisała:

> ZResztą, każdej nocy budzę się kilka razy- czasem tylko po to, bu stwierdzić,
          ż
          > e
          > jest trzecia i pomyśleć, że mam jeszcze 4 godziny spania;-)

Ja sobie budzik o 2 godz wczesniej nastawiam, zeby sie obudzic i stwierdzic, ze
          moge jeszcze pospac 2 godziny :)
        • beauty_baby Re: sroda:))))wssssssssstttttttttaaaaaawac:)n/txt 31.03.04, 09:36
          Dzień dobry, już wstałam, jak dobrze, że dziś nie mam żadnych spotkań:))
          • kasienka80 Re: sroda:))))wssssssssstttttttttaaaaaawac:)n/txt 31.03.04, 09:41
            A ja mam ostatnio sam stres i jak Sebek wychodzi o 6 to ja juz nie moge spac
            buuuuu
            dzis niby do 9 ale od 6 to sie budzilam srednio co 15-20 min :-(((
            • mrouh Re: sroda:))))wssssssssstttttttttaaaaaawac:) 07.04.04, 06:43
              kasienka80 napisała:

> A ja mam ostatnio sam stres i jak Sebek wychodzi o 6 to ja juz nie moge spac
              > buuuuu
              > dzis niby do 9 ale od 6 to sie budzilam srednio co 15-20 min :-(((

Za to ja rano mogłabym spać do oporu, im stres większy tym bardziej marzę o
              spaniu- gorzej z wieczorem... wczoraj znowu dałam popis niespania:-(

Ale wstać, wstałam i mówię wszystkim dzień dobry:-) Mówi się "uuusss" i idzie
              dalej:-P

P.S. "us" według Lubego i jego brata brzmi jak zachęcające do boju
              "westchnienie" adeptów którejś ze wschodnich sztuk walki. powiedzenie przejęłam
              od nich na długo zanim powiedziano "mówi się trudno i płynie się dalej";-)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka