wredota_online 27.12.10, 00:23 niestety nic z tego nie będzie, krok dzis dośc chwiejny mam, byle do piątku heh... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
khinga Re: a ja tańczyć chcę.... 27.12.10, 02:43 w piatek chyba będzie bardziej chwiejny:) :P Odpowiedz Link Zgłoś
wredota_online Re: a ja tańczyć chcę.... 27.12.10, 21:54 w piątek będzie taneczny, z całą pewnością wole taniec niż drink :) Odpowiedz Link Zgłoś
maly.jasio Re: a ja tańczyć chcę.... 28.12.10, 13:48 wredota_online napisała: > w piątek będzie taneczny, z całą pewnością wole taniec niż drink :) nie kapuje - jak mozna jezdzic konno bez siodla? lubisz hard rock, czy jak? Odpowiedz Link Zgłoś
facettt nic prostszego 27.12.10, 13:44 wredota_online napisała: > niestety nic z tego nie będzie, krok dzis dośc chwiejny mam, byle do piątku he > h... nic prostrzego, jak zainstalowac sobie rure na srodku pokoju. zawsze bedziesz sie miala czego trzymiec, a i sasiad chetnie wpadnie, potrzymac, pardon, dotrzymac towarzystwa. Odpowiedz Link Zgłoś