a.polonia 02.04.04, 07:51 Ze swiezutkimi owocami! Ja musze uciekac do pracki, ale stoi w lodowce, wiec czestujcie sie! :) Pozdrawiam i zycze wszystkim milego dnia! Pola PS. Jak ja nie cierpie SWOICH urodzin, ratunku!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
pireneje Re: Zapraszam Na Tort! 02.04.04, 08:01 Życzę dużo szczęścia i miłosci :-) i spełnienia marzeń :-)i wszystkiego naj... :-) No dobra, to teraz skradam się na paluszkach do lodówki... mmm... pyszności... ojej, ale ze mnie łakomczuch, wypada zostawić trochę dla reszty gości... ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
beauty_baby Re: Zapraszam Na Tort! 02.04.04, 08:14 pireneje, nie zjedz wszystkiego, zostaw mi troszkę:)) A.polonio - wszystkiego naj, naj, naj i spełnienia wszystkich marzeń:) Pozdrawiam i dziękuję za zaproszenie:) Torcik pyszny:) Odpowiedz Link Zgłoś
aariel Sto lat! 02.04.04, 10:33 Wszystkiego Najlepszego!!!!!!!!!!!!! Hmmm.. dobry ten tort :) Sama go robilas? Ja tez od niedawna nie lubie moich urodzin ;) Odpowiedz Link Zgłoś
chiara76 Re: Zapraszam Na Tort! 02.04.04, 10:35 a.polonia napisała: > Ze swiezutkimi owocami! Ja musze uciekac do pracki, ale stoi w lodowce, wiec > czestujcie sie! :) > Pozdrawiam i zycze wszystkim milego dnia! > Pola > > PS. Jak ja nie cierpie SWOICH urodzin, ratunku!!! Sto lat, spełnienia najskrytszych marzeń, miłości, zdrowia i szczęścia i niech Cię nieprzyjaciele omijają łukiem szerokim. ps. ja też nie przepadam za moimi urodzinkami:) Pozdrawiam! i zjadam całkiem pokaźny kawał. Odpowiedz Link Zgłoś
gaggi Re: Zapraszam Na Tort! 02.04.04, 10:44 Wszyystkiego naj! Jesteś baranem, jak moja przyjaciółka, ona świętuje jutro - 25-ąte urodziny. A ja już czekam na swoje, lubię to święto, chociaż w tym roku, przy ćwierćwieczu jakoś pewnie nostalgicznie będzie:)) Przypomniała mi się moja osiemnastka, chlip chlip, człowiek był taki młody... przez te 7 lat chyba niewiele się zmieniłam:)) ech, no to świętuj!! PS Cukierki do pracy zaniosłaś? :P Odpowiedz Link Zgłoś
koaa Re: Zapraszam Na Tort! 02.04.04, 10:48 nie lubie słodyczy;) zrób ognisko super pogoda !!!!!!!!! -- Czarodziej(specjalizacja iluzja) Smoczek Odpowiedz Link Zgłoś
servus_lca Re: Zapraszam Na Tort! 02.04.04, 10:51 Wszystkiego naaajlepszego! :D Pozdrawiam, Marcin Odpowiedz Link Zgłoś
malen_a Re: Zapraszam Na Tort! 02.04.04, 13:32 wow, ale tort fajny a moze ja poprosze kawalek poczta polska??:)) Wszystkiego najlepszego i spelnienia tych najpiekniejszych marzen :))) Odpowiedz Link Zgłoś
m-gosia Re: Zapraszam Na Tort! 02.04.04, 13:33 Mniam, torcik pyszny:) Mam nadzieję, że forumowicze całego nie wetną:))) Sto lat, sto lat....i wszystkiego, czego sobie tylko zażyczysz - niech się spełni. Pozdrawiam i życzę miłego świętowania mimo wszystko:P Odpowiedz Link Zgłoś
mrouh Re: Zapraszam Na Tort! 02.04.04, 13:42 Wszsytkiego najlepszego, Pola:-) Sto lat:-) Odpowiedz Link Zgłoś
tsun_am Re: Zapraszam Na Tort! 02.04.04, 14:04 najlepszego wszystkiego:) urodziny to fajna rzecz, proszę mi tu bez kopleksów na punkcie wieku, bo zadaje się, że jesteś młodsza ode mnie:) Odpowiedz Link Zgłoś
kasienka80 Re: Zapraszam Na Tort! 02.04.04, 14:06 Sto lat i wszystkiego dobrego, sluchaj sie tsunam: urodziny to fajna rzecz...to twoj dzien !! :-)) buzki Odpowiedz Link Zgłoś
a.polonia Re: Zapraszam Na Tort! 03.04.04, 14:26 Dziekuje wszystkim za zyczenia :) Mialam bardzo mily wieczor wczoraj, NIESPODZIEWANY :-) Zaplanowalam imprezke dopiero na dzisiejszy wieczor, bo wczoraj caly dzien pracowalam, wrocilam do domu o 18tej, a tam....moi znajomi, ktorzy zaproszeni byli na dzisiaj, wystrojeni w Hawajskie wience, kapelusze, z kolorowymi koktailami z parasolkami w dloniach- SURPRIIIISE :) Luby zorganizowal mi impreze niespodziankowa dzien wczesniej! Szczeka mi opadla do samej ziemi, wogole sie nie spodziewalam!! To byly najlepsze urodziny w moim zyciu :) Pozdrawiam wszystkich Pola Odpowiedz Link Zgłoś
aariel Re: Zapraszam Na Tort! 05.04.04, 10:58 a.polonia napisała: > Dziekuje wszystkim za zyczenia :) > > Mialam bardzo mily wieczor wczoraj, NIESPODZIEWANY :-) > Zaplanowalam imprezke dopiero na dzisiejszy wieczor, bo wczoraj caly dzien > pracowalam, wrocilam do domu o 18tej, a tam....moi znajomi, ktorzy zaproszeni > byli na dzisiaj, wystrojeni w Hawajskie wience, kapelusze, z kolorowymi > koktailami z parasolkami w dloniach- SURPRIIIISE :) Luby zorganizowal mi > impreze niespodziankowa dzien wczesniej! Szczeka mi opadla do samej ziemi, > wogole sie nie spodziewalam!! To byly najlepsze urodziny w moim zyciu :) > Pozdrawiam wszystkich > Pola Ale fajnie :) Ja martze o takiej niespodziankowej imprezie. MOze nawet i nie zeby mi ktos zrobil, tylko zebym ja komus urzadizla :) Odpowiedz Link Zgłoś
a.polonia Re: Zapraszam Na Tort! 05.04.04, 11:27 > Ale fajnie :) > Ja martze o takiej niespodziankowej imprezie. MOze nawet i nie zeby mi ktos > zrobil, tylko zebym ja komus urzadizla :) ------no to do roboty :))) ogromnie kogos uszczesliwisz :)))jest to zrobienia, tylko trzeba miec dosyc zgrana paczke, u mnie wszyscy czekali juz od 17tej, chociaz niektorzy wlasnie do 17tej pracuja :) Poza tym wczesniej mialam zgrzyty z kolezanka, bo stwierdzila, ze ona robi impreze prima-aprilisowa w piatek (czyli w moje urodziny), przykro mi sie zrobilo, a pozniej sie okazalo, ze wymyslili to po to, zeby miec pewnosc, ze w sobote wezme sobie wolne od pracy :)) Pozdrawiam Pola Odpowiedz Link Zgłoś
m-gosia Re: Zapraszam Na Tort! 05.04.04, 11:05 No widzisz- urodziny da się lubic:PPP PS. Super pomysł:) Odpowiedz Link Zgłoś