Dodaj do ulubionych

kobieta z charakterem

IP: 192.168.10.* / *.unregistered.formus.pl 13.08.01, 17:47
kobiete z "charakterem" zaprosze na kolacje a moze nie tylko.
Obserwuj wątek
    • Gość: 7 Re: kobieta z charakterem IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 13.08.01, 18:48
      Kobieta z charakterem nie poleci na kolacje + bonusy.
    • Gość: rosa Re: kobieta z charakterem IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 13.08.01, 19:22
      no, gdybys Ty synku charakter jeszcze mial, to czemu nie?!
      • Gość: kubjo Re: kobieta z charakterem IP: 192.168.10.* / *.unregistered.formus.pl 14.08.01, 10:26
        mam i to jeszcze jaki.
        tak w ogole nie jestem "synkiem" w potocznym rozumieniu tego sformulowania. mam sporo ponad 35
        lat, nieco doswiadczen i wbrew tutejszym twierdzeniom zdecydowanie "ostry" charakter. poza tym
        okreslenie "pania z charakterem" wcale nie oznacza ze licze na to iz poleci na to o czym ktos juz tutaj
        napisal. wrecz przeciwnie watek skierowany jest do tych kobiet ktore bardziej cenia sobie ciekawa
        rozmowe z nietuzinkowym facetem nie koniecznie o pogodzie i sprawach zawodowych niz kontakt z
        napalonym malolatem czekajacym jedynie na ......
        pozdrawiam
        dla zainteresowanych kubjo@wp.pl
        • woland? Re: kobieta z charakterem 14.08.01, 10:35
          je�li oczekujesz od kobiety ciekawej rozmowy to zadzwoń na 0 700..., wygadasz się do woli.
          Co masz do napalonych małolatów. Każdy wiek ma swój urok i zapewniam Cię, że młody wiek to nie jest wada, o ile nie jest się mentalnym smarkaczem.
          pozdrawiam
          Woland

Gość portalu: kubjo napisał(a):

> mam i to jeszcze jaki.
          > tak w ogole nie jestem "synkiem" w potocznym rozumieniu tego sformulowania. mam
          > sporo ponad 35
          > lat, nieco doswiadczen i wbrew tutejszym twierdzeniom zdecydowanie "ostry" char
          > akter. poza tym
          > okreslenie "pania z charakterem" wcale nie oznacza ze licze na to iz poleci na
          > to o czym ktos juz tutaj
          > napisal. wrecz przeciwnie watek skierowany jest do tych kobiet ktore bardziej c
          > enia sobie ciekawa
          > rozmowe z nietuzinkowym facetem nie koniecznie o pogodzie i sprawach zawodowych
          > niz kontakt z
          > napalonym malolatem czekajacym jedynie na ......
          > pozdrawiam
          > dla zainteresowanych kubjo@wp.pl

• Gość: kubjo Re: kobieta z charakterem IP: 192.168.10.* / *.unregistered.formus.pl 14.08.01, 10:40
            sorry.......
            nie wdaje sie w tego rodzaju dyskusje
            roznica pokolen, sam rozumiesz
            kubjo
            • woland? Re: kobieta z charakterem 14.08.01, 10:49
              skšd wiesz, że dzieli nas róznica pokoleń?
              • Gość: kubjo do Woland? IP: 192.168.10.* / *.unregistered.formus.pl 14.08.01, 10:54
                z tresci i z uwagi na wrodzana "kobieca" intuicje
                pozdrawiam
                Kubjo
                • woland? Re: do Woland? 14.08.01, 10:57
                  Znaczy się emeryt ?
                  • Gość: kubjo Re: do Woland? IP: 192.168.10.* / *.unregistered.formus.pl 14.08.01, 10:58
                    nie ma tak dobrze, jeszcze mi jakies 25 lat zycia zawodowego zostalo
                    Kubjo
                    • woland? Re: do Woland? 14.08.01, 11:07
                      no to co się wywyższasz, ja też na "zwierzyńcu" chowany, ale "telesfory" pamiętam jak przez mgłę.
                      • Gość: kubjo Re: do Woland? IP: 192.168.10.* / *.unregistered.formus.pl 14.08.01, 11:10
                        telesfory, a fuj
                        a pamietasz moze ptysia i balbinke albo misia z okienka (a teraz kochane dzieci pocalujcie misia w
                        dupe).
                        kubjo
                        • woland? Re: do Woland? 14.08.01, 11:22
                          niestety, ptysia, ani misia z okienka nie pamiętam, ani gšski balbinki. Na telesgorach kończy się moja pamięć. Ale mi się podobały.
                          • Gość: kubjo Re: do Woland? IP: *.unregistered.formus.pl 14.08.01, 11:39
                            teraz wiesz skad moje przeczucie dotyczace roznicy pokolen?
                            KUBJO
        • Gość: Justine Re: kobieta z charakterem IP: 195.205.73.* 14.08.01, 10:44
          I pewno nie pomyślałeś, że tak niełatwo znalęźć kobietę, która zjadłaby z Tobą
          kolację bez zobowiązań.
          A może się mylę?
          Jaką kuchnię preferujesz?
          • Gość: kubjo do Justine IP: 192.168.10.* / *.unregistered.formus.pl 14.08.01, 10:52
            wszystko zalezy od nastroju
            na szczescie nie jestem wegetarianinem wiec poza serami panierowanymi (koniecznie jak najbardziej
            "smierdzacymi") jadam takze potrawy miesne (w tym podobno "najochydniejsze" tatary miesne lub
            rybie). ostatnio w gdansku zjadlem przepysznego lososia.
            pozdrawiam
            kubjo
            • Gość: Justine Re: do Justine IP: 195.205.73.* 14.08.01, 10:56

> wszystko zalezy od nastroju
              > na szczescie nie jestem wegetarianinem wiec poza serami panierowanymi (konieczn
              > ie jak najbardziej
              > "smierdzacymi") jadam takze potrawy miesne (w tym podobno "najochydniejsze" tat
              > ary miesne lub
              > rybie). ostatnio w gdansku zjadlem przepysznego lososia.
              > pozdrawiam
              > kubjo
              Tatary rybie?
              Chyba nie jadłam.
              Ale lubię ryby, więc może być, a jakie wino?

• Gość: kubjo Re: do Justine IP: 192.168.10.* / *.unregistered.formus.pl 14.08.01, 10:57
                wytrawne badz jesli nie lubisz polwytrawne, na dalsze kompromisy nie pojde.
                Kubjo
                • Gość: Justine Re: do Justine IP: 195.205.73.* 14.08.01, 11:02
                  Wybieram półwytrawne.
                  A w ogóle to mam duży apetyt, więc poproszę coś jeszcze do tego tatara>
                  • Gość: kubjo Re: do Justine IP: 192.168.10.* / *.unregistered.formus.pl 14.08.01, 11:08
                    nie ma problemu tylko coz to mialoby byc?
                    O cholera, zaraz sie zgubie
                    Kubjo
      • Gość: kubjo do Rosa IP: *.unregistered.formus.pl 14.08.01, 11:38
        zdematerializowalac sie czy cus takiego?
        kubjo
    • Gość: anka Re: kobieta z charakterem IP: 212.33.74.* 14.08.01, 10:44
      A z charakterkiem może być?
      • Gość: kubjo do Anki IP: 192.168.10.* / *.unregistered.formus.pl 14.08.01, 10:53
        Brzmi ciekawie. A co konkretnie masz na mysli?
        pozdrawiam
        Kubjo
        • Gość: Anka Re: do Anki IP: 212.33.74.* 14.08.01, 11:13

> Brzmi ciekawie. A co konkretnie masz na mysli?
          > pozdrawiam
          > Kubjo
          Zgadnij !
          • Gość: kubjo Re: do Anki IP: 192.168.10.* / *.unregistered.formus.pl 14.08.01, 11:15
            czasami bywam leniwy
            kubjo
        • Gość: anka Re: Od Anki IP: 212.33.74.* 14.08.01, 11:16
          Zgadnij !
          • Gość: kubjo Re: Od Anki IP: 192.168.10.* / *.unregistered.formus.pl 14.08.01, 11:21
            mowilem? nie pisalem ze sie zgubie i chyba wlasnie to zrobilem
            kubjo
      • Gość: Ju Re: kobieta z charakterem IP: 212.244.106.* 14.08.01, 10:53
        Sprawiasz wrazenie inteligentnego,interesującego faceta.
        A ja jestem blondynką......
        • Gość: kubjo do Jo IP: 192.168.10.* / *.unregistered.formus.pl 14.08.01, 10:56
          A jakie to ma znaczenie? Na prawde nie smiesza mnie dowcipy o kobietach w tym kolorze czestokroc
          przerobione ze strasznie starych (ja pamietam te czasy) dowcipow o milicjantach.
          POozdrawiam
          Kubjo
          • Gość: Justine Re: ... IP: 195.205.73.* 14.08.01, 10:58
            A jesteś policjantem?
            • Gość: kubjo Re: ... IP: 192.168.10.* / *.unregistered.formus.pl 14.08.01, 11:07
              A bron ..... (ugryzlem sie w jezyk)
              Choc kiedys jako dziecko mialem wewnetrzny wybor, policjant, zlodziej albo ksiadz. Pomyslalem jednak
              ze po jednym przedstawicielu w rodzinie wystarczy i wyszedlem na "ludzia".
              A poza tym skad to podejrzenie?
              Kubjo
          • Gość: Ju Re: do Ju IP: 212.244.106.* 14.08.01, 11:01
            Napisałam że jestem blondynką i postawiałam trzy kropki,zebys sam sobie
            uzupełnił resztę. A ta reszta to np.:jestem inteligentna i złosliwa ( czasami
            az za bardzo)mam bardzo kontretne poglądy na wiele spraw ....
            • Gość: kubjo Re: do Ju IP: 192.168.10.* / *.unregistered.formus.pl 14.08.01, 11:14
              ale fajnie
              przejdzmy na normalna, regularna emalie, bo wkrotce od nadmiaru informacji sie pogubie.
              Pozdrawiam
              Kubjo
              • Gość: Ju Re: do Ju IP: 212.244.106.* 14.08.01, 11:17
                Ok.
                • Gość: kubjo Re: do Ju IP: 192.168.10.* / *.unregistered.formus.pl 14.08.01, 11:19
                  zmieniam w te pedy skrzynke
                  kubjo
                  • Gość: Ju Re: do Ju IP: 212.244.106.* 14.08.01, 11:27
                    Na jaką zmieniasz , jesli mozna zapytać?
                    • Gość: kubjo Re: do Ju IP: *.unregistered.formus.pl 14.08.01, 11:37
                      ze sluzbowej na prywatna
                      kubjo
                • Gość: kubjo Re: do Ju IP: *.unregistered.formus.pl 14.08.01, 11:26
                  i coz zmienilem skrzynke i cisza. moze zapomnialas adresu?
                  kubjo@wp.pl
      • Gość: anka Re: kobieta z charakterem. Anka do Kubjo IP: 212.33.74.* 14.08.01, 11:09
        Mój humorzasty sposób bycia.
        • Gość: kubjo Re: do Anki IP: *.unregistered.formus.pl 14.08.01, 11:29
          a na czym on konkretnie polega?
          pozdrawiam
          Kubjo
          • Gość: Anka Re: Od Anki IP: 212.33.74.* 14.08.01, 11:36
            Nie przejmuj się ja też jestem leniwa. To jeden z objawów charakterku.
    • Gość: Justine Re: kobieta z charakterem IP: 195.205.73.* 14.08.01, 11:05
      I co teraz Kubjo?
      Zaprosisz nas wszystkię na tę kolację, jeszcze wybierasz, czy też będziesz mieć
      kobietę na kolację na każdy dzień tygodnia?
      • Gość: kubjo do Justine IP: 192.168.10.* / *.unregistered.formus.pl 14.08.01, 11:18
        boisz sie konkurencji?
        a tak powaznie nie wybralem, nie na kazdy dzien tygodnia bo nie mam tyle czasu i nie wiem czy bym to
        przezyl
        lekarz kazal mi zrzucic 4 kg nadwagi ale tak poza tym to powiedzial ze wszystko w porzadku
        kubjo
        • Gość: Justine Re: do Justine IP: 195.205.73.* 14.08.01, 11:20
          Wytworna kolacja Kubjo to nie najlepszy sposób na zrzucenie kilogramów, no
          chyba, że podstępnie planujesz jeszcze coś potem...

np. miły spacer?
          • Gość: kubjo Re: do Justine IP: 192.168.10.* / *.unregistered.formus.pl 14.08.01, 11:22
            rower gorski w puszczy kampinowskiej
            kubjo
            jesli nie posiadasz zabiore na dach wszystkie dwa
            kubjo
            • Gość: Justine Re: do Justine IP: 195.205.73.* 14.08.01, 11:28
              Posiadam rower i świetną kondycję.
              To mam przyjść na tę kolację z rowerem?
              Chociaż może jednak chętnie zobaczyłam ten wariant z dachem, tylko nie
              zrozumiałam co tam będziesz dźwigać i dlaczego właśnie na dach, aha a ile
              pięter ma budynek, bo może ja wobec tego podjechałabym windą?
              • Gość: kubjo Re: do Justine IP: *.unregistered.formus.pl 14.08.01, 11:36
                na kolacje rowerem
                bron cie ..... a co tam sobie chcesz.
                zdecydowanie nie. wytwornie ale bez przesady.
                rowery tak na dachu samochodu i pod warunkiem ze w bagazniku zostawisz stroj odpowiedniejszy na te
                okolicznosc
                i tu dobrnelismy chwilowo do ciekawszej czesci naszych dotychczasowych kontaktow. bede cieszyl wzrok
                widokiem zmiany odziezy wirzchniej i moze nie tylko?
                kubjo
                • Gość: Justine Re: do Justine IP: 195.205.73.* 14.08.01, 11:44
                  Wiesz jestem całkowicie ubawiona nieporozumieniem dachowym.
                  A z Tą zmianą odzieży nie bądź taki pewien, mogę np. ubrać się na cebule:suknię
                  na kolarki.

A zazwyczaj nie wypijam wina w takich ilościach, żeby rozbierać się na oczach
                  obcych mężczyzn.
                  • Gość: kubjo Re: do Justine IP: 192.168.10.* / *.unregistered.formus.pl 14.08.01, 12:11
                    Cebulka przy tych warunkach zewnetrznych? Zycze powodzenia.
                    A swoja droga nie pomyslalas, ze po kolacji juz nie bede dla Ciebie nieznajomym facetem?
                    Kubjo
                    • Gość: Justine Re: do Justine IP: 195.205.73.* 14.08.01, 12:22
                      Chodzi o moje warunki zew. czy pogodowe.
                      Te drugie - faktycznie cebulka odpada.
                      Chcesz powiedzieć, że wywierasz taką siłe perswazji, że kobiety rozbierają się
                      po pierwszej kolacji?
                      A może coś dosypujesz do wina?
                      • Gość: kubjo Re: do Justine IP: *.unregistered.formus.pl 14.08.01, 13:18
                        Do wina? Nigdy nawet gwozdikow zero. A co do wywierania wplywow, nie wiem, tak jakos dziwnie sie
                        sklada ze czasami. Zreszta to nie mnie oceniac. Najlepiej sprawdzic organoleptycznie. A noz zadziala.
                        Pozdrowienia
                        Kubjo
                        • Gość: Justine Re: do Justine IP: 195.205.73.* 14.08.01, 13:25
                          Również pozdrawiam
                          PA Kubio!
                          • Gość: kubjo Re: do Justine IP: *.unregistered.formus.pl 14.08.01, 13:28
                            nici zkolacji, nici z roweru, nici z nici?
                            pa Justine
                            • Gość: Justine Re: do Justine IP: 195.205.73.* 14.08.01, 13:32
                              Wedle zasady ,,nigdy mnie mów nigdy" nie mówię nic.
                              Czy jesteś z W-wy?
                              • Gość: kubjo Re: do Justine IP: *.unregistered.formus.pl 14.08.01, 13:44
                                niekoniecznie choc jestem w warszawie, co ja gadam spedzam w niej jakies 14 godzin
                                na dobe wiec chyba powinienem odpowiedziec ze tak jestem z W-wy.
                                Kubjo
                                A swoja droga juz stracilem wszelka nadzieje. Coz sklonilo cie do zmiany?
                                • Gość: Justine Re: do Justine IP: 195.205.73.* 14.08.01, 13:46
                                  Chyba nie lubię rozstań.
                                  Ale do W-wy na kolację mam z W-wia za daleko.
                                  A więc chyba jednak pa!
                                  • Gość: kubjo Re: do Justine IP: *.unregistered.formus.pl 14.08.01, 13:51
                                    Niech zgadne? Z wroclawia? A przy okazji jestes brunetka ktora bardzo nie lubi
                                    blondynek i rzeczywiscie masz pelne prawo do bywania na laczach z charakterem?
                                    Odpowiedz prosze bo mnie ciekawosc przezre jak poklad Nostromo.
                                    Kubjo
                                    • Gość: Justine Re: do Justine IP: 195.205.73.* 14.08.01, 13:55
                                      Że z W-wia -zgadnąć nie było trudno.
                                      Nie jestem brunetką, mój stosunek do blondynek jest całkiem obojętny, niektóre
                                      chyba są nawet miłe.
                                      A moja nietuzinkowa osobowość przywiodła mnie właśnie na to Forum.
                                      • Gość: kubjo Re: do Justine IP: *.unregistered.formus.pl 14.08.01, 14:25
                                        bylem blisko, to mile, mam nadzieje ze docenisz moje starania.
                                        kubjo
                                        • Gość: Justine Re: do Justine IP: 195.205.73.* 14.08.01, 14:31
                                          Ależ doceniam Kubjo!
                                          Kubjo-to od Jakuba?
                                          No i jak tam z kim w końcu umówiłeś się na tę kolację?
                                          Czy partnerka wie, że jaest narażone na promieniujące ponoć z Twojej osoby
                                          wpływy?
                                          To urok Kubjo, czy też jestreś taki przystojniutki, a może trzy w jednym?
                                          (+intelekt)
                                          Odpowiedz, bo też jestem b. ciekawa, a jestem troche zajęta, a kolega z pracy
                                          zaprasza na kawę, może się wybiorę, sama nie wiem.
                                          Co doradzasz?
                            • Gość: qlanka Re: do Kubjo IP: *.stat.gov.pl 14.08.01, 13:33
                              Nici z nici też mogą
                              być ciekawe:)
                              Witam Kubjo!
                              i pozdrawiam
                              • Gość: kubjo Re: do Kubjo IP: *.unregistered.formus.pl 14.08.01, 13:45
                                Witam rowniez. A coz w nich takiego ciekawego?
                                Kubjo
            • Gość: Justine Re: do Justine IP: 195.205.73.* 14.08.01, 11:31
              OK, przeczytałam po raz drugi i już wiem - dach samochodu.
              Brzmi niczym imponująca propozycja.
              • Gość: qlanka Re: do Kubjo IP: *.stat.gov.pl 14.08.01, 13:36
                Ma rację!
                Kubjo z Wa-wy?
                Czy nie?
                Mi by pasowało z...
                • Gość: kubjo Re: do Kubjo IP: *.unregistered.formus.pl 14.08.01, 13:49
                  z????????
                  Skad???????
                  Ciekawosc mnie zzera.
                  Kubjo
                  • Gość: qlanka Re: do Kubjo IP: *.stat.gov.pl 14.08.01, 13:52
                    Z...
                    ALE TO DALEKO
                    od wawy
                    Zamość
                    i co?
                    zżarło?
                    • Gość: kubjo Re: do Kubjo IP: *.unregistered.formus.pl 14.08.01, 14:24
                      podobno piekne miasto choc chyba nigdy w nim nie bylem. choc nie wykluczone ze bede kiedys w zyciu.
                      dosc czesto wyjezdzam wiec moze kiedy bedzie mi dane poznac cie osobiscie, jesli oczywiscie w dalszym
                      ciagu bedziesz zainteresowana. A w tej chwili pozostaje nam jedynie klawiszologia.
                      Nieprawdaz?
                      Kubjo
                    • Gość: Nardo Re: do Kubjo IP: 212.160.117.* 14.08.01, 14:44
                      Co to się dzieje - kobiety z charakterem mieszkające w Warszawie milczą? Muszę
                      zatem - w ich i swoim imieniu - zabrać głos. Choć, gdy szarmancki Kubjo dotrze
                      (po tu odbytych rozmowach) do portalu, na którym jest Jego skrzynka pocztowa,
                      przekona się, że już wcześniej coś tam umieściłam.
                      Miłe Panie spoza Warszawy - nie traćcie kontaktu i jadąc rowerem lub innym
                      dowolnie wybranym pojazdem przyjeżdżajcie tu nie tylko na jedną, ale na kolejne
                      urocze kolacje.:) Nie mówię tego złośliwie, broń ... Ja też jestem kobietą z
                      charakterm i cieszy mnie, gdy kobiety tego samego rodzaju (nie typu) potrafią
                      się tak świetnie bawić.
                      Niech Kubjo przekona się, co naprawdę znaczy >kobita z charakterm<.
                      Pozdrawiam wszystkich,
                      nardo@wp.pl
                      • Gość: Nardo Re: do Kubjo IP: 212.160.117.* 14.08.01, 14:51
                        Gość portalu: Nardo napisał(a):

> Co to się dzieje - kobiety z charakterem mieszkające w Warszawie milczą? Muszę
                        > zatem - w ich i swoim imieniu - zabrać głos. Choć, gdy szarmancki Kubjo dotrze
                        > (po tu odbytych rozmowach) do portalu, na którym jest Jego skrzynka pocztowa,
                        > przekona się, że już wcześniej coś tam umieściłam.
                        > Miłe Panie spoza Warszawy - nie traćcie kontaktu i jadąc rowerem lub innym
                        > dowolnie wybranym pojazdem przyjeżdżajcie tu nie tylko na jedną, ale na kolejne
                        >
                        > urocze kolacje.:) Nie mówię tego złośliwie, broń ... Ja też jestem kobietą z
                        > charakterm i cieszy mnie, gdy kobiety tego samego rodzaju (nie typu) potrafią
                        > się tak świetnie bawić.
                        > Niech Kubjo przekona się, co naprawdę znaczy >kobita z charakterm<.
                        > Pozdrawiam wszystkich,
                        > nardo@wp.pl

Chochlik drukarski pokazał pazurki w najmniej odpowiednim momencie: otóż nigdy
                        nie pozwoliłabym sobie powiedzieć o kobietach "kobitki", stąd ww tekst powinien
                        oczywiście brzemieć tak: >kobieta z charakterem<.
                        Miłej zabawy!
                        • Gość: qlanka do Kubjo!!!!!!!!! IP: *.stat.gov.pl 16.08.01, 12:40
                          zżarło i to chyba mnie...
                          do teraz mnie nie było
                          Kubjo!!!
                          odezwij się,moje klawisze
                          palą się do klikania...
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka