aariel 31.03.04, 11:53 - na plaze - nalesniki z nutella (to przez Ciebie Mrouh- przypomnialas mi, ze istnieja takie i ze sa pyszne :) ) I wlasciwie tyle chce na dzisiaj. Bylaby to pelnia szczescia :))) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kasienka80 Re: Ja chce! 31.03.04, 11:54 a ja chce, zeby juz lipiec byl !!!! koniec stazu !!! Odpowiedz Link Zgłoś
mrouh Re: Ja chce! 31.03.04, 12:13 aariel napisała: > - na plaze > - nalesniki z nutella (to przez Ciebie Mrouh- przypomnialas mi, ze istnieja > takie i ze sa pyszne :) ) > > I wlasciwie tyle chce na dzisiaj. Bylaby to pelnia szczescia :))) > Kasieńka napisała: >a ja chce, zeby juz lipiec byl !!!! >koniec stazu !!! Ale macie marzenia skomplikowane! :-) Skąd tu plażę wziąć i lipiec w marcu?... Na naleśniki są dwa sposoby- zrobić samamemu albo iśc do naleśnikarni. Ja nie mam takiego wyboru- naleśnikarnia to chyba u mnie jest:-) Wlaśnie zastanawiałam się, co na obiad... ale nie... naleśników nie będzie. Jakieś kotleciki z surówką chyba ukulam:-) Odpowiedz Link Zgłoś
beauty_baby Re: Ja chce! 31.03.04, 12:25 Oj, Ariel, dziś co chwilę robisz mi na cos smaka, już mnie namówiłaś na akao a teraz mam taka okropna ochotę na nutellę (ale samą), że chyba pójdę do sklepu:)) Wogóle mam dzis wilczy apetyt na słodycze i nawet nie bedę pisać co dziś już wchłonęlam:D Odpowiedz Link Zgłoś
aariel Re: Ja chce! 31.03.04, 12:28 beauty_baby napisała: > Oj, Ariel, dziś co chwilę robisz mi na cos smaka, już mnie namówiłaś na akao a > teraz mam taka okropna ochotę na nutellę (ale samą), że chyba pójdę do sklepu:) A ja w koncu nie wypilam tego kakao, bo nie mialam kiedy pojsc go kupic :) > Wogóle mam dzis wilczy apetyt na słodycze i nawet nie bedę pisać co dziś już > wchłonęlam:D Opowiedzzzzzzzzzzzzzzz :))))))))))))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
beauty_baby Ariel, 31.03.04, 12:35 ładnie to tak? namawiasz a sama nie pijesz?:)) Ja wypłam 2 kubki, zjadłam jedną czekoladę mleczną, kogel-mogel z kakao i lody tiramisu - tak ćwierć litra:) a teraz chce mi sie nuteeeliiiii...... Odpowiedz Link Zgłoś
aariel Re: Ariel, 31.03.04, 12:44 beauty_baby napisała: > ładnie to tak? namawiasz a sama nie pijesz?:)) Nie pije, bo nie mialam okazji pojsc do sklepu :( > Ja wypłam 2 kubki, zjadłam jedną czekoladę mleczną, kogel-mogel z kakao i lody > tiramisu - tak ćwierć litra:) a teraz chce mi sie nuteeeliiiii...... Mi teeeezzz :) Odpowiedz Link Zgłoś
tsun_am Re: Ja chce! 31.03.04, 12:28 ja chcę na obiad - jakikolwiek, jestem głodna. jeszce pól godzinki. I idziemy z koleżanką na coś dobrego. Odpowiedz Link Zgłoś
m-gosia Re: Ja chce! 31.03.04, 13:14 aariel napisała: > - na plaze > - nalesniki z nutella (to przez Ciebie Mrouh- przypomnialas mi, ze istnieja > takie i ze sa pyszne :) ) Ariel, czasem mam wrażenie,że czytasz w moich myślach i to na bieżąco!!:))Właśnie już dziś z rana umówiłam się na jutrzejszy obiad z moją przyjaciołką na słodkie naleśniczki...Chociaz musze powiedzieć, że mam ochote rownież na naleśnika z pieczarkami, zapieczonego w serku i doprawionego chili, mniam... Co do plaży- mam nadzieję, że moi rodzice, którzy wybierają się do mnie na święta trochę przywiozą mi jej ze sobą, bo taki piasek to super peeling do ciała, no i ten zapach..eh, znow mi tesko za Bałtykiem Odpowiedz Link Zgłoś
aariel Nalesnik 31.03.04, 13:22 m-gosia napisała: > Ariel, czasem mam wrażenie,że czytasz w moich myślach i to na > bieżąco!!:)) Hmmm... moze ma to cos wspolnego ze wspolnym znakiem zodiaku :) Właśnie już dziś z rana umówiłam się na jutrzejszy obiad z moją > przyjaciołką na słodkie naleśniczki...Chociaz musze powiedzieć, że mam ochote > rownież na naleśnika z pieczarkami, zapieczonego w serku i doprawionego chili, > mniam... Pieczrkami tez bym nie pogardzila w nalesniku. A nie pogardzilabym tez nalesnikiem ze szpinakiem.... Odpowiedz Link Zgłoś
m-gosia Re: Nalesnik 31.03.04, 13:30 aariel napisała: > Pieczrkami tez bym nie pogardzila w nalesniku. A nie pogardzilabym tez > nalesnikiem ze szpinakiem.... Ze szpinakiem też mniam:))) A Waga z Ciebie to jeszcze wrześniowa czy październikowa? Odpowiedz Link Zgłoś
kasienka80 przerwa na jedzenie 31.03.04, 15:01 A ja sobie zroblam przerwe na jedzenie i wlasnie zajadam moja ukochana salatke: salata+ tunczyk + pomidory mniam mniam pycha tez zachcialo mi sie nalesnikow, albo omleta z szynka i pieczarkami...ale nic z tego, bo Sebek w ramach odchudzania zazyczyl sobie tylko kawalek miesa i salate na obiad, wiec nie bede robic tylko dla siebie. Odpowiedz Link Zgłoś
a.polonia Re: przerwa na jedzenie 31.03.04, 17:35 Hm, ja tez bym chciala, zeby byl juz lipiec, trzeci! po moim ostatnim egzaminie :) A jesli chodzi o zarelko to dzisiaj na kanapkach jade, bo nie mam czasu nic robic, wlasnie wrocilam i znowu leeeceee!!! Pozdrawiam Pola Odpowiedz Link Zgłoś
aariel A.polonia 31.03.04, 17:36 a.polonia napisała: > Hm, ja tez bym chciala, zeby byl juz lipiec, trzeci! po moim ostatnim > egzaminie :) > A jesli chodzi o zarelko to dzisiaj na kanapkach jade, bo nie mam czasu nic > robic, wlasnie wrocilam i znowu leeeceee!!! Jak poszedl egzamin?? Odpowiedz Link Zgłoś
aariel Re: Nalesnik 31.03.04, 15:35 m-gosia napisała: > aariel napisała: > > > Pieczrkami tez bym nie pogardzila w nalesniku. A nie pogardzilabym tez > > nalesnikiem ze szpinakiem.... > > Ze szpinakiem też mniam:))) > A Waga z Ciebie to jeszcze wrześniowa czy październikowa? Wrzesniowa. Z samego poczatku. A Ty? Odpowiedz Link Zgłoś