aariel 31.03.04, 09:46 Chyba wybiegne na chwile do sklepu i kupie mleko i kakao. Bo jakos tak mnie naszlo. Czy ktos sobie zyczy tez? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mrouh Re: Kakao 31.03.04, 10:02 aariel napisała: > Chyba wybiegne na chwile do sklepu i kupie mleko i kakao. Bo jakos tak mnie > naszlo. To dzisiaj chyba jest kakaowy dzień:-) Piłam kakao o 6:00 rano na rzkręcenie się. Odpowiedz Link Zgłoś
beauty_baby Re: Kakao 31.03.04, 10:04 narobiłaś mi smaka więc sobie też robię:)) Odpowiedz Link Zgłoś
aariel Re: Kakao 31.03.04, 10:23 mrouh napisała: > To dzisiaj chyba jest kakaowy dzień:-) > Piłam kakao o 6:00 rano na rzkręcenie się. Tak zimno jest troche, wiec kakao jest jak najbardziej na miejscu dzisiaj :) Odpowiedz Link Zgłoś
aiwa7 Re: Kakao 31.03.04, 10:29 aariel napisała: > Chyba wybiegne na chwile do sklepu i kupie mleko i kakao. Bo jakos tak mnie > naszlo. > Czy ktos sobie zyczy tez? Ariel ja się bardzo chętnie skuszę na smaczne kakao....bo dzisiaj śliczne słońce mnie zmyliło i się troszkę wyletniłam...i tak zmarzłam bryyy , kakao więc jak najbardziej wskazane!!! :) Dzien dobry wogóle :) Odpowiedz Link Zgłoś
aariel Wreszcie... 31.03.04, 17:33 ...wypilam to kakao :) Lepiej pozno niz wcale :)))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
a.polonia Re: Wreszcie... 31.03.04, 17:39 To ja tez poprosze, daaaawno nie pilam :)) PS. U mnie z 15 stopni, jak nie wiecej :) Odpowiedz Link Zgłoś
aariel Re: Wreszcie... 31.03.04, 17:48 a.polonia napisała: > To ja tez poprosze, daaaawno nie pilam :)) Juz, tylko musz emleko podgrzac, chyba ze wolisz zimne.. skoro u Was tak cieplo :) > PS. U mnie z 15 stopni, jak nie wiecej :) Auuuuu. To mnie zabolalo ;) Odpowiedz Link Zgłoś
a.polonia Re: Wreszcie... 31.03.04, 17:50 > > > PS. U mnie z 15 stopni, jak nie wiecej :) > > Auuuuu. To mnie zabolalo ;) ----pozwolcie sie cieszyc sloneczkiem, tak jest gora przez 2 miesiace w roku, przez reszte wieje i deszcz leje! :((( > > Odpowiedz Link Zgłoś
aariel Re: Wreszcie... 31.03.04, 17:52 a.polonia napisała: > ----pozwolcie sie cieszyc sloneczkiem, tak jest gora przez 2 miesiace w roku, > przez reszte wieje i deszcz leje! :((( To tak jak u nas ;) Ale u nas dzisiaj tez jest ladnie i moze tez bylo dzisiaj 10 stopni :) Odpowiedz Link Zgłoś
aiwa7 Re: Wreszcie... 31.03.04, 17:51 U mnie również ciepło!!! Teraz zapraszam do siebie na KAWĘ MROŻONĄ!!!!!!:)) Odpowiedz Link Zgłoś
aariel Re: Wreszcie... 31.03.04, 17:52 aiwa7 napisała: > U mnie również ciepło!!! Teraz zapraszam do siebie na KAWĘ MROŻONĄ!!!!!!:)) Z lodami??? Odpowiedz Link Zgłoś
aiwa7 Re: Wreszcie... 31.03.04, 18:05 aariel napisała: > Z lodami??? Tylko i zawsze z lodami!!!!!! :)) Odpowiedz Link Zgłoś