the_kami 31.03.04, 21:54 Niby nic. Ale zlikwidowałam SDI z domu Rodziców. To było boś bardzo 'mojego' (bo tylko ja korzystałam z tego ;-). I poczułam, że się wyprowadziłam. A teraz to mam stracha, ech :-((( Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
konradbryw Re: dziwnie mi 01.04.04, 07:17 the_kami napisała: > Niby nic. Ale zlikwidowałam SDI z domu Rodziców. To było boś bardzo 'mojego' > (bo tylko ja korzystałam z tego ;-). A mama grająca w kulki? ;> > I poczułam, że się wyprowadziłam. heh.. > A teraz to mam stracha, ech :-((( Spokojnie jak na wojnie. Będzie git! :) Odpowiedz Link Zgłoś
the_kami Re: dziwnie mi 01.04.04, 08:41 konradbryw napisał: > A mama grająca w kulki? ;> Mama nie musi grać w kulki on-line :-D > heh.. Właśnie :-( > Spokojnie jak na wojnie. Będzie git! :) A żebyś wiedział... Klasyczna sytuacja kryzysowa. Ech. Odpowiedz Link Zgłoś
the_kami Re: dziwnie mi 01.04.04, 08:58 No czekam, nie pękając ;-) Nabijamy się z Radkiem sami z siebie, bo co nam pozostało... ;-)))] Ale dziwnie mi nieustająco. Odpowiedz Link Zgłoś
the_dzidka Re: dziwnie mi 01.04.04, 09:06 the_kami napisała: > No czekam, nie pękając ;-) Nabijamy się z Radkiem sami z siebie, bo co nam > pozostało... ;-)))] Ale opowiesz potem? ;-)) Zaczniesz tak: "Od szczęk po pięty wszedł napięty..." ;-) > Ale dziwnie mi nieustająco. Ja natomiast zaczynam się niepokoić. Jakoś nietypowo cudownie mi dzisiaj ;-) Odpowiedz Link Zgłoś